Bijbaantje op de boerderij III

Ingezonden door De Brabander

Die middag stuur ik Anna een berichtje: dank je voor de heerlijke nacht, maar graag wil ik het hierbij laten. Bijna direct krijg ik een berichtje terug van Anna: dat bepaal jij niet. Ik schrik hier een beetje van. Wat moet ik nu denk ik. Nog geen vijf minuten later gaat mijn telefoon. Ik zie dat het Bas is. Hij vraagt of ik die avond nog tijd heb om te komen werken. Als student kan ik het geld goed gebruiken, dus zeg toch ja. Als ik het erf op fiets, komt Anna direct op me af lopen en ze zegt streng tegen me: 'Wat was dat voor een berichtje? Vond je het niet fijn?'

'Jawel', zeg ik stotterend en blozend. 'Nou dan', zegt Anna. Bas komt aan gelopen. Dat was op dat moment mijn redding. Hij vraagt of ik met de loader naar een perceel in de polder wil gaan. Daar is Klaas hooi aan het persen om daar de wagens, waar Els al mee onderweg is, te laden. Als ik het perceel opdraai, zie ik dat Els er al is met de wagens. Klaas is er ook met de pers. Ze staan achter op het perceel stil en ik denk die zullen wel zitten te eten, dus ik begin alvast wat stapels van telkens twee grote pakken te maken.

Dan zie ik dat Klaas in zijn tractor stapt en vertrekt met zijn pers. Hij zwaait vriendelijk als hij voorbij rijdt. Als ik bij Els aan kom en de eerste twee pakken hooi op de wagen schuif, stapt Els bij me in de loader. Het valt me op dat ze een strakke jeans draagt en een hemdje wat me mooi uitzicht geeft op haar, naar mijn schatting, C-cup. 'Kun je het zien, Paul?' vraagt Els. Shit, denk ik bij mezelf. Betrapt. 'Je gluurt graag he, Paul? Denk je dat ik het niet wist dat je vorige week die middag en avond hebt staan gluren op de hooizolder?' Ik bloos en weet geen woord uit te brengen. 

'Beviel het je wat je zag? Wond het je op?' Ik knik. Els stopt de loader en trekt de sleutels uit het contactslot. 'Meekomen', zegt ze. Ik stap de loader uit en loop achter Els aan. Ze draait zich om als we tussen de loader en tractor met wagens staan. 'Ik wil je nu voelen, Paul. Ik heb deze morgen van Anna gehoord dat je goed bent, dus nu is het mijn beurt. Laat maar eens wat zien.' Vuurrood trek ik mijn t-shirt uit en maak mijn broek open. Els doet een stap naar voren, omhelst me en betast mijn borst. Haar vingers spelen met mijn tepels. In een mum van tijd zit mijn pik klem in mijn jeans. 

Gek word ik van geiligheid en ik wil maar een ding. In een ruk draai ik haar 180 graden en pak haar bij haar borsten. Ik voel haar tepels door de stof heen priemen. Met een hand knoop ik haar jeans open en stroop deze naar beneden. Ik hoor Els hijgen en ze gooit haar hoofd achterover op mijn schouder. Ik voel hoe ze met haar billen tegen mijn kruis aan draait. Ondertussen heb ik mijn broek op mijn enkels laten zakken en masseer met een hand haar borst en met mijn andere haar clit. Els begint zwaar te hijgen. Ik duw haar voorover. Els stapt uit haar broek en pakt met haar armen de wagen vast.

Ik ben zo opgewonden dat ik mijn pik met een stevige stoot achterlangs in haar kutje duw. Els laat een luide kreet. Wild begin ik haar te neuken. Met mijn vingers bespeel ik haar clit. Ik voel hoe Els op mijn pik en vingers klaarkomt. Haar kutspieren masseren mijn pik. Langzaam trek ik mijn harde pik terug uit haar en neem haar in mijn armen. 'Dank je.' Met een keiharde pik sta ik voor haar. Ze vraagt me wat ik wil. 'Wat denk je?' Het is net of Els gedachten kan lezen. Ze zakt door haar knieën en neemt mijn pik in haar mond.

Met haar mond, tong en lippen bewerkt ze mijn pik tot ik mijn warme zaad in haar mondje spuit. Gulzig houdt ze alles binnen en likt me schoon. Dan staat Els op en zegt: Zo, en nu aan de slag.' Ik stap in de loader en laad de wagens. Ook Erik komt aanrijden met een tractor en wagen. Als ik druk ben met de wagens te laden, zie ik Els en Erik een beetje plagend stoeiend met elkaar bezig. Ik bedenk mezelf wat een heerlijke geile vrouwen die Els en Anna zijn en dat Erik en Klaas het maar treffen dat ze regelmatig over die vrouwen heen mogen.

Als alle pakken hooi op de wagens zitten, rijden we terug naar het erf. Het werk zit er op voor die dag. Klaas, Bas en Anna zitten al wat te drinken. Wij schuiven erbij aan en drinken met elkaar gezellig nog wat. Dan voel ik mijn telefoon trillen. Ik pak deze uit mijn zak en lees het berichtje. Het bericht is van Anna: zie je zo bij mij thuis. Ik kijk haar aan. Anna knipoogt en zegt vervolgens dat ze naar huis gaat. Erik en Klaas volgen haar. Mijn flesje is nog niet leeg, dus ik blijf nog even zitten kletsen met Els en Bas. Dan is het ook voor mij tijd om te gaan en ik stap op mijn fiets.

Als ik op de fiets zit, twijfel ik of ik langs Anna zal gaan. Doordat ik een beetje aangeschoten ben, beslis ik dat ik toch naar haar ga. Ik druk op de bel. Anna doet open en zegt: 'Schenk wat te drinken in. Ik ga even douchen.' Dan gaat de bel. Anna roept of ik even open wil doen. Als ik open doe, staat Els er. Ze stapt naar binnen en loopt gelijk door naar boven. Ik snap er niets van, dus neem maar weer plaats op de bank. Ik moet in slaap gedut zijn, want als ik even later wakker schrik, zit ik naakt op de bank. Anna zit op haar knieën voor me en ze pijpt me. Els likt mijn tepels.

Ik denk bij mezelf dat ik droom, maar het gebeurt echt. Els pakt me bij mijn hand en vraagt of ik op mijn rug op de salontafel wil gaan liggen. Anna neemt weer plaats tussen mijn benen en pijpt me verrukkelijk. Els laat haar kut op mijn mond zakken. Dit is echt geweldig. Niet veel later spuit ik mijn sperma in de mond van Anna. Ondertussen vloeien de sappen van Els langs mijn wangen en drukt ze haar kut stevig op mijn mond. Gillend komt Els klaar. Als we even later wat zitten te drinken, vraagt Anna alsof het de normaalste zaak van de wereld is: 'Paul, wil je me zo lekker neuken?'

'Laat je ook nog wat voor mij over?' lacht Els. 'Ga je mee naar boven, Paul?' vraagt Anna. Boven aangekomen zegt Anna: Ga liggen, Paul.' Als ik lig, gaat Anna standje 69 bovenop me liggen en drukt haar kut stevig op mijn mond. Ik voel haar warme lippen rond mijn half stijve pik sluiten. Met mijn vingers masseer ik haar sterretje en merk dat ze zwaar begint te hijgen. Ik stop en vraag Anna op haar rug te gaan liggen. Ik pak een kussen en leg dat onder haar billen. Als ze haar benen spreidt, kijk ik tegen een heerlijke nat, openstaand kutje.

Ik kruip tussen de benen van Anna en met een felle stoot, pers ik mijn pik in haar. Anna slaakt een kreet en legt haar benen over mijn schouders. Stevig begin ik in haar te stoten. Wat een lekkere kut heeft die vrouw. Doordat ik al een keer ben gekomen, kan ik mijn orgasme goed uitstellen. Anna is helemaal in trans. Ze kreunt, hijgt en ik voel hoe haar kut samentrekt. Ze kreunt luid. Ik vertraag mijn tempo. Voorzichtig beweeg ik mijn lul in en uit haar heerlijke kut. Ik voel haar sappen over mijn zak lopen. Dan ga ik stil op haar liggen nagenieten.

Als Anna weer op aarde is gekomen, vraagt Anna of ik het niet vervelend vond dat ik geen zaadlozing heb gehad. Ik zeg dat ik het geen probleem vindt aangezien Els ook nog wil. Anna begin te lachen en zegt: 'Sssst, kom eens mee.' Ik loop stil achter Anna aan en halverwege de trap blijven we staan. Els zit op haar knieën. Klaas neukt haar langs achteren en Erik wordt gepijpt door Els. Wat is dat geil om te zien. Mijn pik ontploft bijna! Anna loopt verder de trap af. Ik voel me er toch wat ongemakkelijk bij, dus besluit ik maar even te blijven kijken.

Anna gaat achter Erik staan en masseert met haar handen zijn borst en tepels. Enkele ogenblikken later zie ik hoe Erik zijn zaad diep in de keel van Els spuit. Ze moet er een beetje van kokken. Anna wenkt me te komen. Klaas trekt zijn pik terug uit Els en duwt zijn pik in de mond van Anna. Els zegt tegen me: 'Kom op, Paul. Nu wil ik je kloppende pik in mijn kutje voelen spuiten.' Els duwt me op de grond en laat haar kut over mijn keiharde pik zakken. Lenig wipt ze op en neer. Wat een vurige vrouw. Ik geef haar aan dat ik het niet lang meer volhoud en dan spuit ik mijn volledige inhoud met grote kracht in haar.

Els wipt nog een paar keer op en neer en ik voel hoe haar kut aanspant en de laatste druppels sperma uit mijn pik trekt. Ik voel hoe mijn zaad en de sappen van Els langs mijn zak door mijn bilspleet lopen. Ik ben helemaal uitgeput. Na wat bijgekomen te zijn, ben ik richting huis gegaan. Die zomer heb ik nog een paar keer van Els en Anna mogen genieten. Na die zomer ben ik gaan studeren aan de anderen kant van Nederland. Ik trek mezelf nog regelmatig af als ik aan de tijd terug denk. 

 


Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4.75 sterren
4 stemmen