Ons eerste bezoek aan het ‘Libertin-district’ van Parijs

Ingezonden door Pia

‘Kijk, daar staat een Fransman voor je…’ Ik kijk om en zie inderdaad een man staan die je zou schetsen als je werd gevraagd de typische Fransman uit te tekenen. Echter op dit moment hebben we ons oog al laten vallen op een andere bezoeker van club Cupidon, een kleinschalige parenclub midden in wat het Libertin-district van Parijs blijkt te zijn. De Franse hoofdstad heeft veel te bieden voor wie houdt van erotisch uitgaan, als je maar weet waar je moet zoeken. Dit stuk gaat over onze eerste – en vast niet laatste – ervaring met een club in Parijs.

Parijs heet natuurlijk de stad van de liefde te zijn, maar het is zeker ook een goede plaats voor seks – iets wat wij trouwens belangrijk vinden in de liefde. Bij het plannen van een weekend Parijs kwam dan ook al vrij snel het idee op om naar een parenclub te gaan. Een zoektocht bracht ons bij club Cupidon, in het eerste arrondissement vlakbij het Louvre. Sebastiaan stuurde voorafgaand aan ons bezoek een mailtje om te informeren of we konden komen. Misschien was er per slot van rekening een reservering nodig of andere voorbereiding.

Google Translate had van zijn vraag gemaakt of we de club konden ‘bezoeken’, waarop de eigenaar had gereageerd: ‘Nee, het is hier geen museum, maar als je je wilt amuseren, dan: zeker!’ Nou, dat kwam goed uit. ;-)

Voorpret en zenuwen

Sebastiaan had vanwege de dresscode een mooie, nette pantalon meegenomen en ik had een rok met een half doorschijnende top voor een combinatie van sexy en stijl. Ik voelde toch wel wat spanning tijdens de metrorit naar de club, want ondanks mijn ervaring met Nederlandse clubs en erotisch uitgaan in Nederland was dit nieuw.

Wat voor publiek zou er zijn en wat zouden er voor verwachtingen zijn? Zouden de andere vrouwen allemaal heel dun zijn, zoals je vaak ziet bij Françaises en zou ik met mijn curves dan uit de toon vallen? Zoals je je altijd wel ergens zenuwachtig over maakt, was dat ook nu het geval. Meteen bij aankomst aan de deur werd een groot deel van dat gevoel weggenomen door de hartelijke ontvangst – waarbij natuurlijk onze corona-app gescand moest worden, dus mondkapjes niet nodig! – toen we eenmaal beneden waren, leidde de barvrouw, die gekleed was in niet meer dan een string en een sexy hemdje, ons rond door de niet al te grote club.

Naast de bar was er een dansvloer en aan weerszijden daarvan speelruimtes, waarbij ze duidelijk zei dat een dicht gordijn inhoudt dat er geen extra mensen binnen gewenst zijn. De rondleiding was snel gedaan en we bestelden allebei een biertje (à twintig euro per stuk, omdat de entree gratis was moest hierop verdiend worden natuurlijk) om mee te gaan zitten en eerst eens te kijken.

Alleen maar nette mensen

Onze eerste indruk van club Cupidon was dat de mensen er heel netjes uitzagen. Er was een vrouw die zich al flink amuseerde op de dansvloer en contact zocht met veel bezoekers, wat ook gold voor de barvrouw: zodra ze geen drankjes hoefde in te schenken, ging ze de dansvloer op om sfeer te maken. Omdat er een dresscode is waaraan iedereen zich houdt, zagen de mensen er ook letterlijk netjes uit. Een verademing ten opzichte van de slippers en boxershorts waarmee je weleens direct wordt geconfronteerd in Nederlandse clubs.

Ik heb niks tegen mannen in boxer, integendeel, maar als je nog niet in zo’n stemming bent, is een nette broek met een mooi paar schoenen en een overhemd gewoon veel sexyer. Het maakt het dansen ook interessanter; het wekt de nieuwsgierigheid op naar wat eronder zit… Verder was het fijn om te merken dat er mensen van alle leeftijden waren, en ook in alle soorten en maten. Naar Sebastiaans smaak waren de meeste vrouwen wat te dun, maar er was toch genoeg moois te zien, bijvoorbeeld een vrouw die iets Latijns-Amerikaans leek te hebben, met de bijbehorende billen en heupen.

Door de grote diversiteit aan mensen voelde ik me al snel op mijn gemak in de club; hier viel niemand uit de toon. Op een gegeven moment gingen wij ook de dansvloer op en toen werd ook nog eens de Franse muziek vervangen door Engelstalige muziek, die we kenden en waar we lekker op konden dansen, en was het Sebastiaan die als eerste zijn oog liet vallen op een donkere man met een aangename uitstraling. Hij wees me op de man, die half naast en achter me danste, en ik was het met hem eens: rustig, maar sexy, inderdaad een heel fijne uitstraling.

Ik stond echter te veel met mijn rug naar hem toe, zo leek het even later, want hij liep weg. We besloten een rondje te gaan maken door de club om te kijken ‘of er al ergens iets gebeurde'.

You’re the queen

Dat bleek zo te zijn, want in een van de ruimtes was een stel dat we al hadden gezien bezig, met die Latijns-Amerikaans vrouw. Ze waren op z’n hondjes bezig en dat gaf een mooie blik op haar billen, dus we bleven even staan kijken en haar man had dat in de gaten en wenkte ons naar binnen. Dat wilde ik echter niet, ik voelde me niet tot hem aangetrokken, maar vond het wel leuk om te kijken. In het halletje bij die erotische ruimte raakten we aan de praat met een Amerikaanse man die al dertig jaar in Parijs woonde en dat praatte natuurlijk erg makkelijk weg in het Engels.

Hij zei dat Nederland bekendstond als het meest seksueel vrije land en wij snapten dat wel, maar hier leek het toch ook heel vrij. Deze Amerikaan vertelde ons het een en ander over de gedragscode in ‘clubs libertin’, parenclubs dus, en dat je als vrouw altijd de baas bent – niet anders dan in Nederland, maar, zo verzekerde hij ons, je bent nóg meer in charge. You’re the queen, letterlijke woorden. In ditzelfde halletje stond ook de man die wij al hadden gezien en leuk gevonden erbij.

Hij mengde zich minder in het gesprek, mogelijk omdat de Amerikaan al zoveel het woord voerde, omdat hij het in het Engels niet kon bijbenen, we wisten het niet en op dat moment was het best leuk om met de Amerikaan te praten, die ons ook vertelde dat een straat verderop een andere club zat waar we eens heen konden gaan als we weer in Parijs waren. Later kwamen we erachter dat nog twee andere clubs die ons getipt werden op de avond eveneens in de buurt zaten, je kunt hier dus parenclubhoppen als je zou willen.

Gelukkig hadden wij dat vanavond niet nodig omdat het in Cupidon zeker leuk genoeg was.

Een nee, een nee, en een ja

Na dit gesprekje liepen we door naar de ruimtes aan de andere kant van de dansvloer. Daar bleek een kleine Franse orgie gaande op een groot bed, waar een vrouw twee pikken vast had, een andere met haar kutje wijd open lag en gelikt werd, en erachter nog een stel bezig was – een schouwspel om een tijdje bij te blijven kijken, en dat deden meerdere mensen! Wij gingen aan de zijkant staan, waar je door een tralieraam heen kon kijken, en al snel kwamen er een paar mensen bij ons staan, onder wie de Amerikaanse man én de donkere man, die misschien toch meer interesse had dan ik tot dan toe had gedacht.

Omdat hij zo bescheiden was, dacht ik namelijk even dat hij niets wilde. De Amerikaan, die zich heel wat voelde omdat hij even met ons had gesproken, zei tegen deze man: ‘Dit zijn mijn vrienden uit Nederland.’ Ik moest er haast om lachen, maar liet het zo. Aan mij vroeg hij: ‘Hou je van donkere mannen?’ Ik gaf aan dat ik geen voorkeur heb; mij gaat het om de persoon en de vibe, niet om de kleur. (Ik heb ook niet per se iets met grote pikken.) Aan Sebastiaan vroeg hij of hij hield van kijken, de Amerikaan zat vol vragen kortom, een beetje te veel voor dit moment.

Ineens viel het Sebastiaan op dat er nog iemand bij was komen staan, een Fransman. ‘Hé, daar staat een Fransman voor je!’ zei hij. Ik keek om en zag inderdaad een Fransman volgens het boekje, maar mijn aandacht was al bij iemand anders. De Amerikaan begon me ook aan te raken, en tegelijkertijd gingen nog een andere man en de donkere man met wie ik contact wilde me aanraken. Het ‘you’re the queen’ indachtig liet ik het even begaan totdat ik met mijn hand links en rechts te kennen gaf niet van de aanrakingen gediend te zijn en er, naast mijn eigen man natuurlijk, maar één overbleef.

Hij had door wat er gebeurde en zelf vond ik het fijn om te merken dat de man die ik het leukst vond, mij en ons eveneens leuk vond. Ik weet niet of die Fransman anders leuk genoeg was geweest, maar anders zou er misschien niks van zijn gekomen deze avond, en nu wel…!

Kleren uit

Nu over en weer duidelijk was geworden wat we wilden, stelden we aan de man voor om naar een ruimte te gaan; hij vond de ruimte waar we dat andere stel hadden gezien mooi. Deze had kijkgaten en een gordijn om het af te sluiten voor anderen, wat we een goed idee vonden. Omdat we via de dansvloer moesten lopen, liep ik achter Sebastiaan aan en met de man achter me, die zijn hand op mijn heup had liggen, terwijl we langs de overige gasten liepen. De ruimte was gelukkig vrij en we gingen er met z’n drieën in en deden het gordijn dicht.

Ik ging op het bed zitten met beide mannen naast me, die mijn benen streelden en aan mijn kutje voelden, dat van al dat ‘voorspel’ al behoorlijk nat was geworden. Omdat het vrij warm was in de kamer en om bepaalde andere redenen vonden de mannen het een goed idee om hun kleren uit te trekken. Ik zat tegen een muur geleund met mijn hakken op het matras en keek naar hen beiden, terwijl ze volledig synchroon de knoopjes van hun overhemd openmaakten, hun broek losmaakten en zich van al hun kleding ontdeden. Een van de allermooiste momenten, vond ik, en zó opwindend.

Met twee harde pikken recht voor me was de verleiding te groot om die aan te raken, dus dat deed ik. Ik nam ze allebei in een hand en voelde eens goed wat voor vlees ik in de kuip had. Dat van Sebastiaan kende ik natuurlijk wel, maar de andere pik was nieuw voor me, en hij was besneden, wat altijd een ander gevoel is. Ze leken er allebei van te genieten en ik ging daar een tijdje lekker mee door, totdat Sebastiaan het tijd vond dat ik mijn kleren ook uittrok. Daar wilden ze allebei wel mee helpen, zodat ik even later net zo bloot was als de heren. Hmm, we waren duidelijk toch niet zó nette mensen.

Hard stoten, hard knijpen

Na nog wat voorspel, waarbij ik met twee pikken speelde en er strelingen waren van mijn borsten, dijen en kutje, vond Sebastiaan het tijd voor actie en stelde hij voor dat ik op mijn knieën zou gaan zitten zodat de andere man me kon neuken, en ik was daar ook zeker klaar voor. Hij reageerde gelijk enthousiast, maar toen hij het condoom had omgedaan en achter me zat, duurde het toch even voor hij hard genoeg was; ongetwijfeld door de spanning. Ik richtte me op Sebastiaans pik, waar ik met mijn gezicht bij zat, en zo kreeg hij de tijd, wat gelukkig al snel leidde tot flink harde stoten die ik echt goed voelde.

(Sebastiaan vroeg later of hij ook een goede dikke eikel had, omdat ik daarvan houd; dat was niet echt zo, maar het geheel was wel zo dat ik het goed voelde en hij gaf alles!) Toen die man even klaar was, draaide Sebastiaan me direct om en deed er nog een schep bovenop, hoewel hij iets inhield, zodat ik ook de andere man lekker kon pijpen. Hij genoot echt vooral van het kijken en het aanmoedigen, hoewel hij zelf zeker zoveel opwinding had – hij was de hele tijd keihard en ik kon het niet laten om hem daarin af en toe op te zoeken, net zomin als hij mij, gelukkig.

Terwijl hij met me bezig was, bleken er wat mensen te zijn geweest die het dichte gordijn passeerden en in de ruimte stonden. Ik had dit niet gemerkt tot ik een hand voelde, die al snel naar mijn borst ging en vrij hard in mijn tepel kneep. Au, daar had ik helemaal geen zin in, dus ik duwde hem weg, waarop dezelfde hand prompt terugkwam en het nog een keer deed. Opnieuw duwde ik hem weg. Ik had nu door dat het de Amerikaan was die zo zijn mond vol had van grenzen respecteren, nou, ‘vriend’, dan kun je je eigen woorden nog wel wat beter opvolgen!

Zaaddouche

Mijn mannen zorgden ervoor dat de andere mannen de ruimte verlieten en we konden weer doorgaan, waarbij ik nadat ze weer even voor me hadden gestaan, allebei weer op volle sterkte, voorstelde dat de man kon gaan liggen, want dan kon ik hem goed aftrekken. Hij interpreteerde het liggen echter als een voorstel dat ik op hem zou gaan, en toen hij het condoom omdeed, vond ik dat best een leuk idee. Ik kroop boven op hem en moest even moeite doen om een goede houding te vinden met de manier waarop hij lag en ik kon zitten, op het stroeve matras dat juist erg glad werd van het zweten, en met de muur waaraan ik geen grip kon vinden.

De enige manier om het te doen, was hem helemaal onder me te bedelven, en hij leek dat helemáál niet erg te vinden. Integendeel, hij moedigde me aan om door en door te gaan, dus blijkbaar deed ik iets goed! Dat merkte ik ook aan Sebastiaan, die naast me stond en met wie ik daardoor veel oogcontact kon maken, alsook met zijn keiharde pik, want het geheel wond hem ongelooflijk op. Dat sprak hij uit, maar ik merkte het ook. Nadat ik echt niet meer kon, zat ik op het bed uit te blazen en ging de man op zijn knieën naast me zitten.

Hij trok aan zijn eigen pik en bood me die af en toe aan, om in mijn mond te nemen of aan te raken, en hij zat nu zo ver in zijn opwinding dat hij me vroeg waar ik wilde dat hij klaarkwam. Ik zei dat ik dat over mijn borsten wilde en keek naar Sebastiaan, die aan mijn andere kant stond, en het mooi vond om te zien. Er was dan ook duidelijk veel opgespaard, want de lading die over mijn borsten kwam, was gigantisch. Sebastiaan smeerde alles uit; we moesten toch douchen, dus dat maakte niks uit.

Ik likte de eikel rechts van me nog af en toen zouden we naar de douche, waar Sebastiaan en ik onder gingen om even die zaaddouche weg te wassen, haha. We praatten nog kort met elkaar na, zochten onze kleren bij elkaar en verlieten de ruimte.

Live Franse porno

Nadat we uit de douche kwamen, ging de man met wie we waren zelf douchen, en was er een ander die ons aansprak. Hij had ons gezien en zei tegen Sebastiaan dat hij het prachtig vond, zo’n grote, ronde kont. Ik hoorde dit uiteraard ook en vond het wel leuk, en ik was in een speelse bui gekomen, dus ik zei: 'Wil je erop slaan?', draaide me om en duwde mijn billen naar achteren, zodat hij er inderdaad een flinke tik op kon geven. Van Sebastiaan hoorde ik dat er ook mensen waren geweest die keken en tegen elkaar zeiden: ‘Daar zijn die Nederlanders lekker bezig.’

Leuk om te horen dat er blijkbaar veel naar ons was gekeken. Ik had dat totaal niet gemerkt. Wij liepen naar de bar en de barvrouw zag gelijk dat we wat hadden beleefd. Sebastiaan nam weer een biertje en ik een cola en zo konden we even bijkomen. Nadat we de drankjes op hadden, gingen we kijken in de andere ruimtes, en zagen we opnieuw zo’n Franse orgie, en dit keer gingen we op een bankje ertegenover zitten/liggen om ernaar te kijken. Door het gedimde licht en de vreemde taal was het voor mij alsof ik naar een soort porno keek, waarbij er van alles gebeurde: een vrouw duwde een man die op de grond voor haar matras zat in haar kut. 

Erachter werd er een op z’n hondjes genomen en nog weer erachter was een vrouw haar man (of andermans man) aan het pijpen. Met deze setting als uitzicht haalde Sebastiaan zijn pik uit zijn broek. Hij zat nog vol geilheid en ik ook, vooral toen ik, op het moment dat ik zijn pik vastpakte, voelde hoe hij daarop reageerde. Echt zijn hele lijf zat vol met opwinding. Ik hoefde bij wijze van spreken maar een vinger op zijn eikel te leggen en hij trilde er al van. Tegelijkertijd had hij zoveel prikkels gehad dat hij verre van snel klaarkwam, dus ik kon langdurig met zijn pik spelen, hem aftrekken, dan weer even stoppen, en uitgebreid genieten van de reacties in zijn lijf en van het schouwspel tegenover ons.

Ondertussen kwamen er af en toe nog mannen hun geluk beproeven, maar daar had ik geen zin meer in, dus ik poeierde ze vrij snel weer af. Ik was buitengewoon assertief deze avond, wat een lekker gevoel was. De Amerikaan probeerde weer een praatje met ons te maken met zijn vrij irritante manier van doen en daar maakte ik met mijn lichaamstaal denk ik ook vrij snel een einde aan. Het was nu wij tweeën, live porno en ballen die wel op klappen moesten staan. Dat merkte ik ook toen Sebastiaan kwam, want het spoot echt alle kanten op, letterlijk tot in zijn gezicht. Heerlijk.

The cock that never sleeps

Voor ons liep de avond ten einde, dat voelden we wel, dus we dronken nog wat water, bedankten de barvrouw, die ook een uitmuntende gastvrouw was, en liepen toen naar boven. Bij de garderobe vroeg de man die onze spullen bewaakt had hoe we het vonden, dus we konden in het kort vertellen dat we een heel goede ervaring hadden gehad en graag nog eens terug zouden komen. Weer op straat was het gewoon nacht in Parijs, met een paar mensen hier en daar en gelukkig een nachtwinkel die nog open was zodat we wat te drinken konden kopen om onze grote dorst te lessen.

Sebastiaan bestelde een Uber en tien minuten later zaten we in de auto terug naar ons hotel, maar dat wil niet zeggen dat de avond afgelopen was, want nadat we in de auto en even op onze kamer hadden nagepraat, gaf hij aan dat hij zijn kutje terug wilde claimen en dook hij tussen mijn benen – mmm, daar zei ik absoluut geen nee tegen. Hij likte me heerlijk uitgebreid en ik kon alleen maar volmondig beamen dat ik van hem was, maar dat was blijkbaar nog niet genoeg ;-), want nadat ik was klaargekomen, was hij weer prachtig hard en vol opwinding, die ik moest voelen… net zolang tot hij me vol spoot.

Pas toen konden we gaan slapen, althans, dat kon ik. De volgende ochtend hoorde ik van Sebastiaan dat hij zo vol adrenaline zat dat hij maar half had geslapen, en nadat we een kopje koffie en een croissantje op hadden van de bakker tegenover het hotel, wilde hij me alweer nemen. Hij zette me op mijn knieën en begon hard te stoten, wat ik normaal heel lekker vind, maar nu had ik zoveel gehad dat ik zei: doe maar rustig aan. Dat vond hij zelf ook een goed idee en op een rustige manier konden we met elkaar vrijen, natuurlijk wel bekroond met een orgasme, en met een groot gevoel van liefde. Het is en blijft tenslotte de stad van de liefde… al kan de seks er ook wat van.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4.8 sterren
5 stemmen