Betaling in natura

Ingezonden door Hans

Ik ben Hans, een middenzestiger afkomstig uit de omgeving van Arnhem. Ondanks mijn gevorderde leeftijd kan ik nog altijd heerlijk genieten van seks. De vraag is dan natuurlijk: hoe kom je aan leuke (seks)partner? Daar heb ik het volgende op gevonden. Op de website Sexjobs.nl heb ik een advertentie gezet waar ik mijn vaardigheden als trainer voor zelfver-dediging aanbied aan de dames aldaar. Deze training bied ik aan tegen betaling in natura. Niet dat het nu storm loopt met de aanmeldingen, maar toch krijg ik met een zekere regelmaat wel reacties. Zo ook afgelopen zomer.

Senna, een dame van buitenlandse afkomst, wilde wat kilo's kwijt en een beetje aan haar conditie werken. Ik had suggesties genoeg, dus hebben we een afspraak gemaakt. Op een zonnige ochtend toog ik naar het industrieterrein waar we hadden afgesproken. Daar stond een wat vollere dame met een leuk gezichtje al op me te wachten. Ik liep naar haar toe en ze stelde zichzelf aan me voor. Samen reden we in mijn auto een kilometer of vijf naar een bosrijk gebied, alwaar we ruim een uur heerlijk samen trainden. 

Ik heb haar een training zelfverdediging gegeven waarbij we oefeningen deden zoals: bevrijdingen uit pakkingen en verwurgingen, arm- en polsklemmen, slaan, trappen en oefeningen op een stootkussen. Toen de training afgelopen was, kwam het moment suprême voor mij: de 'betaling'. Ik wilde haar niks opdringen en vroeg daarom: 'Wat gaan we doen?' Haar antwoord was: 'Een beetje spelen.' Nou dat deden we dan maar. We gingen in mijn auto zitten. Toen we in de auto zaten, gelden mijn handen naar haar volle borsten en ik deed haar beha naar beneden.

Ik vroeg haar of ik verder mocht gaan. Dat vond ze oké, waarna ik haar borsten uit haar witte sportbeha haalde. Mijn handen omvatten haar borsten en ik masseerde ze intensief. Ik hoorde haar zuchten en op mijn vraag of ze het lekker vond, kreeg ik een volmondig 'ja' als antwoord. Mijn mond ging richting haar borsten en ik zoog zachtjes aan haar inmiddels fier vooruit priemende tepels. Haar zuchten werd alsmaar heviger, dus ik vond het een goed idee om een stapje verder te gaan.

Ze was gekleed in een sportbroek, dus die ging gemakkelijk naar beneden. Mijn hand gleed in haar slipje en mijn vinger in haar inmiddels erg natte kutje. Ik bewoog mijn vingers sneller en sneller in en uit haar kutje. We waren helemaal alleen aan de bosrand. Heel af en toe kwam er een auto langs gereden. Op zo'n moment deed ze haar shirt weer even naar beneden, zodat haar blote borsten niet zichtbaar waren voor de passanten. Haar broek kon naar beneden blijven, want die was toch niet zichtbaar vanuit een andere auto.

Ik bleef haar stevig vingeren en ze zuchtte: 'Ik kom klaar, ik kom klaar' en inderdaad het duurde niet lang of haar onder-lichaam begon steeds heftiger te schokken. Ze kwam kreunend klaar onder mijn handen. Toen het mijn beurt om te genieten. Ik liet mijn sportbroek zakken en haalde mijn inmiddels flink stijve pik, waarvan de eikel al nat was van het voorvocht, tevoorschijn. Ik begeleidde haar hand en gaf haar aanwijzingen hoe ze me lekker af kon trekken. Ik stond al behoorlijk op springen en het duurde niet lang of het sperma spoot uit mijn pik.

We zijn die middag allebei heerlijk klaargekomen, letterlijk en figuurlijk. We reden terug naar haar het industrieterrein waar ze haar auto had geparkeerd en namen daar afscheid van elkaar. Bij het afscheid gaf ik haar een hand en een kus. We gingen vanaf daar ieder onze eigen weg. Inmiddels heb ik voor van de week weer een verzoek van haar gehad om samen te gaan trainen. Ik verheug mezelf er al op. De afspraak is inmiddels nagenoeg rond. Zo kom je als oude man toch nog behoorlijk aan je trekken! 

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 3.8333333333333 sterren
6 stemmen