Het naaktstrand

Al weken is het prachtig zonnig weer en het wordt dan ook steeds drukker buiten. De mensen willen er graag op uit en het strand is dan een ideale bestemming met dit mooie weer. Zo ook vandaag is het een mooie en zonnige Hemelvaartsdag. Rosalinde is vandaag vrij en besluit om naar het naaktstrand te gaan. Ze bezoekt het naaktstrand we vaker in haar eentje aangezien haar partner dit maar niks vindt. Hij vindt het prima als ze alleen gaat. Zo lang hij maar niet met haar mee hoeft. Rosalinde vindt het juist heel bevrijdend.

Ze vindt het heerlijk om helemaal naakt te zonnebaden. Geen witte strepen of vlakken op haar mooie, slanke lichaam. Rosalinde is regelmatig in haar eentje te vinden op het naaktstrand. Ze heeft er geen problemen mee om alleen te gaan. Af en toe heeft ze aanspraak en anders geniet ze lekker in haar eentje van de zon. Ze trekt een korte spijkerbroek aan met een wit hemdje erop en daaronder een eenvoudige string en beha. Ze let er niet echt op wat ze aantrekt aangezien ze straks naakt op het strand ligt.

Ze trekt een paar makkelijk zittende slippers aan, pakt haar handdoek en vertrekt met haar auto richting het naaktstrand. Onderweg blijkt de zon regelmatig in haar ogen te schijnen en ze pakt haar zonnebril uit het dashboardkastje. Ongeveer een kwartier later parkeert ze haar auto op het grasveld bij het strand. Ze stapt uit, pakt haar tas en loopt richting het strand. Vandaag is het een stuk drukker dan anders. Veel mensen willen vandaag op hun vrije dag lekker genieten van de zon. Rosalinde vindt een rustig plekje naast een prullenbak. Dit is een mooie plek dicht bij het water.

Ze legt haar handdoek op het zand en trekt haar kledingstukken één voor één uit. Terwijl ze zich van haar kleding ontdoet, kijkt ze rond naar de mensen die in haar buurt liggen. Naast haar ligt een ouder echtpaar en aan de andere kant liggen twee vrouwen. Ze brengt haar armen achter haar rug en opent de sluiting van haar beha. Haar beha legt ze op de stapel met haar broekje en hemdje. Ze brengt haar handen naar de rand van haar string en langzaam doet ze de string naar beneden. Behendig stapt ze uit haar string en legt die bovenop de stapel met kleding.

Ze is nu geheel naakt en blijft even staan om te genieten van de warme lucht die haar lichaam streelt. Wat blijft dat toch een heerlijk gevoel om de wind je lichaam te voelen kussen. Ze neemt plaats op haar rug op haar handdoek en gebruikt haar handen als kussen onder haar hoofd. Vanachter haar zonnebril laat ze haar blik gaan over de mensen die zich in het water bevinden. Uit haar tas haalt ze een tijdschrift en begint erin te lezen. Ze bekijkt de inhoudsopgave en slaat het tijdschrift open op de bladzijde die haar het meest aanspreekt. Ze vindt het altijd heerlijk om erotische verhalen te lezen.

Wat zou ze het leuk vinden om zelf eens de hoofdrol in één van die verhalen te spelen. Haar vriend is helaas niet zo openminded als zijzelf, dus de kans dat dat gaat gebeuren is zo goed als nihil. Ze gaat verder met het lezen van het verhaal. Regelmatig ziet ze vanuit haar ooghoek mensen hun afval weggooien in de prullenbak naast haar. De meeste mensen openen de prullenbak, gooien hun afval weg en gaan weer terug naar hun handdoek. Zo niet de man die nu naast haar bij de prullenbak staat. Het valt haar op dat hij wel erg vaak bij de prullenbak te vinden is.

De donkere glazen van haar zonnebril zorgen ervoor dat haar ogen niet zichtbaar zijn. Zo kan ze ongegeneerd kijken naar de man die alweer bij de prullenbak staat. Als ze naar rechts kijkt, kijkt ze op de rug van de man. Hij heeft goedgevormde billen en is goed gebouwd. Wat zou ze graag eens stevig in die mooi gevormde billen knijpen. Ze is heel benieuwd hoe hij er verder uitziet. Niet veel later draait hij zich om en kan ze zijn voorkant bewonderen. Ze ziet dat hij mooie, ondeugende ogen heeft en een knap gezicht. Hij kijkt haar kant op en lacht. Ze weet niet zeker of de lach voor haar bedoelt is.

Onzeker kijkt ze achterom en ziet dat de handdoeken achter haar leeg zijn. De lach is dus wel degelijk voor haar bedoelt. Ze voelt dat ze bloost en lacht terug. Net iets te lang kijkt hij haar aan. Zij blijft hem al die tijd strak in zijn ogen aankijken. Ze ziet dat hij naar haar toe komt lopen. Geen moment maken ze hun blik van de ander los. Nog een paar stappen en dan staat hij naast haar handdoek. Ze gaat rechtop zitten zodra hij aan de rand van haar handdoek staat. Ze zet de zonnebril op haar voorhoofd, zodat ze hem in zijn ogen kan kijken. Ze blijven elkaar nog even aankijken zonder iets te zeggen.

Dan verbreekt de man de stilte en steekt zijn hand uit. Hij stelt zichzelf voor als Stephan. Rosalinde pakt zijn hand en stelt zichzelf aan hem voor als Rosalinde. Net iets te lang houdt hij haar hand vast en blijft haar daarbij strak in haar ogen aankijken. Ze voelt meteen een klik met hem. Ze weet niet precies waarom, maar hij "voelt" goed. In haar verleden heeft ze één en ander meegemaakt, maar gelukkig kan ze nog steeds genieten van alle aandacht. Zeker van de aandacht die ze van mannen krijgt. Rosalinde schuift een beetje op, zodat Stephan naast haar op de handdoek kan komen zitten.

Hij gaat naast haar zitten en ze kletsen gezellig wat over koetjes en kalfjes. Stephan blijkt net als Rosalinde hier vaker te komen. Soms met zijn vriendin, maar ook regelmatig alleen. Vandaag is hij, net als Rosalinde, alleen gekomen. Rosalinde merkt dat Stephan steeds iets dichterbij haar komt zitten. Normaal gesproken vindt ze dat niet prettig, maar vandaag voelt het juist wel prettig. Zijn hand verplaatst hij subtiel steeds dichter naar haar hand. Terwijl ze kletsen raakt zijn hand voorzichtig de hare. Rosalinde schrikt even van de aanraking, maar verplaatst haar hand niet. 

Heel voorzichtig glijdt zijn hand over de hare. Terwijl hij dat doet, blijft hij Rosalinde diep in haar ogen aankijken. Hij lacht als hij zijn hand verplaatst. Rosalinde lacht terug naar hem en dat moedigt hem aan om zijn hand op haar schouder te leggen. Hij zegt tegen Rosalinde dat het tijd is om zich in te smeren, want haar schouders zijn al een klein beetje rood. Rosalinde weet dat dit niet het geval is. Ze zont zo vaak dat haar lichaam een mooie bruine kleur van de zon heeft. Ze vindt het leuk dat hij een beetje brutaal is en laat hem zijn gang gaan.

Ze speelt het spelletje mee en zegt dat ze haar zonnebrandcreme vergeten is. Hij zegt dat het geen probleem is. Hij staat op en loopt naar zijn eigen handdoek. Rosalinde ziet hij hij zijn handen voor zijn middel houdt. Ze kan een glimlach niet onderdrukken. Ze vindt het leuk om te zien wat voor effect ze op deze man heeft. Hij heeft echt heerlijke billen schiet het door haar hoofd. Ze moet deze straks gewoon even in haar handen voelen. Als hij terug komt lopen, ziet ze hoe hij zijn handen nog altijd voor zijn middel houdt. Haar blik glijdt over zijn lichaam, terwijl hij voor haar staat.

Als ze hem weer in zijn ogen kijkt, glimlacht ze naar hem. Hij glimlacht terug naar haar en neemt weer plaats naast haar op de handdoek. Dit keer gaat hij iets verder van haar vandaan zitten. Dat was natuurlijk niet de bedoeling. Ze twijfelt of ze hem niet heeft afgeschrikt. Dat blijkt gelukkig niet zo te zijn. Hij vraagt haar om op haar buik te gaan liggen, zodat hij haar achterkant in kan smeren. Gewillig gaat ze op haar buik op de handdoek liggen. Ze kan niet wachten om zijn handen op haar lichaam te voelen. Hij opent de zonnebrandcrème en brengt wat crème aan op zijn handen. Zijn handen voelen heerlijk koud aan op haar warme lichaam. Hij begint bij haar schouders. Hier neemt hij uitgebreid de tijd voor. 

Als hij vindt dat haar schouders voldoende zijn ingesmeerd, zakken zijn handen verder af naar beneden. Ondanks dat hij met zijn handen werkt, voelen zijn handen heerlijk zacht aan op haar rug. Zijn handen glijden over haar rug en af en toe voelt ze zijn handen langs de zijkant van haar bovenlichaam glijden. Heel subtiel raakt hij daarbij de zijkant van haar borsten aan. Rosalinde merkt dat dit haar enigszins opwindt. Van haar mag dit nog heel lang duren. Zijn handen glijden via haar onderrug naar haar billen. Die neemt hij goed onder handen. Precies zoals zij dat het lekkerst vindt. 

Haar lichaam blijft reageren op zijn aanrakingen. Hij stopt even om nog wat zonnebrandcrème te pakken. Ze kan niet wachten totdat zijn handen haar lichaam weer aanraken. Door de zonnebrandcrème voelen zijn handen weer heerlijk koud aan. Van haar billen glijdt hij met zijn handen over haar benen. Via de buitenzijde gaat hij naar beneden richting haar knieën en via de binnenzijde van haar benen weer langzaam omhoog. Vooral wanneer hij met zijn handen langs de binnenzijde van haar benen streelt, merkt ze dat dit iets met haar doet.

Bizar hoeveel de aanrakingen van deze man haar opwinden. Rosalinde gaat iets zwaarder ademhalen en legt subtiel haar benen iets verder uit elkaar, hopend dat zij hem daar waar zij het het lekkerst vindt even stiekem aanraakt. Stephan ziet uiteraard dat Rosalinde haar benen iets verder uit elkaar heeft gelegd. Hij speelt daar meteen op in door extra veel aandacht te besteden aan het aanraken van de binnenzijde van haar benen. Telkens wanneer hij met zijn handen richting haar meest gevoelige plekje gaat, houdt Rosalinde haar adem in.

Ze ademt pas weer uit als zijn handen weer richting haar knieën gaan. Na haar een paar keer te hebben geplaagd, vindt hij het nu tijd om haar daar aan te raken waar zij dat graag wil. Met zijn handen gaat hij dit keer verder naar binnen dan hij eerder heeft gedaan. Hij merkt dat ze diep inademt als hij met zijn handen via de binnenzijde van haar benen omhoog gaat. Als hij bijna op de plek is waar ze naar smacht aangeraakt te worden, houdt ze haar adem in. Het is net alsof ze daarmee wil vragen om haar alsjeblieft 'daar' aan te raken. Dit keer geeft hij gehoor aan haar stille vraag.

Met één vinger glijdt hij over haar schaamlippen. Hij voelt dat ze al een beetje nat is geworden van zijn aanrakingen. Hij herhaalt dit een paar keer en vraagt haar dan om zich om te draaien op haar rug. Ze komt langzaam overeind en gaat vervolgens op haar rug liggen. Ze doet haar ogen weer dicht en laat hem zijn gang gaan. Hij pakt opnieuw de zonnebrandcrème en brengt zijn handen weer naar haar lichaam. Hij begint bij haar hals en verplaatst zijn handen dan langzaam richting haar schouders. Zijn handen vervolgen hun weg via de zijkant van haar bovenlichaam naar haar buik.

Haar borsten slaat hij bewust even over. Haar ademhaling wordt zwaarder en haar lichaam kronkelt onder hem. Met haar tong strijkt ze langs haar bovenlip om deze te bevochtigen. Dan, eindelijk, raakt hij haar borsten aan. Voorzichtig strijkt hij met zijn vingers langs haar tepels. Dit windt haar zo mogelijk nog meer op. Uitgebreid masseert hij haar borsten. Speels knijpt hij af en toe in haar mooie tepels. Als hij vindt dat die voldoende zijn ingesmeerd, gaat hij met zijn handen naar haar buik. Ondanks haar leeftijd, Rosalinde is begin veertig, heeft ze een prachtig lichaam.

Stephan kan dan ook niet van haar afblijven en gaat door met waar hij inmiddels al een hele tijd mee bezig is. Voor de laatste keer pakt hij nog wat zonnebrandcrème en smeert daarmee de voorzijde van haar benen in. Hij slaat geen plekje over. Stephan merkt dat Rosalinde het lekker vindt om door hem aangeraakt te worden. Hij ziet haar wederom haar benen iets verder uit elkaar leggen en dat is voor hem een teken om haar weer stiekem daar aan te raken. Het kan hem niet schelen dat het vandaag druk is op het strand en gaat stug door. Hij neemt uitgebreid de tijd om haar benen in te smeren.

Haar gezicht smeekt hem bijna om haar op haar intiemste plek aan te raken. Plagend streelt hij met zijn vingers langs haar schaamlippen. Terwijl zijn vinger haar schaamlippen subtiel aanraken, duwt zij haar vagina tegen zijn vingers aan. Ze wil hem in haar voelen. Zo geil heeft hij haar inmiddels gemaakt. Hij gaat naast haar liggen en vraagt haar op haar zij voor hem te gaan liggen. Daar geeft ze gewillig gehoor aan. Ze draait zich op haar zij en voelt hoe hij zijn warme lichaam tegen het hare aandrukt. Zo te voelen heeft het hem ook niet onberoerd gelaten.

Ze voelt hoe zijn hand over haar rug, via haar heupen naar haar vagina glijden. Heel voorzichtig vindt zijn vinger zich een weg bij haar naar binnen. Eindelijk voelt ze een vinger bij haar naar binnen glijden. Ze kan een zucht niet onderdrukken. Al de hele tijd kijkt ze naar dit moment uit en geniet hier met volle teugen van. Ze maakt van het moment gebruik om zijn lekkere billen aan te raken. Haar hand legt ze op zijn billen en knijpt er stevig aan. Zijn billen voelen inderdaad zo heerlijk aan als dat ze gehoopt had. Terwijl zij zijn billen uitgebreid masseert, geeft hij haar zachte zoentjes in haar nek.

Zijn zachte lippen voelen heerlijk aan op de dunne huid van haar hals. Zijn geoefende vinger glijdt snel in en uit haar vagina. Ze wordt hier gewoon gevingerd op het strand tussen al deze mensen. Normaal gesproken zou ze dit nooit toestaan, maar hij maakt haar zo geil. Niet normaal gewoon. Terwijl hij haar stevig vingert en haar clit masseert, beweegt hij zijn keiharde pik heel subtiel tussen haar benen heen en weer. Beiden zijn ze onwijs geil, maar willen niet te veel opvallen hier in het openbaar. Hij brengt zijn mond weer richting haar nek en kust deze.

Ze hoort zijn ademhaling steeds zwaarder worden. De lucht die hij tijdens zijn uitademing uitblaast verwarmt haar oor. Het windt haar enorm op als ze in haar hals en nek wordt gezoend. Ook haar oorlelletje is super gevoelig, maar dat heeft hij inmiddels ook al ontdekt. Zijn vinger in haar raakt haar G-spot. Ze vindt het heerlijk om hier aangeraakt te worden. Het is lastig voor Rosalinde om haar aandacht op beide gebieden te focussen. Haar gedachten moeten schakelen tussen de aanraking op haar G-spot en die op haar clit.

Ze merkt dat ze steeds dichter tegen haar hoogtepunt aan zit. Nog een paar keer brengt Stephan zijn vingers in haar en dan komt ze klaar. De spieren in haar onderbuik trekken samen. Plagerig blijft Stephan haar clitje nog even masseren, zodat het gevoel nog langer aanhoudt. Heel even moet ze bijkomen en brengt dan haar hand over haar heupen naar de keiharde pik van Stephan. Met haar hand masseert ze de eikel van Stephan. Ze voelt hoe die strak in zijn velletje zit. Hij zit dicht tegen zijn hoogtepunt aan. Ze verplaatst haar hand naar zijn ballen.

Terwijl hij zijn pik tussen haar billen heen en weer beweegt, masseert ze zijn ballen. Aan zijn ademhaling te horen, vindt hij dit heerlijk. Ze heeft nog een laatste trucje wat alle mannen stiekem heerlijk vinden. Ze brengt haar hand naar haar mond en bevochtigt haar middelvinger. De hand gaat weer over haar heupen naar zijn ballen. Ze masseert zijn ballen en haar bevochtigde vinger glijdt eenvoudig zijn achterste in. Met haar vinger masseert ze nu zijn prostaat. De pik tussen haar benen staat bijna op knappen. Hij fluistert in haar oor dat hij het niet lang meer houdt.

Zij zegt hem dat hij lekker mag klaarkomen. Niet veel later voelt ze hoe zijn zaad langs haar benen naar beneden druipt. Hij zoent haar nek en pakt een deel van handdoek om het zaad tussen haar benen af te drogen. Dit smaakt naar meer, naar veel meer. Ze moet hem vaker zien. Het gebeurt niet vaak dat ze met iemand zo'n sterke seksuele klik heeft. Inmiddels hebben veel mensen al het strand verlaten. Als hij op zijn de klok kijkt, ziet hij dat het tijd is om naar huis te gaan. Over een half uur moet hij aan tafel zitten bij zijn gezin.

Hij geeft haar een laatste kus en belooft haar dat ze elkaar heel snel weer gaan zien. Ze pakt haar telefoon en slaat zijn nummer op. Hij staat snel op, raapt zijn spullen bij elkaar en gaat snel naar huis. Rosalinde blijft nog even liggen om na te genieten. Ze denkt nog eens na over wat er die middag nu eigenlijk precies is gebeurd en hoe het kan dat ze zich zo mee heeft laten slepen. Dit was wel een heerlijke middag en het kan niet zo zijn dat ze hem niet meer gaat zien. Ze pakt haar spullen, kleedt zich aan en loopt naar haar auto.

In de auto pakt ze haar telefoon en stuurt Stephan een appje om hem te bedanken voor de heerlijk middag. Meteen krijgt ze een appje terug dat hij morgen weer naar het naaktstrand gaat en haar morgen graag weer zou willen zien. Met een glimlach op haar gezicht rijdt ze naar huis. Ze heeft zo'n idee dat er nog vele mooie middagen met Stephan zullen volgen ...

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4.3125 sterren
16 stemmen