Anaaltoys

Als opwarmer voor anale seks, of gewoon omdat het lekker is, kun je gebruik maken van anaaltoys. Er zijn verschillende toys op de markt. Deze toys zijn speciaal ontworpen voor anaal gebruik in tegenstelling tot sommige andere toys en gebruiksvoorwerpen. Het zal niet de eerste keer zijn dat iemand naar het ziekenhuis moet om een in de anus ingebracht voorwerp (operatief) te laten verwijderen. Altijd mooie anekdotes voor medici om te vertellen op een feestje..

 

Buttplug

Een buttplug (of anaalplug) is ideaal om mee te starten. De buttplug zorgt voor een verhoging van het seksuele genot. De buttplug lijkt qua vorm een beetje op een dildo, maar de buttplug is meestal iets kleiner. Onderaan is de buttplug breder en deze loopt naar boven taps toe. De bredere onderkant zorgt ervoor dat de buttplug niet in zijn geheel in de anus (of endeldarm) verdwijnt. 

De prostaat is heel gevoelig. De buttplug kan door stimulatie van de prostaat zorgen voor een anaal orgasme. Met name de gekromde buttplugs raken, door hun vorm, makkelijk de prostaat. Als de buttplug ingebracht is, kan deze ook zorgen voor een intenser 'regulier' orgasme, doordat de buttplug tegendruk geeft bij het samentrekken van de kringspier tijdens het orgasme.

Buttplugs zijn er in verschillende maten, kleuren en materialen. Er zijn ook buttplugs op de markt die kunnen worden opgepompt, kunnen vibreren of op afstand kunnen worden bediend. Er bestaan ook buttplugs (met bijvoorbeeld haren of een staart) die worden gebruikt tijdens 'petplay'. De buttplug is ontworpen om kort in te houden. Dit zorgt ervoor dat de spieren in de anus licht worden opgerekt waardoor penetratie makkelijker wordt.

Als je een buttplug te lang laat zitten, kunnen de spieren te ver worden opgerekt, zodat ze niet meer terugkeren in hun oorspronkelijke stand. Wees naast het aanbrengen ook voorzichtig met het verwijderen van de buttplug. Het te snel of krachtig verwijderen van de toy kan scheuren in de kringspier veroorzaken of de wand van de endeldarm beschadigen. Ook hier geldt dat als je de buttplug bij iemand anders in wil brengen je die eerst zorgvuldig moet reinigen. 

 

Anal beads (anaal kralen) 

Anal beads, ook wel anaal kralen genoemd, zijn kettingen die uit twee of meer kleine balletjes bestaan die door een ketting aan elkaar zijn verbonden. Soms zijn de balletjes oplopend in grootte. Bij sommige kettingen zijn de kralen dicht op elkaar geplaatst en bij andere staan ze verder uit elkaar. De kralen kunnen één voor één worden ingebracht. Ook hier geldt dat je de kralen er na afloop voorzichtig uit moet halen om niks te beschadigen en vervolgens goed moet reinigen. 

 

Anaal vibrators

Naast vibrators voor de vagina zijn er ook vibrators die speciaal ontworpen zijn voor de anus. Start als beginner met een dunne vibrator en bouw het indien gewenst langzaam op. Gebruik ook voldoende glijmiddel. De vibraties van de toy zorgen ervoor dat de kringspieren zich ontspannen en de toy makkelijker in te brengen is. Er zijn ook anaal vibrators die je middels een afstandsbediening kan bedienen.

 

Asslock

De asslock is een combinatie van een cockring (penisring) met een buttplug. De cockring zorgt ervoor dat er wel bloed naar de penis kan stromen, maar dat dit minder makkelijk terug kan stromen. Dit zorgt ervoor dat de erectie langer aanhoudt. De cockring moet worden aangebracht als de penis nog niet stijf is. De ring schuif je door tot de basis van de penis. Vervolgens breng je de buttplug in de anus in. De buttplug zorgt voor extra stimulatie en versterkt het orgasme.