Bianca’s geheime verlangen

Ingezonden door Twan

Je hebt het zelf vast ook meegemaakt: door een gebeurtenis, vaak een gesprek, film of advertentie raak je zo opgewonden dat je op dat moment tot alles bereid en in staat bent. Het kan niet gek, geil of kinky genoeg zijn of jij staat er op dat moment voor open. Mij is dat in ieder regelmatig overkomen en ik heb in zo’n bui wel eens dingen gedaan waarvan ik achteraf denk mwahhh… Dus toen ik al een tijdje niets van Bianca had gehoord of gezien, had ik stellig de indruk dat dit haar ook was overkomen toen zij in een moment van vertrouwelijkheid (of geilheid) had bekend dat zij nog nooit spuitend was klaargekomen.

Wat – en met wie ze het ook had geprobeerd, het was haar gewoon nog nooit gelukt. Met stijgende verbazing en soms ook bewondering had zij stiekem, want haar echtgenoot was daar fel op tegen, pornofilms bekeken waarin hele fonteinen de revue waren gepasseerd. Toen haar sauna vriendin in een moment van extreme openheid had bekend regelmatig het beddengoed te moeten verschonen, had bij Bianca de wanhoop bijna toegeslagen. Mijn verhalen en ervaringen hadden bij haar de doorslag gegeven: Bianca moest en zou een keer spuitend klaar gaan komen. Koste wat kost.

Uiteraard had ik mijn diensten aangeboden en had ik tegen haar gezegd dat zij maar moest aangeven hoe, wanneer en waar. Met mijn telefoonnummer op zak was Bianca naar huis gegaan, maar het bleef stil, heel lang stil. Heel lang veel te stil. Dus vermoedde ik dat Bianca hetzelfde was overkomen als waar ik dit verhaal mee begon: plankenkoorts na een uiting in extreme opwinding. Ik kon het Bianca niet eens kwalijk nemen. Twee dagen geleden liep ik langs de lingeriewinkel waar Bianca een parttime baan had.

Waarschijnlijk was ik ergens door afgeleid, want normaal gesproken kijk ik altijd even naar binnen om te kijken of er een bekende achter de toonbank staat. Deze keer dus niet. Toen ik haastige voetstappen van achteren hoorde komen, kwam het totaal niet in mij op dat iemand mij misschien achterna rende. Een hand op mijn schouder en het noemen van mijn naam wezen op mijn ongelijk. Ik draaide me om en keek in het gezicht van… Bianca. Een gezicht dat -waarschijnlijk door het rennen- vrijwel dezelfde rode kleur had als haar haren.

Wat het rechthoekige, zwarte montuur van haar bril nog eens extra accentueerde. Of Bianca nu buiten adem was door het rennen of dat het door opwinding kwam, was niet helemaal duidelijk, maar hortend en stotend zei Bianca dat zij al een tijdje had gehoopt dat ik voorbij zou lopen. Om een afspraak met mij te maken. Wat tot nu toe een beetje moeilijk was geweest, omdat zij mijn telefoonnummer uit angst voor ontdekking door haar echtgenoot uit haar telefoon had verwijderd. Het papiertje met mijn nummer was ook op onverklaarbare wijze verdwenen.

Ons gesprek van een paar weken geleden was maar door haar hoofd blijven spoken. Toen ze mij net voorbij had zien lopen, had zij haar stoute- en snelle- schoenen aangetrokken om nogmaals om mijn nummer te vragen. Totaal niet uit het lood geslagen, zei ik dat ik vanavond en morgen alle tijd voor haar zou hebben. Dat overviel Bianca duidelijk, want op mijn uitnodiging ingaan, betekende dat Bianca met de billen bloot moest gaan. Letterlijk. ‘Vanavond dan meteen maar?’ vroeg Bianca timide. Ik gaf haar mijn adres en zei dat zij hartelijk welkom zou zijn.

Ik kreeg een appje van Bianca: ‘Sorry, ben iets later’. Later zou Bianca toegeven dat zij in haar auto op de hoek van de straat was gaan twijfelen. Ze had ernstig in dubio gestaan of zij dit ook echt wilde. Ondanks dat zij zich had voorgenomen om niet te zullen neuken, maar zich zo laten opwinden tot zij tot een spuitend orgasme zou komen, voelde voor Bianca gek genoeg zo mogelijk nog intiemer dan simpelweg neuken. Bianca wist maar al te goed dat wat eenmaal gebeurd was achteraf niet meer teruggedraaid zou kunnen worden.

De gedachte aan slechts orale – en handmatige seks gaf Bianca een gevoel van (schijn)veiligheid en was goed voor een warm gevoel tussen haar benen. Bovendien voelde dat voor haar gek genoeg ook niet als echt vreemdgaan. Ze was haar auto uitgestapt en had bij mij aangebeldToen ik de deur opendeed, zag ik een totaal andere Bianca dan de vrouw, waarmee ik afgesproken had. Niet dat het niet Bianca was die voor mijn deur stond, maar zij leek een metamorfose te hebben ondergaan. Haar overtuigend rode haar was geblondeerd.

Bianca had wel heel leuke rode kleuraccenten aan laten brengen. Een soort van omgekeerde coupe-soleil. Haar bril met een zwaar zwart rechthoekig montuur paste perfect bij Bianca’s enigszins hoekige gezichtje. In de lingeriewinkel droeg Bianca altijd nette kleding. Voor mijn gevoel voor de doelgroep van de winkel soms zelfs iets te netjes. Maar zoals gezegd was het baantje bij Hunkemöller nog helemaal nieuw voor haar en zij was nog duidelijk bezig om (in alle opzichten) haar draai te vinden.

Het verbaasde mij dan ook niet dat Bianca een strakke, zwarte jeans onder een zwarte, ruimvallende blouse droeg met een laag decolleté dat de bij een roodharige vrouw passende wit-blanke huid tot de aanzet van haar borsten liet zien. Aan haar voeten droeg Bianca zwarte, halfhoge cowboylaarzen die met een kleurig stiksel waren geborduurd.Hoi’, gevolgd door een vluchtige kus op een van mijn wangen. Het was duidelijk dat Bianca zo strak stond als een pianosnaar. Ik nodigde haar uit om even op een hogere stoel aan de eettafel te gaan zitten. Een ontspannend praatje leek mij heel verstandig.

Ik maakte de thee waar Bianca om had gevraagd. Nadat ik de mok voor haar op tafel had gezet, ging ik achter Bianca staan en legde ik mijn hand op haar schouder. Een siddering ging door de nieuwbakken blondine. Haar monnikskapspier stond zo strak dat zelfs ik kon voelen hoe gespannen Bianca was. Het zou mij ook absoluut niet verbazen als zij op dat moment knallende hoofdpijn zou hebben. Ik besloot om beide spieren zachtjes los te masseren. Niet alleen liet Bianca dat toe, maar allengs voelde ik haar zich enigszins ontspannen.

Duidelijk nog wel in de ‘alarmfase een stand’ en klaar om zich bij het minste of geringste onder mijn handen vandaan te wurmen. Wat ook gebeurde toen mijn handen zich van Biancas schouders richting haar borstbeen verplaatsten. Toen ik de aanzet van haar borsten aanraakte, reageerde Bianca als door een wesp gestoken. Hoestend boog zij voorover om de mok thee met beide handen vast te pakken. Vanaf de zijkant draaide ik Bianca’s gezichtje naar mij toe. Vuurrood en met een onbestemde blik in haar ogen probeerde Bianca eerst nog het oogcontact te vermijden.

Toen ik zei dat ik haar niet alleen begreep, maar dat ik er ook totaal geen moeite mee zou hebben als Bianca er zelfs op dit moment nog vanaf zou zien, keek ik in een paar felblauwe ogen die steeds rustiger en vooral steeds vastberadener leken te worden. ‘Weet ik’, fluisterde Bianca amper hoorbaar. Een kus op haar voorhoofd leverde mij een klamme hand op mijn wang op. Ik ging weer achter Bianca staan en ging verder met mijn massage. Bianca kon zich steeds beter ontspannen en liet zelfs haar schouders hangen.

Toen mijn handen de aanzet van haar borsten weer bereikten, zakte Bianca iets onderuit en zakte haar hoofd naar achteren. Mijn lippen vonden de hare en mijn tong voelde totaal geen weerstand. Integendeel. Met een wilde achtervolging tot gevolg. Een hand verdween in Bianca’s blouse. Een zachte borst voelde koud aan. Een ongetwijfeld rozerode tepel werd hard onder mijn vingers. Een kneep in het tepeltje had een uitstoot van hete adem in mijn mond tot gevolg. Exact hetzelfde gebeurde toen mijn hand Bianca’s tweede tepel beroerde.

Bianca leek zich steeds verder over te geven wat zich uitte in het met geopende benen onderuit zakken op de eettafelstoel. Ik ging naast Bianca staan, draaide haar stoel naar mij toe en zoog mijzelf vast op haar mond. Terwijl mijn handen de knoopjes van haar blouse losmaakten en ik haar blouse uit haar jeans trok, voelde ik twee ijskoude handen om mijn hoofd. Nu was het Bianca’s tong die zich een weg bij mij naar binnen vocht. Biancas naakte bovenlichaam werd zichtbaar.

Ik duwde haar blouse naar achteren en over haar schouders omlaag. Haar ietwat saaie groene beha was een beetje afgezakt. Ik tilde hem omhoog en zag twee eng-witte borsten waarbij de zwaartekracht het van Bianca’s spierkracht begon te winnen. Mijn vermoeden was juist geweest: twee rozerode knopjes staken trots vooruit. Mijn mond op Bianca’s borsten en een likje over haar tepels veroorzaakten een zacht ‘Jezus…’. Weer opende Bianca haar benen. Zelfs iets verder nu.

Op mijn knieën drukte ik mijn mond in haar kruis, terwijl mijn handen met Bianca’s borsten bleven spelen. Twee tepels werden door twee duimen en wijsvingers gekneed en geplet. Twee handen duwden mijn gezicht hard in de warmte van Bianca’s intimiteit. Ik kon Bianca’s opwinding voelen en ruiken. Die zacht zoete geur die zo kenmerkend is voor extase. Dat mijn tong een zwarte vlek bij haar kruis veroorzaakte, was alleen maar goed voor een tweede verzuchting ‘Oh Jezus, oh Jezus!’

Zonder verdere weerstand of zelfs maar aarzeling liet Bianca zich door mij optillen. In de slaapkamer legde ik haar zachtjes neer op het bed. Terwijl ik haar cowboylaarzen uittrok, spreidde Bianca haar haren op een kussen. Het leek op een soort van aureool. Toen ik de bovenste knoop van haar jeans opende, vroeg ik of Bianca er zeker van was dat zij dit wilde. Met gesloten ogen zuchtte zij een verhit, maar toch simpel ‘Ja’. Ik herhaalde mijn vraag bij elk van de volgende vier knopen van haar gulp. Haar antwoord bleef niet alleen een simpel ‘Ja’, maar haar aanvankelijke zucht neeg steeds meer naar een kreet.

Met een soepele heupbeweging liet Bianca toe dat ik haar jeans afstroopte. Over haar dijen, haar knieën, haar kuiten, haar enkels en over haar groen gelakte teennagels. Groen, dus dezelfde kleur als haar beha die Bianca had gedragen en de bijpassende slip die nu ook richting het voeteneinde verdween. Dat Bianca een echte roodharige vrouw was, bleek heel duidelijk. Een grote driehoek van onmiskenbaar rood schaamhaar leverde het overtuigende bewijs. Ik ging naast Bianca liggen en ik kuste haar, terwijl mijn hand met haar wat afhangende borsten speelden. Haar rotsjes intrigeerden mij.

Kussend, likkend en bijtend, genoot ik van al dat heerlijks. Mijn hand verplaatste zich langzaam in de richting van Bianca’s buik en navel. Toen ik mijn tong in dat kuiltje prikte, trok Bianca haar knieën omhoog en spreidde zij haar benen. Haar hand zocht de mijne en leidde hem naar de bos schaamhaar. Over een klein knopje en langs twee dik opgezwollen schaamlippen. Mijn middelvinger drukte op Bianca’s perineum. Bianca’s adem stokte. Tergend langzaam ging mijn vingertopje omhoog. Aan alles was te merken dat Bianca er helemaal klaar voor was om mijn vinger diep in zich op te nemen.

Dat zou echter te makkelijk zijn geweest. Mijn vingertopje verkende ieder zenuwuiteinde van Bianca’s grote en kleine schaamlippen. Telkens als zij haar heupen omhoog perste, week mijn vingertopje terug. Ik besloot om het spel verder te spelen. Na iedere vijfde keer dat mijn vingertopje tussen Bianca’s schaamlippen omhoog en omlaag was gegaan, drukte ik even op haar clit. ‘Oh Jezus….’. Ik merkte dat ik het gewenste effect bereikte, want Bianca verwachtte op een bepaald moment dat ik na elke vijf heen- en terugreizen haar genotsknopje zou aanraken. Wat ik een paar keer oversloeg.

Pas na meer dan twintig strelingen zette ik twee vingertoppen hard op Bianca’s clit. ‘Godverdomme, Godver, oh Jezus!’ Mijn middelvinger schoot naar binnen. Tegelijkertijd masseerde mijn duim Bianca’s knopje. ‘Oh mijn God! Jezus!!!’ Bianca was binnen een minuut twee keer klaargekomen, maar haar zo diep gekoesterde wens om dat spuitend te doen, had ik nog niet uit kunnen laten komen. ‘Heb jij er wel eens over nagedacht om wat schaamhaar weg te halen?’ vroeg ik. ‘Hoezo?’ was Bianca’s reactie. ‘Omdat ik schaamhaar eigenlijk niet meer van deze tijd vind’, zei ik.

Volgens Bianca was schaamhaar juist aan een nieuwe opmars begonnen. Dat zei Bianca ook in de lingeriewinkel te zien. ‘Bij jouw klanten?’ vroeg ik. ‘Ja, regelmatig.' 'En bij jouw collega’s dan?’ was mijn volgende vraag. Ik wist inmiddels immers dat Noah nog geen haartje had staan. Zelfs ieder stoppeltje werd door haar genadeloos weggeschoren. ‘Ja, dat weet ik niet hoor,’ zei Bianca, terwijl haar gezichtje weer bijna dezelfde kleur had als haar schaamhaar. ‘Vind je het goed als ik je een beetje bij trim?’ Bianca vroeg wat ik daarbij in gedachten had.

Ik stelde een klein streepje of driehoekje op haar schaamheuvel voor. Ik merkte aan alles dat Bianca het absoluut niet gewend was om zo openlijk en onomwonden over dit soort dingen te praten. Daarom stelde ik een gulden middenweg voor: om te beginnen de lengte van haar schaamhaar terug te brengen tot vijf of vier millimeter. ‘Jezus, dan ben ik bijna kaal!’ riep Bianca. Uit haar toon kon ik niet opmaken of Bianca uit ontzetting, ongeloof of spanningen nieuwsgierigheid reageerde. Waarschijnlijk was het een mengeling van alle vier.

‘Zal ik beginnen met de binnenkant van jouw dijen?’ Niet dat daar nou zoveel schaamhaar groeide, maar het was een uitgelezen kans om Bianca niet alleen aan het idee, maar ook aan het gevoel van een tondeuse en een scheermes in haar erogene zones te laten wennen. Ik was ook benieuwd naar haar gezicht als Bianca het resultaat in de spiegel zou bekijken. Bianca ging vrijwel meteen akkoord. Toen de trillingen van de tondeuse haar liezen bereikten, vertrok haar gezicht in een opmerkelijke grimas.

Ik haalde zoveel mogelijk haar weg met de tondeuse die daarbij trillend en soms ‘heel toevallig en uiteraard ook puur per ongeluk’ even een schaamlip of (foei!) zelfs Bianca’s clitje aantikte. ‘Oh Jezus!’ Ik besloot om ook wat schaamhaar langs de zijkanten van Biancas driehoek in te korten en maakte mijn kapperskunsten af met scheerschuim en scheermes. Telkens als ik iets van een aarzeling meende te bespeuren, glipte mijn wijsvinger tussen Biancas lipjes waarna ik mijn vinger omhoog kromde. Wat voldoende was om iedere vorm van mogelijk protest meteen in de kiem te smoren.

Ik was benieuwd naar de reactie van Bianca. Ik hoorde alleen maar een zacht ‘Jezus’, terwijl Bianca in de handspiegel keek.‘Mooi?’ ‘Vreemd’, antwoordde Bianca. ‘Vreemd, maar ook spannend.’ Ik stelde voor om de rest van haar ‘gevarendriehoek’ met de tondeuse in te korten tot vier millimeter. ‘Joh, dat gaat thuis vragen oproepen!’ zei Bianca met weer die blik in haar ogen. Die blik, die voor meerdere uitleggen vatbaar was. Met een ‘hooguit voor een aantal dagen’ wist ik Bianca over te halen.

Voordat ik de tondeuse weer ter hand nam, kuste ik Bianca. Op haar voorhoofd en op haar neusje. Op haar kin en borsten. Op haar buik en navel. In haar bos schaamhaar en in haar geschoren liezen. Dat alles miste zijn uitwerking niet. Bianca glom en geurde. Een kusje vol op haar schaamlippen veroorzaakte een diepe kreun. Ik ging plat op mijn buik tussen Bianca’s benen liggen en begon haar te beffen. Likkend, zuigend en soms blazend. Soms zacht met mijn tong over en tussen haar schaamlippen om mijzelf daarna stevig op haar clitoris vast te zuigen.

Na een paar beetjes klonk het inmiddels bekende ‘Oh Jezus!' Het golfje vocht dat deze kreet van genot begeleidde, gaf mij extra hoop dat ik Bianca’s ultieme wens om te spuiten uit zou kunnen laten komen. Mijn tondeuse was niet opgewassen tegen het stugge, rode schaamhaar. Een schaar bood uitkomst en het scheermes zette de puntjes op de I. Een klein driehoekje, dat van onderen bekeken meer op een streepje leek, wees van boven de juiste weg naar het knopje waar ik mij zojuist in vast had gebeten.‘Oh wat erg!’ gilde Bianca toen zij het resultaat in de spiegel zag.

Weer kreeg haar gezicht dezelfde kleur als haar hoofdhaar en als het restant van Bianca’s schaamhaar. Om iedere verdere vorm van protest te smoren, drukte ik mijn mond op de hare. Die ging automatisch open en ik voelde Bianca’s tong mijn huig zoeken. Haar hand zocht de mijne en bracht deze tussen haar benen. Bianca was nat. Kletsnat. Mijn middelvinger werd als het ware naar binnen gezogen. Bianca’s kleine schaamlippen waren nu niet meer zo klein. Glimmend en gezwollen weken ze als een vlinder uiteen.

Niet alleen duidelijk klaar om gevingerd en gebeft te worden, maar ook zeker in staat om mijn inmiddels tot pijnlijke afmetingen gegroeide pik moeiteloos en zelfs gretig te verwelkomen. Ik ging op mijn knieën tussen de knieën van Bianca zitten. Mijn wijsvinger zocht en vond het zo belangrijke ‘sponsje'. Nauwelijks had ik dat zachte plekje bereikt of Bianca sloot haar benen bijna krampachtig en stootte haar heupen in een soort van spasme wild omhoog. ‘Ohhhhh Jezus…. Ohhhh ohhh ohhh Jezus…!’

Mijn middelvinger voegde zich bij mijn wijsvinger en mijn duim streelde Bianca’s clit. Mijn andere hand speelde met haar heen en weer bungelende borsten. Kreunend, hijgend en met zo nu en dan een binnensmondse vloek leek Bianca op haar zoveelste orgasme af te stevenen. Ik wilde dat zo lang mogelijk uitstellen om haar kans op spuiten zo groot mogelijk te maken. Voor Bianca leken tijd en plaats niet meer te bestaan. Haar hand zocht zelf haar kutje. Niemand die een vrouw beter klaar kan laten komen dan die vrouw zelf, dus ik liet Bianca begaan.

Met twee, drie vingers ging Bianca in toenemend tempo in de breedte over haar clit heen en weer. Haar hoofd sloeg van links naar rechts en terug. Bianca’s heupen raakten het matras nog amper. Er was voor haar geen houden meer aan: bijna huilend golfde het orgasme door haar hele lichaam. Ik sloeg genadeloos toe. Met mijn beide vingers teisterde ik Bianca’s G-spot. Met mijn mond op haar clit vastgezogen, leek Bianca een epileptische aanval te krijgen. ‘Oh Jezus…. Ohhh God…ver…domme.. Oh Jezus..!' Ik kreeg de volle lading. Recht in mijn gezicht.

Als een scherpschutter had Bianca precies tussen mijn ogen gericht. Twee, drie straaltjes liepen via mijn oogkassen en over mijn neusvleugels en bovenlip richting mijn kin om daarna in het dekbed te verdwijnen. Een paar naschokjes en een golfje kleur- en smaakloos vocht gaven het einde van Bianca’s zoveelste - en laatste hoogtepunt van deze dag aan. ‘God, Jezus, wat was dit heftig!’ Bianca lag heerlijk schaamteloos met afhangende borsten en opzij gevallen knieën na te genieten. Ik bood haar mijn badkamer aan waar zij even later alle loszittende haartjes en sapjes van zich afspoelde.

Terug in de slaapkamer vroeg ze: ‘Maar ben jij zelf wel klaargekomen?' Ik antwoordde dat Bianca zich over mij geen zorgen hoefde te maken. Dat ik niets tekort kwam en heus wel aan mijn trekken zou komen. Met een gezicht dat weer dezelfde kleur als haar haren had gekregen, antwoordde Bianca dat zij daar geen moment aan twijfelde.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 0 sterren
0 stemmen