De dominante milf

Ingezonden door Milan

Tijdens het uitgaan heb ik een oudere vrouw opgepikt. Ze was een mooie vrouw van eenenveertig jaar en had mooie, stevige borstjes en een lekkere kont. In de kroeg was ze de hele tijd oogcontact met me aan het zoeken. Regelmatig kruisten onze blikken elkaar. We keken elkaar steeds iets langer aan. Plotseling stapte ze op me af en ging dicht tegen me aan dansen. Ik voelde me vereerd door de aandacht van deze vrouw. Ze was een stuk ouder dan ikzelf. Destijds was ik zesentwintig jaar.

We hebben een tijdje gedanst en dronken samen wat. We werden steeds handtastelijker. Op een gegeven moment zoenden ze me midden op de dansvloer op mijn mond. Niet veel later vroeg ze of ik met haar mee naar huis ging. Ik was inmiddels zo geil als wat, dus ik ging er maar al te graag op in. Eenmaal bij haar huis aangekomen gingen we op de bank in haar woonkamer zitten. Ze schonk wat te drinken in en kwam naast me op de bank zitten. Ze begon me te zoenen en met onze handen verkenden we elkaars lichaam.

Toen ik haar had uitgekleed vroeg ze me om haar borsten te likken. Terwijl ik haar borsten uitgebreid likte, kleedde ze me uit. Ze had een heerlijk strak en kaal kutje. Ze ging op haar knieën voor de bank zitten en begon me te pijpen. Afwisselend likte ze mijn liezen en likte en zoog ze aan mijn ballen. Met haar tong ging ze langs mijn pik omhoog. Daarna nam ze mijn gehele pik in haar mond en begon me weer te pijpen. Ze zette mijn linkerbeen op de tafel en mijn  rechterbeen op de bank, zodat ze er beter bij kon. Ze zakte steeds verder af via mijn ballen naar mijn kontje.

Het was de eerste keer dat mijn kontgaatje werd gelikt en ik wist niet wat ik meemaakte. Het was echt super lekker. Mijn pik werd er nog harder door. Ik heb een bloedlul en hoe geiler ik word, hoe groter en dikker mijn pik wordt. Ze heeft mijn kontgaatje een tijdje gelikt en ging af en toe diep met haar tong naar binnen. Ze heeft mijn kontgaatje goed nat gemaakt. Daarna ging ze weer rustig aan mijn pik zuigen. Ik voelde een vinger tegen mijn kontgaatje en voelde hoe die er tegenaan duwde. Heel voorzichtig voelde ik de vinger er steeds iets dieper in gaan.

Ik heb nog nooit iets in mijn kontje gehad, dus daar is het echt heel strak. ik vond het heerlijk dat terwijl ze me pijpte ze met een vinger steeds dieper mijn kontgaatje vingerde. Ik hield het bijna niet meer. Mijn pik was super hard en gespannen door het heerlijke gevoel dat ze me gaf. Ik kon het niet meer langer tegenhouden en kwam spuitend klaar in haar mond. Ze vroeg me of ik het lekker vond. Ik antwoordde volmondig 'ja'. Ze zou verder met me spelen zodra ik haar verwend had. Ze stond op, pakte mijn hand en leidde me naar haar slaapkamer.

Ze duwde me op het bed en ging bovenop mijn gezicht zitten. Ik moest haar kutje likken. Ik heb alles gedaan; op haar schaamlippen gezogen, de grote en de kleine, tussen haar lippen gelikt en op haar clit gezogen. Ik was benieuwd hoe ze het vond dat ik haar kontje ging likken. Ik zakte steeds verder af en likte uiteindelijk haar kontje. Ik heb mijn tong naar binnen geduwd. Terwijl ik haar aan het likken was begon mijn pik weer stijf te worden. Niet veel later kwam ze klaar met mijn tong op haar clit. Ze vroeg of ze weer met me moest spelen aangezien ik weer hard was geworden.

Daar stemde ik uiteraard direct mee in. Ik moest van haar op mijn knieën gaan zitten. Ze begon mijn pik van achterlangs te masseren. Ze nam hierbij mijn ballen mee en al snel voelde ik haar warme, natte tong weer tegen mijn kontgaatje. Opeens uit het niets voelde ik een klap op mijn billen. Ze spankte me met haar platte hand op mijn billen. Ondertussen bleef ze mijn pik masseren. Ik voelde een klodder spuug op mijn kontgaatje. Ze begon me weer te vingeren. Eerst voelde ik een vinger voorzichtig naar binnen glijden. Niet veel later volgde een tweede vinger.

Ze vroeg me of ik haar speeltjes wilde zien. Dat wilde ik wel. Ze stond op van het bed en liep naar haar kast. Ze opende de deur en er kwam een mand tevoorschijn. Ze zette de mand op het bed en ik kon goed zien wat er allemaal in zat. Ze pakte een twee dildo's uit het mandje en legde die op het bed. Het was een grote en een kleine dildo. Ik was op dat moment wat gespannen. Ze ging mijn kontgaatje weer vingeren en zei dat ze ging beginnen met de kleine dildo. Ze zei dat ik haar moest vertrouwen en ik liet haar haar gang gaan. Ze ruilde haar vingers in voor de kleine dildo.

Ze zei dat mijn kontgaatje mooi open bleef staan. Ze pakte een strap-on en deed die aan. Ze deed er een condoom omheen en deed er wat glijmiddel op. Ze deed ook wat glijmiddel op mijn kontgaatje. Dit was zo te voelen een iets groter exemplaar. Ondanks dat mijn kontgaatje al openstond ging deze iets minder makkelijk bij me naar binnen. Ze deed er nog wat extra glijmiddel op en ging mijn pik en ballen masseren. Hierdoor ontspande ik meer waardoor de dildo stukje bij beetje naar binnen ging. Ze begon me rustig te neuken.

De eerste keer dat de dildo helemaal bij me naar binnen ging voelde dat een beetje pijnlijk. Bij de derde langzame stoot vond ik het heerlijk. Zij was de eerste die me ooit gerimd en mijn kontje gevingerd en geneukt had. Terwijl ze rustig bleef stoten begon ze geile dingen te roepen. Ze zei ook dat als ik braaf zou zijn ik haar straks mocht neuken. Toen pakte ze mijn billen vast en trok ze uit elkaar. Ze zei dat ze mijn kontje hard ging neuken en dat ik haar sletje was. Ze begon inderdaad hard te stoten. Ze sloeg me weer op mijn billen en spuugde erop. Mijn pik druppelde van al dat geils.

Ik hield het niet meer. Ik spoot mijn ballen voor de tweede keer leeg. Dit keer op haar bed. Ik viel voorover met haar nog in me. Ze aaide mijn rug en mijn billen en zei dat ik een brave jongen was. Ze zei ook dat ik haar straks mocht neuken wanneer ik weer hard was. Ik vond het heerlijk. Nadat ik op adem gekomen was ging ze me weer pijpen. In no-time was ik weer keihard. Ze pakte een condoom en deed die bij me om. Ze beveelde me haar keihard te nemen. Dit liet ik me niet nog een keer zeggen en stootte mijn pik bij haar naar binnen.

Terwijl ik bij haar naar binnen stootte, kneep ze keihard in mijn tepels. Ik masseerde ondertussen haar clitje. Ze kreunde van genot. Niet veel later kwam ze heftig schuddend klaar. Ik stootte nog een paar keer en leegde mijn ballen voor de derde keer in korte tijd. Ik rolde van haar af en ging naast haar liggen. Ik bleef nog een tijdje in haar armen liggen. Dit was de beste avond van mijn leven. Ik hoop nog vaker zo'n ruimdenkende dominante vrouw tegen te mogen komen.  

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4.4444444444444 sterren
9 stemmen