De voyeur

's Avonds zit ik achter het bureau op mijn zolderkamer om nog wat af te maken voor mijn werk. Het is een zonnige dag geweest en het is buiten nog lang licht. Veel mensen zitten buiten in hun tuin om nog te genieten van laatste zonnestralen van die dag. De buitenlucht hangt vol met rook afkomstig van de barbecues van de buurtbewoners. Dat is ook precies de reden dat ik binnen ben gaan zitten in plaats van in mijn tuin. Met een glas wijn heb ik me gesetteld in de stoel achter mijn bureau.

De laptop heb ik opgestart en ik zit klaar om nog wat e-mailtjes te beantwoorden. Mijn e-mailbox is de laatste dagen echt ontploft. Ik open de eerste e-mail en kan deze snel beantwoorden. Ook de daarop volgende e-mails kan ik eenvoudig beantwoorden. De volgende e-mail vraagt wat meer inspanning. Ik begin met het typen van een antwoord, maar ik kan niet de juiste woorden vinden. Een paar keer schrijf ik de zin opnieuw op, maar het is nog niet precies wat ik terug wil schrijven. Ik neem een slok van mijn wijn en probeer het nog eens. Helaas helpt dit ook niet.

Ik sta op van mijn stoel en loop naar het raam. Ik kijk naar buiten en zie de buren links van mij in de tuin zitten. De buren genieten van een glas koud bier en hebben het zo te zien gezellig met elkaar. De andere buurman is bezig met zijn gazon. Ik kijk de andere tuinen rond en zie de meeste mensen in hun tuin zitten. Alleen de achterbuurman is niet buiten in zijn tuin. Als ik zijn tuin zie valt het me op hoe keurig alles eruit ziet. Het gras ziet er pas gemaaid uit en ook de bloemen in de bakken zien er goed onderhouden uit. Gek eigenlijk dat ik de buurman bijna nooit in zijn tuin bezig zie.

Net als ik terug wil lopen naar mijn stoel zie ik beweging in de tuin van mijn achterbuurman. De achterbuurman komt net zijn tuin in gelopen met een flesje bier in zijn hand. Als ik nog eens goed kijk zie ik dat hij alleen een t-shirt aan heeft en verder helemaal naakt is. Halfnaakt gaat hij op de tuinstoel zitten en zet het flesje bier aan zijn mond. Als hij een slok heeft genomen zet hij het flesje op de tafel voor hem neer en zet de stoel in de ligstand. Het t-shirt kruipt omhoog en dat zorgt ervoor dat zijn onderbuik goed zichtbaar is. 

Ik betrap mezelf erop dat ik er inmiddels alweer vijf minuten naar het kijken ben. Toch wel benieuwd naar wat er nog allemaal gaat komen blijf ik kijken naar mijn halfnaakte achterbuurman. Regelmatig zeggen we elkaar gedag op straat en maken we een praatje. Dit had ik niet achter hem gezocht. Hij neemt nog wat slokken uit zijn flesje bier en geniet van de zon op zijn lichaam. Hij zit er heel relaxed bij. Ik hoor nu ook de muziek die uit de box onder de tafel klinkt. Ik zie dat zijn handen onder de tafel verdwijnen.

Ik ga er vanuit dat hij een ander liedje op gaat zetten, maar zie dat zijn handen niet tot de box reiken. Zijn handen blijven op zijn schoot rusten. Nog steeds kan ik mijn blik niet van hem los maken. Aandachtig blijf ik naar hem kijken. Het valt me op dat zijn handen wel erg lang op zijn schoot blijven rusten. Om te kunnen zien wat hij precies doet ga ik aan de andere kant bij het raam staan. Ik zie nu dat zijn handen niet op zijn schoot rusten, zoals ik eerder dacht, maar dat hij zichzelf aan het strelen is. Blijkbaar is hij niet bang dat de buren kunnen zien wat hij daarbuiten allemaal doet.

Of wellicht vindt hij het juist wel spannend dat zij dit kunnen zien. Hij neemt nog een slok uit zijn flesje en als hij het flesje terug op de tafel zet, zie ik dat hij zijn benen nog iets verder uit elkaar zet. Wellicht dat hij er op die manier beter bij kan. Zodra zijn benen verder uit elkaar staan, zie ik dat hij zijn hand weer naar beneden brengt. Zijn rechterhand omklemt stevig zijn pik en gaat langzaam van boven naar beneden. Met zijn linkerhand masseert hij ondertussen zijn ballen. Zo te zien geniet hij van elke beweging die zijn handen maken.

Korte tijd later zie ik dat hij iets verder naar achter gaat hangen met zijn hoofd. Niet veel later zie ik dat hij klaarkomt. Het sperma landt op zijn buik. Hij staat op om naar binnen te lopen. Ik ga er vanuit dat hij zichzelf schoon gaat maken. Enkele minuten later komt hij weer naar buiten. Zijn t-shirt zit weer zoals het hoort en hij gaat zitten alsof er niets is gebeurd. Hij neemt nog een paar laatste slokken uit zijn flesje. Als zijn flesje leeg is staat hij op om het naar zijn schuur te brengen en gaat naar binnen.

Ik moet even laten bezinken wat ik zojuist heb gezien. Vanaf nu zal het toch anders zijn als ik achterbuurman op straat tegenkom. Ik ga op mijn stoel zitten en begin weer te typen. De woorden verschijnen nu gemakkelijk op het beeldscherm en in no time heb ik al mijn e-mails beantwoord. Ik drink mijn glas leeg, zet mijn laptop uit en ga mezelf klaar maken om naar bed te gaan. Eenmaal in bed kan ik het beeld dat ik zojuist heb gezien maar niet loslaten en merk dat ik stiekem best een beetje opgewonden ben.

Ik open mijn nachtkastje, pak mijn vibrator uit de bovenste lade en breng deze aan op mijn clit. Denkend aan wat ik zojuist heb gezien kom ik gemakkelijk klaar. Ik maak mijn vibrator schoon, leg deze terug in de lade en val snel in slaap. De volgende dag ga ik boodschappen doen. Als ik de terugkom en de auto uitstap zie ik de achterbuurman voor mijn huis langs lopen. Hij kijkt me aan en we zeggen elkaar gedag. Gelukkig heeft hij haast en geen tijd voor een praatje. Snel loop ik naar mijn voordeur en ga naar binnen. Ik zet de boodschappen op hun plek.

Na het eten ga ik nog even in mijn tuin zitten met een glas wijn. Ik geniet van de zon op mijn gezicht en van mijn drankje. Kort daarna hoor ik de achterbuurman thuiskomen. Ook hij gaat in de tuin zitten. Benieuwd naar wat hij aan het doen is, pak ik mijn glas op en vertrek richting de zolderkamer. Op de zolderkamer aangekomen installeer ik mezelf voor het raam en kijk naar de tuin van de achterbuurman. Ik zie dat de achterbuurman vandaag aangekleed en niet alleen is. Er is een vrouw bij hem in de tuin. Ietwat teleurgesteld zet ik mijn glas op het bureau en zet wat boeken recht in de boekenkast.

Als ik mijn glas weer oppak om naar beneden te lopen zie ik de achterbuurman naar buiten lopen. Dit keer helemaal naakt. Ik ga weer bij het raam staan en kijk wat er gebeurt. De achterbuurman gaat net als gisteren op de stoel in de tuin zitten. De vrouw gaat tegenover hem zitten en heeft haar kleren nog aan. De man is ondertussen met zichzelf aan het spelen. Geen idee of de vrouw dat ook in de gaten heeft. Ze kletsen wat. Dan staat de vrouw op en gaat naar binnen. Als ze weer naar buiten komt zie ik dat ze iets in haar handen heeft, maar ik kan vanaf hier niet goed zien wat het precies is. 

Ze overhandigt het voorwerp dat ze net binnen heeft gepakt en geeft het aan de man. Hij neemt het van haar aan en glimlacht naar haar. Nog steeds heb ik geen idee wat het nu precies is wat de vrouw mee naar buiten heeft gebracht. Nieuwsgierig kijk ik toe wat de man met het voorwerp gaat doen. Ik zie dat hij van tafel een flesje pakt en het dopje eraf haalt. Hij knijpt in het flesje en er komt een vloeibaar goedje uit het flesje. Hij laat het vloeibare goedje op het voorwerp lopen.

Als hij vindt dat er voldoende van het vloeibare goedje op het voorwerp zit doet hij het dopje weer op het flesje en zet het terug op de tafel voor hem. De vrouw houdt haar blik strak op de man gericht en kijkt net als ik toe wat hij met het voorwerp gaat doen. Ik zie dat de vrouw opstaat en naar hem toe loopt. Als ze achter hem staat, geeft hij het voorwerp aan haar en staat op van zijn stoel. Hij brengt zijn handen achter zijn rug en buigt iets voorover. De vrouw gaat dichterbij hem staan en brengt het voorwerp naar zijn billen. Nu pas zie ik wat het voorwerp is.

De vrouw brengt het voorwerp bij de man in en hij gaat weer op zijn stoel zitten. Wauw! Ik kan mijn ogen niet geloven dat dit allemaal bij mij in de straat gebeurt. De vrouw gaat ook weer op haar stoel zitten en ze drinken hun glazen leeg. Als de glazen leeg zijn staat de man op en de vrouw volgt hem. Ik zie dat er een klein zwart stukje uit zijn billen steekt. Nog altijd gefascineerd naar wat er gaat komen blijf ik vanachter mijn zolderraam naar de tuin van mijn achterbuurman kijken. Het licht in de kamer bij mijn achterbuurman gaan aan en korte tijd later ook weer uit.

Niet veel later zie ik dat de verlichting op zijn zolder aan gaat. Meestal is het rolluik op de zolder dicht en kan ik niet naar binnen kijken. Nu is het rolluik geopend. Waarschijnlijk in verband met de warmte. Ik zie twee gedaantes achter het zolderraam aan de overzijde verschijnen. Ik zie hoe ze dicht bij elkaar gaan staan en zoenen. De man kleedt de vrouw langzaam uit terwijl ze blijven zoenen. Eenmaal naakt loopt de man weg bij de vrouw. Ik zie dat er iets aan het plafond hangt, maar kan niet precies zien wat. De vrouw gaat zitten in een soort van stoel en de man komt voor haar staan.

De onderbuik van de man is precies op de hoogte van het gezicht van de vrouw. De vrouw buigt haar gezicht naar voren en neemt de pik van de man in haar mond. Ik zie hoe haar gezicht naar voren en achteren beweegt. Plots stopt ze met wat ze doet en duwt de man naar achteren. Ze staat op en de man gaat in de stoel zitten. Ik zie nu dat het een seksswing is. Het lijkt me fantastisch om zelf een keer seks te mogen hebben in zo'n swing. De vrouw pakt een voorwerp uit de kast achter haar en ik zie hoe ze dat rond haar middel vastmaakt. Het lijkt op een soort harnas.

Dan loopt ze terug naar diezelfde kast om er nog een voorwerp uit te halen. Als ze weer in het licht gaat staan zie ik wat het is. Ze loopt nog een laatste keer naar de kast en pakt er een fles uit. Ze opent de dop en laat de vloeistof op het voorwerp lopen. Als er voldoende vloeistof op zit, draait ze de dop terug op de fles en zet ze de fles terug in de kast. Ze loopt terug naar de man en gaat voor hem staan. Ze zoenen kort en ze buigt zich voorover naar hem. Haar handen reiken naar zijn billen en haalt het voorwerp, dat ze eerder bij hem heeft ingebracht, uit zijn billen en legt dat op de grond.

Ze gaat weer rechtop staan en komt dichterbij de man staan. Ze geeft de swing een duw en de swing beweegt dichter naar de vrouw toe en vervolgens weer van de vrouw af. Als de swing weer terug bij de vrouw is brengt ze het voorwerp dat zich rond haar middel bevindt bij de man naar binnen. Telkens wanneer de swing dichtbij de vrouw is, stoot de vrouw het voorwerp bij de man naar binnen. Als de swing is gestopt gaat ze tegen de man aan staan en houdt de touwen van de swing stevig vast.

Met een vast ritme stoot de vrouw het voorwerp bij de man naar binnen. Hij lijkt hiervan te genieten en duwt zijn benen nog hoger de swing in. De vrouw laat een van de touwen los en brengt haar vrije hand naar de pik van de man. Ze beweegt hem snel van boven naar beneden. Ik merk dat het schouwspel mij enorm opwindt. Mijn hand glijdt in mijn slip en ik voel hoe vochtig ik ben. Mijn hand draait rondjes op mijn clit. Nog even en ik kom heerlijk klaar terwijl ik naar de man en vrouw aan de overkant kijk. Korte tijd later zie ik hoe de man zijn hoofd naar achter gooit en heerlijk klaarkomt.

Als de man is klaargekomen haalt de vrouw het voorwerp uit de man en legt die op de grond. De man staat op, zodat de vrouw plaats kan nemen in de swing. Hij gaat op zijn knieën voor de swing zitten en brengt de vrouw in korte tijd naar een hoogtepunt. Ze staan op en het licht op de zolderkamer gaat uit. Ik neem aan dat ze zichzelf net als ik gaan douchen. Als ik klaar ben met douchen schenk ik mezelf nog een wijntje in en ga in de tuin zitten. Ik hoor dat de achterbuurman en de vrouw ook in de tuin gaan zitten.

Ik sluit mijn ogen en denk terug aan wat er zich zojuist in onze straat heeft afgespeeld. Ik ben benieuwd wie er nog meer achter zijn zolderraam heeft gestaan om het schouwspel aan de overkant te aanschouwen. Ik ben er morgen zeker weer te vinden om te kijken wat de zondag mij en de achterbuurman gaat brengen. 

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4 sterren
4 stemmen