KFC

Ingezonden door Welkommat053

Het was nog rustig in de KFC in Enschede. De manager wandelde wat door de zaak, totdat hij plots door zijn rug ging. Toen hij terugliep naar de kassa stond Mandy hem, haar baas, al op te wachten. 'Wat is er Bas?' 'Ik ben denk ik door mijn rug gegaan', zei Bas. 'Ik weet een goed medicijn Bas. Dat heb ik ook weleens bij mijn vriend gedaan. Het heet kraken. Daarbij ga je even op de rug van degene staan en dan zou het zo weer over moeten zijn', zei Mandy. Sufiya was ook aan komen lopen vanuit het kleedhok en bevestigde dat dat erg goed kan helpen.

'Maar ben je daar niet te zwaar voor'?, vroeg Bas aan Mandy. Ik bedoel ik ben een niet zo stevig mannetje en weeg maar 75 kilo.' 'Oh, maar dan weeg ik net zoveel als jij', antwoordde Mandy nonchalant. 'Ik ben niet zo zwaar', zei Sufiya. 'Ga maar even achter de toonbank liggen daar kan ik mezelf goed vasthouden.' En zo ging Bas op zijn buik achter de toonbank liggen. Hij had geluk dat de zaak nog niet open was. Alhoewel da niet lang meer zou duren. Over vijf minuten zou de zaak opengaan.

Leerlingen van de Scholingsboulevard verzamelden zich al voor de ingang. Klaar om nog snel even een kippetje voor school te halen. Bas lag nog steeds op de grond, terwijl Mandy richting de deur liep om die om klokslag 08.00 uur te openen. Sufiya stapte op de rug van haar manager om zijn rug te kraken. Haar eerste sneaker plantte ze op de rug van Bas. De tweede zette ze ernaast. Vervolgens maakte ze met haar prima gevormde lichaam kleine stapjes op zijn onderrug. Af en toe keek ze naar beneden. Ze hoorde Bas onder haar voeten kreunen.

Yasemin liep richting de kassa en passeerde daarbij het tafereel. Ze keek kort naar Sufiya die op de rug van bas stond.  'Waarom sta je op de chef, Sufiya?' 'Bas heeft rugpijn en dit helpt. Toch Bas?' Bas knikte instemmend. Ze stapte van Bas af, gebood Bas om te draaien zich en op zijn rug te gaan liggen. 'Ik vond het niet onplezierig dat je op mijn rug stond, Sufiya. Zou je het erg vinden om ook even op mijn buik te gaan staan?' Sufiya keek haar chef aan en vervolgens stapte ze op zijn buik. Ze dacht als jij dat fijn vindt, dan doe ik dat wel even.

Op het moment dat Sufiya op Bas ging staan, besloot Mandy dat het tijd was om de deuren te openen. De scholieren snelden richting de balie. Met Sufiya op hem kon Bas met geen mogelijkheid weg en moest dan ook achter de toonbank blijven liggen totdat alle kids geholpen waren en naar school gingen. Dan zou het rustig genoeg zijn om er achter weg te gaan. Sufiya stond heerlijk op zijn buik toen de eerste klant zich meldde. Iemand bestelde een grote portie kip. Sufiya achter kassa twee. De overige kassa's waren nog niet in gebruik waardoor er zich een rij voor kassa twee begon te vormen.

Mandy kwam achter de kassa staan en keek op van wat ze zag. Bas lag op zijn rug en Sufiya stond op zijn buik. Mandy twijfelde geen moment en besloot bij kassa drie te gaan staan toevallig ter hoogte van zijn bovenbenen en zijn pik. Ze stapte met haar sneakers op de bovenbenen van Bas. Ze hoorde links van haar wat geroezemoes. Hopende dat de klanten er niets van zouden horen, vroeg ze snel assistentie voor kassa één. Gezien de drukte was dit geen slechte keus. Al snel kwam Cynthia, een meisje van Spaanse komaf de hoek om gelopen.

Cynthia had geen idee van wat ze zometeen te zien zou krijgen. Ze keek omlaag naar Bas die onder de voeten lag van twee van haar collegaatjes en stapte zonder erbij na te denken op zijn gezicht. Gelukkig was zij de slankste, dus richtte het niet veel schade aan. Doordat ze op zijn mond stond, dempte het mooi het geluid. Terwijl de bestellingen werden opgenomen door de dames, werkte Yasemin de bestellingen af en bezorgde het bij de bijbehorende kassa. Ook zij had er geen probleem mee dat ze af en toe een stap op haar chef moest zetten om het neer te kunnen zetten. 

Ondertussen had Bas het niet alleen geestelijk zwaar. Lichamelijk stond er ook redelijk wat gewicht op zijn lange, maar dunne lichaam. Doordat Cynthia op zijn mond stond, was het voor hem onmogelijk om ook maar enige uiting van pijn te geven. Iets verderop vermaakte Mandy zich prima op de pik van Bas. Stiekem vindt ze Bas een aantrekkelijke jongen. Bas is niet heel veel ouder dan zij. Ze ging op de bal van haar linkervoet staan en draaide een beetje op zijn pik. Cynthia kon het gekreun onder haar voetzool, die op zijn mond gedrukt stond, horen.

Ze keek even naar het ietwat rood aangelopen hoofd van Bas. Ze fluisterde hem toe dat hij nog even moest volhouden. 'De drukte is zo voorbij', zei ze. Sufiya stapte niet veel later van zijn buik, omdat haar rij was opgelost. Mandy maakte van de gelegenheid gebruik om op zijn buik te gaan staan. Cynthia stapte eindelijk van zijn gezicht af, omdat ook zij de laatste klanten van haar rij heeft geholpen. Ze liep naar achteren, naar de personeelskantine. Mandy hielp inmiddels haar laatste klant en stapte op zijn borstkast. 'Ik heb nog wel een ideetje hoe je mij kunt verwennen, nadat we jou verwend hebben', zei ze tegen Bas. Bas lag er een beetje ongelukkig bij. Hij moest echt even bijkomen.

Hij knikte naar Mandy. 'Kun je nog even op mijn pik gaan staan? Ik was bijna klaar', knipoogde hij. Mandy draaide zich om en stapte zonder tegen te stribbelen op zijn pik. Niet veel later kwam Bas hijgend klaar. Ze stapte van hem af en liep ook naar de personeelskantine, net als haar collega's. Iedereen verbaasde zich over zijn kracht en dat hij vier meisjes op zich kon verdragen. Natuurlijk besprak Mandy met haar collega's hoe hij klaar kwam, terwijl ze op zijn pik stond. Dat ze met hem nog een aparte afspraak heeft gemaakt, vertelde ze er niet bij. 

Na een tijdje kwam ook Bas de kantine in gelopen en begon zich meteen te verontschuldigen. Hij gaf eerlijk toe dat hij erg van trampling houdt en dat hij eigenlijk blij was dat het zo gegaan was. Ook zei hij dat hij al jarenlang geilt op meisjes die bij hem werken en dat zijn rugprobleem hem nu eindelijk ter wille waren. Om 15.00 uur zat de ochtenddienst erop. Iedereen ging naar huis en was erg onder de indruk van wat er die ochtend gebeurd was. Mandy wist dan al dat ze vanavond om 23.00 uur terug zou komen om haar belofte aan Bas in te lossen. 

Vlak voor sluitingstijd loopt Mandy de KFC binnen. Bas is ietwat verbaasd dat Mandy binnenkomt. Ze fluistert hem in zijn oor dat ze zijn belofte komt innen. 'Wacht maar totdat het laatste meisje weg is, dan kunnen we iets doen', zegt Bas. Niet veel later is het laatste meisje weg en de deur gaat op slot. Bas bergt de sleutels op en neemt Mandy mee naar zijn kantoor. Hij schuift de luxaflex dicht. 'Wat had je in gedachten, Mandy?' vraagt Bas haar. 'Ik wil dat je op je bureau gaat liggen, helemaal naakt. Vervolgens ga ik op je gezicht zitten en wil ik dat je me helemaal klaar likt', zegt Mandy.

Gretig kleedt Bas zich uit en gaat op het bureau liggen, zoals hem door Mandy is opgedragen. Mandy kleedt zichzelf ook uit en gaat voor zijn gezicht staan. 'Draai je eens om Bas en ga op je buik liggen.' Bas doet wat hem gezegd wordt. Ze pakt vervolgens het hoofd van Bas en drukt zijn opgetrokken gezicht in haar kutje. 'Likken Bas, alsof je leven eraf hangt.' Bas voelt met zijn tong aan het clitje van Mandy. Ze is geil, botergeil en begint daardoor aan zijn eervolle taak. Zijn tong glijdt behoedzaam langs haar clitje. Af en toe zuigt hij eraan.

Daarna vervolgt zijn tong zijn weg met kringetjes draaien om haar clitje. Hij merkt dat Mandy dit wel lekker vindt, want ze drukt zijn gezicht hard tegen haar kutje aan. Ze beweegt zijn gezicht langzaam van boven naar beneden. Het bevalt hem wel om zo gebruikt te worden te door een vrouw. Ondertussen is aan Mandy's gezicht te zien dat het niet heel lang meer duurt totdat ze klaar komt. Haar gehijg wordt zwaarder en langer en niet veel later drukt ze zijn gezicht vol in haar kutje. Bas voelt haar clit kloppen tegen zijn tong. Mandy geniet volop. Hier heeft ze sinds vanmiddag op gewacht.

Ze laat het hoofd van haar manager los en stapt achteruit. Ze kijkt iets verdwaasd in het rond en uiteindelijk in het lachende gezicht van Zjilya, het slanke, Irakese meisje met haar vrolijke gezicht. 'Wat ben jij aan het doen?, vraagt ze geamuseerd aan Mandy. 'Nou, dat kan ik beter aan jou vragen. Je was toch naar huis, schat?' Zjilya legt uit dat ze vanmiddag een hele tijd bovenop Bas had gestaan en dat het haar erg had opgewonden. 'Jij ook al?', vraagt Mandy. 'Jij ook dan?', vraagt Zjilya aan haar collega.

Mandy legt uit dat Bas last van zijn rug had en dat Sufiya op zijn rug is gaan staan. Toen ze vanmorgen de deur had geopend, kwam ze erachter dat Sufiya op zijn buik stond. Aangezien de zaak geopend was en er meteen al veel klanten voor de toonbank stonden, moest iedereen wel op Bas staan. We hebben met zijn vieren echt een uur op hem gestaan en over hem heen gelopen. Op het laatst vroeg Bas of ik nog even met mijn volle gewicht op zijn lul wilde staan, zodat hij kon klaarkomen. 'Dat wilde ik wel als hij daarna iets voor mij deed.

Daar heb ik hem net aangehouden', knipoogt Mandy naar Bas, die nog steeds naakt op de tafel lag. Tijdens het verhaal van Mandy likte Zjilya een paar keer aan haar lippen. Ook zij genoot zichtbaar. 'Ik kom eigenlijk ook even iets ophalen, want ik wilde Bas eigenlijk een privéfeestje geven. Nu jij er bent Mandy heb ik een veel beter idee.' Bas werd vervolgens gesommeerd om op zijn rug op de grond te gaan liggen. 'Ik draag nu geen sneakers Bas, maar ik zal mijn hakken uitdoen. Net als de rest van mijn kleding', zegt Zjilya. Ze kleedt zichzelf uit en stapt op zijn lichaam.

Via zijn buik stapt ze op zijn borstkast. 'Kom erbij', nodigt ze Mandy uit, die dat op haar beurt gretig aanneemt. Ze stapt op zijn buik en kijkt vervolgens naar haar mooie collega. Mandy stapt ook op de borst van Bas en begint innig te tongen met haar collega. Daarbij gaat ze met haar vingers op zoek naar het kutje van haar collega. Al snel wordt het clitje van Zjilya gemasseerd, terwijl hun tongen een heerlijke sappige dans doen. 'Ik weet iets leuks', zegt Mandy plotseling en gaat van Bas af. Ze gaat op het gezicht van Bas zitten.

'Likken', bijt ze Bas toe, die meteen weet wat hem te doen staat. Vervolgens draait ze Zjilya om met haar billen naar haar gericht. Mandy dwingt Zjilya, die nog steeds op de borstkast van Bas staat, dichterbij haar gezicht te komen. 'Ga op mijn gezicht zitten', hijgt Mandy. Zjilya doet dit en Mandy begint haar collega oraal te bevredigen. Langzaam draait ze rondjes om de clit van Zjilya. Haar vingers laat ze hier af en toe bij ondersteunen. Onder haar billen maakt de tong van Bas ook overuren.

Voorzicht begint Mandy op het gezicht van Bas te rijden, terwijl ze gulzig aan het kutje van Zjilya lurkt, die op haar beurt het hoofd van Mandy vastpakt en over haar kutje begint te wrijven. Mandy stopt een vinger tussen de dunne billetjes van Zjilya op zoek naar haar kontgaatje, zodat beide gaatjes gevuld zijn. Aan haar steeds zwaarder wordende ademhaling te horen, gaat het niet lang meer duren voordat Zjilya klaar gaat komen. En dat duurt inderdaad niet lang. 

Het clitje klopt tegen de lippen van Mandy, die op haar beurt steeds fanatieker over het gezicht van Bas begint te rijden. Ook daar duurt het niet lang meer voordat ze komt. Mandy komt klaar en duwt haar kutje nog dieper in het gezicht van Bas. Zjilya stapt van Bas af en ook Mandy kan daardoor haar gezicht weer vrij bewegen. Mandy gaat staan en geeft als dank nog even een stevige tongzoen aan Zjilya. Beide dames kijken naar de opgezwollen penis van Bas, die het allemaal onaangeroerd heeft gadegeslagen.

'Kom schat', zegt Mandy, 'We helpen de chef ook nog even. Als jij op zijn borst gaat zitten, dan ga ik tussen zijn benen zitten en zetten we allebei een voet tegen zijn pik. We trekken hem op die manier af. Zo gezegd, zo gedaan. Samen brengen ze Bas naar een hoogtepunt. Hij komt spuitend klaar, precies op beide voeten van de dames. Hun voeten vegen ze zorgvuldig af aan het lichaam van Bas. Daarna kleden de dames zich aan en nemen ze zoenend afscheid van elkaar. Morgen is er weer een nieuwe werkdag. 

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 3.3333333333333 sterren
3 stemmen