Een kleverige middag 

Ingezonden door sleteric053

Ik ontving een Whatsapp bericht van mijn Meesteres: 'Ik wil dat jij gekleed als mijn sissy hoertje vanmiddag om 14.00 uur een bezoek brengt aan de lokale seksbioscoop. Kledingvoorschrift volgt.' Dat was schrikken! Het was 12.00 uur toen ik het bericht ontving, dus ik ging meteen maar onder de douche. Ik scheerde mijn wangen en onderlijf en spoelde mijn sissy kutje. Daarna deed ik alle kleding in een tas en spoot een flinke wolk van hoerig, zoet parfum over me heen. In de haast had ik nog even tijd om in het gastenboek te kijken. Daar zag ik dat zich tegelijkertijd een Man en zijn slet had aangemeld.

Dat kon voor een flink aantal spuiters zorgen. Ik was vroeg klaar en besloot ook maar vroeg te gaan. Aan de balie meldde ik me als sissy eric en zei dat ik naar de bios wilde. De dame achter de balie was niet verrast om me te zien. Ze verwelkomde me zelfs en vertelde dat het een kleverige middag zou worden. Bij de lockers stripte ik en deed ik mijn kleding in het kastje. Ik trok mijn witte kousen en jarretels aan, met daaroverheen een roze satijnen sissy slip met open kruis. Verder mijn beha met parmantige vloeistof gevulde cup C en mijn ultrakorte, strakke, zwarte wetlook jurkje eroverheen.

Ik moest mijn look completeren met KNALroze kissproof lipstick. Een pruikje, verdere make up of hakjes mocht ik niet aan. Mijn Meesteres was daar heel duidelijk in: 'Jij bent geen vrouw en dat zal je ook nooit worden. Jij bent een man die zich als sissy kleedt om zoveel mogelijk lullen te kunnen verwennen. Dat mogen de mensen best zien!' De sleutel van de locker deed ik om mijn enkel en zo stapte ik de zaal binnen. Op de lederen banken en de wat hogere lederen massagetafels zat een man of acht met hun pik te spelen, terwijl ze naar een gangbang film keken.

Ik zocht een plekje tussen twee mannen en legde mijn handdoekje neer voor ik er zelf ging liggen. De man rechts van me, keek me misprijzend aan en keerde me de rug toe. De man links vond mij wel geil en begon mijn kousen te strelen. Ook mijn glanzende satijnen slip aaide hij en toen mijn stijve clit tevoorschijn sprong, trok hij me zachtjes af. Natuurlijk bewees ik hem dezelfde dienst en toen bleek dat hij het lekker vond, bood ik hem aan om te pijpen. Ik zoog en trok in verschillende tempo's en na een paar minuten duwde hij me weg om niet meteen te spuiten. 

Ik trok me terug en begon door mijn slip heen met mijn ballen te spelen. Mijn clit werd KEIhard en ik kon er niet vanaf blijven, dus maar even trekken. Ook mij werd het snel teveel. Ik kon me nog net inhouden en keek naar de man links van me. Hij had mee zitten masturberen en keek me bloedgeil aan. Zijn harde paal stak tussen zijn dijen omhoog en een dikke druppel voorvocht liep over zijn eikel. Ik boog voorover en hapte het glibberige ding naar binnen. Meteen begon hij woest te grommen en spoot hij straal na straal in mijn hongerige slettenbekje. 

Gelukkig had mijn Meesteres me verboden om te slikken van vreemden, dus ik kon het smerige goedje uit mijn mondhoeken laten lopen. Dikke witte slierten sperma lekten op het zwarte wetlook en lieten mijn tieten extra goed uitkomen. Mijn zaaddonor liet zijn lul nog even schoonlikken en vertrok naar de sauna. Toen ging de deur open. Het aangekondigde stel kwam binnen. Een brede, grote getatoeëerde kerel en een slanke jongedame met kleine tietjes in een zwart glanzend stringetje. De Man liet zijn meisje op het plekje naast me plaatsnemen.

Omdat ik zag dat er voor Hem geen plaats was, stond ik op en bood Hem mijn plek aan. Zo lagen ze mooi naast elkaar. Vrijwel meteen stonden alle mannen van hun bedjes en banken op en dromden met hun stijve in de hand rond het lekkere vrouwtje. Voordat er ook maar iemand het voortouw nam, sprak de Man de groep bronstige kerels toe. Het was niet de bedoeling dat de dame zaad IN zich kreeg, dus spuiten mocht alleen vanaf haar kin omlaag. Verder zou ze niet pijpen en mocht er niemand in haar slipje.

De eerste twee rukkers konden het maar amper afwachten en spoten hun geil op haar tieten. Daarna nog drie die haar buikje en dijen lieten glibberen van het sperma. Het droop langs haar satijnen stringetje op de neuktafel. Daar had ik inmiddels goed zicht op, want ik had me tussen haar voetjes gepositioneerd en was begonnen om onderdanig op haar tenen te zuigen. Haar Man zat ondertussen langzaam aan Zijn enorme neukstaaf te trekken. Hij keek me aan en gebaarde me om voor Hem te komen staan. Ik knielde tussen Zijn benen en begon Zijn pik te strelen.

Ook zijn zware ballen liet ik door mijn hand gaan. Helaas duwde Hij me van zich af, boog naar zijn vrouw en fluisterde wat in haar oor. Ze knikte instemmend en ging rechtop zitten. Ze wenkte me. Of ik naast haar wilde komen zitten om me af te trekken. Twee laatste rukkers gaven haar een lading zaad en spoten ook over mijn jurkje heen. Ik voelde me meteen weer ontzettend hoerig worden. Ik keek hoe hun zaad omlaag liep langs mijn jurkje en zag hoe de dame me begon te pijpen. Dit ging ik niet lang volhouden en dat kreunde ik hardop.

Ze gaf me nog twee korte rukjes en mikte met mijn lul op haar gezicht. ik was inmiddels ZO geil geworden dat ik haar hele gezicht onderspoot. Iets wat ik als slaafje natuurlijk nooit zou doen, maar ik kon niet anders. Ze boog naar me toe, kuste en tongde me en liet me mijn eigen zaad proeven. Haar Man stuurde me nu naar de douche. Ik moest me uitkleden en grondig wassen. Toen ik net klaar was, kwam ze binnen. Ik knielde voor haar om haar stringetje omlaag te doen. Daarna waste ik haar haar en lijf met heerlijk ruikende shampoo.

Na een lange tongzoen (van de ene slet met de andere) droogden we ons af en liepen naakt terug naar de bios. De meeste mannen waren weg. Haar Man stond naast de neuktafel. Een glibberige bende van al het zaad dat van haar lekkere lijf was gelopen lag op het kunstleer. Hij klopte op het leer en gebaarde dat ik op mijn rug in de sperma moest gaan liggen. Mijn hoofd lag in een grote plas zaad en mijn benen bungelden over de rand. Zijn meisje kwam in negenenzestig over me heen liggen. Ze begon meteen mijn ballen te kneden, wat flink pijn deed. Toen kwam de Man vlakbij me staan.

'Jij gaat mijn slet nu zo geil likken dat ze er nog uren van nageniet. Alles dat uit haar kut komt druipen, lik jij braaf op en slik je door. Anders vertel ik het aan je Meesteres en dan zijn de rapen gaar!' Gewillig opende ik met mijn vingers haar geile kutlippen en likte ik haar dat het een lieve lust was. Ik ben echt een FAN van kutlikken en deed enorm mijn best. Het duurde dan ook niet lang tot ze een daverend orgasme kreeg wat haar hele lijf deed schudden. Haar vagina lekte een ziltige vloeistof die ik braaf weg(s)likte. 

Bij de volgende aanraking bleek ze zo gevoelig dat ik nu haar kontgaatje maar begon te likken. Toen werd het ineens donker boven mijn ogen. Naast mijn ene oor kwam een harige knie en naast mijn andere nog één. Haar Man dirigeerde de enorme kloppende paal tussen haar lipjes en begon te stoten. Haar schaamlippen zogen zich vast aan Zijn neukvlees en gleden mee naar binnen en naar buiten. Steeds als Zijn pik uit haar grotje floepte, kreeg ik hem even in mijn mond. Binnen een paar stoten stopte Hij echter en kwam luid kreunend klaar.

Recht voor mijn ogen zag ik de pulserende lul zijn zaad in haar kut pompen. Straaltjes dun sperma liepen uit haar en toen ik even afwachtte, greep ze me keihard in mijn noten en dwong me door te gaan met likken en slikken. Toen trok hij zich terug. Zijn zware lul raakte me in mijn oog en een lange sliert zaad bedekte mijn gezicht. Daarna volgde er een enorm kwak van hun liefdesvocht dat rechtstreeks in mijn mond viel. Het was echt veel glibberige viezigheid en ik moest ervan kokhalzen voor ik het kon wegslikken. Ze ging nu rechtop zitten en perste het zaad uit zich in mijn mond.

Ik kon niets anders dan slikken. Ze stond op en stapte van me af. Samen liepen ze naar de douche. Ik liep mee, omdat mijn kleren daar lagen, maar ik kreeg na een kort bedankje van Hem te verstaan dat ik moest oprotten en mijn plek moest kennen. 'Een hoer als jij wast zich niet. Die gaat mijn zijn vieze zaadkop naar huis.' Ik gehoorzaamde en liep naar de lockers. Daar trof ik de eerste spuiter. Hij duwde me omlaag voor een laatste snelle pijpbeurt. De zaadsliert die uit zijn pik kwam kreeg ik op mijn voorhoofd. Ik liet hem omlaag druipen tot hij onder mijn kin hing.

Omdat ik niet wist of dit ook met mijn Meesteres besproken was, veegde ik me niet schoon. Ik kleedde me aan en trof een glimlachende dame aan de balie. 'Zie je wat ik met een kleverige middag bedoelde?'

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 3.6666666666667 sterren
3 stemmen