Meesteres Pascal en sub cees

Bij binnenkomst in het hotel zit cees al op me te wachten. Pascal is onderweg en zal zo arriveren. Ze kennen elkaar inmiddels al een jaar of tien en spelen regelmatig samen. Zo'n één a twee keer per maand ontmoeten ze elkaar voor een sessie. Pascal is dominant en cees doet wat ze hem opdraagt. cees en ik kletsen wat en wachten tot Pascal er is. Bij elke sessie hebben ze een bepaald thema. Het thema van vandaag is dat ik aanwezig ben om te kijken of ik cees wil kopen of huren van Pascal. 

Dan appt Pascal dat ze er is. Even later zie ik een hele mooie, sexy vrouw het hotel binnen komen. Ze heeft donker haar en hele sprekende ogen. Pascal en ik gaan samen naar boven. cees heeft een mooie suite geregeld op de eerste verdieping. Het is een hele ruime kamer met een groot bed, een zitgedeelte en om het hoekje staat een hele grote, houten tafel. In de kamer is het lekker warm. cees heeft de spullen alvast klaargelegd. Op de stoel ligt een handdoek en op de grote tafel ligt eveneens een handdoek klaar. Aan het einde van de tafel zie ik wat spullen staan. Ik zie touw en vershoudfolie liggen. 

We drinken samen een kopje thee en dan is het tijd voor Pascal om zich om te gaan kleden. Ze is volledig naakt op een sexy, kanten rokje na. Aan haar voeten draagt ze mooie zwarte pumps met gouden steentjes erop. Net als cees heeft ze wat spulletjes meegenomen. Die stalt ze uit naast de tafel. Ze legt er iets overheen, zodat cees niet meteen kan zien wat ze met hem van plan is. Als ze klaar is, appt ze cees dat hij naar boven mag komen. cees komt niet veel later naar boven en klopt op de deur. Pascal doet de deur voor hem open. Hij heeft er heel veel zin in.

Eenmaal binnen ontdoet hij zich van zijn kleding. Hij is nu geheel naakt. Pascal neemt plaats op de stoel. Cees moet in de houding gaan staan waarin Pascal hem kan inspecteren. Ze inspecteert hem grondig. Ook ik bekijk hem van alle kanten.  Geen deel van zijn lichaam wordt daarbij overgeslagen. Hij heeft zijn best gedaan, maar ze is nog niet helemaal tevreden. Ze hebben een paar basisregels. Zo moet cees zelf zijn tepels continu hard houden, zodat ze goed bruikbaar zijn wanneer Pascal ze nodig heeft.

Een andere regel is dat hij niet stijf mag worden of klaar mag komen zonder toestemming van Pascal. Cees zet zijn handen in zijn nek en spreidt zijn benen. Van Pascal moet hij zijn benen nog iets verder spreiden, zodat ze overal goed bij kan. Ze inspecteert ook zijn penis en zijn ballen uitgebreid. Tenslotte wordt ook zijn anus grondig geïnspecteerd. Dan mag hij op een kussen op de grond op zijn knieën voor haar komen zitten. Pascal neemt plaats op de stoel. Ze knijpt stevig in zijn tepels om ervoor te zorgen dat die nog harder worden.

Haar mond is continu dichtbij de zijne, maar zij bepaalt of en wanneer hij haar mag zoenen en hoe lang. Ik zie hoe cees smacht om haar te mogen zoenen. Erg mooi om de interactie tussen die twee te zien. Pascal is een erg goede meesteres. Super leuk om naar te kijken en van te leren. Pascal spreekt cees streng toe. Ze vindt dat zijn tepels niet hard genoeg zijn. Ze vraagt me wat ik ervan vindt. Ik sta op en voel aan zijn tepels. Ik ben het inderdaad met Pascal eens dat het wel harder kan.

Het verbreken van een belangrijke regel kan ze natuurlijk niet aan zich voorbij laten gaan. Dit betekent straf voor cees. Pascal loopt naar de tafel en pakt de plak. cees moet voorovergebogen aan de tafel gaan staan en moet dertig klappen op zijn billen incasseren. Zijn billen kleuren aardig rood van de tikken op zijn billen met de plak.  Dan is het tijd voor cees om op de tafel plaats te nemen. Hij neemt op zijn rug plaats op de tafel. Pascal buigt over hem heen en begint aan zijn cees zijn tepels te sabbelen. Dan verplaatst ze haar hoofd richting zijn pik.

Het lijkt me voor cees een hele zware taak om geen stijve te krijgen, terwijl ze hem heerlijk pijpt. De meeste mannen zouden al een stijve krijgen als ze haar alleen al zouden zien. Laat staan als ze hen zou gaan pijpen. cees weet de verleiding echter knap te weerstaan. Dan moet hij gaan staan. Pascal pakt de rol vershoudfolie van de tafel en begint de folie om zijn bovenlijf te wikkelen. cees geeft aan dat de folie nog wel iets strakker om zijn lichaam kan worden gewikkeld. Als ze daarmee klaar is, maakt ze zijn tepels vrij. De beide tepels steken door de folie heen.

De folie die strak om zijn lichaam is gewikkeld, zorgt ervoor dat zijn tepels extra gevoelig zijn. Ze knijpt een aantal keer heel stevig in zijn tepels. Ik zie cees de pijn verbijten. Als hij laat merken dat hij pijn heeft, volgen er sancties... en dat is uiteraard niet wat hij wil. Hij wil gehoorzamen aan en zich groothouden voor zijn Meesteres. cees neemt weer plaats op zijn rug op de tafel. Pascal zakt met haar mond langzaam af naar beneden, richting zijn nog altijd slappe pik. Terwijl Pascal cees pijpt, zorg ik ervoor dat zijn tepels hard blijven. Dat lukt aardig.

Als Pascal tevreden is, vraagt ze cees om te gaan staan. Hij doet wat ze hem opdraagt en hij moet aan het voeteneind van het bed gaan staan. Met het meegebrachte touw maken we samen zijn polsen en enkels vast aan de stellage aan het voeteneind. Dan pakt Pascal de flogger en slaat hem enkele keren op zijn tepels. Zijn tepels worden wederom ernstig op de proef gesteld. Ook nu zie ik hem zijn pijn verbijten. Ter compensatie mag hij Pascal kort op haar mond zoenen. Dat lijkt me een mooie beloning en welkome afwisseling voor het doorstaan van de pijn.

Pascal maakt de folie rond zijn bovenlichaam los en neemt dit keer zelf plaats op de tafel. cees is er tenslotte ook voor haar genot. Ze ligt op haar rug op de tafel met een kussen onder haar hoofd en cees neemt gewillig plaats tussen haar benen. Pascal vertelt hem nogmaals hoe en waar ze graag aangeraakt wordt. Niet te ruw of te snel, maar een rustige opbouw. cees doet wat er van hem verwacht wordt. Hij buigt zich over haar heen en zoent voorzichtig haar tepels met zijn tong. Langzaam verplaatst hij zijn mond steeds een stukje verder over het mooie, strakke lichaam van Pascal naar beneden.

Hij zoent haar buik en haar dijen. Dan zijn haar grote schaamlippen en daarna haar kleine schaamlippen aan de beurt. Heel voorzichtig schuift hij steeds iets verder op richting haar clit. Uiteindelijk stopt hij bij haar clit. Ik zie dat Pascal geniet van elke aanraking. De spieren in haar buik zie ik samentrekkende bewegingen maken. Ze verplaatst haar voet en ze legt deze op de rug van cees, zodat ze zijn tong nog beter op haar clit kan voelen. De punt van de hak drukt in de rug van cees. Hij gaat nog even door en dan zegt ze dat hij er voor nu mee kan stoppen.

Ze heeft nog geen hoogtepunt bereikt, maar daar krijgt hij nog een of meerdere kansen voor later die middag. Dan gebiedt ze cees op zijn rug op het bed te gaan liggen met zijn hoofd over de rand van het bed. Zij gaat voor het bed staan en gaat met haar kutje op zijn gezicht zitten. Hij moet haar kutje braaf schoon likken. Ook dat doet hij vol overgave. Dat is het tijd voor een korte break. We eten en drinken snel wat. Als de lunch voorbij is moet cees op handen en knieën op de tafel gaan zitten. Het is tijd om zijn slettenkontje te gaan gebruiken.

Pascal trekt haar handschoenen aan en doet wat glijmiddel op de dildo‘s. Als hij aan anderen verhuurd gaat worden, moet hij natuurlijk wel op alles voorbereid zijn en braaf doen wat er van hem gevraagd wordt. Voorzichtig brengt ze haar vingers in de anus van cees.  Dan is het tijd voor dildo nummer één. Met het glijmiddel op de dildo wordt deze in de anus van cees ingebracht. Voorzichtig beweegt ze de dildo op en neer in zijn anus. Daarna is het tijd voor dildo nummer twee. Ook die glijdt moeiteloos bij cees naar binnen. cees vindt dit erg vernederend om te moeten ondergaan.

Zeker omdat er twee vrouwen bij zijn. Als Pascal vindt dat het genoeg is geweest, mag hij zich even op gaan frissen in de badkamer. Als ze terugkomen, nemen we afscheid van elkaar. Ik bedank hen voor de leuke en gezellige middag. Ze gaan de sessie met z’n tweeën voortzetten. cees heeft zijn tepels nog dagenlang gevoeld, zeker nadat Pascal er een paar keer gemeen  in had gebeten. Pascal is die middag tweemaal geweldig klaargekomen dankzij de tong van cees. Hoewel ze cees lang in onzekerheid heeft gelaten, mocht hij helemaal aan het einde  van de sessie zelf ook klaarkomen. 

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4.1666666666667 sterren
6 stemmen