Baantjes trekken

Ingezonden voor Tilburgse man

Enkele van de dingen die ik graag doe om in conditie te blijven, zijn wandelen en zwemmen. Wandelen doe ik nog steeds elke dag, maar voor zwemmen heb ik tegenwoordig helaas te weinig tijd. Dit was een periode terug nog wel anders. Ik ging zeker drie keer per week naar het zwembad in de avond om lekker baantjes te zwemmen. Het zorgde ervoor dat ik ontspande, ik werkte aan mijn conditie en vanwege de rust in de avond kon ik zonder al te veel moeite in rechte banen zwemmen. Naarmate de weken verstreken, begon ik ook te merken dat ik het een stuk langer vol kon houden.

Ik ging voor mezelf doelen stellen en uiteindelijk kon ik een behoorlijk aantal banen zwemmen in één uur waar ik eerder niet van had durven dromen. Ik was dan ook erg trots op mezelf dat ik dat wat ik als doel had gesteld ook daadwerkelijk had bereikt. Ik voelde me er erg goed bij en bleef dit ook zo lang mogelijk doen. Op een avond was ik in het water bezig met banen zwemmen, toen ik vanuit de douches een jonge vrouw het bad binnen zag lopen. Ze zag er normaal uit en ze had een mooi zwart met blauw badpak aan.

Ze had lange donkerblonde haren in een staart en ik schatte dat ze ongeveer een kop kleiner was dan ik. Ze had een sportieve uitstraling. Ik ben zelf vrij lang; ik tik bijna de 2 meter aan en met de recente lichamelijke verandering door het vele bewegen en krachttraining zorgt dit nog wel eens dat ik word aan- en nagekeken op straat. De jonge vrouw ging op de rand van het bad zitten toen ik net de rand aantikte en weer terug zwom. Er zaten een paar banen tussen ons en behalve ons tweeën waren er nog enkele andere mensen aan het zwemmen.

Tijdens het maken van het keerpunt zag ik dat ze naar me keek. Zoals ik al aangaf gebeurde dat wel vaker, maar eerlijk gezegd was ik ook wel onder de indruk van haar. Ze was een mooie verschijning die me niet geheel onberoerd liet. Toen ik bij de andere kant aankwam en weer omdraaide, zag ik dat ze in de baan naast mij was gaan zwemmen. Ze deed net als ik de schoolslag en ze zwom stevig door. Ze had ook een behoorlijk tempo en hoewel ik eerst dacht dat dit enkel bij de eerste paar baantjes was, hield ze dit erg lang vol. Ik was erg onder de indruk, maar dat was niet alles.

Ik kon zien dat ze elke keer als we elkaar passeerden naar me keek. Ik maakte me er ook schuldig aan tijdens het terug zwemmen. Ik zag dan haar achterkant en kon die zo goed en kwaad als het ging bekijken. Haar lichaam gleed moeiteloos door het water. Dit had ik niet vaak gezien. Dit ging even zo door totdat ik mijn doel behaald had en stopte bij de rand. Ze zwom me in haar baan tegemoet en even keken we elkaar aan. Ze glimlachte naar me en ik glimlachte terug. Ze stopte niet om te praten, maar zwom weer door. Ze had uithoudingsvermogen, dat was zeker.

Ik ontspande mezelf en zag haar nog een aantal baantjes zwemmen. Elke keer glimlachte ze naar me, maar het had ook iets ondeugends had ik het idee. Ik schudde mijn hoofd en verbande de gedachtes. Het was tijd om te ontspannen in het bubbelbad. Ik verliet het bad en liep naar de bubbelbaden, maar zag nog in het glas dat ze me nakeek. Het fijne van laat op de avond gaan zwemmen is dat alle bubbelbaden vrij zijn. Ik koos er eentje uit en ontspande me. De bubbels gingen aan en al snel was het bad flink aan het bubbelen. Heerlijk voelde dat. Ik sloot mijn ogen.

De bubbels gingen overal tegenaan en het voelde als een heerlijke massage. Ik had zo in slaap kunnen vallen. Het geluid van iemand die in het bubbelbad stapte deed mijn ogen openen en ik zag dat het de jongedame was die in de baan naast me had gezwommen. Ze keek me met een lieve glimlach aan en ging naast me zitten. Ik glimlachte terug en vroeg of ze lekker had gezwommen. Dit leidde tot een leuk gesprek, terwijl de bubbels ons lekker masseerden. Ze was, zoals ik al had gezien, iets kleiner dan ik waardoor ik een beetje op haar neerkeek.

Hierdoor kon ik wat beter naar haar figuur kijken en zag dat ze mooie rondingen had. Een vrouw met de rondingen op de juiste plaats is in mijn ogen perfect. Ik had ook al gemerkt dat ze mij had bekeken en ze vroeg wat ik deed om zo in vorm te blijven. Ik legde uit wat ik deed, maar ik werd afgeleid doordat haar been soms tegen het mijne aankwam. Ze zei er niets van en ik ook niet. Ik dacht dat het door de bubbels kwam. Deze gedachte verdween snel toen ik weer die ondeugende blik in haar ogen zag. Dit keer vergezelt door haar glimlach.

Dit was niet per ongeluk. Dit deed ze expres. Ik bewoog mijn been wat dichter naar haar toe, maar ze gaf geen krimp. Ik moest een beetje grinniken en ze vroeg me wat er was. Ik zei dat ze dat wel wist en toen lachte ze ook. Ze vroeg of ik dat erg vond en ik zei van niet. Het volgende moment voelde ik iets anders. Er ging iets over mijn zwembroek richting mijn kruis. Deze stond al bol van de bubbels, maar nu begon ook iets anders voor een bobbel te zorgen. Ze vroeg of ik dit misschien erg vond en ik zei opnieuw van niet.

Haar hand gleed over mijn zwembroek en over mijn pik, die inmiddels harder geworden was. Ze keek heel plagerig naar me, terwijl ik ervan genoot en probeerde niet al te hard te kreunen. De bubbels van het bubbelbad bruisten zo erg dat niemand kon zien wat er gebeurde. Ze bleef door mijn zwembroek heen over mijn pik wrijven. Opeens ging ze mijn zwembroek in en met haar vingers streelde ze mijn paal. Ik kwam bijna klaar, zo lekker voelde het. Ze deed dit een paar keer en streelde ook mijn eikel met haar vingertoppen.

Ik was als was in haar handen en ze genoot ervan om zo in controle te zijn. Ze ging door totdat er werd omgeroepen dat het zwembad zou gaan sluiten. Ze haalde haar hand uit mijn broek en fluisterde in mijn oor dat als ik interesse had ik bij de kleedhokjes op zoek moest gaan naar een paarse handdoek. Ze gaf me een knipoog en verliet het bubbelbad, terwijl ik mijn best deed om mijn erectie weer tot bedaren te brengen. Toen ik eindelijk vond dat ik afgekoeld en toonbaar was, ging ik naar de douches om mezelf op te frissen.

Ik had mijn douchespullen gepakt en zag dat de douches verlaten waren. Aan de ene kant jammer, maar aan de andere kant maar goed ook, want zo viel mijn halve erectie niet al te veel op. Ik friste mezelf op en dacht terug aan wat ze gezegd had: 'Kijk uit naar een paarse handdoek.' Ik liep onder de douche uit, pakte mijn spullen uit mijn kluisje en keek naar de rijen kleedhokjes. In de hoek zag ik een paarse handdoek onder het deurtje uitsteken. Even twijfelde ik. Moest ik dit wel doen? Straks gebeurt er iets heel anders. Ik schudde mijn hoofd.

Nee, dit was niet een of ander moordscenario. Dit was een mooie jongedame die zin had in iets ondeugends en spannends. Met mijn spullen in mijn hand liep ik naar het kleedhokje waar de handdoek onder vandaan stak. Ik klopte op het deurtje en de deur ging open. Ze had het grootste kleedhokje uitgekozen zag ik. Ik stapte binnen en ze deed het deurtje achter mij dicht. Ik liet mijn spullen vallen en zag dat ze al naakt was. Mijn halve erectie werd weer een hele erectie en we begonnen elkaar te zoenen.

Ik streelde haar naakte lichaam terwijl haar handen over mijn zwembroek en over mijn harde pik wreven. Ze kon heel lekker zoenen, maar ze had meer interesse in mijn harde paal. Ze stopte met zoenen en trok mijn zwembroek naar beneden, terwijl ze gehurkt met haar benen uit elkaar voor me ging zitten. Ze keek me aan en weer zag ik die ondeugende twinkeling in haar ogen. Ze stak haar tong uit en likte mijn eikel. Ik leunde tegen het muurtje van het kleedhokje. Een zalig gevoel was het.

Ze begon met het likken van mijn eikel en liet deze uiteindelijk in haar mondje verdwijnen. Met haar vrije hand zag ik hoe ze zichzelf vingerde. Ze kietelde mijn ballen en ik voelde hoe haar tong in haar mond rondjes draaide over mijn eikel. Ze kon heerlijk pijpen en ze genoot er zelf ook enorm van. Haar tong ging langs mijn paal om vervolgens weer over mijn eikel te gaan en weer in haar mond te verdwijnen. Soms ging ze heel plagend met haar vingertoppen van mijn balzak naar mijn eikel en weer terug.

Ik voelde hoe mijn ballen moeite hadden om niet klaar te komen. Zo dicht zat ik tegen een orgasme aan. Blijkbaar had ze het in de gaten. Ze stopte met pijpen en begon me af te trekken, terwijl ze zichzelf hard vingerde. Ze keek me met zaadvragende ogen aan en ik hield het niet meer. Ik spoot de eerste straal heet zaad op haar kin. Ze ging naar achteren hangen en de volgende straal kwam precies op haar borsten terecht. De derde en vierde straal volgden dit voorbeeld. Ze bleef aan mijn pik trekken om de laatste druppel eruit te krijgen en een laatste straal landde op haar buik.

Ik ademde en kreunde zwaar en had moeite om te blijven staan. Zo intens was ik nog nooit klaargekomen na gepijpt te zijn. Ik keek naar haar en ze glimlachte naar me. Mijn zaad verspreidde zich over haar borsten en buik. Ze pakte een extra handdoek waarmee ze zich schoonmaakte en stond op. Ze keek me aan en gaf me een heerlijke zoen. Ze trok mijn hoofd naar haar toe en fluisterde in mijn oor dat ik de volgende keer haar mocht laten klaarkomen. Samen kleedden we ons aan en zij ging als eerste weg.

Ik moest nog mijn spullen in mijn tas doen. Toen ik klaar was en naar de uitgang liep, zag ik haar niet meer. Ik ging naar buiten en zag een auto me tegemoet rijden met het raam naar beneden. Het was haar auto en ze wenkte me. Ik liep naar haar toe en boog voorover. Ze zei enkel dat ze er volgende week op dezelfde dag en tijd weer zou zijn. Ze gaf me een zoen en reed weg. Ik keek haar na en liep daarna naar mijn eigen auto. Onderweg naar huis had ik moeite om mijn aandacht erbij te houden.

Ik overdacht de gebeurtenissen van deze avond. Toen ik thuis aankwam, zette ik mijn computer aan en besloot ik een afspraak, die ik volgende week rond deze tijd zou hebben, te verzetten naar een andere dag. Ik wilde immers wat meer aan mijn conditie werken en met de aanmoediging van vanavond was dat een makkelijker besluit dan ooit tevoren.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4.6666666666667 sterren
15 stemmen