Spelen met vuur

G. en ik hielden van een Bourgondisch leven. Lekker eten en drinken was daar onlosmakelijk mee verbonden. Wij hadden een aantal voorkeuren, ook waar het restaurantjes betrof. Op de Oudegracht zat in een werfkelder een intiem restaurant waar de meest exotische vleessoorten werden geserveerd. Daar hebben G. en ik onze eerste portie waterbuffel gegeten. Onze echte voorkeur bleef uitgaan naar Zuster Francina aan de Kaatsbaan. Het opvallende aan Zuster Francina was dat het eigenlijk anderhalf restaurant was.

Dat wil zeggen dat er een gehele benedenverdieping bestond, maar dat werd voor de helft overkapt door een soort tussenverdieping in het eeuwenoude grachtenpand. G. en ik hadden een voorkeur voor een bepaald tafeltje achterin de hoek van die tussenverdieping. Het vreselijk attente personeel wist dat, dus als wij telefonisch reserveerden dan was onze naam voldoende om het juiste tafeltje vast te leggen. Na een week waarin wij beiden hard hadden gewerkt en nauwelijks aan elkaar toe waren gekomen, ontstond spontaan het idee om de Roquefortsaus bij Zuster Francina weer eer aan te doen.

Een telefoontje leerde ons dat ons tafeltje pas rond acht uur beschikbaar zou zijn. Wij waren uiteraard van harte welkom om aan de bar onder het genot van een goed glas even te wachten. Zo gezegd, zo gedaan. Elza had G. en mij kennelijk al aan zien komen lopen, want de binnendeur werd enthousiast voor ons opengetrokken. G. en ik kregen de bekende drie zoenen op onze wangen. Bij Elza kwamen die altijd als echt gemeend en niet puur professioneel over. De zaak zat echt vol. Aan de bar waren nog een paar krukken vrij. G. bestelde haar vaste rode wijn. Ik hoefde niets te zeggen.

De Leffe dubbel werd voor mijn neus in het ‘bolleke’ uitgeschonken. G. en ik keken even om ons heen of er bekenden in de zaak zaten. Bij het omdraaien stootte G. per ongeluk een kaars die op de bar stond om. Op zich geen ramp, ware het niet dat daarbij wat van het gesmolten kaarsvet op mijn hand terechtkwam. Ik maakte er een grapje over en peuterde het gestolde kaarsvet van de rug van mijn hand. Een glas rode wijn en een extra Leffe later konden G. en ik aan ons vertrouwde tafeltje plaatsnemen.

G. was een echte viseter. Ik ging, weer heel voorspelbaar, voor de entrecote die ik graag medium rare gebakken wilde hebben. Met natuurlijk de onovertroffen Roquefortsaus. ‘En frietjes’ riep G. Elza nog achterna. G. was een geweldige vrouw, maar met een bepaalde neiging waar ik mij wel eens aan stoorde: pulken aan bierviltjes. Binnen no-time lag de bar of tafel om G. heen bezaaid met stukjes karton. Dus ook nu weer. Toen ik daar plagerig een opmerking over maakte, deed G. haar best om mij quasi verontwaardigd aan te kijken.

In haar ogen meende ik wat anders dan verontwaardiging te zien. Eerder iets uitdagends, bijna provocerends zelfs. Dat maakte op zijn beurt weer de rebel in mij los, dus ging ik verder met plagen. G. deed alsof zij bijna beledigd was, maar de poppetjes in haar ogen lachten mij gewoon uit. Van het een kwam het ander. Totdat G. mij bijna geloofwaardig streng zei te stoppen. ‘Of anders…?’ vroeg ik nog. 'Dan giet ik weer kaarsvet over jouw handen.' Ik wist dat G. daartoe in staat was. G. had tenslotte wel gekkere dingen gedaan. Daarbij vergeleken zou het gieten van kaarsvet maar een peulenschil zijn.

Ik voelde mij uitgedaagd en zette mijn pesterijen voort. G. pakte inderdaad de kandelaar en kantelde die boven mijn handen. Weer voelde ik het hete kaarsvet op mijn huid terechtkomen en weer stolde dat vrijwel meteen. Ik deed bijna kinderachtig alsof ik het allemaal heel erg vond. Als goedmakertje begon G. spontaan het gestolde kaarsvet van mijn handen af te peuteren. Het vet liet zich makkelijk losmaken, maar liet wel donkerrood gekleurde sporen op mijn handen na. Ook een op zich best wel een prettig gevoel.

G. legde de verkleuring uit als pijnlijk en begon heel lief met een natte punt van haar servet koud bronwater over de rode plekjes te wrijven. Dat voelde zo apart dat ik min of meer spontaan zei dat ik vermoedde dat iets dergelijks op het juiste moment en op de juiste plekjes wel eens heel stimulerend zou kunnen zijn. G. antwoordde met diezelfde pretoogjes van net dat zij zich helemaal niets voor kon stellen bij kaarsvet op haar oor. Wacht jij maar boefje, dacht ik. De tongfilet en de entrecote zijn op een vreselijke manier aan hun einde gekomen.

Het veelvuldig overgieten met Hollandaise- en Roquefortsaus werd door ons met allerlei dubbelzinnigheden begeleid. De ranzigheid droop bijna van onze tafel. Een ding stond inmiddels wel vast: G. en ik zouden het vanavond nog erg gezellig gaan krijgen. Thuisgekomen hebben wij niet eens moeite gedaan om de woonkamer in te lopen. Het wederzijdse gefriemel op de terugweg liet ons na de voordeur meteen de eerste afslag naar links de trap op nemen. G. liep voor mij de trap op en deed alsof zij voor mijn grijpgrage handen wilde vluchten.

G. en haar stemming op dat moment kennende wist ik dat er juist niets was dat zij nu liever wilde. Dat werd een onderdeel van ons spel op de overloop. De deur van de slaapkamer vloog bijna uit zijn scharnieren toen wij richting ons bed stormden. Kledingstukken vlogen door de slaapkamer. Even later lagen G. en ik in een menselijke kluwen vlees, waarbij niet tijd even duidelijk was welk lichaamsdeel nu bij wie hoorde. G. pijpte eigenlijk nooit. Gebeft worden was ook niet direct haar ‘ding’. G. was meer van het reguliere werk. Wel heel intens, maar zonder al teveel poespas.

Terwijl ik met mijn wijsvinger krulletjes in G's schaamhaar draaide, kwam het incident met het kaarsvet weer ter sprake. Ik herhaalde dat ik de hitte van het vloeibare vet al prettig had gevonden, maar ook dat het deppen met het koude bronwaterheel intens was geweest. Ik vroeg mij openlijk af hoe dat op mijn eikel zou voelen of bij G. op haar borsten. Daarmee was haar interesse gewekt. Even later brandde de dikke witte kaars uit de woonkamer op G’s nachtkastje. Beiden keken wij naar het vlammetje dat steeds meer wit kaarsvet vloeibaar maakte.

Bijna ongeduldig wachtten G. en ik tot er voldoende vet gesmolten zou zijn om ons experiment te starten. Uit pure anticipatie had ik al een flinke erectie. Zoals bij G. gebruikelijk, bleek haar opwinding uit samengetrokken tepelvlekken. Waren die anders nagenoeg glad, nu leken ze op kleine maanlandschapjes. Toen verder uitstel geen zin meer had, ging ik op mijn rug liggen. Mijn paal wees schuin omhoog richting het hoofdbord. G. pakte de kaars en bracht die richting mijn lul. Vol verwachting trok ik mijn voorhuid helemaal terug.

Op het moment dat het eerste kaarsvet op mijn eikel terechtkwam, dacht ik dat mijn eikel eraf gebeten werd. Wat een extreem gevoel! Pijnlijk, maar ook zeer stimulerend. G. bleef de kaars schuin houden en het hete kaarsvet bleef maar druppelen. Over mijn op knappen staande paarse eikel, over het riempje en tenslotte over de hele lengte van mijn pik.Ik dacht dat ik gek werd. Ik begon mijzelf af te trekken waarbij het gestolde vet stukje bij beetje losliet. G. zag de rode restsporen. Zij repte zich naar de badkamer en kwam met een nat washandje terug.

Zorgzaam pelde G. het gestolde vet van mijn lat. Het weg peuteren van het vet op mijn eikel bracht mij gevaarlijk dicht bij een zaadlozing. De sensatie van het natte, koude washandje op mijn al geteisterde eikel daarna, liet met sperma werkelijk in slierten op mijn borst en buik landen. Wat was dat heftig. Naschokkend wilde ik dat G. aan mijn pik bleef trekken. Die weigerde ook om zich nu al bij de situatie neer te leggen. Toen er zich weer een uitnodigende hoeveelheid gesmolten kaarsvet had gevormd, leken G’s tepels om dezelfde behandeling te schreeuwen.

Toen ik langzaam met de kaars dichterbij kwam, reageerden haar knoppen meteen. Er ontstonden weer kleine maanlandschapjes. Het landen van de eerste druppels gesmolten vet lieten G. sissende geluiden maken. Met gekromde rug leek zij haar tieten zelfs aan te bieden. Het witgekleurde gestolde vet fixeerde de rimpels in G’s tepelvlekken. Er verschenen barstjes in het gestolde vet toen G. zelf haar tepels tussen duim en wijsvingers heen en weer rolde. Ik liet het vloeibare vet rijkelijk over G’s borsten druppelen. Vrijwel elke druppel werd met een licht kreetje ontvangen.

G. bleef met gesloten ogen liggen. Ik maakte het washandje in de badkamer weer nat en vooral koud. Toen ik in de slaapkamer terug kwam, keek G. door haar wimpers naar het washandje. G. wist wat de er ging gebeuren. G. wilde dat ook. G. vroeg er bijna om. Het koude washandje op haar verkleurde borsten was al erg gevoelig, maar toen ik de rode striemen op G’s tepelvlekken afkoelde, maakte G. heftige bewegingen met haar bekken. G. lag onder mijn handen gewoon klaar te komen. Ik bleef haar tieten met het koude washandje masseren. Ik maakte bewust gebruik van haar gevoeligheid.

Dat miste zijn uitwerking niet. Voor een tweede keer stootte G. haar bekken heftig omhoog tegen mijn denkbeeldige heupen. G’s tweede orgasme binnen nog geen drie minuten. Over mijn eikel leek een spinnenweb van opgedroogd voorvocht te liggen. De ene druppel na de andere bleef komen en liet zich soms aan een glanzend draadje langzaam zakken. Ik zette de kaars weer op het nachtkastje en bleef met G’s gevoelige borsten spelen, terwijl mijn rechterhand haar ongetwijfeld kletsnatte kutje zocht. G. sopte gewoon. Drie vingers leken gewoon naar binnen te worden gezogen.

Vingerend en met mijn duim op haar clit maakte G. alweer aanstalten om klaar te komen. Mijn vingers teisterden haar tieten, tepels en zeiknatte trut. G’s kutsapjes liepen zelfs door haar bilnaad. Mijn hand verdween tot aan de laatste knokkels in Gsmachtende grotje. Hijgend, puffend en sissend bereikte G. haar derde hoogtepunt en nog was het niet voorbij. Er was intussen ruim voldoende kaarsvet gesmolten voor een volgende ronde. Ik pakte de kaars en keek G. recht in haar ogen. G. en ik kenden elkaar van haver tot gort, dus hoefde ik mijn vraag niet eens uit te spreken.

‘Trek je kutje open’, commandeerde ik. G. gehoorzaamde maar wat graag. ‘Spreid je lipjes en laat me jouw clit zien.’ In dit stadium was niet alleen de kaars, maar ook G. als was in mijn handen. Alleen al de gedachte dat ik zo druppels gloeiend heet kaarsvet op Gclit zou laten druppelen, maakte de volgende serie druppels voorvocht bij mij los. Dat droop gewoon op G’s buik. G. tilde haar hoofd zover mogelijk op om te kunnen zien wat zij wist dat ik ging doen. De eerste druppel was meteen een voltreffer. Precies op het uitpuilende knopje. G. reageerde alsof zij een trap in haar kruis had gekregen.

Haar onderlichaam verkrampte en G. trok zelfs haar knieën op. Door maar een enkele druppel. Terwijl ik G. zich liet ontspannen, kantelde ik de kaars verder. Nu landde een straal kaarsvet op G’s clit en schaamlippen. G. leek te huilen, maar ik herkende haar gezichtsuitdrukking. G. zat zo ongeveer tegen de plafondplaten en was zich totaal niet meer van haar omgeving bewust. Van G. had ik op dat moment mijn auto wel in haar kut mogen rijden. G. was alle grenzen en zichzelf voorbij. Ik heb de orgasmes van G. niet kunnen tellen.

Het moeten er meerdere zijn geweest. Of het was een groot en lang orgasme. De nabehandeling met het koude washandje was teveel voor G. Met samengeknepen dijen smeekte G. bijna om haar poes even met rust te laten. Na slecht twee of drie rukbewegingen landde een mengsel van mijn voorvocht en zaad op G’s buik. Volgens mij had G. dat niet eens in de gaten. G. was nog ergens halverwege de zolder. Ons experiment met het kaarsvet heeft tot meerdere herhalingen geleid. Net als met zoveel andere dingen is het nooit meer zo heftig geworden als die eerste keer. Een ervaring om in te lijsten.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 1 ster
1 stem