De komst van Mrs Juliette bij mij thuis

Ingezonden door Kees

Na onze eerste ontmoeting bij Mrs Juliette thuis, was het tijd om huiswaarts te keren. Ze kuste me en trok mij nog stevig tegen haar aan. Haar borsten drukte ze heerlijk tegen mij aan. Ik liet mijn hand onder haar rokje over haar billen glijden. 'Hmm geilerd', hoorde ik haar zeggen waarna ze wat verder met haar benen uit elkaar ging staan. Ik duwde haar vochtige schaamlipjes wat verder uit elkaar en masseerde haar klitje nogmaals. Heerlijk kreunend hing ze aan mijn nek. Haar lichaam schokte en oerkreten verlieten haar mond.

En jawel alweer squirtte deze geweldig vrouw, terwijl we afscheid aan het nemen waren hier in haar gang. 'Ik zou het je eigenlijk op moeten laten likken', zei ze lachend toen we naar het plasje op de grond keken. 'Ik neem contact met je op voor je volgende les', fluisterde ze in mijn oor. Ze opende de deur en stuurde mij met een heerlijk gevoel naar huis. Wat ben ik toch een gelukkig man dat deze vrouw in mijn leven is gekomen, dacht ik terwijl ik naar huis reed. Ik stuurde haar regelmatig een appje, maar ontving nooit een reactie terug. Ik begon te twijfelen aan mezelf. Misschien was ik toch niet haar type.

Ik had alweer drie weken niets van haar gehoord toen er op zondagmiddag een appje binnenkwam met de tekst; 'Wanneer ben je vrij ? XXX.' 'Aanstaande maandag', antwoordde ik. 'Mooi, ik ook. Geef mij je adres en dan kom ik bij je langs.' Gelukkig was mijn vrouw waarschijnlijk naar haar werk. Ik wilde toch voor de zekerheid nog even kijken hoe vol haar agenda was, want twee vrouwen in huis daar zat ik niet op te wachten. Die maandagochtend appte Mrs Juliëtte dat ze om 10.00 uur bij me langs zou komen.

Verder stond er in de app dat ze wilde dat er vanaf de straat goed mijn woonkamer in kon worden gekeken. De gordijnen moest ik een metertje uit elkaar schuiven. Tevens moest ik naakt in het zicht gaan zitten. Als dat niet het geval zou zijn dan zou ze doorrijden. Dan zou ik niet de slaaf zijn die ze zocht. Die ochtend had ik de gordijnen open en zat ik naakt op de bank. Gelukkig had ik wel zicht op de straat. Als er een onbekende auto zichtbaar werd, verplaatste ik snel wat opzij. Dan was ik uit beeld vanaf de straat.

Ik dacht aan haar woorden: 'Dan ben jij niet de slaaf die ik zoek'. Ik zou mijn best doen om haar te behagen en te dienen, zodat ze niet om mij heen zou kunnen na vandaag. Precies om 10.00 uur stopte er een auto voor onze deur. Snel schoof ik op, maar een stemmetje in mij zei: 'Sta op en ga voor het raam staan.' Ik wist niet dat het Mrs Juliëtte was, maar deed het toch. Ik ging naakt voor het open raam staan. Het portier ging open en gelukkig stapte Mrs Juliëtte uit. Haar hand ging omhoog en ze stak een duim op.

Ze liep naar de voordeur en ik opende de deur. Ook nu zag ze er weer fantastisch uit. Ze droeg een strakke spijkerbroek en een strak shirtje waar haar borsten heerlijk op elke stap op en neer wiegde. Ik bood haar koffie en iets lekkers erbij aan. We kletsen wat over onze relatie, over wat ze voor ogen had en wat ze van me verlangde. 'Daar gaan we vandaag weer verder aan werken. Je moet me vertrouwen, slaaf. Ik heb het beste met je voor en zal alleen maar een beter mens en lover van je maken.' Met deze woorden besloot ze haar betoog. 'En nu aan het werk!' lachte ze.

'Je hebt een toilet boven?' vroeg ze. 'Jawel', antwoordde ik. 'U kunt ook hier in de gang.' 'Nee, we gaan naar boven.' Toen we de trap opliepen, zei ze: 'Je hebt mijn bericht van gister toch gelezen neem ik aan?' 'Ja, Mrs'. Ze pakte een stoel uit de slaapkamer, welke ze meenam naar de badkamer. 'Doe je ding', zei ze, terwijl ze het toilet aanwees. Nee toch? dacht ik. Moet ik terwijl ze erbij zit en waarschijnlijk er nog bij blijft ook? Ze zat tegenover me met haar benen over elkaar te wachten tot ik ...

Ze verbrak de stilte. 'Gênant hé? Heel gênant dat jij daar je boodschapjes moet doen waar ik bij ben, maar het is een training. Het gevoel dat jij nu beleeft, zal je vaker gaan ervaren. Net als nu zal je daar naar moeten handelen en het moeten accepteren.' Vol schaamte ontspande ik me en liet mijn urine lopen. 'Mooi zo', hoorde ik haar zeggen. 'Nu de rest nog.' Toen me dat ook met een rood hoofd gelukt was, gaf ze mij de volgende opdracht: 'Nu ga jij je spoelen en wel zo dat ik er goed zicht op heb.' Ik haalde de douchekop en plaatste de anaaldouche, welke ik al uit voorzorg in de badkamer klaar had gelegd.

Ik draaide me om en bukte voorover, zodat ze goed zicht had op mijn kont. Ik plaatse de douche voor mijn anus en bracht hem in. Mijn darmen vulde zich met water. Na een paar keer naar het toilet gerend te hebben, was ik schoon. 'Valt toch allemaal best mee', hoorde ik haar zeggen, terwijl ze over mijn rug streelde. Haar hand gleed over mijn billen. We liepen terug naar de woonkamer. Ze nam plaats op de bank en checkte haar telefoon, terwijl ik iets te drinken voor haar haalde. Ik nam ook plaats op de bank en we praatten wat over wat er zojuist was gebeurd. 

Ik zei dat ik het toch ook wel spannend vond, wat er was gebeurd. Toen opeens de voordeurbel rinkelde, verstijfde ik van schrik. Ik had geen idee wie er voor de deur kon staan. Was het de postbode of de pakketbezorger? Die had mij wel naakt kunnen zien zitten! Alweer rinkelde de bel. 'Moet je niet open doen?' hoorde ik haar zeggen. 'Nou', zei ik wijzend op mijn naaktheid. 'Toch wil ik dat je zo open gaat doen', hoorde ik haar met een strenge stem zeggen. Ik stond op ik wilde nog iets voor mijn naaktheid houden. 'Nee', hoorde ik haar zeggen toen ze een kussentje uit mijn handen griste.

Ik opende de deur vol schaamte en met knikkende knieën. 'Hoi kees. Ik ben Ramon, eveneens slaaf van Mrs Juliëtte en zij verwacht mij. Ik liep voor hem uit naar de woonkamer. De slaaf en Mrs begroette elkaar. Ik bood hem wat te drinken aan en nam weer plaats op de bank. Mijn hart bonkte nog steeds in mijn keel. Ik had er geen erg ingehad dat ze een app gestuurd had naar Ramon. Dat hij überhaupt hier was, was al een verassing. 'Kleed je maar uit', gaf ze Ramon als eerste opdracht. Snel ontdeed hij zich van zijn kleding.

Toen hij naakt voor onze Mrs stond, wenkte ze mij: 'Kom slaaf, wij gaan die pik keihard maken. Ze nam de nog slappe lul van Ramon in haar mond. Zijn reactie was snel zichtbaar. 'Nu jij.' Ze duwde mijn hoofd richting zijn pik. 'Mond open', hoorde ik haar zeggen. Ik volgde al haar bevelen op, omdat ik wist dat als ik een opdracht zou weigeren, we voorgoed afscheid zouden nemen. Ik wist dat ik van deze vrouw nog veel zou kunnen en willen genieten, want alles wat ze ademde was seks. Ik besloot me helemaal over te geven en nam zijn harde, stijve pik in mijn mond. Vol overgave begon ik hem te pijpen.

'Goed zo slaafje. Zie je wel, het is allemaal niet moeilijk om je Mrs blij te maken.' Ik hoorde Ramon kreunen en dacht zowaar al iets te proeven toen de Mrs ingreep. Ze plaatste mij dwars op de salontafel op mijn knieën en Ramon achter mij . Opnieuw zat ik in een oncomfortabele situatie. Ik vroeg me af of ze mij zou laten neuken door die Ramon. Het zal wel bij dreigen en mindfucking blijven, dacht ik. Ik voelde hoe een paar handen mijn billen uit elkaar haalde en er glijmiddel aan en in mijn mannenkutje werd gesmeerd.

Net toen ik dacht dat ze lachend zouden besluiten dat het genoeg was, voelde ik toch echt de eikel van Ramon tegen mijn anus drukken. 'Ontspan je.' Ik voelde de druk toenemen. 'Je ligt voor een open raam', hoorde ik de Mrs nog gekscherend roepen. Ramon bleef druk zetten en de weerstand van mijn kringspier nam af en gaf zich uiteindelijk gewonnen. Mijn anus opende zich en voor het eerst werd ik gepenetreerd door een man. Voorzichtig en met kleine halen drong hij dieper in mij. Het pijnlijke, oprekkende gevoel werd minder naarmate mijn anus zich kon aanpassen aan de harde pik van Ramon.

Er werden foto's gemaakt door Mrs Juliëtte. Niet alleen van dat ik op de salontafel geneukt werd, maar ook dat Ramon mij nam op de bank, de eettafel, het aanrecht, de garage, het toilet, de badkamer, de slaapkamer en de zolder. Overal waar ik de pik van Ramon in mij had met als achtergrond een gedeelte van onze woning, legde ze vast met de camera. Terug aangekomen in de woonkamer werd ik opnieuw door Ramon in missionarishouding geneukt. Toen hij bijna zijn hoogte-punt naderde, trok hij zijn pik uit mij en rukte het condoom van zijn pik waarna de Meesteres zijn pik begon te trekken.

Al snel spoten enkele stralen sperma over mij heen. 'Hmmm, wat een heerlijke sletjes zijn jullie toch', lachte ze tevreden. Ramon kon zich wat op frissen en verliet ons. Ik zag Mrs Juliëtte wat in haar tas rommelen en pakte een kuisheidsgordel die ze op tafel legde. 'Deze gaan we zometeen bij je om doen, maar omdat jij je zo keurig en goed gedragen hebt, mag jij jezelf eerst aftrekken. Ga hier voor het open raam liggen en probeer vooral te genieten', grinnikte ze. Ik lag op de salontafel voor het raam en door alle heftige gebeurtenissen duurde het niet lang of ik naderde mijn hoogtepunt.

Opnieuw werd mijn borst besprenkeld met dat heerlijke, geile vocht. Nadat ik was gedoucht, werd de kuisheidsgordel omgedaan. Mijn pik zat nu opgeborgen achter slot en grendel. Ik had geen sleutel en de kuisheidsgordel was gemaakt van hoogwaardig staal. Meesteres Juliëtte voerde nog een laatste controle uit. 'Ik wil dat jij aanstaande vrijdag om 14.00 uur bij mij bent. Zorg ervoor dat je goed gespoeld bent. We gaan dan naar een arts in de buurt van Antwerpen die ik goed ken en voor mij enkele onderzoekjes en testjes gaat doen bij je. 

Ik heb foto's gemaakt van je met Ramon. Als ik een foto naar je app, wil ik dat je mij binnen vijf minuten een foto terugappt waar ik kan zien dat jij daar naakt bent met je kuisheidsgordel in een pose die ik je opdraag in de app.' Hierna namen we afscheid en zag ik haar heupwiegend ons tuinpad verlaten. Ik kleedde me aan en zat nu met een fikse bobbel in mijn broek mijn dagje te evalueren. Dit was echter geen bobbel van geilheid. Deze bobbel werd veroorzaakt door een stalen gevangenis waar ik vrijwillig mijn pik in had laten opbergen. 

Hoe ver zou ik nog gaan met deze bijzondere vrouw? Omstreeks 21.00 uur ontving ik een app met een foto waar Ramon mij in ons toilet neukte. Op de foto was goed zichtbaar dat zijn pik in mijn neukgaatje zat. Ik pakte de I-Pad en kleedde me snel uit. Ik hield de I-Pad met een actueel tv-programma goed zichtbaar boven mijn pik in de kuisheidsgordel en maakte een selfie, welke ik snel verstuurde. Een minuut later ontving ik een appje met een duimpje omhoog.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4.5 sterren
2 stemmen