De advertentie

Ingezonden door Willem en Debby (kale-kale@outlook.com)

Ik, Willem, vijftig jaar en getrouwd, had gereageerd op een advertentie van een dame op een niet nader te noemen site voor sekswerkers. Er stond alleen maar een e-mailadres bij. Na een mail gestuurd te hebben, had ik binnen enige tijd een reactie terug met een telefoonnummer erbij. Dit nummer heb ik opgeslagen en na verloop van tijd heb ik haar toch maar eens een appje gestuurd. Het contact was gelijk heel erg leuk. Ik vroeg haar of ze ook aan sexthing doet. Ik vind dat zelf nogal geil namelijk. Het antwoord was ja.

Ze zei dat ze geen tikkie of iets dergelijks kon sturen in verband met haar privacy. Ik zei dat dat geen probleem was. Ik woonde in de buurt, dus als ze thuis was, zou ik het geld wel komen brengen. Dat vond ze oké. Ik stapte op mijn motor en reed naar het opgegeven adres. Daar aangekomen deed er een heerlijke dame de deur open. Ze had blond haar, heerlijke rondingen en een leuke babbel. Het viel me gelijk op dat haar tepels stijf waren. Ik vroeg haar of ze het koud had of dat ze misschien blij was om mij te zien? Ze zei dat ze het niet warm had...

Na een praatje te hebben gemaakt, ben ik weer op de motor gestapt. Ik had helaas niet veel tijd. Voordat ik thuis was, zaten er al wat leuke foto’s in de app. Na een paar dagen hebben we toch maar eens een afspraak gemaakt om te neuken. Aangezien ik getrouwd ben, had ik maar weer een motorritje gepland. Via een omweg ben ik naar Debby gereden. We hadden afgesproken om een vluggertje te doen. Ze deed de deur open. Daar stond ze dan: een heerlijke dame in een mooi jurkje waar haar tieten zo’n beetje uit vielen.

Als ik ergens geil van word dan zijn dat tieten. Na een babbeltje te hebben gemaakt, zijn we naar haar slaapkamer gegaan. De motorkleding werd uitgedaan waar ze mij natuurlijk bij hielp. Ze had overduidelijk zin om te seksen. Ze was goed nat merkte ik. Na mijn lul opgefrist te hebben, begon ze gelijk lekker aan mijn lul te zuigen. Iets wat ze heel goed kan en ook heel graag doet. Na de pijpbeurt heb ik haar kutje lekker gelikt. Tijdens de likbeurt werd mijn hoofd door haar met twee handen hard tussen haar benen geduwd.

Ze duwde stevig met haar benen tegen mijn hoofd. Ze kwam heerlijk klaar. De sappen liepen haar kutje uit. Na een paar minuten werd er vriendelijk, doch dringend gevraagd of ik mijn lul in haar kutje wilde stoppen. Ze vroeg me of ik haar met of zonder condoom wilde neuken. Ze gaf aan dat ze het zonder condoom toch wel fijner vond. Na enige twijfel heb ik toch maar een condoom om gedaan. Je weet het natuurlijk maar nooit. Daarna heb ik mijn lul in haar drijfnatte kutje gestopt, die zij met twee handen open trok. Man wat was ze geil!

Na haar heerlijk in diverse standjes geneukt te hebben, begon het zaad toch wel te borrelen. Ik heb het condoom afgedaan en heb alles heerlijk over haar geile kutje gespoten. Met mijn eikel heb ik het zaad uitgesmeerd over haar mooie kutje. Daarbij kwam ook nog een beetje in haar kutje terecht. Hierdoor kwam ze weer klaar. We zijn nog even blijven liggen om te kroelen. Daarna hebben we onze kleding weer aangedaan. Na nog een heerlijke tongzoen hebben we afscheid genomen, maar niet voordat er een volgende afspraak was gemaakt.

Door omstandigheden is de geplande afspraak helaas niet door gegaan. We hebben daarna een nieuwe afspraak gemaakt en die is wel doorgegaan, maar daarover een andere keer meer. 

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 5 sterren
2 stemmen