Leonie, Patrick en ik

Ingezonden door Jason

In de auto rijdend, leg ik mijn hand op haar been. 'Weet je het zeker meisje?' vraag ik. In plaats van een antwoord te geven vraagt ze: 'Hoezo, heb je twijfels?' Als ik eerlijk ben, heb ik op dat moment inderdaad wel wat twijfels, maar dat geef ik niet toe. Ik geef wel toe dat ik het retespannend vind. 'Hihihi', is haar enige reactie. We draaien het parkeerterrein op en even later staan we met onze rolkoffers in onze handen in te checken bij het hotel. De kamer is geweldig. Groot met een Kingsizebed en een badkamer met alles erop en eraan. 

Leonie gaat even douchen. Als ze de douche uitkomt, ziet ze er adembenemend uit. Een rokje, een bloesje die haar cleavage duidelijk zichtbaar maakt en natuurlijk op mijn verzoek kousen. 'Zullen we wat gaan eten?' stel ik voor. Even later zitten we in het restaurant. Een hele fles wijn gaat er doorheen waarvan ik maar een glas op heb. Leonie ziet er uitdagend uit en ze lijkt erg zeker van haarzelf. De blikken van de twee gasten naast ons zie ik wel, maar God wat ben ik nerveus. Na het eten is het tijdstip daar waarop we hebben afgesproken.

We lopen hand in hand naar de kroeg. 'Pfffff, nu krijg ik ook wel de kriebels', zegt Leonie. Ik lach. 'Je kunt nu nog terug', zeg ik. 'Nee, nou gaan we het doen ook', zegt Leonie. Ik houd de deur voor haar open. Dan is er geen ontsnappen meer aan. We zien Patrick direct zitten. Ik geef hem een hand. Leonie en Patrick geven elkaar drie kussen. Daarna is het drie minuten heel ongemakkelijk, maar gelukkig blijkt Patrick inderdaad de man te zijn als wie hij zich heeft voorgedaan. De koetjes en kalfjes worden al snel besproken. Ik vind het wel spannend om ze even alleen te laten. Ik sta op en ga naar het toilet. 

Als ik terugkom, kijk ik naar Leonie. Ze geeft me een snelle knipoog. Mijn God, het spel is op de wagen. 'Zullen we naar het hotel gaan? hoor ik mezelf vragen. 'Is goed', zegt Patrick. 'Ja, we gaan', zegt Leonie. Hiermee bevestigt ze dat ze ervoor wil gaan. We lopen weer hand in hand door de koude Januari avond, alleen loopt nu Patrick er nu naast. Bij het hotel aangeko-men, glippen we ongezien de lift in. Op het moment dat de deuren dicht glijden, stapt Patrick op Leonie af. Hij drukt haar tegen de muur. Zijn handen gaan over haar jas naar haar borsten. Leonie is even overdonderd. 'Oh', hoor ik haar zeggen.

Haar kreet wordt gesmoord, omdat Patrick haar vol op haar mond zoent. De ping geeft aan dat we op onze verdieping zijn aangekomen. Patrick stapt uit. 'Je bent een lekker ding Leonie.' Leonie lacht verlegen. Ik pak haar hand en we lopen voor Patrick uit naar de kamer. Het slot zoemt en ik doe de deur open. Jezus, nu gaat het echt beginnen, denk ik. Hoe werkt dit? 'Wat drinken Patrick', vraag ik. 'Ja, is goed. Doe maar een biertje', zegt hij. 'Jij Leonie, wijntje?' 'Ja, doe maar.' Ik loop naar de koelkast en Leonie helpt me met de drankjes. Patrick is op de bank gaan zitten. 

Leonie zet het biertje voor Patrick op het tafeltje en ik zet de rest neer. Als ik achter haar sta, pak ik haar stevig beet met mijn armen om haar middel. Dan gaan mijn handen naar haar borsten. Ik kneed haar volle borsten. 'Hm Leonie, je ziet er heerlijk uit', zegt Patrick. Dan knoop ik de knoopjes van haar bloesje los. Wanneer die los zijn, ga ik weer met mijn handen naar haar borsten en dan trek ik het bloesje helemaal uit. Leonie ondergaat het allemaal. Dan hoor ik dat Patrick opstaat. Ik zie zijn armen om haar heenslaan en opnieuw zoent hij haar. Zijn handen vinden snel de sluiting van haar beha.

Aan haar ademhalen merk ik dat zijn handen op haar borsten zijn. Ik stap naar achteren en ga op het bed zitten. Patrick zakt met zijn mond af naar haar tepels en als hij ze naar binnen zuigt, gaat haar hoofd naar achteren. 'Ahh', hoor ik haar zuchten. Ondertussen gaan haar handen naar zijn broek. Terwijl haar borsten worden betast, ziet ze kans om zijn broek los te maken. Als haar hand in zijn boxer verdwijnt, zegt Patrick: 'Hmmmm, lekker wijfie'. Hij werkt zijn broek verder naar beneden en geeft haar zo de ruimte. 'Hmmmm vrouwtje, daar heb ik op gewacht.'

Dan zakt hij weer terug op de bank en ik zie voor het eerst zijn lul. Die is wel een stukje groter dan die van mij. Een flinke geaderde lul houdt hij met zijn hand beet, terwijl hij naar Leonie kijkt. 'Kom maar, wijffie'. Leonie heeft duidelijk de stap gezet. Ze zakt zonder iets te zeggen op haar knieën tussen zijn benen. Ze pakt zijn lul en houdt hem omhoog. Haar tong gaat over zijn schacht en daarna zoekt ze met haar tong zijn ballen. Als ze zijn ballen zoent, is het de beurt aan Patrick om te kreunen. 'Ahhhhh, ja wijffie, lekker. Ahhhhhhh'. Dan werkt Leonie langzaam naar boven.

Terwijl haar tong over zijn eikel glijdt, kijkt ze hem aan. Hij kijkt geconcentreerd hoe ze zijn eikel naar binnen zuigt. Dan gaat haar hoofd eerst rustig op en neer over zijn pik. Ze pijpt hem nat en met lange halen. 'Ahhhhh, Jezus Leonie, ga door.' Leonie sopt op zijn lul en dan gaat ze weer met haar tong over zijn schacht . Dan weer neemt ze zijn lul in haar mond om hem te pijpen. Mijn God, wat een lul heeft die vent. Patrick heeft zijn hand op haar hoofd gelegd en zit met zijn ogen dicht te genieten. 

Dan kijkt hij haar aan, pakt haar haar beet en trekt haar hoofd naar achteren. Hij staat op en helpt haar omhoog. 'Ga eens op het bed liggen.' Leonie loopt naar het bed, draait zich om en terwijl ze achterover op het bed zakt, kijkt ze Patrick aan. Patrick spreidt haar benen en duikt op haar kutje. 'Ohhhhhh', Leonie valt achterover op het bed als ze zijn tong op haar clitje voelt. 'Ohhhhhh.' Nu is het haar beurt om haar hand op zijn hoofd te doen. Ze kronkelt, ondertussen zuchtend en kreunend. 'Jezus wijffie, wat ben jij nat.' 'Uhuh', steunt Leonie. 

Dan likt hij haar onderbuik en gaat steeds verder omhoogBij haar mond aangekomen, gaat hij weer over in tongzoenen. Leonie beantwoordt de zoen gulzig. Hij pakt zijn lul en zet die tegen haar kutje aan. 'Ah, wat ben je lekker zacht en warm.' Zijn eikel verdwijnt in haar kutje. Steeds verder duwt hij zijn lul bij haar naar binnen. Als zijn hele lul in haar zit, kijkt hij haar aan. Ondertussen beweegt hij zijn heupen naar achteren om zijn lul weer helemaal bij haar naar binnen te duwen. 'Oh, ah', kreunt Leonie. 

Hij begint met lange trage halen, maar langzaam maar zeker voert hij het tempo op. Leonie beweegt met haar heupen mee. 'Ohh!' Jezus, dit was wat ik wilde zien, wat waanzinnig geil! Ik zie hoe mijn vriendin door deze vent wordt geneukt. Onder-tussen voert Patrick het tempo steeds verder op. Hun lijven kletsen tegen elkaar aan. Allebei hijgen en kreunen ze. 'Oh mijn God', hoor ik Leonie kreunen, terwijl hij maar blijft doorgaan. Ze gromt als hij het tempo nog meer opvoert. Met grote kracht neukt hij Leonie. Dan stopt hij plotseling en staat hij op. 

Leonie ligt op het bed bij te komen met haar hand op haar voorhoofd. 'Mijn hemel.' Op dat moment ga ik naast haar liggen. Ik streel haar lijf, haar borsten en haar kutje. Ik steek twee vingers bij haar naar binnen en begin haar te vingeren. Eerst rustig, maar dan steeds sneller en steeds harder. Het duurt niet lang of ik hoor haar kutje al soppen. Ze kronkelt onder mijn hand. Dan duw ik mijn vingers tegen het warme ruwe plekje in haar kutje. Het vocht spuit eruit en als dat gebeurt. komt ze gewoon los van het bed. 'Ohhhh, ohhh!'

Dan is het mijn beurt om tussen haar benen te kruipen. Terwijl ze nog bij ligt te komen, ga ik op haar liggen. Ik zoen haar, terwijl ik mijn lul makkelijk in haar kutje laat glijden. Ze is inderdaad zeiknat. Ik begin haar te neuken en opnieuw kreunt ze. Op mijn handen steunend, neuk ik haar. Telkens mijn hele lul in haar kutje. Haar borsten deinen onder het geweld en ik kan er niets aan doen, maar ik moet gewoon klaarkomen. 'Oh Leonie, ik spuit je vol', steun ik. 'Kom maar geile beer, spuit mijn poesje maar vol', moedigt ze me aan.

Ik voel het orgasme opkomen en met een enorme kreun voel ik mijn zaad in haar kutje spuiten. Ik val uitgeput op haar neer en ik voel haar armen om me heen. Haar handen strelen mijn rug. Ik kan zo nog wel even blijven liggen, maar Patrick heeft andere plannenPatrick maakt haar duidelijk dat ze zich om moet draaien. Leonie gehoorzaamt als in een trance. Ze draait zich om en gaat op handen en knieën zitten. 'Zak eens wat naar beneden wijffie en doe je kontje omhoog.' Opnieuw zie ik dat Leonie exact doet wat hij haar opdraagt. 

Ze zakt op haar ellebogen en haar kontje steekt omhoog. Patrick zakt wat door zijn benen en hij pakt zijn lul beet. Ik krijg het wel een beetje benauwd, want ik zie wat hij van plan is. Als zijn handen over haar kont gaan, hoor ik Leonie zuchten. Hij duwt zijn lul omlaag en ik zie hem zijn eikel tegen haar kontgaatje zetten. Hij beweegt zijn heupen naar voren. Leonie beweegt naar voren alsof ze weg wil. Hij pakt haar met een hand bij haar heupen en opnieuw zet hij druk op haar kontje. Als zijn eikel langzaam in haar verdwijnt, hoor ik haar zuchten. 'Ohh, rustig, rustig.'

Patrick duwt rustig, maar zonder aarzeling verder. Zijn eikel verdwijnt helemaal in Leonie. Dan trekt hij terug. 'Ahhh, wijffie je hebt ook al zo’n lekker kontje.' Opnieuw zet hij zijn eikel tegen haar kontgaatje en nu duwt hij een stukje verder. 'Ahhh, ik neuk je kont Leonie.' Ohhh, ja, rustig rustig ahhh'. Patrick duwt zijn lul steeds verder. 'Oh, je hebt een grote lul, ahhhh.' Ze klaagt wel, maar ondertussen heeft Patrick zijn hele lul in haar kontje zitten. 

Hij houdt stil als zijn hele lul in haar zit. 'Pak mijn ballen, lekker ding.' Als ze zijn ballen streelt, zie ik Patrick zijn hoofd omhoog schokken. 'Ahhh, ja zo, dat is lekker.' Ik kruip op het bed en ga bij haar hoofd liggen. Ze legt haar hoofd op mijn dij. Ik voel hoe ze Patrick neemt, terwijl hij zijn lul steeds verder in haar kontje duwt. Dan draait ze haar hoofd en terwijl Patrick haar neukt, begint ze mij te pijpen. Leonie houdt haar hand tussen haar benen als Patrick haar begint te neuken. Bij iedere stoot strelen haar handen zijn ballen. 'Jezus Leonie, dat is lekker!'

Hij neukt Leonie met rustige lange halen. 'Oh', hoor ik haar kreunen. 'Is dat lekker wijffie?' hoor ik mezelf nogal dom vragen. 'Oh jaaa!' Dat is het teken voor Patrick om het tempo op te voeren. Wat een uithoudingsvermogen heeft die vent. Hij blijft haar kontje maar neuken. Leonie gromt, kreunt, pijpt en zucht en steunt. Steeds harder neukt hij haar. Het gekreun van Leonie wordt steeds klagelijker. 'Ohh, ohh, ohh, ohh.' Bij iedere stoot krijgt ze het moeilijker lijkt het wel. Pijpen lukt al niet meer, omdat hij zich volledig uitleeft. 'Gaat het vrouwtje?' vraag ik. 

Ook Patrick maakt zich kennelijk zorgen. 'Gaat het Leonie?' Het enige dat Leonie kan uitbrengen is; 'Ga doooooooor!' Nou, dat was net de aanmoediging die hij nodig had. Hij neukt haar direct weer met grote lange, harde halen. Af en toe likt ze mijn lul maar meestal lukt het niet. Dan is er geen ontkomen meer aan. Terwijl Patrick haar keihard neukt, begint ze te hijgen. Ohhh, ohhh, ooohhh!' Ze kronkelt en op dat moment komt ook Patrick klaar. 'Ahhh, Leonie ik spuit je vol.' Als hij zijn zaad heeft gespoten valt hij bovenop Leonie.

We liggen met zijn drieën op, tegen en door elkaar. Nu hebben we toch even nodig om weer op adem te komen. 

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4 sterren
4 stemmen