Het Sissy Instituut

Alweer een hele tijd geleden heb ik een sissy mogen ontmoeten. Ze vertelde me dat ze de sissy opleiding heeft gevolgd en die ook succesvol heeft afgerond. Ik was meteen nieuwsgierig en wilde er veel meer van weten. Ze waarschuwde me al dat er niet veel over te vinden is op internet. De informatie over het bestaan van de opleiding wordt alleen via mond-op-mond reclame gedeeld. En inderdaad op internet is er, behalve de welbekende porno, niks te vinden over sissies. Laat staan over de opleiding. Gelukkig heeft ze me meer over de opleiding willen vertellen en hoe ze die heeft ervaren. 

Hoe het allemaal begon

Na een tijdje crossdressen, trava zijn en wat losse dates wilde ik eens een serieuze date met een echte Dominante man. Ik profileerde me in advertenties als sissy, omdat ik er wat over gelezen had en het me wel intrigeerde. Sissy zijn is een levensstijl die je nooit meer echt loslaat. Het zorgt voor een alter ego in je personaliteit en graaft zich diep in in je onderbewustzijn. Een echte sissy word je niet... een echte sissy ben je. Een sissy verlangt naar extreem vrouwelijke symbolen. Hoe meer meisjesachtig, hoe fijner. 

Ik merkte dat de 'gewone' seksdates via online advertenties niet diepgaand waren of alleen gericht op de daad. Via een BDSM-club ging ik op zoek naar een dominante man. Ik dacht dat daar meer geloofwaardige, dominante figuren zouden rondlopen.Ik sprak af met een BDSM-Meester. Hij vond mijn verschijning ongeloofwaardig en mijn ingesteldheid ondermaats. Hij begreep mijn 'wil' om een sissy te worden en boodt aan om me in contact te brengen met het Sissy-instituut, een soort sissy school.

Ik had er mijn bedenkingen bij en voelde me heel onzeker over de veiligheid en discretie. Aangezien mijn verlangen groter was dan mijn angst, heb ik mezelf toch aangemeld bij het Sissy-instituut. Het instituut is gehuisvest in een oude hoeve in de provincie Antwerpen. Op het instituut verzorgen twee Meesters en een Meesteres de lessen. Soms komt er een gast-Meester. De Meesteres staat aan het hoofd van het instituut.

De intake

Als je als sissy wil starten met de opleiding, krijg je eerst een intakegesprek met de Meesteres. De toelatingseisen zijn niet helemaal duidelijk. Als sissy weet je dan ook niet precies waar ze op letten. Je moet vooral aantonen dat je er zelf voldoende naar verlangt om sissy te worden. Hun standaarden liggen heel hoog en ze verwachten totale overgave en gehoorzaamheid tijdens het proces. Tijdens het intakegesprek kreeg ik een spervuur van vragen op me afgevuurd. Er werd ook heel lang doorgevraagd naar mijn motivatie.

Ze stelden heel veel vragen over mijn seksuele verleden en hoe ik me daar mentaal bij voelde. Op basis van de intake werd een soort van psychologisch profiel opgesteld. Naast een goede motivatie zijn er nog andere eisen waar je aan moet voldoen. Zo mag je geen al te grote penis hebben, moet je single zijn en permanent een kuisheidskooitje kunnen dragen. Als gewone travestiet kom je er niet in. Je moet echt wel aantonen dat je vrouwelijke gevoelens hebt en dat ook verlangt voor de rest van je leven. 

Als laatste, en tevens het moeilijkst, wordt er van je verwacht dat je je seksuele vrijheid opgeeft. Als de Meesteres je geschikt acht voor de opleiding, volgt de fysieke keuring door de Meesters. Tijdens die keuring moest ik al mijn kleding uittrekken en werd ik medisch en lichamelijk gekeurd. Ik was heel onzeker, maar keerde geil als boter terug naar huis. Ik telde de dagen af tot ik wat van ze zou horen. Wanneer je goedgekeurd wordt, word je toegewezen aan een van de twee Meesters. Dat blijft dan ook je vaste Meester tot het einde van je opleiding.

Er zijn nooit meer dan vier mensen tegelijk die toegelaten worden tot de opleiding. Elke Meester heeft dus twee sissies onder zijn hoede. Wanneer er eentje aan een man geschonken wordt, komt er een nieuwe kandidaat bij. Gedurende de opleiding heb je dus maar met twee mensen contact; de toegewezen Meester en de Meesteres. Een week later kreeg ik eindelijk het verlossende antwoord: ik was toegelaten tot de opleiding en moest me melden voor de eerste sessie. Tijdens die eerste sessie kreeg ik mijn Meester toegewezen. Hij zou me het hele traject begeleiden en opleiden.

De start van de opleiding

Elk sissy meisje weet dat ze bestaat om gebruikt en misbruikt te worden door elke Dominante Alpha man die haar kutje wil nemen en verlangt ernaar om gebruikt te worden door zulke mannen. Je Meester zal echter beslissen hoe, wanneer en met wie je seks hebt en wanneer je mag klaarkomen. Je tekent een contract waarbij je die vrijheid overdraagt aan je Meester. Als alles is ondertekend en geregeld, kun je starten met de lessen. De lessen vinden niet zozeer in blokken plaats, maar zijn gepersonaliseerd van sissy tot sissy. Je weet ook nooit wat er zal volgen tijdens een volgende sessie.

De stappen zijn wel altijd ongeveer hetzelfde en het einddoel is ook altijd hetzelfde: zorgen dat je mannelijkheid volledig uitgewist wordt en je je alleen nog een submeisje voelt. De Meesteres is verantwoordelijk voor het mentale gedeelte van de opleiding. Zij is zeer streng en is altijd netjes gekleed, zoals een schooljuf. Ze is nooit naakt. Haar lessen vinden plaats in een kamertje waar banken staan waar de studenten op kunnen zitten. De lessen van de Meesteres zijn vooral lessen over hoe je je als meisje moet gedragen.

Lessen in seksuele voorlichting, dienstbaarheid en wellevendheid, het aanscherpen van je emoties, onderdanigheid, make-up aanbrengen en leren masturberen als een meisje. Daarnaast leer je ook bepaalde gewoontes aan, zoals maandelijks op vaste tijdstippen een Tena maandverband in je slipje dragen en leren hoe je een man moet versieren. Soms moest ik als jongen mee naar een kroeg  en moest ik toekijken hoe de Meesteres mannen versierde. Naast de klassikale lessen verzorgt ze ook de hypnosessies (brainwashprogramma) die gegeven worden in een donker kamertje.

Dat was eigenlijk de hoofdmoot in het eerste deel. Het was een pure feminisatie brainwash training. Het verdringen van de mannelijke waarden en omhelzen van alles wat feminine is, staat hierbij centraal. Je moet ook leren open te staan voor nieuwe contacten en beschikbaar te zijn voor alle Dominante persoonlijkheden. Af en toe krijg je een toets. Dan moet je kennis uit de lessen schriftelijk of mondeling reproduceren. Een onvoldoende betekent straf en meerdere dagen verblijven op het instituut voor verregaande disciplinering. De Meesteres krijgt evaluaties van de Meesters. 

De fysieke training

Pas nadat ik een bepaald deel had doorlopen, begon de meer seksgerichte training. De Meesters nemen de seksgerichte sessies en de fysieke trainingen tot meisje voor hun rekening. Zij zijn ook verantwoordelijk voor de controle op het naleven van de opdrachten en de kledingvoorschriften van hun studenten. Alle seksueel gerichte handelingen gebeuren of worden aangezet door de Meester zelf. Soms wordt er iemand uitgenodigd indien dat nodig is. Deze training gaat vooral over het leren seks te hebben als een meisje en daarbij de mindset van een vrouw te hebben.

Dat betekent te verlangen naar het krijgen van sperma en hoe je mannen moet verleiden om dat te krijgen. Alles in de training is gericht op het genot van de Alpha Man. Het is streng verboden om ooit nog rukkende bewegingen te maken. Ook geldt een verbod om je clit aan te raken wanneer de Meester er geen toestemming voor geeft. Vanaf het begin van de opleiding werd ik aangesproken en aangestuurd alsof ik een meisje was en ik helemaal geen clit had. Daar werd geen aandacht aan besteed. Uiteraard moest ik ook goed leren pijpen. Er kwam een vrouw die voordeed hoe het hoorde.

Ik werd ook getraind om mijn kutje steeds toegankelijk te maken. Gedurende meerdere dagen moest ik buttplugs dragen. Soms gewoon een speeltje, soms een slip die aan de binnenzijde een buttplug had. Eerst waren het kleintjes, daarna steeds grotere. Vanaf de start moest ik ook een kuisheidskooitje om. In het begin mocht die af en toe uit, maar na een paar maanden moest die permanent om. Daardoor kon ik niet meer met mezelf spelen en werd ik aangewezen op de sessies met mijn Meester om genot te kunnen ervaren. Hij bepaalde ook waarvan ik moest genieten en wat fout was.

Seksueel gerichte training

Toen mijn kutje goed getraind was, werd ik regelmatig langdurig geneukt door mijn Meester, maar ook door andere Meesters die hem assisteerden. Het was soms echt uitputtend. Aanvankelijk mocht ik af en toe klaarkomen door clit stimulatie. De Meester raakte die nooit aan, maar liet me klaarkomen door me mechanisch af te melken. Ze hadden een toestel dat zuigt. Een beetje zoals een melkmachine voor koeien. Dat werd dan op mijn clit geplaatst. Ik kreeg een blinddoek om, werd vastgeketend aan het bed en werd vervolgens klaar gemolken. 

Soms kwam ik klaar doordat er een lush tegen mijn clit aangehouden werd totdat ik squirtte. Wanneer ik klaargekomen was, ging het kooitje onmiddellijk weer om. In het begin mocht ik daarna naar huis. Na een tijdje werd het ook belangrijk dat ik nog geil zou blijven na het klaarkomen en nog even dienstbaar en ontvankelijk zou zijn. Aan het einde van de opleiding werd ik eerst klaar gemolken aan het begin van een sessie om daarna langdurig gebruikt te worden. Af en toe werd er een andere man uitgenodigd, die dan volgzaam uitvoerde wat de Meester wilde.

Soms bij hoge uitzondering werd ook eens een Meesteres uitgenodigd. Die moest ik dan oraal bevredigen. Tijdens die sessies moest ik leren hoe het zou zijn om een Meesteres te dienen. Ik moest haar kutje op elk moment netjes houden door die leeg te likken. Niet alleen als seksuele bevrediging, maar ook om haar weer verzorgd en netjes te maken: na het wakker worden, na het plassen, nadat haar kutje was volgespoten door de Meester. Het ging er soms wel extreem aan toe, maar steeds binnen de grenzen die ik zelf aangegeven had.

Naar buiten treden als sissy

Het onderdanig zijn voor een andere Meesteres en de erkenning die ik kreeg als meisje van een Meesteres was echt heel erg fijn. Dat zou ik zo weer opnieuw willen doen. Soms moest ik twee of drie dagen aanwezig blijven in het huis van de Meester. Dat waren intense dagen. Gelukkig werk ik regelmatig in het buitenland en kon ik er thuis mee wegkomen. Tijdens die dagen werd ik dag en nacht gedomineerd en gestuurd. Aan het einde van de opleiding moest ik als sissy naar buiten om te leren om als vrouw naar buiten te treden en de bijbehorende schaamte te overwinnen.

Dat was heel angstig en spannend. Ik was heel bang voor de reacties, maar het heeft er wel voor gezorgd dat ik nu zonder schroom als vrouw naar buiten durf te gaan. Alsof het de normaalste zaak van de wereld is. Dit vond meestal plaats in afgelegen plaatsen. België is heel preuts wat dit betreft. In Nederland kijkt niemand echt raar op als men een transgender op straat ziet lopen. Meestal moest ik mezelf 's morgens aanmelden en duurde een sessie tot 's avonds laat.

Juiste mindset

In het begin moest ik ook een aantal keer meerdere dagen op de hoeve verblijven. Dit was vooral om de mindset van een meisje te krijgen en herhaaldelijk en langdurig gebrainwasht te worden. Aan het einde van de opleiding, wanneer de Meester vind dat je zo goed als klaar bent en heel erg verlangd naar mannen, haalt Hij de Meesteres erbij om je onderda-nigheid en dienstbaarheid naar vrouwen toe te trainen. Alleen dan is de Meesteres naakt. Tijdens de onderdanigheid- en dienstbaarheid trainingen moet je er bijvoorbeeld voor zorgen dat de Meesteres een nat kutje krijgt en houdt.

Meestal krijgt de sissy tijdens het likken een blinddoek om om niet in de verleiding te komen. De Meesteres bepaalt of je geschikt bent om aan een man geschonken te worden. Wanneer het zover is, wordt er een definitieve man voor je gezocht. Naar het einde toe kreeg ik een hormonenkuur met oestrogeen die me nog meer feminine liet voelen, mijn borsten wat vergrootte en me kwetsbaarder en gevoeliger liet voelen. Ook kreeg ik een testosteron onderdrukker. 

Het Examen

Op een dag beslist het instituut dat je opleiding klaar is en dat je een volwaardige sissy bent, die voldoet aan hun hoge kwaliteitsnormen. Dan is de tijd aangebroken dat je een vaste man toegewezen krijgt aan wie je je zal binden. Die man krijgt dan de sleuteltjes van je kuisheidskooitje en is vanaf dat moment je nieuwe 'eigenaar'. Als sissy dien je je volledig aan Hem te onderwerpen en Hem te gehoorzamen. Een sleuteltje blijft altijd op het instituut. Die toewijzing van een man gebeurt niet zomaar. Het maakt deel uit van je eindexamen.

Je kan het zien als een soort eindproef voor je je diploma haalt. In mijn geval moest ik drie dagen in een hotelkamer verblijven en kreeg de opdracht me daar aan te bieden aan elke man die binnenkwam en me wilde gebruiken. Ik kreeg na aankomst twee uur de tijd om mezelf klaar te maken en moest dan de komende drie dagen in de hotelkamer verblijven. Ik moest gekleed in sexy lingerie wachten tot een wildvreemde man zou binnenkomen. Dat kon zowel overdag als 's nachts gebeuren.

De kleding die ik op de heenreis droeg, samen met het kamerkaartje, moest ik in een tasje op de gang zetten waar het onmiddellijk opgehaald en weggebracht werd, zodat ik er de komende dagen geen toegang toe zou hebben. Het kamerkaartje dat toegang gaf tot mijn kamer werd door het instituut in de parkeergarage op een afgesproken plek verstopt. Zelf wist ik niet waar. De mannen die geselecteerd waren om me te bezoeken haalden het kaartje daar op en kwamen zo mijn kamer binnen.

Telkens wanneer een man binnenkwam, moest ik me onderdanig aanbieden, op mijn knieën voorover gebogen op het bed gaan zitten met mijn kutje omhoog en me door hen laten neuken. Mezelf en mijn onderdanigheid als het ware aanbiedend. Wat ik zelf niet wist is dat dit een soort keurronde was voor deze mannen om me te komen bekijken en te testen of ik een geschikte slet voor hen zou kunnen zijn. Sommige mannen namen er ook ruim de tijd voor om me te keuren. Elke man moest foto's en een filmpje maken tijdens de daad en dat doorsturen naar mijn Meester.

Sommige mannen kwamen zelf enkele keren langs. Daaruit heeft mijn Meester de meest geschikte man gekozen die dan mijn toekomstige Daddy werd. Als je eenmaal bent overgedragen aan een geschikte man, verbreekt het instituut alle contact met je en kan je geen contact meer opnemen met je Meester. Het instituut houdt achter de schermen nog regelmatig contact met je nieuwe man en zolang die meldt dat Hij nog steeds je Daddy is, hebben ze geen contact meer met je.

Wanneer je dreigt 'vrij te komen', omdat een man er geen tijd meer voor vrij kan maken, moet je jezelf vrijwillig weer melden bij je Meester via een soort 'nood' e-mailadres dat je enkel in dat geval mag gebruiken. Je wordt dan onmiddellijk opnieuw in het instituut verwacht voor verdere opvolging en het in stand houden van je feminisering tot er opnieuw een nieuwe man gekozen is. Als je jezelf niet meldt dan komen ze je opzoeken en volgt er straf en disciplinering.

Terugblik

Inmiddels zijn we vijf jaar verder. Als ik nu terugkijk op het hele traject voel ik me er alleen maar goed, vervolmaakt en voldaan bij. Ik ben blij dat ik toen mijn angst en onzekerheid heb overwonnen, mijn controle over mijn seksualiteit uit handen heb gegeven aan een man en vol de stap naar een sissy-leven heb genomen. Ook al ben ik overdag wanneer ik ga werken een man, ik voel me permanent het sissy meisje. Het man-zijn is niet meer dan een maskerade. Het verkleden als meisje van vroeger ervaar ik nu op dezelfde manier, maar dan omgekeerd als het verkleden als man.

Het klinkt misschien contradictorisch, maar nu ik mijn plaats ken - onderdanig voor een sterke Daddy-figuur met een hoog libido - voel ik me veel zelfzekerder geworden. Het sissy instituut heeft er mede door hun verregaande opleiding en training voor gezorgd dat ik mezelf beter heb leren kennen en me de nodige kennis laten verwerven over 'wat' het doel van een sissy meisje is. Wat bij aanvang een onschuldig verkleed spelletje was, is nu een levensstijl geworden. Ze hebben me ook laten beseffen dat er vele hetero mannen zijn die zo'n meisje zoeken en nodig hebben.

Mannen die vaak thuis in een uitgebluste, seksloze relatie zitten en nood hebben aan het uiten van hun mannelijkheid. Ook al woon ik niet bij mijn Daddy en heeft hij een echte vrouw, ik krijg al zijn zaad en voel me heel erg begeerd. Voor hem ben ik de slet waarbij Hij mag wat hij thuis al lang mist of nooit gekregen heeft. Dat het instituut de man aanwijst die jou krijgt is tot nu toe altijd heel goed verlopen. Het voelt een beetje als de tv-serie 'blind getrouwd'. Elke keer weer spannend als het iemand anders wordt en een sprong in het diepe.

Ik weet dat ze er heel veel aandacht aan besteden om een goede match voor je te vinden. Een sissy is opgeleid om zich te onderwerpen aan een sterke neukgerichte Daddy en de mannen die Zij uitkiezen zijn goed geselecteerd en gescreend om aan die voorwaarden te voldoen. Ik heb er niet alleen geleerd om op seksueel vlak een meisje te worden, maar ook om me een volwaardige vrouw te voelen in het alledaagse leven. Het 'in eigendom' zijn van een man en permanent een kuisheidskooitje te moeten dragen, voel ik niet als een keten, maar als een verademing en een vrijheid.

Ik begrijp nu ook volledig wat mijn verdere doel in mijn leven is en hoe ik me als vrouw dien te voelen en te gedragen. Dat geeft me een fijn en voldaan gevoel. Een goedopgeleide sissy slet weet waar een vrouw haar diepste verlangens liggen. Een echte sissy stelt zich altijd open en maakt zich beschikbaar voor elke Dominante Alpha man. Om door Hen verleid, begeerd en gebruikt te worden.

Te smachten om na die stevige beurt uiteindelijk zijn zaad te mogen ontvangen en gebreed te worden, terwijl Hij zijn superioriteit toont. Het is een pittig traject. Voor buitenstaanders lijkt het misschien wat extreem, maar het is iets wat zorgt voor de juiste mindset en het werkt echt. Ik voel me ook echt een meisje nu. Mijn oude ik bestaat niet meer. De fake wereld van vroeger met 'doen alsof' is er niet meer. Ik ben nu wie ik echt ben. Ik wil nooit dat een man mij als jongen ziet. Dan is voor mij, en ik vermoed ook voor hem, de magie weg.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4.6551724137931 sterren
29 stemmen