Bekentenis met gevolgen

Ingezonden door Twan

Haar bekentenis dat zij erg stout was geweest, was voor mij niet meer dan een uitdaging om met dit dametje mee te gaan in wat ongetwijfeld de uitvoering van een geil fantasietje van haar was. Vooral het woordje ‘stout’ zette mij op dat spoor. Ik wilde haar spelletje meespelen en ik liet haar via de telefoon bekennen hoe stout zij precies was geweest. Madam bleek zonder mijn toestemming op het toilet te hebben gemasturbeerd. Het moest verdikkeme toch niet gekker worden! Dat vond zij zelf ook. Of zij daarvoor gestraft zou moeten worden was haar vraag.

Ik had het sterke vermoeden dat deze dame aan de andere kant van de lijn al met een vochtig poesje op mijn antwoord, nee veel sterker nog, op mijn sanctie zat te wachten en dat zij zelfs al had gefantaseerd over haar straf. Mogelijk zelfs al tijdens het masturberen op het toilet. Zo goed kende ik mijn Amsterdamse schatje inmiddels wel. Precies zoals ik haar had opgedragen, stapte ze uit de bus. Haar slanke lichaampje alleen maar verpakt in een lange, dikke gecapitonneerde jas. Waarvan alleen zij en ik wisten dat zij daaronder poedelnaakt was.

Met gladgeschoren oksels, poesje en dito bilnaad, maar dat moest natuurlijk wel gecontroleerd worden. Een vinger van achteren door die bilnaad verdween in een perfect van alle lichaamsbeharing ontdaan kutje. Zij kromde haar rug om mij volledige toegang te verlenen. Mijn duim vulde tegelijkertijd haar kontgaatje. De bushalte moest haar overeind houden. Hardhandig trok ik haar mee achter dezelfde vlierstruik als waar ik haar twee weken geleden nog had laten plassen. Veertien dagen verder in het voorjaar zat de struik al vrijwel volledig in blad.

Alleen nog net niet groen genoeg om niet een spannend doorkijkje te bieden aan eventuele geïnteresseerde voorbijgangers. Ik hoefde alleen maar mijn broeksknopen los te maken. Een 'graaihand' trok mijn halve erectie maar al te graag naar buiten. Vochtige lippen en een warme mond lieten mijn pik groeien en mijn eikel klopte van opwinding. Mijn voorvocht gutste over haar tong. Haar handen omklemden de stam van een dikke populier. Met mijn voet schoof ik haar voeten uit elkaar. De gecapitonneerde jas werd tot boven haar billen omhoog geduwd.

Mijn handen sloten zich om haar heupen. Zonder een woord of geluid verdween ik tot aan mijn ballen diep in haar. De volgende bus kon elk moment komen wat haar de opdracht opleverde om mij voor die tijd van mijn sperma af te helpen. Net als ik kwam die opdracht keihard bij haar binnen. Bijna huilend kwam zij klaar. Mijn pik veerde uit haar kutje omhoog. Ik had mijn zaadlozing expres uitgesteld. Uiteraard verweet ik haar dat zij niet aan haar opdracht had voldaan. Ze zei te begrijpen dat dit bij mij thuis gevolgen zou krijgen.

Niet alleen begreep zij haar straf. Ik hoorde een onderdanig stemmetje zelfs ‘graag’ zeggen. In de hal van mijn appartement moest zij er meteen aan geloven. Ik zei haar de jas die zij al uit wilde trekken aan te houden. Aan haar haren trok ik haar op haar knieën waarbij ik vrijwel geen tegenstand hoefde te overwinnen. Maar al te graag opende zij mijn gulp weer. Althans dat probeerde zij. Ik deed een stap achteruit. Zij begreep het spel en volgde mij op haar knieën. Met mijn gulp weer binnen handbereik deed ik de volgende stap achteruit. Weer kroop zij op haar knieën naar mij toe.

Tot wij na tien stappen achteruit in de slaapkamer waren aangekomen. Daar stond ik haar eindelijk toe waar zij vanaf de voordeur al naar had verlangd. Blauwpaars en kloppend was mijn eikel klaar om achter in haar keel te verdwijnen. Het was niet zozeer dat ik mij door haar liet pijpen. Ik neukte gewoon haar keel.  Aan haar haren trok ik haar hoofd over mijn pik heen en weer. Ik verbood haar om haar lippen rond mijn pik te sluiten en ook om te slikken, terwijl zij enorm aan het kwijlen was. Speeksel liep uit haar mondhoeken over haar kin en droop tussen haar tietjes door richting haar navel.

Ik wilde toch even checken in hoeverre zij dit nog echt vrijwillig deed of dat ik haar aan het verkrachten was, dus liet ik haar hoofd los en stopte ik met het neuken van haar keel. Zij nam mijn gutsende eikel meteen zo diep achter in haar keel dat zij met tranende ogen kokhalsde. Wat haar nog meer speeksel liet produceren. Dat nu zelfs over mijn pik naar mijn zak droop. Grote bruine, tranende en bloeddoorlopen ogen keken mij van onderen aan. Even voelde ik dat ik haar misschien toch  aan het misbruiken was, maar zij deed dit allemaal toch echt zelf.

Zonder dwang, drang en zelfs zonder dat zij ook maar enige aanmoediging nodig had. Haar nu gewoon neuken, hoe hard en intens ook, zou op dat moment te lief voor haar zijn geweest. Veel te lief. Ik denk dat dat een teleurstelling, waarschijnlijk zelfs een afknapper voor haar zou zijn geweest. Aan haar haren trok ik haar het bed op. Zij veinsde tegenstand die uiteraard bestraft moest worden. Zogenaamd om te kijken of zij nog niet te nat was om geneukt te worden, stak ik twee vingers in haar. Die verdronken bijna.

Want precies zoals als haar mond net een overvloed aan speeksel had geproduceerd, zo vloeiden haar kutsapjes ook rijkelijk. Er was weinig voor nodig om haar te laten klaarkomen. Op het randje van haar eerste orgasme trok ik mijn vingers terug. Zij probeerde mijn vingers met haar kutje te achtervolgen. Wat haar een klap met een platte hand op haar vagina opleverde. Huilend van genot kwam haar eerste hoogtepunt. Twee kromme vingers tegen haar sponsje gooiden al haar remmen los. Even was het niet duidelijk of ik haar nu aan het vingeren of dat zij mijn hand aan het neuken was.

Zij vroeg of ik haar wilde nemen. Niet dus! Of zij mij mocht pijpen? Geen denken aan! Wie dacht dit sletje wel niet dat zij was? Zulke ongepaste vragen moesten uiteraard ook weer bestraft worden. Aan haar ogen zag ik dat die straf niet hard genoeg zou kunnen zijn. Met de opmerking dat zij mijn pik toch echt eerst zou moeten verdienen, gaf ik meteen maar de grootste dildo uit mijn nachtkastje. Zij wilde die in haar kutje laten verdwijnen, wat ik natuurlijk niet toestond. Althans niet meteen. Met haar mond en keel moest zij met een herhaling van zonet laten zien dat zij mijn pik waard was.

Met tranende ogen verdween de dildo achter in haar keel. Met een hand pakte ik de dildo en met mijn andere hand greep ik haar haren. Als ik de dildo in haar mond duwde, trok ik haar hoofd aan haar haren omhoog. Kokhalzend slaagde zij er niet in om al haar spuug weg te slikken. Dat maakte ik ook bewust onmogelijk omdat ik haar keel met de dildo afsloot. Zo nu en dan mocht zij haar hoofd opzij draaien waarbij haar speeksel op het dekbed golfde. Weer wilde ik even testen in hoeverre alles nog met haar instemming gebeurde.

Volkomen vrij van mij nam zij de balzak van de dildo in beide handen en neukte zij zo haar eigen keel. Kokhalzend en gorgelend. Weer gingen twee vingers naar binnen. Niet duidelijk was of haar mond of kutje het meeste vocht produceerde. De derde vinger liet haar exploderen. Zonder haar rust te gunnen, draaide ik haar op haar buik. De lange jas trok ik over haar hoofd. Een paar aaien over haar billetjes bereidden haar voor op wat haar te wachten stond: een paar flinke klappen die twee rode handafdrukken op haar blanke billetjes achterlieten.

Een vinger door haar bilnaad en tegen haar sterretje liet haar sidderen. Mijn eerste vingerkootje door haar sluitspier liet vanonder de jas een gedempt ‘Jaaaa’ horen. Mijn wijsvinger voldeed aan haar onuitgesproken wens. Zij opende haar benen. De dildo werd bijna naar binnen gezogen. Ik zag haar vagina zich aan- en ontspannen en steeds vochtiger worden. Duidelijk op weg naar haar volgende hoogtepunt dat ik anaal alleen maar heftiger maakte. Ik verruilde mijn wijsvinger door mijn langere middelvinger.

Om die tot het laatste kootje in zich te voelen, holde zij haar rug tot het punt waarop ik mij zorgen maakte over haar ruggengraat. ‘Alstublieft’, klonk het vanonder de jas. Ik liet haar erom vragen. ‘Beide vingers alstublieft.’ Ik liet haar erom smeken en duidelijker zijn. ‘Oh, beide vingers in mijn kont alstublieft!’ Als ik mijn eigen zin had gevolgd dan waren niet mijn vingers, maar was mijn paal in haar kontgaatje verdwenen, maar dat was waarschijnlijk een marteling geworden. Ik kon mij namelijk niet herinneren dat ik ooit eerder zo dik en hard was geweest.

Zelfs de vergelijking met de grootste dildo ging mank. Hoeveel voorvocht ik als glijmiddel ook produceerde, haar kontgaatje zou dit kloppende monster nooit aankunnen. Ik gunde haar de kleinere dildo in haar nauwste gaatje. De dubbele penetratie met rubber liet het angstig stil worden onder de jas, maar dat bleek een stille voor de storm te zijn. Een orgasmestorm die met een tsunami gepaard ging. Schokkend, draaiend en kronkelend reeg zij haar ene orgasme aan haar volgende hoogtepunt. Er leek geen einde aan te komen en zij leek ook niet te stoppen.

Zelfs toen ik beide dildo’s had verwijderd, schokte zij nog na. Zij vroeg of zij mij mocht bedanken. Of ik haar de eer wilde bewijzen om haar nu toch echt te neuken? Liefst van achteren, terwijl zij nog op haar buik lag. Voor het effect kleedde ik mij niet uit. Met mijn jeans en boxer op mijn enkels reeg ik haar aan mijn pik. Weer genoot ik van het uitzicht op mijn paal die glimmend steeds haar schaamlipjes oprekte. Even moest ik aan een gootsteenontstopper denken. Mijn eikel trok hetzelfde vacuüm in haar vagina zoals die ontstopper dat met een gootsteen deed. Met dezelfde bijbehorende geluiden.

Zittend op haar bovenbenen trok ik haar billen uit elkaar. Haar roze sterretje was duidelijk niet meer maagdelijk. Mijn duim gleed zonder weerstand naar binnen. Wat mij nu bijna liet spuiten. Mijn zaad zou nog even geduld moeten hebben. Ik ging naast haar hoofd zitten en tilde de jas op. Weer ervoer ik de bijna perverse sensatie die ik krijg als een vrouw haar eigen kutsap van mijn pik aflikt. Ik vind dat zo vreselijk geil! Haar sapjes vermengden zich met mijn voorvocht en haar speeksel. Er viel voor haar niet tegen te slikken. Ach, het dekbed moest toch al verschoond worden.

Zij zei de kleinste dildo in haar kutje nu niet meer zo goed te voelen. Wat niets meer of minder was dan haar wens om haar grootste rubberen vriend weer in zich op te nemen. Het uitzicht vanaf haar bovenbenen gaf mij de overtuiging dat haar kontgaatje nooit tegen mijn eikel bestand zou zijn. Pijn en genot liggen weliswaar heel dicht tegen elkaar aan, maar dit zou wel heel veel pijn gaan doen. Echt veel te veel pijn. Of was ik dit voor haar aan het invullen? In het merkwaardige spanningsveld van bij wie nu de controle lag, pakte ik haar hand om haar te laten bepalen wat de volgende stap zou zijn.

Zonder vanonder de jas een woord te zeggen, tastte zij mijn snoeiharde pik af. Vooral de omvang van mijn eikel werd onderzocht. Wat mijn prostaat liet samenknijpen. Een golfje vocht verdween in haar bilnaad en droop over de dildo in haar kutje. Zonder wat te zeggen, bracht zij mijn kernwapen in aanvalspositie. Ik strekte mijn lichaam en ik maakte alleen nog maar met mijn tenen en handen contact met het bed. Mijn kernkop werd tegen haar sterretje gezet. Langzaam werd van beide kanten de druk opgevoerd. Mijn eikel werd blauwer. Haar kontgaatje werd witter.

De pijn in mijn eikel moet maar een fractie zijn geweest van de pijn die zij op dat moment moet hebben gevoeld. Op het moment dat het dikste gedeelte van mijn eikel met een plop haar sluitspier passeerde, gilde zij het ook uit. Ik had de neiging om mij meteen terug te trekken. Haar hand op mijn bil voorkwam dat. Millimeter na millimeter nam haar anus mijn heipaal op. Ik hoorde: ‘Au, au, aaauuu’. Maar geen: ‘Stop alsjeblieft’. Waarbij ik meteen gestopt zou zijn. Dat ‘stop’ kwam niet. Ik verdween helemaal in haar. Mijn ballen rustten op de rubberen zak van de dildo in haar kutje.

Ik liet het initiatief aan haar. Ik bood alleen maar mijn pik aan. Het was aan haar om te bepalen wat zij daarmee zou doen en hoe lang zij daarmee door wilde gaan. Langzaam deed zij haar best om neukbewegingen te maken, maar dat ging gewoon niet. In ons spel wilde ik best ver gaan. Haar grenzen opzoeken en deze zelfs een beetje oprekken, maar dit was geen oprekken meer. Dit was kapotmaken. Ik trok me uit haar terug. Een gapend kontgaatje bleef achter. Mijn perverse fantasieën staken de kop weer op.

Vond ik het al geil als een vrouw haar eigen kutje proeft als zij mij pijpt, zo was voor mij alleen al de fantasie dat zij ook nog eens mijn pik in haar mond zou nemen, terwijl hij net uit haar kontje kwam bijna ondraaglijk. Ooit had ik dat wel eens in een pornofilm zien gebeuren. Zulke dingen gebeuren in het werkelijke leven toch nooit? Dus wel! Zonder moeite, weerstand of zelfs maar verder nadenken, genoot zij van mijn pik alsof die de lekkerste lolly van de snoepwinkel was. Mijn hele gevaarte verdween zonder moeite tussen haar lippen.

Die grote, bruine, smachtende ogen, het idee dat mijn pik net nog in haar kontgaatje had gezeten… Hoeveel kan een man verdragen? Hoe graag ik mijn orgasme ook uit had willen stellen, hier was geen houden meer aan. Vanuit mijn tenen voelde ik het aankomen. Via mijn enkels, kuiten, knieën en dijen zochten golven roomwit zaad een uitweg die diep achter in haar keel lag. Kokhalzend deed zij haar best om alles binnen te houden. Alleen was dit voor haar niet meer te behappen. Terwijl zij mij met tranende ogen aankeek, liep mijn zaad uit haar mondhoeken over mijn pik en haar kin tussen haar borstjes weg.

Als ik op dat moment een hartstilstand zou hebben gekregen dan was er geen mooiere dood mogelijk geweest. Vlak voordat de deuren van de bus sloten, zei zij met een handkus dat zij binnenkort weer stout zou zijn. Nog stouter dan deze keer. Wij wisten beiden wat de volgende overtreding voor gevolgen zou krijgen en beiden verlangden wij ernaar.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 0 sterren
0 stemmen