De parking

Ingezonden door Frank de trucker

Ik heb een jaar of tien geleden een hele aparte avond gehad. Ik weet niet precies meer welke dag het was, maar het was een zomerse avond. Ik stond met mijn vrachtwagen in België op een parkeerplaats om daar de nacht door te brengen. Ik zat op een bankje in de zon met een biertje en een shaggie en na een tijd kwam er een stel aangelopen. Ze praatten frans. Hij was een kleine, slanke man en zij was een iets grotere, curvy vrouw van half veertig. Ze kwamen voorbij gelo-pen en we groetten elkaar. Daarna liepen ze verder. Na een half uur zag ik ze weer mijn kant op komen. 

Dit keer stopte ze bij mij en vroegen me iets in het frans. Mijn frans is zeer slecht en dat probeerde ik hen ook uit te leggen. Toen vroeg ze me in het engels of ik seks wilde. Ik schrok er een beetje van. Ze vroeg het nog een keer. Ik zei dat ik dat wel wilde, maar vroeg mezelf af waar ze dat wilden doen. De vrouw zei dat hier achter de bosjes een parkeer-plaats was. Terwijl we naar de parkeerplaats liepen, keken we of we niet gevolgd werden. Eenmaal in de bosjes haalde de man zijn lul uit zijn broek. De vrouw haalde mijn lul uit mijn broek en zij ging op haar knieën voor me zitten.

Ze begon mij heerlijk te pijpen. In no time had ik een stijve. Inmiddels had haar man ook een stijve lul. Hij trok zichzelf, maar hij had maar een kleintje van wat ik zo kon zien. De vrouw bleef me pijpen en na tien minuten kwam ik al klaar. Ik denk dat dat door de spanning kwam. De vrouw kwam weer omhoog en vroeg me over een halfuur weer terug te komen. We liepen de bosjes uit en ik liep terug naar mijn truck. Eenmaal op mijn stoel moest ik even bijkomen van wat er zojuist allemaal was gebeurd. 

Ik friste mezelf een beetje op met wat water, pakte een condoom, deed die in mijn broekzak en ging weer op het bankje zitten. Ik was benieuwd of ze terug zouden komen. Niet veel later zag ik ze inderdaad weer aan komen lopen. Het was inmiddels al een beetje schemerig aan het worden. Toen ze bij me waren, wenkten ze me dat we weer naar de bosjes gingen. Eenmaal terug in de bosjes, haalde ze mijn lul er weer uit en begon ze mij weer te pijpen. Terwijl ze mij pijpte, vingerde ik haar. Ik voelde dat ze al behoorlijk nat was. 

Toen mijn lul weer stijf was, deed ik het condoom aan en deed zij haar broek naar beneden. Ze ging voorover tegen een boom staan en ik ging achter haar staan. Ik duwde mijn stijve bij haar naar binnen en begon te stoten. Ik begon rustig en voerde het tempo langzaam op tot ik een lekker tempo had. Ik hoorde haar klaarkomen, maar ik ging gewoon door met stoten. Na een minuut of twintig was ze al vijf keer klaargekomen. Toen zakte ze door haar benen, omdat ze niet meer kon. Ze haalde het condoom eraf en heeft mij verder klaar gepijpt . Voor de tweede keer spoot ik de vrije natuur. 

Ik knopte mijn broek dicht en liep terug naar mijn truck. Zij liepen terug naar hun auto. De vrouw zag ik nog een beetje wankelen van de neukpartij van zojuist. Ik heb me daarna een beetje opgefrist en ben toen weer op het bankje gaan zitten met een biertje en een shaggie. Daar heb ik nog even gezeten. Het was inmiddels al donker. Ik zat nog een beetje bij te komen van wat er zojuist was gebeurd toen er een busje achter mijn truck stopte. Na tien minuten had hij zijn lichten nog steeds aan staan, dus ik dacht ik ga even bij hem kijken.

Toen ik bij dat busje kwam, zag ik dat er een jong stelletje in zat. Toen ik beter keek, zag ik dat zij op hem zat en hem aan het berijden was. Ik kreeg meteen weer een stijve. Ik haalde hem uit mijn broek en begon mezelf op hen af te trekken. Ik zag dat ze keken. Vijf minuten later hoorde ik ze klaarkomen. Kort daarna kwam ik ook klaar voor de derde keer die avond. Zij zagen dat en zij kroop van hem af. Ze staken hun duim naar me op en reden toen weg. Ik wist even niet meer hoe ik het had.

Wat een avond was dat! Ik denk er nog regelmatig aan terug. Ook ben ik nog regelmatig terug geweest op die parkeer-plaats, maar ik heb er helaas niets meer meegemaakt.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 3.8 sterren
10 stemmen