Nieuwjaarsparty 

Ingezonden door Twan

Nieuwjaarsmorgen 11.45 uur. Nog een beetje katerig van een licht uit de hand gelopen jaarwisseling hoor ik mijn iPhone op het nachtkastje trillen. Jammer dat ik het geluid heb uitgezet, want iedereen die in mijn telefoon staat heeft een eigen geluidje als hij of zij mij appt. Met een groepje timmerlieden in mijn hoofd weet ik net voldoende energie op te brengen om een oog te openen. Hé, dat is grappig: een appje van de barman van mijn stamcafé! Vast een goedbedoelde nieuwjaarswens.

Met niet meer dan gemiddelde belangstelling open ik zijn bericht. En inderdaad: ik krijg en leuke gif met een dubbelzinnige wens. Ik overweeg om mijn ene oog weer dicht te doen en me nog eens om te draaien. Totdat ik het berichtje nog even doorscroll. Ik lees dat er vannacht in mijn stamcafé door een stel naar mij is gevraagd. Ik lees twee namen, waarbij ik last krijg van het Mark Rutte-syndroom. Ik heb er namelijk geen actieve herinneringen meer aan. Omdat de barman waarschijnlijk tot vroeg in de morgen heeft moeten werken, reken ik niet op een snelle reactie op mijn vraag om welke dame en heer het precies gaat.

Om 12.20 uur antwoordt hij dat het dat stel is dat om de hoek in een grote woonark woont. Op mijn wedervraag of het om eind vijftigers gaat waarvan de dame een opvallend grote bos witblond haar heeft, luidt het antwoord: ‘yes!' Daarmee is mijn belangstelling gewekt. Uit de daarop volgende appjes blijkt dat het koppel, waarvan ik A dacht dat zij beiden alleen maar in een dominante BDSM-rol zaten en B zij uitsluitend iets met elkaar deden, van een bevriend koppel goede berichten over mij heeft gehoord. Dus hadden zij navraag gedaan. Of de barman misschien wist hoe ik te bereiken was?

Het stel was namelijk van plan om vanmiddag naar de nieuwjaarsparty in het café te komen. Goeiegenade, met het beeld van de blondine op mijn netvlies dacht ik meteen aan wat ik zou moeten doen om tenminste enigszins representatief voor de dag te komen. In ieder geval mijn tanden poetsen en alle overtollige lichaamsbeharing radicaal verwijderen. Na een grondige onderhoudsbeurt stap ik rond 15.00 uur in de bus. Er staat een aantal heren voor de deur die alle moeite doen om toegelaten te worden.

Het café hanteert echter een strikt beleid ten aanzien van het aantal binnen te laten alleengaande mannen. Mijn reputatie opent deuren die soms voor anderen gesloten blijven. Waar ik het soms bijna norse gezicht van de portier R verwacht, kijk ik nu in het gezicht van de charmante bardame P die vanmiddag aan de deur staat. Niet alleen word ik hartelijk ontvangen, maar tijdens de drie zoenen op de wang fluistert P dat ik al word verwacht. P voegt daar nog een veelzeggende knipoog aantoe. Jeetje.

Het is al gezellig druk. Een blik langs de bar leert mij dat er zeker al zeven koppeltjes binnen zijn. Hier en daar zwerft een alleengaande man rond. Duidelijk in afwachting van -en de hoop op- een mooie ervaring. Ik zie R achter de bar staan. R neemt mij even apart en zegt dat het koppel om de hoek van de danszaal zit. ‘Met een verrassing,’ voegt R daar aantoe. Gewapend met een bitter lemon loop ik de danszaal binnen en inderdaad, meteen rechts om de hoek zie ik het bewuste koppel zitten. Wat ik zie, laat de ijsklontjes tegen het glas tinkelen en vervroegd smelten.

De blondine, die zich als Annelies aan mij voorstelt, ziet er werkelijk verbluffend uit. Strak in een zwart latex bodysuit waarvan het decolleté met een leren veter precies zo is geregen dat ik tussen twee indrukwekkende borsten door bijna Annelies’ navel kan zien. Aan de rugzijde is de bodysuit open tot net boven Annelies’ bilnaad. Vlak onder waar het latex net boven haar bilnaad begint, begint ook een ritssluiting die tussen Annelies’ benen aan de voorkant doorloopt tot net voorbij haar venusheuvel. ‘Handig,’ denk -en hoop- ik.

Annelies stelt mij aan haar levenspartner Henk voor. Zoals wel vaker, blijkt Henk tot de categorie mannen te behoren die kennelijk vinden dat je speciaal voor de gelegenheid aankleden alleen maar een taak voor vrouwen zou zijn. Qua kleding zou Henk volkomen in de massa opgaan. Wat volgt gaat zelfs mijn fantasie te boven. Terwijl Annelies vertelt dat Henk en zij naar mij hebben geïnformeerd, gaat de deur van het damestoilet open. Een brunette met een mediterraan gezichtje komt aangelopen.

Nu val ik absoluut op mooie gezichtjes, maar bij deze brunette werd mijn aandacht niet getrokken, maar zelfs weggezogen door haar kleding. Of liever gezegd het gebrek daaraan. De brunette, die Petra blijkt te heten, is in niet meer dan een spannend samenstelsel van leren riemen gehuld. Riemen, die niet alleen precies om haar amper zichtbare tietjes heen lopen, maar kruislings over zowel haar buik als rug tussen haar benen samenkomen. Waarbij twee riempjes een opengewerkt kruisje vormen. Verbeeld ik het me, of zie ik twee kleine schaamlipjes uitsteken?

Petra blijkt een kennisje van Annelies en Henk te zijn. Ze hebben elkaar ‘in the scène’ ontmoet. Niet tot mijn verbazing, maar zeker bijdragend aan mijn opwinding is Annelies’ bekentenis dat zij, Petra en Henk het met z’n drieën samen het al eens erg gezellig hebben gehad. Het lijkt haar leuk en spannend om de mogelijkheden van een kwartet te onderzoeken. Wie ben ik om daar bezwaar tegen te maken? Om niet meteen al mijn troeven op tafel te gooien en daarmee in een afhankelijke rol terecht te komen, zeg ik (met een knipoog) dat ik daar wel toe overgehaald zal moeten worden.

Annelies trekt Petra naar zich toe en de dames beginnen elkaar te tongzoenen. In de hitte van het tonggevecht tasten vier dameshanden twee vrouwenlichamen af. Onder Petra’s handen zie ik Annelies’ tepels hard worden. Annelies speelt met Petra’s tietjes om daarna Petra’s buikje te betasten. Teasend speelt Annelies’ wijsvinger met de navel van Petra om daarna aan een afdaling te beginnen die bij mij voor een beklimming zorgt. Een vinger verdwijnt tussen de twee riempjes. Petra gooit haar hoofd naar achteren en laat zich staande door Annelies vingeren.

Na een eerste hoogtepunt gaat Petra op haar hurken voor Annelies zitten. Zij opent Annelies’ benen en neemt het lipje van de ritssluiting tussen haar tanden. Na ongeveer vier centimeter komt een glad, zonnebankbruin kutje in beeld. Annelies helpt Petra met het openen van de ritssluiting. Petra gebruikt beide wijs- en middelvingers om de schaamlippen van Annelies te spreiden. Ik zie een glimmend kutje dat bijna om Petra’s tong lijkt te smeken. Ik ben al keihard, maar als Annelies alleen haar hand nog maar op mijn bult legt, moet ik mijn bekken wegdraaien om een vroegtijdig orgasme te voorkomen.

Annelies trekt Petra aan haar haren uit haar kruis. De ritssluiting wordt weer gesloten. Annelies neemt Petra’s hand en legt die in mijn kruis. Zie ik een twinkeling in Petra’s ogen? Annelies kijkt geïnteresseerd toe. Om te voorkomen dat mijn voorhuid in mijn rits terecht zal komen, maak ik zelf mijn gulp, broekriem en knoop open. Even opwippend, trek ik mijn broek tot over mijn knieën. Trots en druipend sta ik keihard omhoog. Petra’s hand krijgt even gezelschap van die van Annelies. Twee handen om een op ontploffen staande pik; het wordt mij bijna teveel. Ik meld dat ik mij even ga omkleden. Henk gaat een drankje voor ons bestellen.

Ik kom de kleedkamer uit in mijn transparante slip en dito hemdje met korte mouwen. Exhibitionist als ik ben, geneer ik mij niet alleen totaal niet om met een halve erectie door het café te lopen. Ik geniet er zelfs van. Om het allemaal nog wat spannender te maken, kneed ik mijn penis tot hij in volle glorie met zijn eikel boven het elastiek van mijn slip uitsteekt. Quasi nonchalant trek ik de zoom van het doorzichtige hemdje over mijn eikel. Wat de bult eigenlijk alleen nog maar accentueert. Precies het effect dat ik wil bereiken.

Als ik bij het trio wil gaan zitten, kruipt Annelies duidelijk in haar dominante rol. Ik besluit om voorlopig maar even mee te spelen. Ik blijf dus staan als Annelies mij dat opdraagt. Haar linkerhand pakt die van Petra en legt die op mijn erectie. Met haar rechterhand pakt Annelies Petra’s haar en trekt zij Petra’s hoofd naar mijn kruis. Voor de vorm licht tegenstribbelend, weigert Petra aanvankelijk te doen wat Annelies van haar verlangt. Die de ‘weigering’ van Petra niet lijkt te accepteren. Ruw trekt Annelies mijn slip omlaag en pakt mijn pik.

Petra wordt letterlijk aan haar haren met haar mond tegen mijn lul gedrukt. ‘En nou pijpen slet!’ Ik schrik van Annelies’ grofheid, maar dat is kennelijk wat Petra nodig heeft. Ik heb het gevoel dat ik er als een lulletje en als lijdend voorwerp er maar een beetje bijsta. Niet dat ik dat echt erg vind trouwens. Even een situatieschets: Petra wordt aan haar haren met haar mond over mijn joekel geduwd. Haar tong likt mijn zaadbuis. Annelies kneedt mijn ballen en gaat met een vinger bij Petra naar binnen. Het wordt bijna zwart voor mijn ogen als ik in Petra’s mond klaarkom.

Veel rust om te herstellen, krijg ik niet. In opdracht van Annelies beginnen Petra en ik een vrijpartij op het podium in de danszaal. Al snel ligt Petra met mijn tong in haar mond met gespreide benen op haar rug. Mijn vinger verdwijnt tussen de leren riempjes. Een hard knopje is de voorbode van een drijfnatte poes. Ik voel een hand over mijn penis wrijven. Hopelijk van Petra. Of van Annelies. Maar van Henk of iemand anders is ook prima. Ik krijg er wel een onbedwingbare behoefte om Petra te beffen door. Petra schuift omhoog en gaat met haar bovenlichaam tegen een stapel kussens liggen.

De leren riempjes blijken met een drukknoop losgemaakt te kunnen worden. Ze blijven half in Petra’s bilnaad steken als ik mij op haar clit vastzuig. Het vacuüm valt in goede aarde. Ook de lichte beetjes in het genotsknopje. Terwijl ik zuig, bijt en lik zoek ik Petra’s sponsje. Met mijn nagel over dat sponsje komt Petra bijna huilend klaar. Annelies neemt de regie. Vaardig weet zij mijn slip uit trekken. Petra moet zich helemaal uitkleden en met haar rug naar de zaal toe haar vagina over de volle lengte van mijn erectie heen en weer wrijven.

Vanuit buitengewoon soepele heupen is Petra mij aan het schijnneuken. Annelies streelt haar rug en billen. Zo nu en dan voel ik een warme hand om mijn ballen. Dan wordt mijn pik ruw naar achteren getrokken en geeft Annelies Petra opdracht om zich over mijn erectie te laten zakken. Ik voel elke millimeter van haar tunnel over mij afdalen. Ik hoor een ‘oefff’. Voor mijn gevoel zit ik al tegen Petra’s baarmoedermond als de afdaling beëindigd is. Annelies streelt en likt Petra’s nek en schouders. Petra’s rug en billen en volgens mij ook Petra’s kontje, maar absoluut ook mijn balzak.

Om Petra heen zie ik een grote groep belangstellenden in diverse stadia van opwinding en ontkleding. De ritssluiting van het latexpak van Annelies is open. Henk neukt haar van achteren. Net als ik voor wil stellen om met z’n vieren op het podium verder te gaan, beslist Annelies dat het tijd is om te gaan! Te gaan? Waarnaartoe? ‘Naar onze woonboot.' ‘Godallemachtig’ denk ik nog.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 0 sterren
0 stemmen