Hotelkamer

Voor mijn werk heb ik een tweedaagse cursus in een hotel. Ik ben de enige van mijn kantoor samen met tien collega's van andere vestigingen. Met de meeste van hen heb ik regelmatig telefonisch contact of via de e-mail. Leuk om er nu eindelijk een gezicht bij te hebben. Iedereen ziet er toch heel anders uit dan je verwacht. Op basis van een stem vorm je vaak een beeld van iemand in je hoofd dat in de praktijk nooit blijkt te kloppen. Dat is ook de reden dat ik liever een boek lees waarbij ik zelf een beeld kan vormen dan dat ik een boekverfilming kijk waarbij alles er anders uitziet dan ik me in mijn fantasie had voorgesteld. Grappig hoe dat werkt. 

Iedereen is inmiddels aanwezig en de cursus begint. Onze cursusleider is een charmante man van middelbare leeftijd. Hij is een echte vakman en helpt ons op een leuke, vermakelijke wijze de dag door te komen. Ik schrijf driftig alle tips en voorbeelden die hij ons geeft op. Aan het einde van de dag is iedereen bekaf van alle informatie die we hebben gekregen en trekt iedereen zich terug op zijn of haar hotelkamer om even te relaxen en zich op te frissen voor het gezamenlijke diner. Ik ga op bed liggen en check ondertussen mijn telefoon. Geen berichten die niet tot morgen kunnen wachten.

Ik kleed mezelf uit en stap de douche in. Het is een ruime ruimte met een heerlijke stortdouche. Alle doucheproducten heb ik uitgestald in de daarvoor bestemde uitsparing in de muur. Eerst was ik mijn haren met shampoo en daarna zeep ik mezelf lekker in. De zeep voelt heerlijk zacht op mijn lichaam. Ik laat de zeep rustig van me afspoelen door het water en voel mezelf weer als herboren als ik de douche uitstap. Ik droog mezelf af en trek een leuk jurkje aan. Rond 19.00 uur is het tijd om naar beneden te gaan. Ik sluit de deur van mijn kamer en druk op het knopje van de lift.

Achter me hoor ik de deur van de kamer van mijn buren open- en dichtgaan en ook zij komen bij de lift staan. We zeggen elkaar gedag en wachten geduldig tot de lift komt. De lift stopt op onze verdieping en de deuren gaan open. We stappen met zijn drieën de lift in. Ik stap als eerste naar binnen en ga tegen de achterzijde van de lift staan. Het stel stapt na mij in en komt voor me staan met hun rug naar me toe. Aangezien het even duurt voordat we beneden zijn heb ik uitgebreid de tijd om het stel te bekijken.

Eerst bekijk ik hem. Hij heeft een spijkerbroek aan met een leuk t-shirt en bijpassende schoenen. De vrouw is wat minder doorsnee gekleed valt me nu op. Ze heeft hoge zwarte laklaarzen aan met een panty met een visnet patroon. Daarboven draagt ze een heel kort zwart leren jurkje dat net over haar billen valt. Zo te zien heeft ze wel hele goede billen. Het is net of de jongen mijn gedachten kan lezen. Als mijn blik op haar billen blijft rusten, tilt hij het net iets te korte jurkje iets verder omhoog waardoor haar billen goed zichtbaar worden. 

Ze heeft verder niks onder haar jurkje aan. De jongen laat zijn hand op haar billen rusten en knijpt er zachtjes in. Als de lift op de begane grond is aangekomen schuift hij het jurkje weer terug over haar goedgevormde billen, zeggen ze me gedag en stappen de lift uit. Ik stap ook de lift uit en zet koers naar het restaurant. Alle collega's hebben inmiddels een plaatsje gevonden. Ik ga zitten op de enig overgebleven lege plek en bestel wat te drinken. We proosten op een gezellige avond en bestuderen de menukaart. Ik bestel een tournedos met pepersaus en raak in gesprek met de collega's direct naast me. 

Aan de ene kant zit een oudere man van de vestiging Maastricht en aan de andere kant een jonge aantrekkelijk collega van de vestiging Amsterdam. We kletsen gezellig en ondertussen genieten we van het eten, drinken en elkaars gezelschap. Naarmate de avond vordert, stroomt de drank ook rijkelijk. Het is een gezellige bedoeling. Iedereen komt aardig los en de gesprekken gaan steeds minder vaak over het werk. Mijn collega uit Amsterdam vindt het ook erg gezellig en we raken niet uitgepraat. Af en toe legt hij terloops zijn hand op mijn arm.

Terwijl de avond vordert raakt zijn hand steeds vaker en langer mijn arm aan. Als we verder kletsen legt hij, net als ik, zijn handen op zijn benen en voorzichtig raken onze handen elkaar. Ik trek mijn hand niet terug en hij doet dat ook niet. Langere tijd blijven onze handen roerloos liggen totdat hij de stoute schoenen aantrekt en zijn hand op de mijne legt. Ook nu trek in mijn hand niet terug en laat hem zijn gang gaan. De andere collega's hebben niets in de gaten en we kletsen vrolijk door. Ik voel hoe zijn hand op verkenningstocht gaat en hoe hij zijn hand steeds iets verder omhoog schuift.

Tenslotte glijdt zijn hand onder mijn rokje. De ober vraagt of we nog iets willen drinken en we bestellen nog een laatste drankje. Al die tijd bevindt zijn hand zich nog altijd onder mijn rokje. Als ik mijn bestelling doorgeef voel ik hoe zijn vingers mijn slip in glijden. Stoïcijns kijk ik naar de ober en doe alsof er niets aan de hand is. Ik leg mijn hand op zijn kruis en voel dat hij het net als ik erg gezellig vindt. Zijn vingers voelen hoe vochtig ik inmiddels ben geworden en zijn lange vingers glijden dan ook soepel in mijn vagina. Dit is best geil.

Niemand in het restaurant heeft in de gaten wat er zich onder de tafel afspeelt. Hij vingert mij heerlijk en weet daarbij mijn G-spot te stimuleren. Ondertussen open ik zijn rits en neem zijn pik in mijn hand. Ik speel ermee en maak hem helemaal gek. Net voordat hij klaarkomt doe ik zijn rits dicht, haal zijn vingers uit mijn slip en sta op. Ik gebaar hem met mij mee te lopen. We zeggen ons collega's gedag en lopen naar de lift. Als de lift er is zijn we de enigen in de lift. Zodra de deuren dichtgaan kunnen we niet van elkaar afblijven en zoenen we heftig. Hij kan heerlijk zoenen.

Hij drukt me tegen de achterwand van de lift en terwijl onze lichamen stevig tegen elkaar aan drukken, glijden onze handen over het lichaam van de ander. Als de lift op de verdieping is aangekomen stappen we de lift uit en lopen hand in hand naar mijn kamer. Als ik mijn kamerdeur opendoe hoor ik hoe ook de buren thuiskomen. Als we binnen zijn begeleid ik hem heftig zoenend naar mijn bed. We gaan op het bed zitten en zoenen hartstochtelijk. Terwijl hij op het bed gaat liggen stap ik op om mezelf even op te frissen op de badkamer.

Als ik terugkom ligt hij luid snurkend in mijn bed. Met geen mogelijkheid krijg ik hem weer wakker. Aangezien ik zelf ook erg moe ben en we morgen weer vroeg op moeten staan besluit ik om zelf dan ook maar te gaan slapen. Ik doe mijn kleding uit en trek mijn negligé aan. Eenmaal in bed kruip ik tegen mijn collega aan, maar ik kan de slaap helaas niet vatten. Steeds hoor ik een tikkend geluid. Had ik nu maar mijn oordoppen meegenomen. Een halfuur gaat voorbij en nog altijd hoor ik het tikkende geluid. Ik loop naar de deur en hoor dat het geluid van buiten de kamer komt.

Ik besluit een kijkje te gaan nemen waar het geluid precies vandaan komt, zodat ik het wellicht kan laten stoppen en kan genieten van mijn nachtrust. Aangezien het al laat is en iedereen waarschijnlijk al slaapt, stap ik in mijn negligé de gang op. Al snel hoor ik dat het geluid uit de kamer van de buren komt. Net als ik op de deur wil kloppen zie ik dat de deur van hun kamer openstaat. Nog steeds dat tikkende geluid. Ik duw de deur open en het tikkende geluid wordt luider. Nieuwsgierig als ik ben stap ik voorzichtig de kamer binnen. Ik zie nog steeds niemand.

Nog een klein stapje verder de kamer in dan maar. Als ik verder de kamer inloop zie ik wat het tikkende geluid veroorzaakt. Ik zie het stel dat ik vanmiddag tegenkwam in de lift op het bed zitten. Zo te zien hebben ze het erg naar hun zin.. De vrouw ligt naakt op haar buik op het bed. Haar handen en voeten zijn achter haar lichaam vastgebonden. Haar ogen zijn geblinddoekt. De man staat achter haar bij het voeteinde en draagt alleen een leren string. In zijn handen heeft hij een zweep. Met die zweep geeft hij de vrouw steeds een tik op haar billen. Dat is dus het tikkende geluid dat ik steeds hoorde.

Ze gaan zo op in hun spel dat ze mij niet de kamer binnen hoorde komen. Ik blijft staan en aanschouw het spel voor me. Dit heb ik nog nooit eerder zelf ervaren of ook maar gezien. Ik merk dat ik het best opwindend vind. Misschien een idee om dit zelf een keer te proberen. De vrouw geniet zichtbaar en laat dat ook duidelijk horen. Ze moedigt de man aan om door te gaan. Met de zweep kriebelt hij afwisselend haar lichaam en dan deelt hij weer een tik uit op haar mooie strakke billen. Hij zegt haar om om te draaien. Als ze om is gedraaid zie ik iets zwarts op haar tepels.

Als ik beter kijk zie ik dat het tepelklemmen zijn. Hij legt de zweep op het bed en haalt de tepelklemmen van haar tepels en knijpt er stevig in. Ze slaakt een kreetje van genot. Op het nachtkastje naast de vrouw liggen allerlei attributen. Sommige dingen herken ik, maar van andere heb ik geen idee wat het is of wat je ermee kunt. De man haalt van het nachtkastje andere klemmen en plaats die op de tepels van de vrouw. Ze kreunt van genot. Hij gaat weer achter haar staan en slaat met een andere zweep zachtjes op haar borsten. Ik zie haar kronkelen van genot.

Na een tijdje legt hij het zweepje op het nachtkastje en pakt een ander voorwerp van het nachtkastje. Vanaf hier kan ik niet goed zien wat het is. Als hij het voorwerp bij haar vagina in de buurt brengt zie ik wat het is. Het is een womanizer. Zelf heb ik die ook in mijn nachtkastje liggen. Beste uitvinding ooit wat mij betreft. Dit apparaat kan elke vrouw in no time een orgasme bezorgen. Hij brengt de womanizer aan op de clit van de vrouw en zet hem aan op de laagste stand. Dat moet heerlijk aanvoelen. Met zijn vrije hand brengt hij zijn vingers bij haar naar binnen.

Terwijl hij dat doet glijden mijn vingers in mijn slip en begin ik mezelf te vingeren. Dit is echt mega geil. Net voordat ze klaarkomt haalt hij zijn vingers uit haar vagina en zet de womanizer uit. Hij pakt een buttplug van het nachtkastjes en doet er wat glijmiddel op. Als er voldoende glijmiddel op zit brengt hij hem bij haar achterste naar binnen. Dat ging heel soepeltjes zo te zien. Hij vraagt haar om op haar knieën op de rand van het bed te gaan zitten. Ze doet gehoorzaam wat er van haar gevraagd wordt. Hij gaat voor haar staan en doet zijn leren string uit. Ik zie nu pas hoe groot zijn pik eigenlijk is.

Hij beveelt haar hem te pijpen. Ze komt naar voren en hij stoot zijn pik in haar mond. Eerst voorzichtig en daarna steeds dieper. Ze moet bijna kokhalzen, maar ik weet zeker dat ze ervan geniet. Hij neukt haar mond en net voordat hij klaarkomt stopt hij. Hij zegt dat ze zich om moet draaien. Ze gaat op haar knieën met haar billen naar hem toe op de rand van het bed zitten. Als ze omgedraaid op het bed zit brengt hij zijn pik moeiteloos bij haar naar binnen. Hij stoot zijn grote pik keer op keer bij haar naar binnen en ik hoor hoe zijn ballen tegen haar vagina aan stoten.

Zij kreunt luid terwijl hij haar stevig neemt. Na een tijdje haalt hij de buttplug uit haar achterste en begint haar achterste te likken. Plots stopt hij met likken en brengt zijn vingers bij haar naar binnen. Hij haalt zijn pik uit haar vagina en verplaatst die naar haar achterste. Hij neemt haar doggy en ze gilt het uit van genot. Hij pakt de womanizer van het bed en zet die aan op de hoogtse stand. Hij plaatst de womanizer op haar clit en gaat door met stoten. Korte tijd later bereiken ze beiden hun hoogtepunt. Ik haal vlug mijn vingers uit mijn vagina en maak me uit de voeten.

Als ik de kamer uitloop doe ik uit automatisme de deur achter me dicht. Ik hoor hoe deze achter me in het slot valt. Ik open de deur van mijn eigen kamer en ga in bed liggen. Van wat ik zojuist heb gezien ben ik nog steeds erg opgewonden. Ik kruip tegen mijn collega aan en open zijn rits. Ik breng mijn mond naar zijn kruis en doe zijn broek en onderbroek naar beneden. Ik begin hem te pijpen en zijn pik begint wakker te worden. Als hij stijf genoeg is ga ik bovenop hem zitten en beweeg mijn heupen langzaam van achter naar voren. Mijn collega wordt langzaam wakker en glimlacht.

Dit is nog eens wakker worden hoor ik hem zeggen. Zijn handen vinden mijn borsten en samen bewegen we op het ritme. Terwijl ik bovenop hem beweeg schuurt mijn gevoelige clit over zijn buik. Hierdoor zwelt die nog verder op. Korte tijd later bereiken we tegelijkertijd een hoogtepunt en vallen we in elkaars armen verstrengeld in slaap. De wekker wekt ons de volgende dag en herinnert ons eraan dat het tijd is om op te staan. We douchen samen en hebben de meest heerlijke ochtendseks onder douche.

Hierbij verwent hij mij eerst heerlijk oraal en daarna neemt hij mij staand tot ook hij een hoogtepunt bereikt. We wassen elkaar en als we ons hebben aangekleed, vertrekken we richting het ontbijt. Bij het ontbijt zie ik mijn buren aan de tafel naast ons zitten. Ik ga nog wat te eten halen en zie dat de buurman achter me in de rij bij het brood staat. Hij fluistert in mijn oor en vraagt wat ik van vannacht vond. Oeps betrapt. Hij heeft blijkbaar gezien dat ik vannacht bij hen in de slaapkamer was. Ik voel mijn wangen kleuren en antwoord dat ik het heerlijk vond om te zien.

Hij glimlacht en bij het verlaten van de rij voel ik een zachte tik tegen mijn billen. Ik eet mijn ontbijt op en begin geheel ontspannen aan mijn dag. 

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4.2307692307692 sterren
13 stemmen