De seksbioscoop

Ingezonden door Hans de Waard

Ik kende Angela via een app die we beiden gebruikten. Ons contact veranderde al snel in sexten. Vaak deelden we dan verhalen of onze fantasieën. Vaker wel dan niet kwamen die ook nog eens fijn overeen. Ik had al een tijdje de fantasie om met een vrouw naar de seksbioscoop te gaan en daar lekker los te gaan met elkaar. Gelukkig vond Angela dit een goed idee en wilde ze graag mee. We hadden op dat moment allebei een relatie, maar we wisten een dag te vinden waarop we allebei konden. We hadden afgesproken bij een parkeergarage in de buurt.

Ik stond al boven toen zij uit de uitgang kwam lopen. Ze zag er heel sexy uit met haar lange haren los, een rokje tot op haar knieën en een shirt met een lage halslijn erboven. Ze droeg pumps met hele hoge hakken, want ze wist dat ik daar enorm van hou. Ik liep naar haar toe en zoende haar op haar mond. Ze zoende terug en duwde haar tong mijn mond in. Ik merkte dat ze wat aan het trillen was. Ze vond het overduidelijk spannend, maar ook opwindend. Ik pakte haar bij haar hand en trok haar mee naar de seksbioscoop.

We mochten direct doorlopen, omdat we een stel waren. Ik wist dat de eigenaar direct een appje de app-groep zou insturen om te melden dat er een stel was. Normaal waren er vooral mannen aanwezig, dus als er een vrouw of een stel was, werd dat meteen gemeld. De seksbioscoop had na de ingang kluisjes om je spullen in te bewaren met daarachter twee filmzalen: eentje voor gayfilms en eentje voor heterofilms. Achter de filmzalen lag een soort gangenstelsel met hokjes die je kon afsluiten. In elk van die hokjes draaide een andere film, voor elk wat wils en er stond een bankje in.

De meeste hokjes hadden ook gloryholes waardoor je lekker afgezogen kon worden zonder te weten wie dat deed. Toen we binnenkwamen, liet ik Angela haar rokje en shirt uitrekken. Ze had nu alleen nog een beha en een string aan. Ikzelf deed alles uit behalve mijn onderboek en mijn sneakers. We deden onze spullen in een kluisje en ik leidde Angela naar de heterofilmzaal. Er speelde een film van een vrouw die heel hard gepakt werd door twee mannen. De zaal was verder helemaal leeg. We gingen op een bankje zitten.

Ik draaide me naar Angela toe en begon haar te zoenen. Zij zoende terug. Zoals wel vaker was het zoenen genoeg om haar opgewonden te maken. Haar adem veranderde al snel. Mijn hand verdween in haar beha. Ik wilde haar lekker borsten voelen. Terwijl ik dat deed, voelde ik hoe haar tepels hard werden. Ze duwde haar borst steeds meer tegen mijn hand aan, terwijl we steeds wilder zoenden. Op de achtegrond hoorden we de geluiden van de film die draaide. Alsof dat nog niet opwindend genoeg was, kwamen er een paar mannen binnen wandelen die kwamen kijken hoe wij bezig waren.

Ik begon ook echt opgewonden te raken en mijn hand verdween in de string van Angela. Ik haalde mijn vinger tussen haar schaamlippen door en voelde hoe nat ze was. Ik duwde twee vingers haar kutje in en begon die te bewegen. Ze begon  zachtjes te kreunen. Ik wilde haar borsten echt goed voelen. Ik trok haar beha uit en legde die naast ons neer. Ik boog naar haar borsten toe en likte haar tepels die zo mogelijk nog harder werden. Mijn vingers gingen ook steeds sneller en wilder haar kutje in. Angela bewoog mee op het ritme. Ik hoorde haar steeds intenser hijgen.

Ondertussen zag ik dat een van de mannen de beha had gepakt en die gebruikte om mee te masturberen. Vanuit mijn ooghoek zag ik dat hij klaarkwam in de cups van de beha. Ik voelde hoe Angela klaarkwam. Ze slaakte een gilletje. Ik haalde mijn vingers uit haar kutje en stopte die in haar mond. Ik wist dat ze haar eigen smaak heel lekker vond, maar ik was zo geil dat ik de vingers in haar keeltje duwde. Ze begon gretig haar mond om mijn vingers te sluiten. Daarna likte ze die helemaal schoon. 

Ik stond op, trok haar omhoog en pakte de beha terug van de man die erin klaargekomen was. Ik duwde Angela voor mij uit de zaal uit, want ik wilde naar de hokjes toe. Ik wist dat de oproep van de eigenaar ervoor gezorgd had dat er al aardig wat mannen zouden staan. Sommigen hadden nog kleren aan, anderen waren al naakt. Sommigen waren met zichzelf aan het spelen en weer anderen liepen rond en keken wat. Angela liep voor me uit met haar grote blote borsten en op haar hoge hakken. Ik kon zien dat ze opgewonden werd van de aandacht die ze kreeg.

De mannen keken naar haar, grepen haar borsten of billen vast, terwijl we langs liepen. Ze genoot ervan en begon meer met haar heupen te wiegen. Op een rustig plekje draaide ze zich om duwde ze zich tegen me aan. Ik zoende haar intens en duwde haar bijna naakte lijf tegen me aan. Ik voelde haar borsten tegen me aan drukken. Ze fluisterde in mijn oor: 'Ik wil je pijpen. Nu.' Ik draaide haar om en duwde haar weer vooruit. We kwamen langs een hokje dat leeg was. Ik duwde haar naar binnen.

Op het scherm speelde een film van een een man en een vrouw die net begonnen waren met zoenen. Dit leidde in zulke films altijd tot veel meer, dus dit was het goede hokje. Aan de zijkanten van het hokje zaten gloryholes. De deuren had ik dicht gedaan, maar er zat een kier tussen. Ik ging op het bankje liggen en Angela kwam meteen bovenop me liggen om nog wat te zoenen. Daarna ging ze met haar gezicht naar beneden. Ze trok mijn onderbroek uit. Ik voelde hoe ze mijn voorhuid wat terugtrok en met haar tong over het topje van mijn eikel ging. Dit was zo’n gevoelig plekje.

Ze ging ook met haar tong langs mijn eikel, terwijl ze mijn pik onderaan vasthad. Dit leidde ertoe dat ze mijn eikel helemaal in haar mond nam en er met haar tong overheen ging. Ik raakte hier enorm opgewonden van. Ik werd maar harder en harder en zij merkte dat ook. Ze haalde mijn eikel uit haar mond en keek me lachend aan waarna ze weer bovenop me kwam liggen. Ik voelde haar borsten op mijn borst en haar haren in mijn gezicht. Ze deed haar haar opzij en begon me weer te zoenen, steeds wilder.

Ze fluisterde met een knipoog : 'Als ik jou was zou ik maar flink genieten, want hoe vaak word je gepijpt, terwijl je een pornafilm aan het kijken bent.' Daarop ging ze weer met haar mond naar beneden. Ze legde haar lippen om mijn eikel en speelde eromheen met haar tong. Dit wisselde ze af door verder met haar mond over mijn pik te zakken. Het was echt heel lekker. Nadat we dit een tijdje gedaan hadden, ging ze met haar tong langs mijn schacht naar mijn ballen. Ze begon hier aan te likken en nam ze een voor een in haar mond om erop te zuigen.

Met haar hand was ze mij ondertussen aan het aftrekken. We hadden dit al vaker gedaan, maar wat volgde niet. Ze ging met haar tong verder naar beneden en kwam aan bij mijn kontgaatje. Ze cirkelde er met haar tong omheen en duwde haar tong naar binnen om daar ook weer te bewegen. Nadat ze daar genoeg van had, bewoog ze haar tong weer langs mijn schacht omhoog naar mijn eikel. Ik was steeds geiler geworden ondertussen en zij merkte dat ook. Ze legde haar lippen weer om mijn eikel en bewoog zo naar beneden. Dit keer pakte ik haar hoofd beet en duwde haar hoofd diep over mijn pik.

Ik kwam diep in haar keel terecht. Haar neus prikte in mijn buik. Ik voelde dat ze er een trucje bij had geleerd. Ze stak haar tong uit en likte mijn billen, terwijl mijn pik in haar keel zat. Terwijl we zo bezig waren, zag ik dat er allemaal mannen door de gloryholes en de kier tussen de deuren naar ons aan het kijken waren. Ik hoorde ze kreunen en hijgen. Angela bleef doorgaan met pijpen. Ik droeg haar op om met haarzelf te spelen, wat ze ook direct deed. Ze trok haar string uit en legde die achter zich neer. Daarna verdwenen haar vingers tussen haar schaamlippen.

Ik zag nog net hoe een hand door een gloryhole het slipje greep. Ik had wel zo’n vermoeden wat daarmee ging gebeuren. Terwijl ze me pijpte, kwam Angela nog eens klaar. Dat was voor mij een teken om haar omhoog te trekken en op haar rug op het bankje te leggen met haar hoge hakken in de lucht. Ik kwam met mijn lijf tussen haar benen en duwde mijn pik in haar supernatte kutje. Zoals altijd duwde ik hem er helemaal in. Ze was zo nat dat ik makkelijk door kon stoten tot mijn ballen en buik nat werden van haar kutvocht. Ik vind dat echt een van de geilste dingen.

Ik begon te pompen. Ondertussen had ik mijn handen op haar borsten en kneep ik in haar tepels. Ik wisselde hele diepe, harde stoten af met ondiepe, zachtere stoten. Ik voelde hoe zij nog natter werd en hoe dat vocht langs onze benen naar beneden liep. Ik was enorm opgewonden. Ik trok mijn pik terug en zette die voor haar kontgaatje. Langzaam duwde ik mijn pik naar binnen. Omdat ze al zo nat was, gleed ik heel makkelijk naar binnen. Zij kreunde een beetje. Ik droeg haar weer op met zichzelf te spelen. Haar vingers verdwenen weer tussen haar schaamlippen. 

Zij bewoog steeds heviger tegen me aan en kreunde: 'Dieper en harder.' Dat liet ik me geen twee keer zeggen, dus ik begon stevig in haar kontje te pompen. Ondertussen was zij zichzelf steeds wilder aan het vingeren. Ik was inmiddels zover dat ik wilde klaarkomen. Ik trok mijn pik terug en zei haar dat ze door moest gaan met spelen. Ondertussen trok ik mezelf af boven haar gezicht. Ze stak haar tong uit om duidelijk te maken dat ze mijn zaad in haar mond wilde hebben. Ik bleef trekken en zij bleef vingeren tot ik klaarkwam en mijn zaad in en rond haar mond terechtkwam.

Ondertussen kwam zij ook nog een keer klaar. Ik had een paar dagen gespaard, dus er kwam flink wat zaad uit. Ze stak haar tong uit om te laten zien dat het zaad op haar tong lag. Ik wist dat ze wachtte tot ik zei dat ze het door mocht slikken en deed dat vervolgens. Daarna mocht ze mijn pik en ballen schoon likken. Terwijl ik mijn onderbroek aan deed, duwde zij het zaad naast haar mond met haar tong in haar mond en slikte ook dat door. Ze vond het overduidelijk lekker. Ik trok ondertussen mijn onderbroek weer aan zag haar string weer achter haar liggen.

Toen ik hem aan wilde geven, voelde ik dat hij helemaal doordrenkt was met zaad. Blijkbaar hadden alle mannen hun zaad geloosd over die string. Ik gaf de string aan en zei dat ze die aan moest trekken. Ook haar beha was nat van het zaad. Ik liet haar die ook aantrekken. We stonden op en liepen naar de kluisjes. We deden beiden onze kleren aan. Ik zag dat het vocht uit haar string en haar beha zelfs wat aftekende in de kleren die ze droeg. Veel geiler werd het niet voor me. We liepen naar buiten. Het was altijd een beetje ongemakkelijk om een seksbioscoop uit te lopen als die midden in een stad is.

Mensen kijken en hebben dan ook direct door wat je hebt gedaan. Helemaal als je de vochtige plekken in de kleding van Angela had gezien. We liepen terug naar de parkeergarage en stonden blijkbaar op dezelfde verdieping. Ik liep nog even met haar mee naar haar auto. Ik was alweer geil. Ik duwde haar tegen haar auto en begon haar wild te zoenen. Mijn hand verdween onder haar shirt waar ik nog eens in haar borsten kneep. Ik voelde hoe vochtig de beha was. Ik hield het niet meer.

Ik draaide haar om en duwde haar tegen de auto, terwijl ik haar rokje omhoog trok. Iktrok haar natte string opzij en  duwde mijn pik in haar nog steeds natte kutje. Na een paar stoten kwam ik klaar. Dit keer in haar kutje. Ik gaf haar nog een zoen, liet haar daar staan en liep naar mijn auto. Terwijl zij zich nog aan het fatsoeneren was, reed ik langs en zei ik gedag. Toen ik thuis kwam, zag ik dat ik een appje had van Angela. Ze had het zo geil gevonden dat ze onderweg nog twee keer was gestopt om met zichzelf te spelen. Ze had een video toegevoegd waarin ze dit had gefilmd.

Hier konden we beiden weer een tijdje op teren in ieder geval.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 5 sterren
1 stem