Kort Amerikaans

Ingezonden door Twan

In het verleden was ik een regelmatig bezoeker van parenclubs. Zo nu en dan steek ik mijn neus ook wel eens om de hoek van een seksbioscoop. Al vind ik de kwaliteit van die laatste categorie steeds verder omlaag gaan, omdat ik het gehalte alleengaande mannen daaraan tegenovergesteld weer onevenredig hoog vind. De focus van de seksbioscoop lijkt vooral op het aantal bezoekers -en daarmee op de omzet- te zijn gericht en niet op een gezond evenwicht tussen de geslachten. Dankzij een tip heb ik een geweldig alternatief ontdekt. Daar heb ik intussen al een paar mooie momenten mogen beleven. 

 

Een zondag in januari

Koud, zwaar bewolkt met hier en daar zelfs een sneeuwvlok en een hagelsteen. Ik kon ervoor kiezen om thuis te gaan Netflixen of om een avondje erotisch uit te gaan. Lang hoefde ik daar niet over na te denken. In onze hoofdstad aangekomen, besloot ik om eerst nog even bij mijn favoriete seksshop langs te gaan. Ik wilde nog een leuke mesh slip voor mijzelf aanschaffen. Dat ik inmiddels een bepaalde schaamte al voorbij ben, mocht wel blijken uit het feit dat het mij totaal Siberisch koud liet dat het pashokje van mr. B geen deur of gordijn had.

Dus ook dat de verkoper, die duidelijk meer in het mannelijke geslacht dan in dames was geïnteresseerd, mijn billen en penis ongegeneerd stond te bekijken. Joh, je mag er absoluut naar kijken. Als je maar overal van afblijft. Ik ben er nog steeds niet over uit. Lag het nu aan de pasvorm van de slip? Of ben ik dan toch echt niet zo groot geschapen als ik wel eens te horen krijg? Mijn hoopvolle maat XL werd uiteindelijk een schamel S-je. Niet echt bevorderlijk voor mijn ego en dat terwijl ik onderweg was naar een hopelijk erotisch getint samenzijn.

Enfin, er bestaat toch een gezegde dat beweert dat het niet zozeer de grootte is die telt, maar dat het erom zou gaan wat je ermee kunt en doet? Mijn ego (en penis) omarmden dat credo. Hoopvol en met een vrolijke pas liep ik naar wat later de plaats des onheils zou blijken. Het blijft iedere keer toch maar even afwachten of je als alleengaande man wordt toegelaten. Anders dan in de meeste clubs en zeker de bioscopen wil men hier wel een gezonde balans tussen de seksen in het oog houden.

In het toelatingsbeleid maakt het zelfs niet uit of je een stamgast bent of niet. Als het maximale aantal alleengaande mannen is bereikt zul je minimaal moeten wachten of heb je soms domweg pech. Vandaag behoorde ik tot de ‘happy few’. Nadat ik de schuifdeur, die toegang gaf tot het Walhalla geeft, was gepasseerd, werd ik links om de hoek meteen met mijn neus op de feiten gedrukt. Een al duidelijk wat ouder stel, ergens eind zestig, begin zeventig was zich in de omkleedruimte aan het uitkleden.

Van de dame keken een reebruin oog en een rijpe perzik mij recht aan. Geen nare binnenkomer. Naakt tot op mijn sneakers ging ik aan de overkant van de bar zitten. Een verkeerde keuze, omdat het gesprek tussen de andere aanwezigen zich aan de andere kant ontspon. Ik besloot om naast de dame van het oudere echtpaar te gaan zitten. Zij noemde zich mrs. X, waaruit ik concludeerde dat de man dan waarschijnlijk mr. X zou heten. Het paar zei speciaal voor de gelegenheid uit Leiden te zijn gekomen.

Mrs. X verklaarde al decennia lang een verwoed bezoekster van swingersgelegenheden te zijn. Nationaal, maar zeker ook internationaal. Meestal samen met haar man, maar vroeger ook regelmatig alleen. Mrs. X maakte zich openlijk zorgen om de -wat zij noemde- teloorgang van de swingersgedachte. Vroeger deed iedereen het met iedereen. Tegenwoordig leek het swingersvolk zich hoofdzakelijk te beperken tot seks en plein public, maar dan wel voornamelijk met de eigen partner. Iets wat ik, ook gerelateerd aan het bezoek dat ik eerder met Jewel aan dit café had gebracht, kon beamen.

Mrs. X zei uit een duidelijk ander hout te zijn gesneden. Wat haar betrof golden twee uitgangspunten. Een: Lang leve de lol (of hoorde ik nou echt het woord lul?) en Twee: hoe meer, hoe liever. Ik wist niet meteen of ik dat nu als hoopvol of afschrikwekkend moest opvatten. Terwijl ik mijn glas bitter lemon nog aan het leegdrinken was, stond stel X op om naar de ruimte met de zitjes en de danspaal te gaan. Een man, die al een hele tijd openlijk met zijn pik aan het spelen was, volgde hen vrijwel onmiddellijk. Nog geen dertig seconden later hoorde ik kreten van vreugde en genot.

Nieuwsgierig liep ik in de richting van de geluiden. Mrs. X zat onderuit gezakt wijdbeens op de bank langs de kant van de zaal. Tussen haar benen was het hoofd van de rukker haar zwaar aan het beffen. Mr. X zat in een kuipstoeltje tegenover het dynamische duo aan zijn hoopje vellen te trekken. Waarschijnlijk in de ijdele hoop daar nog iets van te maken dat vaag op een piemel en, als Pasen en Pinksteren ooit nog op een dag zouden vallen, zelfs een poging tot erectie zou lijken. Ik besloot geen geld op die weddenschap in te zetten. Wel genoot het gebef en het gekreun mijn volledige aandacht.

Hoewel duidelijk ouder dan ik kon mrs. X qua lichaam duidelijk elke toets der kritiek nog doorstaan. Een opvallend plat buikje en nog erg stevige billen. Voor wat betreft haar borsten gold dat de zwaartekracht het duidelijk van de spierkracht had gewonnen, maar dit vind ik over het algemeen een vrouwenlichaam juist dat beetje extra geven. De beffer, die later Bob bleek te heten, ging rechtop staan. Mrs. X greep de gelegenheid en zijn piemel met beide handen aan. Nadat zij zijn voorhuid helemaal naar achteren had gesjord, begon zij met het puntje van haar tong een geraffineerd en duidelijk op ervaring gebaseerd spel met de eikel van Bob.

Ook het gaatje in zijn eikel werd absoluut niet vergeten. Dat liet mij niet onberoerd en zonder aanraking ging mijn penis schoksgewijs over in de aanvalsstand. Wat mrs. X weer niet ontging. Met een uitgestoken linkerhand werd ik, maar waarschijnlijk hoofdzakelijk mijn pik, dichterbij gewenkt. Ach, niet verkeerd als opwarmertje. Ook mijn penis werd met hand en mond in no time tot harde pik gepromoveerd. Bob ging op de bank zitten. Mrs. X ging met gespreide benen en ruggelings op hem zitten.

Zonder problemen en waarschijnlijk al goed gesmeerd, liet mrs. X zich over een toch niet bescheiden pik zakken. Ik werd aan mijn lul dichterbij getrokken. Opnieuw kreeg ik een eerste klas orale behandeling. En die arme mr. X maar aan zijn hoopje ellende trekken. Ik had met hem te doen. Hoewel mrs. X nu niet direct tot mijn primaire doelgroep van meest interessante dames behoorde, klonk haar uitnodiging om haar te neuken ook weer niet weerzinwekkend. Waarom het uiteindelijk niet verder is gekomen dan een beetje droogneuken tegen haar venusheuvel en billen was dat mrs. X een rubberallergie zei te hebben.

Neuken mocht absoluut, maar dan wel zonder condoom. Op zich ben ik niet vies van een seks op z’n Russisch, maar ik speel niet graag Russisch roulette. Daar leek dit toch ernstig op. Geen probleem voor mrs. X. Vrijwilligers met blanke sabel genoeg anno 2023! Waarschijnlijk beschikken sommige mannen toch echt over meer zaadcellen dan hersencellen. Aan de bar bestelde ik mijn tweede of derde bitter lemon toen er aangebeld werd. Vrijwel meteen achter elkaar kwamen twee stelletjes binnen.

Een  opmerkelijk slank, zeg maar gerust mager stel van eind vijftig, begin zestig, maar ook een stel dat duidelijk veel jonger was. Hooguit midden dertig. Terwijl mrs. X zich helemaal uitleefde met haar schare van rubberloze lovers, kleedden beide nieuwe stellen zich uit. Het oudere stel ging aan de bar zitten. Het jonge stel ging even poolshoogte nemen bij het echtpaar X. Al dan niet door hen geïnspireerd, liepen zij vrijwel meteen door naar het verhoogde bed aan de linkerkant van de zaal. Hij had alleen nog enkelsokjes aan. Zij droeg halfhoge basketbalschoenen.

Mijn God, wat had zij een prachtig lichaam! En wat een leuk koppie met halflang donkerblond haar. Klein van stuk. Ik schatte haar qua lengte hooguit 1.68m. Ze zal vast niet meer gewogen hebben dan vijfenvijftig kilo. Prachtige kleine tietjes die brutaal de wereld inkeken en billetjes om je tanden in te zetten en een taille om met je handen vast te pakken als je haar ‘doggy’ zou nemen. Meteen na het jonge stel klom ook een oudere man het verhoogde bed. Zij ging wijdbeens op haar partner liggen, maar geneukt werd er niet.

Nadat hij hard was geworden, schoof zij iets naar achteren om zijn erectie tussen haar schaamlipjes en over haar clitje heen en weer te laten gaan. De oudere man zat naast hen. Hij begon haar aan te raken, wat niet tot protesten leidde. Aangetrokken door de scène besloot ik om ook het bed te beklimmen. Ik zag dat de jonge vrouw van het stel, dat zich later als Michelle en Mick uit Dallas, Texas zou voorstellen, twee pikken aan het aftrekken was. Zij liet zich afwisselend doorhaar man en de oudere liefhebber tongzoenen. Ik streelde haar arm, schouders en rug.

Onvermijdelijk en zonder enig teken van protest vond mijn rechterhand haar heerlijke kontje. Billetjes waar je een kop koffie (of een glas bier, afhankelijk van het tijdstip van de dag) op kon zetten, werden gescheiden door een heerlijk naadje, dat om een paar onderzoekende vingers schreeuwde. Ik vouwde mijn hand van achteren om haar vagina. Warmte, nee hitte vervulde mijn hand. Michelle was heet. En nat. Onder een klein huidplooitje vond ik een klein, keihard knopje. Toen ik dat aanraakte, ging er een siddering door dat prachtige kleine lichaampje.

Ik stak twee vingers in Michelle. Een beetje onhandig, omdat ik haar G-spot wilde aanraken. Wat van achteren nog niet eenvoudig was, maar opwinding maakt vindingrijk. Bovendien boog Michelle zich voorover om het mij makkelijker te maken. Wat een schatje. Met twee vingers in Michelle liet ik alleen mijn vingertoppen in haar bewegen. Ik zocht, en vond, wat ik altijd als ‘het sponsje’ omschrijf. ‘Goddammed!' Michelle kwam klaar, rukkend aan de pik van de oudere man. Ook aan mijn stijve werd getrokken, maar niet door Michelle. Achteromkijkend zag ik dat mrs. X mij weer als prooi had ontdekt.

Heerlijk hoor, maar op dat moment was ik toch echt meer in Michelle geïnteresseerd. Dat leek mrs. X niet alleen te begrijpen. Zij werd zelfs mijn partner in crime door mij een condoom aan te geven. Ik was ook niet te beroerd om haar aanbod om het condoom bij mij om te doen aan te nemen. Mrs. X was duidelijk zeer ervaren. De oudere man droop met een afgetrokken gezicht en dito penis af. Daarmee ruimte makend voor Michelle om naast Mick te gaan liggen. Michelle’s lichaampje nogmaals bewonderd, trok ik haar aan haar enkels naar mij toe.

Ik opende haar benen. Roze, glimmende schaamlipjes leken mijn mond en tong uit te nodigen. Ik bef graag. Soms zelfs nog liever en nog langer dan het uiteindelijke neuken meestal duurt. Ik trok dat smachtende liefdesgrotje aan Michelle’s heupen naar mij toe. Met mijn wijs- en middelvinger opende ik die kleine roze lipjes. Mijn tong streelde langs de binnenkant van de flapjes. Met mijn neus drukte ik zachtjes op Michelle’s knopje. Weer schoot een siddering door dat kleine lijfje. Mijn middelvinger ging langzaam naar binnen en kromde zich tegen het ‘sponsje’.

Mijn tongpuntje maakte een rondgang langs de binnen- en buitenkant van Michelle’s lipjes. Ik zette mijn lippen om haar clitje heen, zoog een vacuüm en liet mijn tong en tanden afwisselend strelen en zacht bijten. Michelle bood zichzelf aan. Bood haar kutje bijna smekend aan. ‘Oh fuck, oh fuck.’ Met mijn vrije hand bespeelde ik twee knetterharde tepeltjes. Twee vingers speelden met het ‘sponsje’, mijn mond zoog zich vast en mijn tanden gingen tot Michelle’s pijngrens. Een huilend orgasme volgde.

Ik trok Michelle naar mij toe, legde haar voeten op mijn schouders en ging een paar keer met mijn eikel door haar spleetje. Michelle stond wagenwijd open. In een wilde, ongecoördineerde stoot verdween ik in haar. In wat een wanhopige poging moet zijn geweest om zelfs mijn ballen in haar te stoppen, heb ik Michelle nog dichterbij getrokken. Normaal gesproken kan ik dat redelijk lang en goed volhouden, maar ik was nog geen tien keer in en uit gegaan of ik voelde mijn prostaat al samenknijpen. Net als Michelle’s kutje.

Golf na golf en tot de laatste druppel heb ik mij in Michelle leeggespoten. Ik had nog veel langer van deze Amerikaanse rodeo willen genieten. Helaas ben ik ook maar een man van vlees en bloed. Dit orgasme staat absoluut in de top tien van mijn hoogtepunten.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 5 sterren
1 stem