Offline sessie met Dennis

Al enkele keren heb ik online mee mogen kijken met Dennis. Dennis is een hardwerkende 'guy next door' die af en toe behoefte heeft aan ontspanning. Aangezien hij dit verlangen niet kan delen met zijn vrouw, gaat hij zijn ontspanning elders zoeken. Regelmatig zoekt hij online naar een Meesteres die hem hierbij kan helpen. Dennis vindt het heerlijk om anaal 'gebruikt' te worden. Dit blijkt ook duidelijk tijdens de online sessies die ik met hem mee mocht kijken. Dennis gaf eerder al aan dat hij soms in real life ook iemand bezoekt die zijn fantasieën op dit gebied waar kan maken.  

Vandaag heeft hij een offline sessie gepand en vraagt me of ik met hem mee wil gaan. Uiteraard wil ik dat. Ik wil graag met eigen ogen zien en beleven hoe zo'n sessie gaat. We spreken af dat we elkaar vanavond ontmoeten bij de sporthal om de hoek. Van daaruit gaan we samen verder naar het afgesproken adres. Dennis heeft al vaker afgesproken en heeft er hele goede ervaringen mee. Ik heb nog altijd geen idee waar we precies heen gaan of wat ik kan verwachten, maar ik vertrouw op Dennis. Inmiddels heb ik al heel wat sessies bij mogen wonen en ze waren allemaal leuk en relaxed, dus ik heb er zin in. 

Op de afgesproken tijd en plaats zie ik het busje van Dennis staan. Leuk om hem nu eindelijk eens in real life te mogen ontmoeten. We laten onze auto's op de parkeerplaats bij de sporthal staan en lopen samen naar het opgegeven adres. Bij de deur hangt een groot bord. Als we aanbellen, worden we niet veel later verwelkomd door de bewoner van het huis. Het voelt meteen goed en ik voel mezelf meer dan welkom. Het blijft toch altijd afwachten waar je binnen stapt. Eenmaal binnen begroeten we elkaar.

Ze gaan alvast de trap op naar de zolder. Ik maak even snel een sanitaire stop en ga dan eveneens naar boven. Boven aangekomen, neem ik de ruimte in me op. Het is een hele mooie, hygiënische ruimte. Heel erg leuk ingericht en aangekleed. Ik vraag waar ik mag gaan zitten en krijg te horen dat ik op het bed plaats mag nemen.  Aangezien we elkaar niet kennen, stellen we onszelf eerst kort aan elkaar voor. Bart vertelt me dat hij al zo'n vijftien jaar actief is in de BDSM en dat hij op zijn zolder regelmatig leuke feestjes organiseert.

Daarnaast geeft hij sessies aan zowel mannen, vrouwen als stellen. Iedereen is van harte welkom op zijn speelzolder. Voor veel mensen is de stap naar een clubbezoek of feest te groot. Dit is een mooie tussenstap. Hier kunnen mensen op een rustige en gemoedelijke manier kennismaken met BDSM. In de loop der jaren heeft Bart heel wat mooie spullen bij elkaar verzameld. Overal waar je kijkt, zie je steeds weer nieuwe dingen. Tegenover het ruime, zwarte bed staat een massagetafel. Het blacklight boven de tafel creëert een mooie sfeer.

Links naast het bed hangen diverse zwepen en andere attributen aan de muur. Rechts van me staat een stellage van steigerbuizen. Dat is een nieuwe aanwinst, zo vertelt Bart. Die had hij in een filmpje voorbij zien komen en heeft die zelf nagebouwd. Bart is dus creatief op meerdere vlakken. Aan het plafond zie ik diverse takels hangen. Dennis zit ondertussen naakt tegenover me op de tafel. Bart vraagt hem om op te staan en bevestigt de polsboeien om de polsen van Dennis. De polsboeien worden op hun beurt vastgemaakt aan de takel aan het plafond. 

Als zijn armen omhoog zijn getakeld en hij de blinddoek om heeft, kan de sessie beginnen. Bart gaat achter Dennis staan en knijpt stevig in zijn tepels. Uit de online sessies weet ik dat hij dat erg lekker vindt. Zelf gebruikt hij namelijk regelmatig tepelklemmen tijdens zijn online sessies. Dan loopt Bart naar de muur waarop de zwepen zijn bevestigd en kiest er een paar uit. Hij loopt terug naar Dennis en ik zie hoe de flogger op zijn rug en billen belandt. Dit wordt enkele keren herhaald. Zowel met de flogger als met een rijzweep. Dan is het tijd om een van de nieuwe aanwinsten te proberen. 

Bij de welbekende Chinese online webshop heeft hij een houten plank besteld. Deze test hij op het lichaam van Dennis. Hij is tevreden met zijn aankoop. Hij legt de zwepen weg en loopt naar de tafel rechts van mij. Daar pakt hij de magic wand. De magic wand is een heel krachtige massagestaaf.  De wand plaats hij op de pik van Dennis, rechtstreeks op zijn eikel. Ondanks dat ik zijn ogen niet kan zien, kan ik aan zijn lichaam zien dat hij hiervan geniet. De wand wordt ook aan de achterzijde van zijn lichaam tussen zijn billen gebruikt.

Afwisselend gebruikt Bart zijn hand en de wand op de pik van Dennis. Als Bart vindt dat het mooi is geweest, maakt hij Dennis los en vraagt hem, nog altijd geblinddoekt, plaats te nemen op de massagetafel. Dennis gaat op het bed liggen en Bart pakt een veter die hij om de pik van Dennis vastmaakt. Het blacklight zorgt ervoor dat de veter felgroen oplicht. Erg mooi om te zien. Dan worden de enkelboeien bij Dennis om gedaan en worden zijn benen met een ketting aan een andere ketting aan het plafond vastgemaakt. Hierdoor kan Bart makkelijker bij het kontje van Dennis. 

Bart trekt een zwarte handschoen aan en pakt het glijmiddel erbij. Hij geeft mij ook een handschoen en ik trek die aan. De handschoen voelt erg lekker aan op mijn huid. Ook als ik met de gehandschoende hand  over mijn blote arm wrijf, voelt het heerlijk glad en zacht aan. Ik besluit de handschoen aan te houden. Bart neemt plaats op massagetafel, vlak achter het kontje van Dennis. Doordat Bart recht voor mij zit, kan ik niet meer zien wat hij precies doet. Ik sta op van het bed, verschuif de kruk en ga naast hem zitten. Op die manier heb ik weer goed uitzicht op wat hij allemaal doet. 

Hij pakt het glijmiddel en smeert voldoende glijmiddel op zijn handschoen en op het kontje van Dennis. Hij legt het glijmiddel weg en dan is het tijd voor het in de praktijk brengen van zijn specialiteit. Voorzichtig brengt hij zijn hand richting het kontje van Dennis. Gemakkelijk glijden zijn vingers in en uit zijn anus. Eerst voorzichtig en later steeds iets steviger zie ik de hand en vuist van Bart in en uit zijn anus schuiven. Als ik wil mag ik Dennis stevig in zijn tepels knijpen. Ik ben de beroerdste niet, sta op van de kruk en knijp afwisselend in de tepels van Dennis. 

Bart vraagt of Dennis gebruik wil maken van poppers. Dat wil hij wel. Tijdens de online sessies heb ik hem dat ook telkens zien doen. Naar eigen zeggen is Dennis een 'anaal popper sletje'. Bart pakt de poppers en houdt die dichtbij de neus van  Dennis, zodat hij een paar keer flink kan snuiven. De poppers zorgen ervoor dat de spieren zich ontspannen. Zo ook de kringspieren. Aangezien Dennis zelf ook regelmatig oefent, kan zijn kontje best wel wat aan. Bart vraagt of ik het ook een keer wil proberen.

Nu heb ik eerder een keer een vrouw zowel vaginaal als anaal gefist, maar ik heb dat nog nooit bij een man gedaan. Voor alles is een eerste keer, dus ik besluit van de gelegenheid gebruik te maken en neemt plaats op de tafel. Dennis heeft mij eerder gevraagd of ik dat een keer bij hem zou willen doen. Dat was er nog niet van gekomen. Nu is het dan zover. Bart geeft me nog wat instructies hoe ik het het beste kan doen en dan ga ik ervoor. Voorzichtig breng ik mijn vingers in zijn anus in. Ik voel nog wat weerstand en durf niet goed door te duwen uit angst iets stuk te maken.

Bart verzekert me dat ik gewoon voorzichtig door kan duwen. Ik geef wat meer druk en voel hoe mijn hand eenvoudig naar binnen glijdt. De anus van Dennis voelt inderdaad ruim aan. Dat komt enerzijds door zijn ruime ervaring en het gebruik van zijn dildo's en anderzijds door het gebruik van de poppers. Ik beweeg mijn hand heen en weer en bal mijn hand tot een vuist. Ik probeer wat verschillende dingen en kijk en luister hoe Dennis daarop reageert. Ik vraag of hij het lekker vindt, maar hij is helemaal in zijn eigen wereld en geeft dan ook geen antwoord op mijn vraag. Zo te horen geniet hij ervan.

Dan haal ik voorzichtig mijn hand eruit en neemt Bart het weer van me over. Na nog een paar krachtige stoten, stopt Bart. Hij wil het straks verder afmaken. Bart schenkt wat water in en Dennis mag even bijkomen. Dennis staat op en neemt plaats in de sling. Bart vraagt of Dennis de blinddoek af wil doen, maar Dennis geeft aan dat hij die liever ophoudt. Bart heeft er een tool bij gepakt. Hij laat me zien wat het is. In zijn hand ligt een groot zwart voorwerp. Ik zie dat het een anaaldildo is. Het speciale aan deze dildo is dat hij opblaasbaar is. 

Hij trekt de handschoen aan en is wederom royaal met het glijmiddel. Hij gaat er goed voor zitten en brengt de tool in de anus van Dennis in. Zo te zien en te horen raakt hij de juiste plekjes. Regelmatig pompt hij de dildo iets verder op. Met verbazing kijkt ik toe hoe makkelijk en hoe diep de tool erin gaat. Afwisselend brengt hij de tool rustig in en uit en dan weer wacht hij even en stoot krachtig de dildo tot aan de ballen in de anus van Dennis. Dan legt hij de tool weg. Voor de grande finale gaat Bart het met zijn hand afmaken. 

Na nog een flinke snuif poppers gaat de hand van Bart weer in en uit de anus van Dennis. Uit zijn lichaamstaal en zijn gekreun maak ik op dat hij dicht tegen een orgasme aan zit. Bart gaat nog even door en dan kan Dennis het niet langer tegenhouden. Luid kreunend komt Dennis heerlijk klaar. Bart stopt heel even en gaat dan verder waar hij gebleven was. Niet veel later komt hij nog een keer luid kreunend klaar. Ik hoop maar dat de huizen goed geïsoleerd zijn... Ik moet zegen dat ik eerlijk gezegd een beetje jaloers ben op zijn orgasmes, die klinken erg intens.

Dennis moet even bijkomen van zijn heftige orgasmes. Hij geeft aan dat een anaalorgasme heftiger aanvoelt dan een regulier orgasme. Hij doet dit natuurlijk ook regelmatig bij zichzelf, maar het is toch echt anders als iemand anders dit bij je doet. Je kunt jezelf tenslotte ook niet kietelen. We kletsen nog even wat na en drinken nog wat. Als Dennis weer bij is gekomen, kleedt hij zich aan en is het tijd om weer naar huis te gaan. Hij met twee goddelijke orgasmes en ik met weer een ervaring rijker.

Bart is zoals hij zelf zegt meer een leider dan een Meester. Zo heb ik het inderdaad ook ervaren. Ik kan me voorstellen dat een sessie met hem een hele relaxte kennismaking is met BDSM in een gemoedelijke omgeving. Echt een aanrader voor mensen die nieuwsgierig zijn, maar een club of bijeenkomst (nog) te spannend vinden. 

Mocht je in contact willen komen met Bart neem dan eens een kijkje op zijn website: http://www.mijnstoutekamer.nl/

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 3.3571428571429 sterren
14 stemmen