Pegging

Wanneer de rollen worden omgedraaid en een vrouw een voorbind dildo gebruikt om de man te penetreren, wordt dat 'pegging' genoemd. Tijdens mijn zoektocht ben ik verschillende mannen tegengekomen die 'pegging' als fantasie hebben of die dit regelmatig beoefenen met een partner. Dit zijn veelal heteroseksuele mannen. De eerste keer dat iemand mij vroeg om dit bij hem te doen, wist ik niet zo goed wat ik me erbij voor moest stellen. 

Nieuwsgierig als ik ben, wilde ik dit uiteraard graag zelf een keer uitproberen. De jongeman in kwestie zorgde voor het strapon harnas en dildo's in verschillende maten en vormen. Ik moet zeggen dat ik de afmetingen van de dildo's en dan met name de dikte best pittig vond. Ik kon me niet voorstellen dat het geen pijn of moeite zou kosten om die anaal in te brengen. De jongeman had echter al redelijk wat ervaring met anale seks en oefende zelf regelmatig met anaal toys. 

Hij had zijn anus netjes gespoeld met een anaal douche. De spullen legde hij klaar op de rand van het bed. Het leek me het beste om het rustig op te bouwen en ik koos voor de dunste dildo. Hij hielp me om het strapon harnas aan te trekken en de dildo eraan te bevestigen. Vervolgens ging hij op zijn knieën voor me op het bed zitten. Ik deed voldoende glijmiddel op de dildo en zijn anus en ging achter hem staan. Dit voelde de eerste keer een beetje onwennig.

Aangezien de 'penis' niet van mij was en er dus geen gevoel in zat, vond ik het best lastig om in te schatten hoe snel en hoe diep ik de dildo in moest brengen. Al vrij snel had ik het ritme, de juiste diepte en ook de smaak te pakken. Ik moet eerlijk zeggen dat ik het, tegen mijn verwachting in, erg leuk vond om te doen. Nu begrijp ik ook beter waarom mannen over het algemeen 'doggy' een heerlijk standje vinden. Ik heb nog hierna nog een aantal keer een man mogen 'peggen'.

 

Voor 'pegging' zijn verschillende hulpmiddelen te verkrijgen. Zo kun je gebruik maken van;

  • Strapon harnas. Het harnas trek je vaak aan als een onderbroek en met de riempjes kun je het harnas op maat maken. Middels een ring kun je de dildo bevestigen aan het harnas. 
  • Dubbele strapon. Naast de standaard strapon zijn er ook dubbele strapons te verkrijgen. De vrouw brengt de ene (kortere) helft van de strapon in haar vagina in waardoor deze op zijn plaats blijft zitten. De andere helft kan bij haar partner worden ingebracht. Deze dubbele strapon kan ook zonder harnas (strapless) worden gebruikt. 
  • Holle strapon. Het holle model kan door mannen worden gebruikt. Hierdoor kunnen mannen met bijvoorbeeld een kleinere penis of mannen met een erectiestoornis hun partner de ervaring van een (grote) penis geven.

De strapons zijn ook in vibrerende uitvoering te verkrijgen.