Klein, maar fijn

Ingezonden door Twan

Ik had haar wel eens eerder aan de bar zien zitten, maar altijd in gesprek met anderen waarbij ik niet in wilde breken. Zij stond wel op mijn verlanglijstje van dames die ik graag wat beter zou willen leren kennen. Want hoewel ik niet echt kieskeurig ben, heb ik toch wel een voorkeur voor een bepaald type vrouw. Zeker qua uiterlijk. Ik weet dat dat heel oppervlakkig klinkt en dat is het natuurlijk ook, maar in mijn erotische contacten gaat het vrijwel altijd alleen maar om vluchtig, wederzijds genot. Ik heb absoluut niet de bedoeling om iets structureels met een dame aan te gaan.

Het type vrouw waar ik mij het meest toe aangetrokken voel, is klein van postuur en vooral slank. Als er op dat kleine slanke lichaampje dan ook nog eens een leuk gezichtje zit, EN mevrouw draagt haar haar dan ook nog eens in een staartje, dan moet de brandweer de belendende panden nat houden om mijn uitslaande brand binnen de perken te houden. Deze dame kwam angstig dichtbij de voor mij fysiek ideale vrouw. Het enige waarin zij daarvan afweek, was dat zij geen blond staartje droeg, maar een behoorlijke bos rode krulletjes die met een zwarte haarband redelijk onder controle werden gehouden.

Zwart, wat niet alleen terugkwam in het echt mini minijurkje dat zij droeg, maar dat als kleur ook consequent terugkeerde in de kleur van haar pumps met een redelijke hak. Een minijurkje waaronder overigens, zo zou later blijken, geen ondergoed werd gedragen. Terwijl ik druk in gesprek was met een koppel waarmee ik het in het verleden al eens gezellig had gehad, ging zij op de kruk zitten waar ik achter stond. Zij bleek het koppel ook van eerdere ontmoetingen te kennen. Het werd een Goois onderonsje waar ik maar moeilijk hoogte van kreeg.

Het voordeel van het letterlijk voor mijn neus zitten, was dat ik haar eens, waarschijnlijk niet onopgemerkt, goed kon bekijken. Qua leeftijd redelijk in de richting van de mijne, maar wel met een opvallend gave, en naar later zou blijken, een erg zachte, prettig aanvoelende huid. Het geurtje dat zij had opgespoten kon niet anders zijn dan van Issey Miyake. Niet alleen wist ik mij toch in het drie-gesprek te mengen, maar toen het koppel een welwillend oog op een ander stel had laten vallen, kreeg ik opeens haar volle, onverdeelde aandacht.

Bij het voorstellen zei zij dat zij Trudi heette en uit een vestingstadje in het Gooi kwam. Een stadje waar ik in het verleden wekelijks kwam, wat meteen aanknopingspunten voor een geanimeerd gesprek opleverde. Ik kon mij zelfs haar straat voor ogen halen. Trudi zei weliswaar een partner te hebben, maar die ging nooit met haar mee naar dit soort evenementen. Hij wist precies wat er zou gaan gebeuren en ging daarmee akkoord. Hij wilde er alleen geen getuige van zijn dat zij met een andere man gezellig had.

Omgekeerd had zij er geen enkele moeite mee als hij met een andere vrouw aan het seksen was, maar zij zou nooit aan een trio van twee dames en haar partner beginnen. Trudi begon in haar tasje te rommelen en haalde tot mijn verbazing een elektrische tandenborstel tevoorschijn. Niet met de bedoeling om haar tanden te poetsen. Dat was ook moeilijk geworden, omdat er op het topje van de apparaatje helemaal geen borsteltje zat. Onomwonden zei Trudi dat zij deze tandenborstel heerlijk op haar clitje zette als zij op z’n hondjes geneukt werd. Oké, duidelijk.

De tandenborstel werd open en bloot gewoon midden op de bar gezet. Iedereen weet dat ik sterk exhibitionistisch ben ingesteld. Trudi gaf aan geen bezwaar te hebben tegen toeschouwers of ‘potten’kijkers zoals zij dat breedlachend uitdrukte. Sterker nog, bekeken worden tijdens ‘de daad’ maakte Trudi alleen maar extra geil. Ik was dat al. Omdat de podia op de begane grond beide druk bezet waren, liepen wij de trap naar het souterrain af. Het kamertje met de etalageruit was nog vrij. ‘Deur op slot of openlaten?’

‘Doe eerst maar op slot. Volgens mij gaan wij het samen wel gezellig genoeg krijgen’, luidde Trudi’s antwoord. ‘Zal ik jou eerst even lekker pijpen?’ Aangezien ik het een dame graag naar haar zin maak, kwam het geen moment in mij op om te protesteren. Trudi’s geringe lichaamsafmetingen kwamen onder andere terug in haar mondje. Terwijl ik nog niet eens helemaal hard was, had Trudi nu al de grootste moeite om mijn eikel in haar mondje te nemen. Misschien wel juist daardoor werd ik in no-time zo hard en dik dat verder pijpen voor mijn mini minnares eigenlijk onbegonnen werk was.

Heel lief deed Trudi met haar tong en lippen toch haar best. En met groot succes. Wat voor mij reden was om te vragen of Trudi ervan hield om gebeft te worden. ‘Heerlijk.’ Vol enthousiasme begon ik aan een van mijn meest geliefde vormen van seks. Net als alles aan Trudi was ook haar kutje erg klein. Bijna meisjesachtig. Trudi had zesentwintig jaar geleden toch kans gezien om een flinke zoon te baren. Tussen haar mini schaamlipjes keek een onverwacht dikke clitoris mij brutaal aan. Ik besloot om daar met een paar kusjes eerst maar eens goede vriendjes mee te worden.

Wat duidelijk op prijs werd gesteld. Een tongpuntje dat in steeds kleiner wordende cirkeltjes rond het genotsknopje draaide, gaf wel een lichamelijke, maar geen hoorbare reactie. Iets dat later nog terug zou komen. Trudi’s lichamelijke reactie werd nog veel sterker toen ik mijn middelvinger langzaam in haar bracht en met het topje dat bekende sponsje begon te strelen. Mijn voorstel om positie negenenzestig aan te nemen, werd meteen aangenomen. Opnieuw kwam Trudi met haar mondje niet eens verder dan een derde van mijn eikel.

Voor mij maakte dat eigenlijk niet eens zoveel uit, want wat ik eventueel aan orale stimulatie tekort kwam, werd ruimschoots gecompenseerd door de zes gezichten die door de etalageruit naar ons aan het kijken waren. Waarschijnlijk bleef het aan de andere kant van het raam ook niet alleen bij kijken. Met onverdeelde aandacht verdween mijn mond weer tussen Trudi’s benen. Weer proefde ik haar zacht zoute smaak. Korte stoppeltjes verraadden dat zij haar schaamstreek in ieder geval vandaag niet geschoren had.

Voor mij meestal een afknapper, maar in dit stadium van opwinding nam ik dat ongemak graag voor lief. Likkend, zuigend, zacht bijtend en slechts minimaal vingerend, bracht ik Trudi naar haar volgende hoogtepunt. ‘Tijd om te neuken’, zei Trudi ongegeneerd en extreem zelfverzekerd. Daar hou ik wel van. Trudi hield het initiatief door aan te geven graag van achteren ‘op z’n hondjes’ genomen te willen worden. Wie was ik om te weigeren? Weer nam ik me voor om de volgende keer toch echt mijn eigen condooms mee te nemen.

De gratis condooms van hier waren iedere keer toch weer een bezoeking. Ook nu lukte het pas bij het tweede condoom om volledig ingepakt de aanval op Trudi’s ‘tunnel of love’ in te zetten. Je kon veel van Trudi zeggen, maar zeker niet dat zij inconsequent was. Geheel in stijl met de rest van haar lichaampje kostte het mij behoorlijk moeite om mijn intussen wel extreem harde pik in haar te laten verdwijnen. Ik moest zoveel druk op haar kutje zetten dat mijn eikel onverwacht wegschoot en bijna in Trudi’s sterretje verdween. Waarop Trudi haar kontje meteen wegdraaide.

Een paar pogingen verder lukte het mij eindelijk om bij Trudi naar binnen te gaan. Haar lipjes verkleurde van donkerrood naar licht roze, tot bijna wit toen zij zich om mijn paal sloten. Trudi reageerde weer alleen lichamelijk. Nog steeds kwam er geen enkel geluid uit haar mond. Telkens als ik goedbedoeld haar wat wilde vragen of zeggen, luidde haar antwoord steevast dat ik niet moest praten. Dat leidde alleen maar af. De tandenborstel werd aangezet en tegen Trudi’s clit gedrukt. De trillingen waren voor mij ook goed voelbaar. Heerlijk! Ik werd zo mogelijk nog harder en dikker.

Wat Trudi’s verzoek opleverde om niet steeds tot aan mijn ballen in haar te stoten, maar slechts tot halverwege. Anders deed ik haar pijn. Als ik haar dan ook nog met trage, ondiepe bewegingen zou neuken dan zou ik haar daarmee het grootste plezier doen. Met mijn duim of middelvinger in haar kontgaatje zou Trudi’s genot compleet zijn, maar dan moest ik die duim of vinger (niet beide tegelijk) wel stilhouden. Hooguit zo nu en dan even krommen, maar absoluut niet vingeren! Ik keek opzij en zag dat mensen, mannen en vrouwen, zich voor de etalageruit aan het verdringen waren.

Het was heel duidelijk dat er niet alleen gekeken werd. Met Trudi op haar gespreide knieën voor mij trok ik haar aan haar heupen over mijn paal heen en weer. Er enorm op gefixeerd om steeds niet verder dan voor de helft bij haar naar binnen te gaan. Langzame, soepele neukbewegingen lieten Trudi zichtbaar genieten. Nog steeds was er geen lichamelijke reactie te zien. Wel te voelen, omdat haar kutspiertjes mijn pik leken te melken. Bewust of onbewust? Het maakte voor mij niet uit. Ik voelde duidelijk mijn orgasme aankomen.

Het visuele aspect, het gevoel van een eigenlijk te strak kutje om mijn pik, mijn duim diep in Trudi’s kontje en het trillen van de tandenborstel. Allemaal op zich al genoeg om mij te laten klaarkomen, maar om naast dat alles ook nog eens ongegeneerd bekeken te worden door mensen die aan de andere kant van het raam duidelijk ook van alles aan het doen waren, zorgde ervoor dat ik veel sneller dan normaal het ook nog eens te strak zittende condoom volschoot. Normaal gesproken vind ik het erg belangrijk dat mijn partner geniet en klaarkomt. Liefst vaker dan eenmaal.

Haar genot is voor mij meestal belangrijker dan mijn plezier. Ik was nu zo in het moment opgegaan dat ik geen flauw idee had of Trudi ook een orgasme had gekregen. ‘Meerdere’, zo verzekerde zij mij achteraf. Grappig, ik had wel wat gezien en gevoeld, maar absoluut niets gehoord. Boven aan de bar dronken we nog wat en hebben we telefoonnummers uitgewisseld.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 0 sterren
0 stemmen