Tantrische seks

Ingezonden door Freeza Woek

Mijn vriendin en ik wilden al een tijdje tantrische seks proberen. We wachtten op het juiste moment. We besloten om samen een reis te gaan maken naar de bergen, naar de natuur. We verbleven op een klif waarbij we uitzicht hadden op de groene vallei onder ons. We konden vogels horen tjilpen en bijen horen zoemen. Als we onze oren spitsten, konden we de watervallen horen. Waar we verbleven stonden slechts enkele cottages en ze stonden een stukje uit elkaar. De volgende ochtend brachten we door door de naastgelegen natuur te omarmen.

In de middag bezochten we het naastgelegen dorpje. Daar hielpen we de bewoners van het dorp, brachten we tijd door met de kinderen, hielpen we de dieren tam te maken en deelden we eten en drinken met elkaar. Het riep allerlei gevoelens op zoals zorg, compassie, dankbaarheid, gulheid en zachtheid. Alles bij elkaar zorgde voor een spirituele vibe. 's Avonds brachten we tijd door met een paar dorpsbewoners en gebruikten we samen wat drugs. Het effect van de drugs hield zo'n twee uur aan.

Aansluitend aten we gezamenlijk rond het kampvuur, terwijl we luisterden naar traditionele folklore muziek.  Daarna gingen we terug naar onze cottage. In de cottage brandden we wat wierook. Ook hadden we verschillende bloemen in de omgeving geplukt en in de cottage neergelegd. We hadden allebei een heerlijke dag gehad. Ik zette mijn playlist aan. Terwijl ik ging douchen, ruimde mijn vriendin onze kamer op. Toen ik klaar was met douchen, ging zij onder de douche. De geur van de wierookstokjes had zich door de kamer verspreid.

Door het grote raam konden we de zien hoe de maan over de klif en de vallei scheen. Dat zorgde voor een nog mooiere en holistische atmosfeer. Ik droeg alleen een boxershort en bracht jasmijn kokosnootolie aan op mijn lichaam. Toen de olie was aangebracht, ging ik op bed liggen en wachtte daar op mijn vriendin. De muziek speelde nog altijd op de achtergrond. Een paar minuten later kwam mijn vriendin uit de douche en droeg haar zijde badjas. Ze kwam met haar gezicht naar me toe op mijn schoot zitten.

Ik raakte haar zachtjes aan en plaatste een hand op haar middel. Met mijn andere hand raakte ik haar gezicht zachtjes aan. Vervolgens kuste ik voorzichtig haar wangen en daarna haar lippen. Nu begonnen we gezamenlijk aan onze spirituele reis. Ze zat nog steeds op mijn schoot met haar benen naast mijn lichaam en samen zaten we in de Ohm-positie. We keken elkaar diep in de ogen. Ze plaatste haar rechterhand op mijn hart. Ik plaatste vervolgens mijn rechterhand op haar borst, zodat ik haar hart voelde kloppen.   

We probeerden onze harten te synchroniseren door langzaam in en uit te ademen. De achtergrondmuziek hielp ons hierbij. Ze liet haar voorhoofd tegen het mijne rusten. We kusten elkaar passievol.  We voelden de energie stromen. We bleven zo'n vijf tot tien minuten zo zitten. Daarna legde ik haar voorzichtig op haar rug neer op het bed. Langzaam deed ik haar zijde badjas open waardoor haar bovenlichaam bloot kwam te liggen. Ik pakte mijn jasmijn kokosnootolie erbij en liet een paar druppels op haar buik, tussen haar borsten en op haar nek vallen. 

In een ronddraaiende beweging masseerde ik de olie in haar lichaam. Langzaam verplaatste ik mijn handen richting de plek tussen haar borsten. Daarna vervolgden mijn handen hun weg via haar nek weer terug naar haar buik. Ik voelde hoe haar lichaam reageerde op mijn aanraking. Mijn handen gingen op zoek naar haar borsten. Zachtjes kneep ik in haar borsten en masseerde deze. Ik voelde dat ze meer wilde. Mijn handen masseerden haar tepelhof voordat ik richting haar tepels ging. Ik kneep eerst voorzichtig in haar tepels. Daarna voerde ik de druk op haar tepels verder op.

Ik wisselde af tussen lichte en zware druk en rolde mijn vingers over haar tepels. De energie vloeide door haar lichaam en zorgde voor opwinding in haar hele lichaam.  Haar gekreun ging op in de achtergrondmuziek. Ik kuste haar lippen en ging langzaam verder met het masseren van haar bovenlichaam. Vervolgens masseerde ik haar onderlichaam, middel en dijen. Haar heilige plekje sloeg ik daarbij over.  Toen haar lichaam weer een beetje was afgekoeld, deed ik wat olie op haar buik. We begonnen we weer langzaam gezamenlijk in en uit te ademen. 

Ik raakte haar buik zachtjes aan met mijn hand en bewoog mijn hand vervolgens langzaam richting haar clit. Ik draaide conische rondjes rondom haar clit. Haar clit hield ik vast tussen mijn vingers en trok er zachtjes aan waarna ik haar weer zachtjes terug duwde. Mijn vingers bewogen verder richting haar schaamlippen. Mijn duim streelde haar clit, terwijl mijn wijs- en middelvinger haar lippen masseerden. Ze was al aardig vochtig. Haar vloeistof droop inmiddels uit haar. Langzaam streelde ik met mijn duim en wijs- en middelvinger omhoog en omlaag langs haar clit.

Het ritme van het strelen van mijn vingers paste ik aan aan de achtergrondmuziek. Ik bespeelde haar alsof ze een muziekinstrument was. Mijn wijs- en middelvinger gleden bij haar naar binnen en vonden haar G-spot. Terwijl mijn duim, nog altijd op de maat van de muziek haar clit masseerde, kuste ik haar clit zachtjes en bracht mijn tong naar haar clit. Het likken, strelen en masseren bleef ik doen op de maat van de muziek. Mijn tongde duwde ik voorzichtig in haar heilige grotje. Ik kon haar heilige water in mijn mond proeven. Haar gekreun smolt nog altijd samen met de muziek.

Mijn linkerhand speelde met haar borsten en tepels. Ze was opgewonden en klaar om te exploderen. Voorzichtig plaatste ik mijn hand op haar hart en mijn voorhoofd tegen dat van haar. Ik gebruikte het moment om een beetje af te kunnen koelen. Nu was het haar beurt. Ze was er helemaal klaar voor om mijn lichtstaaf te aanbidden. Ze deed mijn boxershort uit. Nog altijd controleerden en synchroniseerden we onze ademhaling door langzaam in en uit te ademen. Onze handen lagen nog steeds op elkaars hart.

Vol passie kuste ze me en legde me neer op het bed. Ze liet een paar druppels olie vallen op het gebied tussen mijn achterste en mijn lichtstaaf en tussen mijn dijen. Ze begon langzaam het gebied tussen mijn perineum en mijn staaf te masseren. Vervolgens masseerde ze mijn testikels. Langzaam paste ze de druk aan. Ze gebruikte daarbij voorzichtig haar nagels. Ze pakte mijn staaf stevig vast en voerde de druk op. Ze streelde mijn staaf op het ritme van de muziek.

Ze liet meer druppels olie op mijn staaf vallen en begon met beide handen mijn staaf te masseren. Het voelde heerlijk aan en ik kwam bijna klaar. Ze gaf me wat tijd om af te koelen. Ze bracht haar voorhoofd tegen het mijne aan en kuste me opnieuw. Ze ging met haar mond richting mijn staaf en gaf er een warme kus op. Ze speelde met haar tong en begon met langzaam te pijpen. Met een hand hield ze mijn staaf vast, terwijl ze me bleef pijpen. Met de vingers van haar andere hand masseerde ze mijn testikels, mijn perineum en mijn achterste.

Ik vroeg haar om te stoppen, omdat ik weer bijna klaarkwam. Toen ik wederom weer wat was afgekoeld, ging ik rechtop in het bed zitten. Ze kwam op mijn schoot zitten en we keken elkaar diep in de ogen. We plaatsen onze handen weer op elkaars hart en haalde synchroon adem. Haar benen klemde ze om mijn middel en haar andere hand om mijn schouder. Onze voorhoofden raakten elkaar. Mijn handen hielden haar middel vast. Mijn staaf bracht ik voorzichtig naar binnen in haar heilige grot.

Wederom in de Ohm-positie. Deze positie geeft de verbintenis tussen Shiva en Shakthi weer. Shiva is de ultieme staat van meditatie (bewustzijn) en is mannelijk en Shakthi is de ultieme kracht of energie en is vrouwelijk. We kusten elkaar en  bewogen op en neer in cirkels op het ritme van de muziek. De achtergrondmuziek, de omgeving, het maanlicht en wij zelf zorgden er voor dat we elkaars energie konden voelen stromen. Aangezien zij bovenop mij zat, voelde ik de energie van mij naar haar vloeien. We konden voelen dat we verbonden waren en voelden elkaar.

Met onze voorhoofden tegen elkaar aan bewogen we nog altijd op het ritme van de muziek. We veranderden het tempo, terwijl ze achterover hing. Mijn handen bevonden zich nog rond haar middel, maar verplaatsten zich nu naar haar borsten. Mijn handen bewogen rondom haar borsten en masseerden ze. Ik kneep in haar harde tepels. Voor een korte tijd voerde ze het tempo op. Ik trok haar naar me toe en ze legde haar voorhoofd op dat van mij. We probeerden af te koelen door onze ademhaling te controleren.

Ze pakte een condoom uit mijn portemonnee en deed die bij me om. Ze gaf er een kus op en we gingen weer in de Ohm-positie zitten. We voerden langzaam het tempo op. Ze ging weer achterover leunen en ik pakte haar middel vast. Ik bewoog rustig in en uit haar. Terwijl het tempo omhoog ging, ging ze rechtop zitten, boog zich voorover en kuste me passievol. Een hand rustte op haar middel en de andere gleed van haar nek naar haar borsten. We gingen gezamenlijk richting ons orgasme. 

Toen ik in haar klaarkwam, voelde ik een grote hoeveelheid energie vanuit mij in haar stromen. Met mijn staf nog altijd in haar heilige grot, probeerden we weer af te koelen door onze ademhaling op elkaar af te stemmen. We kusten elkaar. Ik haalde mijn staaf uit haar heilige grot en ze kwam half op me liggen. We raakten elkaar overal zachtjes aan en kusten weer. Ze deed haar zijden badjas aan en ik mijn boxershort. We gingen naar buiten, naar ons balkon. We voelden hoe de koude wind onze lichamen langzaam afkoelde.

Toen het kouder werd, pakten we een deken. Ze kwam op mijn schoot zitten en legde het deken over ons heen. We bleven een hele tijd zo zitten, genietend van de natuur om ons heen en de achtergrondmuziek. Het was een hele speciale en bijzondere beleving. Later hebben we dit samen nog vaak herhaald. 

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 5 sterren
3 stemmen