Thuisontvangst

Ingezonden door subje kees

Het moet toch niet gekker worden met mij. Ik lijk nu echt op een thuisontvanger, maar dan toch anders. Ik heb dubbel zoveel spanning. Wat als er dadelijk iemand de sleutel van deur omdraait... 

Vandaag komt Willem, een man van tachtig jaar, bij me langs. Ik hoor je al denken: 'Kun je nou niet iets jonger uitzoeken?' Zoals het gezegde luidt: 'op een oude fiets moet je het leren'. We hebben afgesproken dat hij om tien uur hier zou zijn. Dat werd een kwartiertje later. Ik had hem gevraagd in wat voor auto hij reed en welke kleur de auto had. Dan kon ik dat een beetje in de gaten houden. Dat is toch wel geruststellender wanneer je de deur opendoet. Om 10.15 uur zie ik een grijze BMW voorbij rijden. Mijn hartje slaat een keer over. De bikkel in mij zegt: 'je hebt A gezegd, dus je gaat ook B zeggen'. 

Ik zie hem zoeken en voorbij mijn raam heen en weer lopen. Hij heeft nu dan toch mijn huis in het vizier. Ik wacht nog even en wanneer de bel gaat, stap ik naakt de hal in. Ik zwaai de voordeur open. Het blijft altijd spannend. Als er op dat moment iemand om de hoek komt, sta ik vol in beeld. Gelukkig is er niemand anders dan Willem te zien. Binnen vraag ik hem om zijn jas uit te doen en vraag hem of hij een kopje koffie lust. Ondertussen zie ik hem mijn naakte lichaam afspeuren. Zijn ogen blijven bij mijn geamuseerde pikkie hangen, weldra gevolgd door zijn handen. 

Gewillig laat ik hem begaan. Ook wanneer hij mijn billen en kontje verkent. Hij draait mij om en legt me voorovergebogen op de eettafel neer. Hij streelt mijn lichaam en al snel voel ik de druk van zijn vinger op mijn anus. Ik ontspan en zijn vinger glijdt in mijn kontje. Hierop reageert mijn lul, die in zijn andere hand ligt, direct. Even later vraag ik hem of we toch eerst maar even een kopje koffie kunnen drinken. We drinken samen een kopje koffie op de bank. Ik ben nog altijd naakt en hij is  nog steeds gekleed. Na de koffie ruim ik de salontafel af en leg er een badhanddoek en een paar kussens op. 

Het glijmiddel en de toys heb ik voor hem klaargelegd. Ik ga voor hem op tafel liggen. Hij kan op zijn gemak in de bank zittend met mijn kontje spelen, want dat trekt hem wel. Hij trekt een latex handschoen aan, smeert glijmiddel op mijn anus en laat een vinger bij me naar binnen glijden. Niet veel later gevolgd door nog meer vingers. Voorzichtig vingert hij  me. Wanneer zijn oog op mijn opblaas dildo valt, worden zijn vingers snel vervangen door deze dildo. Ik word stevig geopend. Wanneer hij de buttplug plaatst, ontdoet hij zich van zijn broek en vraagt mij of ik hem wilde pijpen.

Natuurlijk wil ik dat. Terwijl ik daar vol over gave mee bezig ben, krijg ik toch respect voor dit oude baasje. Zijn pik groeit in mijn mond. Het is een behoorlijk exemplaar waar menig vrouw niet teleurgesteld in zou zijn. Ondertussen heeft hij een condoom om zijn pik geschoven. Hij vraagt me om op mijn knieën voor hem te gaan zitten. Ik voel hoe zijn pik in mijn kontje naar binnen schuift. Rustig neukt hij me. Ik beweeg ritmisch met hem mee en knijp mijn kringspier om zijn pik stevig aan. 'Ik moet even stoppen, anders kom ik klaar', mompelt de oude baas.

'Ik wil dat jij mij nu neemt.' Hij neemt de voorovergebogen positie van mij over. Nadat ik mijn pik voorzien heb van een jasje en wat glijmiddel ga ik achter hem staan en laat mijn pik bij hem naar binnen glijden. Ook hij geniet van deze positie. Wanneer het mij ook te heftig word, gaan we naar de badkamer waar we onszelf opfrissen. Ik vraag hem om op bed te gaan liggen. Daar pijp ik hem nog een keer en trek hem af. Ik moet veel moeite doen, maar dan lukt het hem toch om klaar te komen. Het orgasme moest echt uit zijn tenen komen. Hij blijft nog enkele minuten bewegingsloos liggen.

Ik vraag hem lachend of hij nog een kopje koffie lust. Opgefrist komt hij terug de woonkamer in gelopen. Ik schenk hem een kopje koffie in en daarna kletsen we nog wat. Ik ben nog steeds naakt en vraag hem of hij wil dat ik me voor hem aftrek. Verrassend genoeg vindt hij dat leuk om te zien. Hij zit aandachtig te kijken wanneer ik ga spuiten. Ondanks dat ik mezelf nu bijna dagelijks aftrek, spuit ik een mooie hoeveelheid zaad. De eerste straal bereikt bijna mijn tepels. Ondanks dat we twintig jaar in leeftijd verschillen, is hem dit niet aan te zien. Ik hoop dat ik over twintig jaar ook nog een dergelijke ervaring mag beleven...

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 0 sterren
0 stemmen