Trampling

Tijdens mijn ontdekkingsreis heb ik veel mooie en bijzondere mensen mogen ontmoeten met elk hun eigen voorkeuren op seksueel gebied. Elke dag krijg ik verschillende verzoeken om te komen kijken of zelf actief deel te nemen in verschil-lende settings. Natuurlijk heb ook ik mijn grenzen, maar ik sta wel voor veel dingen open en vind het leuk om nieuwe dingen te proberen. Pas als je zelf iets hebt geprobeerd of met eigen ogen hebt gezien, kun je ergens iets van vinden.

Enige tijd geleden kreeg ik van iemand een verhaal met als titel 'Trampling' opgestuurd. Ik had hier nog niet eerder van gehoord. Toen ik het verhaal ging lezen, vond ik het echter wel fascinerend. Ik vroeg mezelf af hoe het zou zijn en voornamelijk hoe het zou voelen als je als vrouw op iemand staat. Niet veel later kreeg ik een e-mail van een jongeman die hier ervaring mee heeft en mij er alles over wilde vertellen. 

Dit was natuurlijk een uitgelezen kans om meer over het onderwerp te weten te komen. We hebben bij hem thuis afgesproken en hij gaf aan dat als ik dat wilde, ik het ook op hem zou mogen uitproberen. Dat wilde ik uiteraard wel. Om meer te weten te komen over trampling ben ik op internet gaan zoeken. Hieronder vind je wat achtergrondinformatie over wat trampling inhoudt. Mijn eerste trampling ervaring staat inmiddels ook online. 

 

De betekenis van trampling

De letterlijke betekenis van 'trampling' is vertrappen of onder de voet lopen. Trampling is een vorm van BDSM. Hierbij ligt iemand op de grond en iemand anders gaat op hem/haar staan en/of loopt over hem/haar heen. Dat kan op blote voeten of schoenen (meestal naaldhakken). De sub is hierbij meestal naakt. Hij/zij kan natuurlijk zijn/haar kleding aanhouden, maar dat voelt uiteraard anders aan. Als je naakt bent, ben je ook 'kwetsbaarder'. 

Trampling is niet alleen een spel van pijn. Ook overgave en genot spelen een belangrijke rol. Dat je iets voor iemand anders over hebt kun je als sub namelijk ook tonen aan de domina door haar op je te laten staan en de pijn voor haar te incasseren. Zo had ik er nog niet eerder naar gekeken. Zo zie je maar dat elke ontmoeting je weer nieuwe inzichten geeft en je continu nieuwe dingen leert. 

 

Het uitkiezen van het juiste schoeisel

Als je geen ervaring hebt met trampling is het raadzaam om je erin te verdiepen, zodat je weet wat je moet doen en er geen blijvende schade ontstaat. Ook is het belangrijk om het op te bouwen. Je kunt beginnen met blote voeten. De sub voelt dan de warmte van je voeten en ook is het gewicht verdeelt over het hele voetoppervlak. Als dat goed voelt zou je een stapje verder kunnen gaan. Je kunt kiezen voor (slee)hakken of als tussenstap kiezen voor gympies. 

Bij het dragen van gympies voel je de warmte van de voeten niet meer, maar is het gewicht nog steeds goed verdeeld. Je zou ook kunnen voor schoenen (of laarzen) met een lage hak. Ook hier kan het gewicht goed worden verdeeld, maar voel je als sub wel verschil met de blote voeten of de gympies. Het summum is uiteraard de naaldhak. Dit is voor de sub het meest pijnlijk. 

 

Een goede voorbereiding is het halve werk

Naast de schoenen is de ondergrond en de positie van de sub ook van belang. Voor wat de ondergrond betreft kun je ervoor kiezen om als sub op een harde ondergrond plaats te nemen. Sommige subs vinden het echter fijner om een zachte ondergrond, zoals een matras of kussens, te gebruiken. Je zou dit zelf moeten proberen om te ervaren wat jij het prettigst vindt. 

De ene schoen laat vanzelfsprekend meer sporen na dan de andere schoen. Het is belangrijk om hiermee rekening te houden. Je wil niet je collega's de volgende dag uit moeten leggen wat je gisteren in de slaapkamer allemaal hebt uitgespookt. Daarnaast zijn niet alle dominas fysiek gezien hetzelfde. De ene is wat langer en/of zwaarder dan de andere. Ook dit heeft invloed op het spel. Wat een sub fijner vindt, heeft te maken met de persoonlijke voorkeur. 

 

Op welke lichaamsdelen kun je gaan staan?

Er zijn verschillende plekken op het lichaam waar je als domina op kan gaan staan. Ga overigens niet meteen met je volle gewicht op iemand staan. Probeer eerst voorzichtig of het voor de sub te doen is. Als de sub op zijn/haar buik ligt is de rug een makkelijke plek om op te gaan staan. Het is een groot en stevig oppervlak. Let hierbij wel op dat je niet op de ruggengraat gaat staan.

Als de sub op zijn/haar rug ligt kun je op de borst, buik of benen gaan staan. Als je op een lichaamsdeel gaat staan, kan de sub zijn/haar spieren aanspannen, zodat hij/zij het gewicht beter kan verdragen. In tegenstelling tot de borst en buik zijn de benen een stuk kleiner van oppervlak en ook ronder. Dit maak het lastiger om er (stabiel) op te staan. Om goed je evenwicht te kunnen bewaren, zou je gebruik kunnen maken van een stoel of kun je jezelf vasthouden aan de muur. 

Mocht je een stap verder willen gaan dan zou je ervoor kunnen kiezen om op de handen, armen en/of hoofd te gaan staan. Deze lichaamsdelen zijn aanzienlijk kwetsbaarder, dus enige voorzichtigheid is geboden. Als je op het hoofd van de sub wil gaan staan, zou je een kussen onder het hoofd van de sub kunnen leggen. Dit zorgt ervoor dat de druk enigszins wordt verdeeld. Let ook hierbij goed op. Ga niet zomaar met je volle gewicht op het gezicht van de sub staan. 

Sommige mannen vinden het prettig als de domina op hun geslachtsdeel gaat staan. Ook hier geldt dat je het rustig op moet bouwen. Voordat je met je volle gewicht op een lichaamsdeel gaat staan, zou je er eerst voorzichtig één voet op kunnen zetten, terwijl je gewicht rust op de voet die op de grond staat. Je kunt vervolgens het gewicht voorzichtig verplaatsen naar de voet die op het lichaam van de sub rust. 

 

Mogelijke variaties

Trampling is niet alleen een spel van pijn, maar ook van macht en intimidatie. De domina kan met haar volle gewicht op de sub gaan staan of hier variaties op aan brengen. Dat zorgt ervoor dat het niet voorspelbaar wordt en je de sub blijft verrassen. Zo kun je bijvoorbeeld regelmatig op- en afstappen. In plaats van stil te staan kun je je gewicht verplaatsen van de ene naar de andere voet of heen en weer lopen over de sub. 

Het is ook mogelijk om de zool/hak van je voet of schoeisel te draaien op het lichaam van de sub. Dit voelt uiteraard anders aan dan wanneer je je voeten of schoenen stilhoudt. Mocht je een stapje verder willen gaan, dan zou je ook op je sub kunnen stampen of op zijn/haar lichaam kunnen springen. Dit brengt echter wel grotere risico's op letsel met zich mee. Wees hiermee dus voorzichtig.

Ten slotte kun je je eigen creativiteit en fantasie gebruiken. Je kunt hulpstukken, zoals bijvoorbeeld een tafel gebruiken. Bij de tafel kun je het geslachtsdeel van de man door een opening aan de bovenzijde steken. Dit maakt het makkelijker (en stabieler) voor de domina om op het geslachtsdeel van de sub te gaan staan. Probeer en varieer, maar zorg er wel voor dat je geen blijvende schade veroorzaakt. Het moet uiteraard wel leuk blijven voor alle partijen. 

 

De volgende verhalen over trampling zijn te vinden op de website;