Mijn eerste advertentie

Ingezonden door kale-kale@outlook.com

Een aantal jaar geleden leek het me leuk om voor de gein een advertentie op Speurders te plaatsen. Zo gezegd zo gedaan. In de advertentie gaf ik aan op zoek te zijn naar een oudere, volle dame. Na twee dagen ontving ik een reactie van een dame. 'Als je mij wilt komen neuken, breng maar condooms mee en kom maar.' Ik heb haar gemaild en een afspraak met haar gemaakt. Aangezien ik getrouwd ben, heb ik thuis gezegd dat ik met de motor een rondje ging toeren. Ik heb mijn motor gestart en ben gelijk naar het opgegeven adres gereden.

Daar aangekomen, staat er een dikke Mercedes op de oprit. Voor de zekerheid heb ik haar een e-mail gestuurd. Ze geeft aan dat het geen probleem is. De auto is van haar man en die zou voorlopig niet thuiskomen. De deur wordt open gedaan. De dame blijft achter de deur staan in verband met de buren. Daar staat ze dan: een volle dame met heerlijke, grote tieten in een mooi setje met zwarte kousen. Daar ga ik dan met mijn eerste seksdate. Hup naar boven, kleren uit en gaan. Ze gaat op bed liggen.

Ik ga met mijn lid naar haar mond en mijn vingers stop ik in haar mooie kale kutje. Ze pijpt me heerlijk. Mijn pik wordt harder en harder. Aangezien ik niet zo snel kan klaarkomen, blijft ze mij heerlijk pijpen. Ik speel met haar heerlijke tieten, totdat ze zegt: 'Ik ga nu op mijn knieën op de rand van het bed zitten en jij ramt je lul zo diep en hard mogelijk bij mij naar binnen.' Daar wacht ik even mee, want er moet eerst aan die heerlijke kut gelikt worden tot ze klaarkomt. Daarna neem ik haar hard. Ik neuk haar zo hard en diep dat ze squirtend klaarkomt.

Ik stop niet met neuken. Na ongeveer drie kwartier sta ik op het punt van exploderen. Mijn zaad spuit ik op haar tieten en haar gezicht. Keurig likt ze alles op en slikt mijn warme zaad door. Dat is iets waar mijn vrouw niets van moet weten. We hebben nog heerlijk liggen tongzoenen waarbij ik ook mijn eigen zaad nog even geproefd heb. Ik wist niet dat het zo heerlijk smaakte. Na nog een heerlijke likeurtje over haar mooie kale neukgrot gespoten te hebben, heb ik mijn motorkleding weer aangetrokken en ben ik richting huis gegaan.

Onderweg moest ik nog even een stop maken om te plassen. Met de neukpartij nog in mijn achterhoofd heb ik een stil plekje opgezocht waar ik mezelf nog even afgetrokken heb. Na deze date hebben er nog vijf gevolgd die ongeveer op dezelfde manier zijn verlopen. Bij de laatste date mocht ik haar ook anaal nemen.Dat was voor ons beiden een mooie en lekkere ervaring, omdat we dat beiden nog nooit gedaan hadden. Helaas heb ik daarna niks meer van haar vernomen aangezien ze kort na de laatste date verhuisd is. Ik heb haar nog wel eens een mailtje gestuurd, maar niets meer gehoord.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 3.6666666666667 sterren
3 stemmen