Ontmaagding door twee milfs

Ingezonden door Anoniem

Ik was eenentwintig en enorm nieuwsgierig naar sex. Ik had op deze leeftijd zelfs nog niet eens een meisje of vrouw gezoend. Ik kwam na wat zoeken bij de website sexjobs.nl terecht. Na heel wat gespeur en getwijfel besloot ik de knoop toch door te hakken en vond ik een advertentie van twee MILF's. Het was een advertentie voor een trio bij de dames thuis. De ene dame was wat voller, maar niet dik en had een gigantisch mooie kont en enorme borsten. De andere dame was wat dunner en had een klein, rond kontje en kleine borsten. Ik aarzelde geen seconde en stuurde een mailtje.

Binnen een paar uur kreeg ik al een reactie en ze vroegen of ik al enige ervaring had met sex/daten via sexjobs. Ik besloot in het mailtje maar eerlijk antwoord te geven en zei dat ik nog nooit iets op het gebied van sex had gedaan. De dames schreven vol ongeloof terug en zeiden dat ze mij enorm graag mijn eerste keer wilden laten beleven. Ik besloot direct te vragen of ze diezelfde dag nog konden afspreken. Dat konden ze en de date was gepland. Ik stapte op mijn fiets richting de vrouwen en was de hele weg enorm zenuwachtig. Eenmaal aangekomen bij een soort ouderenflat kreeg ik te horen dat ik even moest bellen.

Na gebeld te hebben kwam de dunnere dame aangelopen in een lange jas en hoge hakken. Ze deed heel casual en zei dat ze net deed alsof ik iets kwam ophalen dat ik via marktplaats had gekocht, zodat de buren geen gekke ideeën zouden krijgen. Eenmaal binnen aangekomen konden wij ons pas echt goed aan elkaar voorstellen. Ze nodigde me uit mijn jas en schoenen uit te doen, dus dat deed ik. Hierna bracht ze mij naar de woonkamer waar de andere dame op de bank zat in zwarte lingerie. Haar borsten puilde al bijna uit de beha. Wat was dat een geil gezicht.

De dunnere vrouw deed haar jas uit en ook zij had een prachtig setje lingerie aan onder de jas. Zij vroeg of ik wat wilde drinken en ging water voor mij halen. De andere dame nodigde mij uit om naast haar op de bank te komen zitten. Zonder aarzelen nestelde ik mijzelf op de bank naast haar neer. Ze ging direct tegen mij aan zitten en duwde haar prachtige borsten tegen mij aan. Ze vroeg me heel teasend of ik  echt nog nooit sex had gehad. Langzaam streelde ze mij en gleed haar hand naar mijn kruis. Hier begon ze gelijk met mijn al enorm harde pik te spelen. 

Ze vertelde wat ze allemaal van plan waren en ik kon niks anders doen dan ja knikken en naar haar borsten staren.. Ze vroeg of ik ooit iemand had gezoend. Nadat ik hierop antwoord had gegeven, besloot ze direct haar kans te pakken en zoende mij. De andere vrouw kwam net terug gelopen, kwam naast mij zitten en trok me naar zich toe. Ze streelde mijn kruis samen met de andere vrouw en zoende mij ook. Zo gingen we een aantal minuten door tot ze zeiden dat het genoeg was geweest en we naar de slaapkamer moesten. Ik volgde de dames direct.

Eenmaal in de slaapkamer aangekomen trokken ze zonder aarzelen de kleding van mijn lijf en gooide me op bed. Ze kwamen eerst allebei met hun borsten dichtbij mijn gezicht zitten, terwijl ze mijn pik aftrokken. De dunnere dame pakte mijn hand en duwde mijn vingers in haar kutje. Ze vertelde mij hoe ik iemand lekker kon vingeren, terwijl de vollere dame zich een weg naar mijn pik baande. Ik had net mijn eerste vinger in het kutje van de dunnere vrouw gedaan, toen ik ineens mijn hele pik in de mond van de andere dame voelde schuiven.  Ze pijpte mijn pik rustig tot de andere vrouw erbij kwam zitten.

Samen likten ze aan mijn pik en pijpten me om en om tot ik het niet meer kon houden en klaarkwam. Ze vingen het zaad met hun mond op en slikte het door. Maar ze waren nog niet klaar. Ze vroegen of ik ze wou vingeren en dat deed ik. Na een paar minuten trok de vollere dame weer aan mijn pik en maakte hem weer stijf. De dunnere vrouw pakte zonder pardon een condoom en deed deze bij me om. Nog geen seconde later ging ze op mijn pik zitten tot hij er helemaal in was geschoven. Ik was officieel geen maagd maar en had nu geweldige sex met twee enorm geile milfs!

De vrouwen stortten zich om beurten op mijn pik en neukten mij één voor één. Eerst cowgirl, toen doggy. We hebben samen veel verschillende standjes uitgeprobeerd. Uiteindelijk hield ik het niet meer en spoot ik de condoom vol, terwijl de vollere vrouw in cowgirl bovenop mij zat. Wat was dit geil zeg! Nadat ik klaar was gekomen lagen we alle drie uitgeput op bed. Na een tijdje nog wat gepraat te hebben kleedde ik me weer aan en ging ik er weer van door. Zo was ik in één dag van maagd geen maagd meer en had ik een geil trio met twee prachtige milfs.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4.3076923076923 sterren
13 stemmen