Jimmy - Hypnose 

Origineel geschreven door Couchman en vertaald door Welkommat053

Toen Mark op een advertentie had gereageerd in het lokale studentenkrantje waarbij er een kamergenoot werd gezocht, werd hij aangenaam verrast. Twee van de meest sexy dames die hij ooit had gezien, deden de deur open op de campus. Mark, zo relaxed mogelijk acterend in de aanwezigheid van zulk mooi vrouwelijk schoon, stelde zichzelf voor. De lange blonde dame stelde zich voor als Jenna en de andere dame, een wat kleinere donkerharige vrouw, zei hem dat ze Lisa heette.

Ze legden uit aan Mark dat ze graag een mannelijke kamergenoot zochten, omdat een vrouwelijke kamergenoot niet echt werkte. Jaloezie was de uitleg. Ze verklaarden dat degene die erbij kwam altijd jaloers was op hen, vanwege hun knappe verschijning en het feit dat ze daardoor dus ook erg populair waren. Ze gingen vaak met de knapste mannen uit en dat kon weleens vervelende gevolgen hebben voor de andere kamergenote. Het was voor Mark meteen duidelijk dat zij wisten welk effect zij op mannen hadden.

Jenna en Lisa stelden Mark vervolgens nog een aantal vragen voordat ze zich even terugtrokken om te overleggen of ze Mark als kamergenoot wilden. Toen ze zich omdraaiden om te overleggen, had Mark moeite om de bobbel in zijn broek onder controle te houden. Zo mooi waren deze dames om te zien. Ze hadden beiden een prachtig gevormd lichaam met een heerlijk strakke kont. Ze waren gekleed in een korte broek en een topje dat hun prachtig gebruinde lichaam voor een deel blootgaf.

Terwijl de dames aan het overleggen waren, viel zijn blik op de pluche bank. Hij stelde zichzelf voor dat hij daarin zou kunnen verdwijnen en dat de schoonheden daarna op deze bank, dus op hem, zouden gaan zitten.  Na ongeveer vijf minuten kwamen de dames terug en zeiden dat ze hem graag als kamergenoot wilde hebben. Ze wilden echter ook een ding absoluut niet horen. 'We willen dat je begrijpt dat dit een puur zakelijke afspraak is, dus geen seks, of relatie met ons', zei Jenna. 'We zullen ongetwijfeld vrienden worden, maar we gaan geen seks hebben. Begrijp je dat, Mark?'

En ga je hiermee akkoord?' Mark antwoordde dat hij zichzelf onder controle kon houden en lachte hierbij nerveus. Hij verwachte dat de dames ook zouden lachen, maar zijn lachen werd echter met een sceptische blik beantwoord. 'Weet je het zeker?' vroeg Lisa met een blik alsof niemand haar aantrekkelijke lichaam kon weerstaan. 'Ik ben zeker', zei Mark, nu met een wat serieuzere toon in zijn stem. 'Ik studeer veel en zal veel in mijn kamer te vinden zijn.' Dit was echter maar gedeeltelijk waar. Tuurlijk, hij studeerde. En ook in zijn kamer.

Daar zal hij veelvuldig zijn, maar hij wist ook dat deze overeenkomst een punt van frustratie zou zijn. Te weten dat deze twee schoonheden samen met hem leefden, maar dat hij hier seksueels niks aan kwijt kon raken. Eigenlijk had hij een beetje een hekel aan hun, vanwege hun superieure houding naar hem toe. Hij was een gemiddelde jongen, terwijl zij zo aantrekkelijk waren. Dat zij met zo'n normale jongen zouden gaan daten, was voor hen onmogelijk. Op een avond besloot Mark om te testen of de dames te porren waren voor wat plezier, zijn plezier.

Hij ging op zijn rug op de bank liggen en bleef daar net zolang liggen totdat een van de dames, Jenna, besloot dat hij daar lang genoeg gelegen had. Ze wilde ook graag op de bank zitten. 'Kom op Mark', zei ze, 'de bank is niet alleen voor jou. Ga even rechtop zitten, zodat ik er ook kan zitten.' 'Je kunt op mij gaan zitten, Jenna', zei Mark. Hij lachte er nerveus bij. 'Ik ga niet op je zitten, Mark', zei Jenna. Ze keek met rollende ogen naar Lisa. 'Ik zou je vermorzelen'. 'Jezus Mark', voegde Lisa eraan toe, 'ga gewoon rechtop zitten, zodat Jenna erbij kan zitten.' 

Nou hij weet het dus nu. Ze willen echt niet op hem zitten. Hij had ook niet anders verwacht, maar het was wel frustrerend. Hij moest een manier vinden om op een of andere manier zichzelf in een bank te laten veranderen, zodat hij hun geweldige gewicht op hem kon voelen. Mark had een plan. Oh wat had hij een geweldig plan. En als dit lukte, zouden Jenna en Lisa hun heerlijke kontjes op hem laten ploffen zonder dat ze er erg in hadden. Mark studeerde en oefende al enige jaren hypnose.

Hij slaagde erin om, tegen betaling, een kleine groep mensen, als een soort act, te hypnotiseren en ze te laten denken dat ze een hond waren of dat ze dachten te kunnen vliegen. Ooit had hij iemand laten denken dat hij alleen in de zaal was, achtergelaten door zijn moeder. Mark had ontdekt dat er geweldige mogelijkheden waren als sterke suggesties geplaatst waren in een onbewuste geest. Mark wist dat hij Jenna en Lisa niet zomaar kon vragen om gehypnotiseerd te worden. Dat zou te veel opvallen.

Hij moest wachten voor de juiste gelegenheid. Lisa en Jenna waren op een avond in hun kamer, zich klaarmakend om uit te gaan, toen Jenna plotseling op de deur van Mark bonkte. 'Mark', zei ze, 'kun je ons helpen? Zoals je weet roken Lisa en ik. Nu hebben we een date met twee hele knappe mannen, maar ze haten roken. We weten dat je aan hypnose doet. Kun je ons niet hypnotiseren, zodat we geen zin hebben in een sigaret? Alsjeblieft, help ons', smeekte ze. 

Dat was het! Dé mogelijkheid waar hij al een tijdje op aan het wachten was. Natuurlijk kon hij hun helpen te stoppen met roken door hypnose, vertelde hij ze. Dit was geweldig! Hij kon alleen mensen hypnotiseren die dat ook zelf wilden. Nou, zij wilden! Lisa kwam haar kamer uit. 'Mark zei dat hij ons kan hypnotiseren om te stoppen met roken', vertelde Jenna, zichtbaar opgewonden. 'Geweldig', zei Lisa. 'Je laat ons geen gekke dingen doen, hè Mark? Dat je ons laat denken dat we varkens zijn.' 

'Natuurlijk niet', verzekerde Mark haar. 'Mensen doen geen dingen onder hypnose die ze normaal ook niet zouden doen.' Ook dat was gedeeltelijk waar. In diepe trance kan men denken dat men zich normaal gedraagt, terwijl dat niet zo is. Mark plaatste twee stoelen naast de tafel in de woonkamer. Hij stak een kaars aan en zet deze op de tafel. Stilletjes hoopte hij dat de dames goede kandidaten waren voor hypnose. De dames gingen op de stoel zitten en hij vroeg ze te ontspannen en zich te focussen op de kaars.

Met een nasale stem vervolgde hij en zei hen dat ze slaperig waren en dat ze langzaam in een gehypnotiseerde trance kwamen. Hun armen werden steeds lichter en lichter en zouden uit zichzelf kunnen gaan zweven. De meisjes lachten, terwijl ze zagen dat hun armen inderdaad uit zichzelf gingen zweven. Hij vertelde dat hun armen langs hun lichaam zouden vallen als hij het woord 'SLAAP' zei. Meteen vielen hun armen naast hun lichaam. Mark vroeg hen om de ogen te sluiten om hen verder in hun hypnotische slaap te kunnen laten gaan.

Mark ging door met allerlei voorbeelden totdat hij de meisjes kon vertellen dat ze in een diepe hypnotische trance waren. Hij vertelde dat elke dame nu een sigaret in hun hand had. Uiteraard was het een denkbeeldige sigaret, maar de dames geloofden echt dat het zo was. Hij vertelde ze hun ogen te openen en een diepe trek van hun sigaret te nemen. Als ze dat deden, zou de smaak van de sigaret heel erg smerig zijn. Hij moest lachen toen hij de vertrokken gezichten zag van de dames, terwijl ze een trek van hun denkbeeldige sigaret namen.

'Dit is de smaak van de sigaret die je je altijd zult herinneren wanneer je trek krijgt in een sigaret', zei Mark tegen ze. Vervolgens ging hij over op grotere en mooiere zaken. Mark had een grote opblaasbare clown in de hoek van zijn kamer staan, genaamd Jimmy. Lisa en Jenna vonden het schattig. Terwijl de dames nog steeds onder hypnose waren, verstopte Mark Jimmy in een kast. Toen kwam hij terug bij de meisjes. ´Ik ga jullie nu wakker maken, maar als ik de naam Jimmy noem, vallen jullie direct weer in een diepe slaap. Als ik jullie heb wakker gemaakt, herinner je je niets meer van hypnose.

Feitelijk als je wakker wordt en ik zeg de naam Jimmy, dan ben ik niet eens meer in de kamer. Begrijpen jullie dat?' De dames knikten hun hoofd. 'Ik ben niet in de kamer, maar Jimmy ligt op de bank. Je kunt op hem zitten, omdat hij een opblaasbare clown is. Begrijpen jullie dat?' De meisjes knikten weer hun hoofd dat ze het begrepen hadden. 'Maar', ging Mark verder, 'je gaat steeds voor dertig seconden op Jimmy zitten, niet langer. Je houdt zelf de tijd bij, ook al weet je niet waarom.

Daarna ga je staan, kort iets voor jezelf doen en dan ga je weer op hem zitten voor dertig seconden. Dit doe je dertig minuten lang. Begrijpen jullie dat?' En weer knikten de dames. Mark huiverde opgewonden. Hij had een visuele hallucinatie gecreëerd bij de dames. Hij had ze gezegd dat hij niet in de kamer was. Hun onderbewuste geest zou dus niet voor kunnen stellen dat hij fysiek aanwezig was. In plaats daarvan zagen ze een opblaasbare clown. Daarna telde hij geleidelijk tot tien om ze te wekken.

Toen ze wakker werden, keken de dames verbaasd, maar ze stonden snel op van hun stoel. Mark ging op de bank liggen en zei de naam Jimmy. 'Waar is Mark heen?' vroeg Jenna. 'Wat maakt het uit', zei Lisa. Lisa was gekleed in een zwarte korte rok, zwarte nylons en hoge hakken. Jenna droeg een minirok zonder nylons. Ze zagen er geil uit. Lisa naderde de bank. 'Kijk Jenna', zei ze, 'Mark heeft Jimmy op de bank achtergelaten. Hij laat altijd overal zijn spul slingeren. Ik ga gewoon op hem zitten'. Ze draaide haar rug naar Mark en ging zwaar op zijn borst zitten. Mark kreunde, maar Lisa hoorde het niet.

Voor haar was Mark niet aanwezig. Daarbij, ze zat op een opblaasbare clown. Lisa glimlachte naar haar horloge om de tijd in de gaten te houden, maar geen idee hebbende waarom ze dat deed. Haar ronde billen drukte zwaar op zijn borst. Ze zat met haar volle gewicht op hem. Waarom zou ze ook niet? Ze dacht op een opblaasbare clown te zitten en niet op een echt persoon. Ze kruiste haar mooie benen en Marks penis tintelde door haar dominante aanwezigheid. Jenna kwam ook richting de bank. Ze keek naar beneden en glimlachte naar hem.

Mark keek langs haar rok omhoog over de lengte van haar welgevormde gebruinde dijen tot aan haar roze bikinibroekje. Ze zou dit nooit toestaan als hij daar in het echt gelegen zou hebben. Toen zei ze de zin die hij graag wilde horen: 'Ik ga op zijn gezicht zitten.' Ze draaide zich om naar hem, trok haar rok iets omhoog en ging op zijn gezicht zitten. Jenna's ronde billen, gehuld in een roze bikinibroekje, kwamen dicht bij zijn neus. Bijna raakte zijn neus haar kont. Haar lichaam draaide iets naar hem toe en ze keek naar Mark. 'Je vindt het vast niet erg als ik op je gezicht ga zitten, he Jimmy?'

Het was een retorische vraag. 'Natuurlijk vind je dat niet erg', voegde ze eraan toe. 'Je bent maar een opblaasbare clown.' Mark keek gespannen, terwijl ze haar kont richting zijn gezicht liet zakken , maar dit keer om er met haar volle gewicht op te gaan zitten en hem zo te verstikken. Het was een ongelooflijke ervaring. Lisa en Jenna zaten op hem op dezelfde manier als ze normaal op een bank zouden zitten. Jenna giechelde. 'Arm ding, gewoon met mijn kont op zijn gezicht. Het is eigenlijk wel leuk.' Ze sloeg haar benen over elkaar. De bank onder Mark kreunde een beetje meer onder hun gewicht.

Vervolgens voelde hij een verlichting op zijn borst. Lisa was opgestaan. Haar dertig seconden waren voorbij. Ze glimlachte nog steeds naar haar horloge. Jenna's sessie bovenop hem was nog maar net begonnen. Ze wisselde van been. 'Kun je je nog herinneren toen Mark ons vroeg om op hem te zitten?' vroeg ze Lisa. 'Jammer genoeg is Mark geen opblaasbare clown, zoals Jimmy. Dan zou ik het niet erg vinden om zo op hem te zitten, zelfs niet op zijn gezicht zoals nu', zei Jenna. 'Mark is een clown, alleen niet opblaasbaar', voegde Lisa eraan toe. Beide dames lachten. 

Jenna beëindigde haar dertig seconden op zijn gezicht en stond op. Mark hapte naar adem naar de kostbare lucht die hem was onthouden. Zijn hoofd en neus deden pijn vanwege het samendrukken onder het gewicht van Jenna, maar deze pijn werd verzacht door het gevoel haar echt op zijn gezicht te hebben laten zitten. De dames stonden een paar meter bij hem vandaan te praten over de aanstaande date. Ze spraken maar kort, zoals hij hen had verteld, toen Lisa weer richting de bank liep. Ze stond naast de bank vlakbij zijn gezicht. Zijn penis steigerde van spanning toen ze zich omdraaide.

Lisa was van plan om op zijn gezicht te gaan zitten, maar ze ging niet direct zitten. Mark staarde naar haar benen en kont. Haar strakke zwarte jurk volgde elke ronding van haar lichaam, golvend over haar heupen en bilspleet. 'Waarom zou Mark graag willen dat we op hem zouden zitten?' vroeg ze Jenna. 'Wie weet', antwoordde Jenna, 'wellicht wordt hij er geil van.'  Lisa bleef met haar kont richting Mark staan. 'Zou Mark zich niet realiseren dat we hem pijn doen als we op hem gaan zitten?' vervolgde ze. Ze keek over haar schouder naar Mark, maar wat ze zag was uiteraard Jimmy, de clown.

Uiteindelijk bogen haar knieën. Ze hield haar lange benen bij elkaar en accentueerde daardoor haar sexy rondingen van haar kont. Haar jurk rolde zich nu op en Mark kreeg een korte glimp te zien van haar zwarte panty voordat ze zich met haar kont vol op zijn gezicht liet vallen. 'Ik moet het toegeven. Het is leuk om op Jimmy te zitten', zei ze Jenna, terwijl ze haar benen over elkaar sloeg. Het viel Mark op dat, ook al zaten ze op een opblaasbare clown, dat ze heel graag op het gezicht wilden zitten.

'Denk je dat Mark ons op zijn gezicht zou laten zitten?' vroeg Lisa aan haar kamergenoot, terwijl ze bezig was om onbewust het gezicht van Mark te vermorzelen. 'Zou je dat willen, Lisa? Ik bedoel, zou je echt op zijn gezicht willen zitten?' Jenna's woorden kwamen diep binnen in de zware donkere wereld onder de billen van Lisa. Lisa stond op en glimlachte weer naar haar horloge. Jenna stond nu naast de bank, naast het gezicht van Mark. Ze grijnsde naar hem. 'Oh Jimmy', zei ze hem, 'als je nu Mark was geweest had ik je vermorzeld als ik op je gezeten had'.

Lisa stond inmiddels ook naast de bank en keek naar Jenna. 'Denk jij wat ik denk?' 'Een menselijke bank', zei Jenna. 'Mark kan onze slaaf zijn. We kunnen op hem zitten wanneer we willen'. Ze sloeg nogmaals haar rok omhoog en bedekte zijn gezicht met haar in panty geklede kont. 'Oh leuk!' riep Lisa uit. Plotseling blijkt Marks borst en buik ook gemaakt te zijn om haar gewicht te houden als zij ook op hem zit. Mark kon zijn oren niet geloven. Hypnose was onvoorspelbaar. Het bleek dat als de dames werd voorgesteld om op Jimmy te gaan zitten, het een verlangen gecreëerd had om hem, een echt persoon, te gebruiken om op te zitten. 

'Wat als we hem pijn doen?´ vroeg Lisa. 'Als ik op een bank ga zitten, vraag ik me nooit af het de bank zeer doe'. 'Wat maakt het uit', antwoordde Jenna, terwijl ze met haar billen genadeloos op zijn gezicht zat. Ze kruiste haar heerlijke mooie benen weer. 'Mark betekent niets voor ons. Ik denk dat hij een heerlijke bank voor ons zal zijn.' Ze giechelden wat en na precies dertig seconden stonden ze weer op van zijn gehavende lichaam. Gedurende het volgende half uur zaten Lisa en Jenna herhaaldelijk op hem - op zijn borst, op zijn buik en, steeds vaker, ook op zijn gezicht. 

'SLAAP!' schreeuwde Mark. Beide dames sloten hun ogen en stonden stil als een stel paspoppen. Mark stond op van de bank. 'Ik laat jullie wakker worden', vertelde hij hen. 'Jullie gaan langzaam tot tien tellen. Wanneer jullie bij tien zijn, zullen jullie volledig wakker zijn en je goed voelen. Je kunt je niet herinneren dat je gehypnotiseerd bent geweest, maar je blijft je wel het fantastische gevoel herinneren van het domineren van Jimmy door op hem te zitten.' Hij begon naar de deur te lopen. 'Begin nu met tellen.' De dames begonnen te tellen, terwijl Mark zich naar zijn kamer haastte. 

'Oh...we zijn laat', hoorde hij Jenna zeggen. 'Waar blijft de tijd'. Mark kwam uit zijn kamer, om een sigaretje te roken. 'Mark', zei Jenna, 'je moet echt stoppen met roken. Ik haat die stank.' 'Ik ga het voor jou doen', glimlachte Mark. 'Oh...en Mark...,' 'Yes'. 'Mocht je van plan zijn om laat naar bed te gaan vanavond, Lisa en ik willen graag iets met je bespreken als we terugkomen. Iets wat je wellicht leuk vindt.' 'Oh...en wat is dat dan?' vroeg hij op de meest onschuldige wijze. 'Daar ga je wel achterkomen', zei Jenna, ondertussen grijnzend naar Lisa. 'Oh, ok...ben benieuwd', zei Mark. 

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 5 sterren
2 stemmen