Enige tijd geleden heb ik een oproep geplaatst om de mensen, die dat leuk vinden, de gelegenheid te bieden om gratis een advertentie te plaatsen op mijn website. Voorwaarde hiervoor was dat we vooraf zouden videobellen, zodat ik zeker weet dat diegene oprecht en betrouwbaar is. Een aantal mensen heeft hier gehoor aan gegeven en inmiddels is de eerste advertentie, van Erik, online te vinden. Met Erik heb ik zelf een tijd geleden een keer afgesproken.

We hebben voordat we af gingen spreken uiteraard eerst gevideobeld. Dat was heel erg gezellig en het klikte meteen. We konden, ondanks het leeftijdsverschil, uren met elkaar praten. In het centrum van Rotterdam hebben we een drankje gedaan. Dat was zo gezellig dat we samen de resterende tijd op een hotelkamer hebben doorgebracht. Erik kan heerlijk zoenen en heeft sowieso hele goede orale kwaliteiten...  


Erik

Na een lange tijd niet meer in een relatie te hebben gezeten, ben ik weer op zoek naar wat vastigheid. Graag zou ik in contact komen met een leuke dame of een gezellig stel die open staat(n) voor contact met een leuke jongeman.

Ik ben een 26-jarige man uit de omgeving van Rotterdam, niet lang geleden afgestudeerd. Ik sta voor heel veel open, maar dat moet natuurlijk wel eerst besproken worden. 

Ik ben op zoek naar 

  • een leuke, verzorgde en respectvolle vrouw of stel in de leeftijd tot 50 jaar
  • uiteraard minimaal 18 jaar 

 

Ik hoop snel een leuke reactie te ontvangen!


Mocht het je leuk lijken om in contact te komen met Erik? Stuur me dan een e-mail info@dagboekvaneenminnares.com en ik zorg ervoor dat je reactie bij Erik terechtkomt. Wie weet doen jullie binnenkort, zodra het weer mag van Rutte, een drankje in het centrum van Rotterdam...