IX Trots op je subje

Ingezonden door Mosby & Cira

Ik had me feitelijk voorgenomen om verder geen ervaringen meer te delen. Mijn eerste verhaal was voldoende en alleszeggend over mijn gevoel, de relatie met mijn Meester en hoe hij met me omgaat. Díé ervaring wilde ik toen graag delen met iedereen. Te meer omdat ik er zo vol van zat en zo ongelooflijk dankbaar ben dat ik me zijn sub mag noemen.  Dat hij me zijn collar heeft geschonken en ik hem werkelijk in alles wil gehoorzamen. Het subgevoel heeft me helemaal te pakken.

Misschien dat velen na het lezen van mijn enthousiaste verhaal wel gedacht hebben dat ik een redelijk softe Meester/sub-relatie heb binnen de BDSM-wereld. Dat kan dan misschien wel zo zijn, want ik weet uit eigen ervaring, maar zeer zeker ook uit het lezen van diverse verhalen, dat het er in veel gevallen aanmerkelijk hardhandiger en pijnlijker aan toe kan gaan zowel geestelijk als lichamelijk. In mijn eerdere relatie was dat ook absoluut zo en ik dacht korte tijd dat een snoeiharde Meester mijn hoogste doel zou blijven.

Echter nu ik mijn huidige Meester steeds beter leer kennen, geniet ik intens van de wijze waarop hij mij als zijn 'sletje', zijn sub behandeld. Dominant en mild straffend. Hij houdt niet altijd de teugels strak gespannen en als ik hem gehoorzaam en niet dwarslig is hij trots op zijn meisje. Dat laat hij ook weten en daar doe ik het voor! Wij subs allemaal toch? We willen volgens mij niets liever dan gekoesterd worden, ons veilig voelen in de armen van onze Meester en hem adoreren. Alle subs willen toch horen dat hun meester trots is op hun sub?

Ik zei al, ik wilde niets schrijven, maar Meester eist dat ik een verslag schrijf en publiceer over een moment van gisteren waar ik niet op bedacht was. Wat ging er aan vooraf? Na mijn eerste ervaringen, zoals beschreven in het vorige verhaal 'klokslag 15.00 uur', ontving ik enkele weken na deze ontmoeting mijn Meester weer. Dit was opnieuw een fantastische ervaring waarbij gaandeweg de avond nieuw aangeschafte speeltjes tevoorschijn werden gehaald en waar we beiden zeer van hebben genoten.

Spannende en nieuwe attributen waren de deur-hangboeien. Een bondageset waarbij ik met mijn polsen vast werd gemaakt aan de deur middels deurboeien en waarbij mijn gespreide bovenbenen ook in de riemen werden gehangen. Ik was totaal overgeleverd aan Meester. In verband met onze drukke agenda's zou in eerste instantie een nieuwe afspraak pas eind juli plaatsvinden. Die datum stond ook al vrij snel vast. Verrassend genoeg zou het zelfs een heel weekend worden waarbij Meester mijn nieuwsgierigheid tart door niet te zeggen waar, wat, hoe, etc. Grrr!

Een week of twee geleden meldde Meester me echter dat hij al in een vroeger stadium een verrassing in petto had en ook daar weigerde hij in eerste instantie veel meer over te vertellen dan dat het een leuke en spannende ontmoeting zou worden. Ik boekte op zijn verzoek in een grote stad een comfortabele kamer in een gloednieuw Van der Valk hotel en leefde met toenemende spanning naar de datum van onze ontmoeting toe. Helaas, hetgeen Meester had geregeld werd echter enkele dagen voor de bewuste avond gecanceld.

Ik ga verder niet op de details in. Het ging tenslotte niet door, maar wij waren beiden redelijk teleurgesteld. Te meer omdat er vooraf zorgvuldig en discreet contact bleek te zijn geweest met, naar bleek later, de man die samen met zijn partner onderdeel zou zijn van de geplande avond bij hen thuis. De partner wist ook niet meer dan hetgeen ik over de details wist. Dat hadden beide heren onderling zo afgesproken. In verband met verplichtingen van de dame was hij dus helaas genoodzaakt om de afspraak te annuleren.

Meester besloot na deze deceptie verder af te zien van contact en nam via e-mail afscheid van de man. Onze afspraak bleef echter intact. Wij zouden eerst een hapje gaan eten en er vervolgens samen in het hotel een spannende avond van maken. Ik kreeg als opdracht mee om in een ultrakort rokje, hooggehakte schoentjes, truitje met laag decolleté en een sexy push-up beha zonder slipje aan op het terras te gaan zitten en daar zijn komst af te wachten. Oh ja, en niet te vergeten, goed 'gevuld' met mijn trilei én buttplug in! 

Oeps, als dat maar goed ging. Buttplugs zitten namelijk niet altijd even stevig 'verankerd' en dan zo zonder slip aan... Het zal je toch maar gebeuren. Met dichtgeknepen billen begaf ik me dus naar het terras en zocht daar een mooi plaatsje uit. Meester seinde me nog in dat ik elke vijf minuten alvast het trileitje even aan en uit moest zetten totdat hij zou komen opdagen. Ik bestelde een drankje en wachtte (on)geduldig op mijn Meester. Af en toe inwendig trillend, maar dat was zeker niet vervelend te noemen.

Terwijl ik daar zo zat en een beetje bewoog, voelde ik ineens dat de kleine buttplug uit mijn kontje floepte. Oh my god! Gelukkig dat dit niet gebeurde, terwijl ik door de openbare ruimte van het hotel liep of elegant hooggehakt op het terras. Stel je toch eens voor! Aangezien ik al zittend mijn billen niet meer samenkneep, zat die kans er wel in. Tijdens het in doen had ik ook wat glijmiddel gebruikt. Het was mijn kleinste plugje met siersteen, omdat deze bij een lange zit prettiger aanvoelt dan de grotere versies die ik bezit. Dus ja, dan loop je het risico zo zonder slip aan.

Voorzichtig en discreet haalde ik de plug onder mijn billen vandaan en borg het kleinood op in mijn tasje. Niemand begreep de lach op mijn gezicht. Even later, nadat me via de telefoon werd opgedragen om alvast een biertje te bestellen, zag ik de auto van mijn Meester het terrein op rijden. Hij parkeerde de auto en kwam op me afgelopen. Het was zo heerlijk om hem weer te zien! Het blijft een apart gevoel. Het golft als een warme stroom door me heen. Hij kwam dichtbij me zitten en eiste direct de draadloze afstandbediening van het trilei op.

We dronken en babbelden wat en even later zag ik een man naderen die stopt bij ons tafeltje. Tot mijn grote verbazing begroetten Meester en hij elkaar alsof ze elkaar al kenden. Hij gaf mij vervolgens een hand en wat bleek? Het was de man van de gecancelde afspraak. Wow! Meester had hem namelijk in zijn afscheidsmail gezegd dat hij welkom was om nog even samen met hem en mij, zijn sub, wat te komen drinken. Meester verzocht de man om aan mijn andere zijde plaats te nemen en er werden wat drankjes besteld.

Het ijs was snel gebroken. We kletsten gezellig en open met elkaar en ondertussen bezorgde mijn Meester me met tussenpozen wat inwendig trillend genot. Na een paar minuten sommeerde Meester me ineens om mijn benen verder te spreiden. Hij boog zich voorover en streek subtiel met zijn vingers langs mijn inmiddels warme en natte kutje en liet daarbij ook mijn clitje niet onberoerd. En dat vol in het zicht van deze vreemde man. Geil hoor, maar daar bleef het niet bij! Meester likte aan zijn vingers en vroeg de man of hij misschien ook even wilde proeven hoe lekker zijn 'slet' smaakte?

Wat denk je dat die man zei en deed? Ja hoor, hij gaf direct gehoor aan het voorstel van Meester en zonder aarzeling zat zijn hand al tussen mijn geopende benen en voelde ik ook zíjn vingers over mijn vochtige lippen strijken. Er kon geen vinger in mijn kutje. Dat had Meester geblokt, aangezien mijn trilei niet echt van klein formaat is en wat dat betreft mijn 'roompotje' volledig vulde. De man proefde herhaaldelijk. Hij schoof zelfs even mijn rokje wat verder omhoog om met eigen ogen te zien wat daaronder verscholen zat.

Meester keek me met een geile, duivelse blik aan. Het wond hem zichtbaar op om mij in het openbaar uit mijn comfortzone te halen door deze verrassende move. Pffff! In mijn hoofd kwam even de gedachte opzetten aan de mogelijkheid dat het misschien niet bij een 'proeverijtje' hier op het terras zou blijven en dat Meester met de man had afgesproken om ons later op de avond te vergezellen naar de hotelkamer voor een ménage à trois. Als trouwe en gehoorzame sub zou ik dat uiteraard ook hebben ondergaan als dat de wens van Meester zou zijn.

In mijn hart wilde ik het op dat moment liever niet, omdat ik me had ingesteld op een samenzijn met mijn Meester. Wat ik wil doet er in mijn optiek niet toe. Alle zaken waar ik echt bezwaar tegen heb, staan netjes in ons contract vermeld. Daar staan niet veel 'dont's' in, maar lucky me, bleef het bij deze toch wel spannende handtastelijkheden. Na een uurtje nam de man afscheid en vertrok. Meester en ik hadden daarna samen een heerlijke, stomende, erotische avond nadat we eerst een hapje zijn gaan eten in het gezellige en drukke stadscentrum.

De nacht duurde nog lang. De volgende morgen verraste mijn Meester me met een zalige en langdurige yoni massage, want dat krijg ik van hem als ik die heb verdiend. Sensationeel! Onze wegen scheidden zich na een lekker luxe ontbijt en een gezamenlijk warm ontspannend bad. Vol verwachting kijk ik uit naar het volgende verrassende uitstapje aan het einde van deze maand. Ik ga toch proberen Meester zodanig te teasen dat hij wat meer loslaat, maar het zal bij voorbaat denk ik tot niets leiden.

Misschien komt er dus nog wel een vervolg. Misschien doe ik sommige lezers zelfs een plezier met het opschrijven van mijn beleving over deze voor mij perfecte, mildere vorm van een Meester/sub-relatie. Enerzijds gebaseerd op dominantie, gehoorzaamheid, lust en verlangen en anderzijds zeker ook op respect vóór en interesse ín elkaar. Het houden van binnen de aangegeven kaders. Ik voel me gelukkig. Hij is voor mij de ideale Meester en ik adoreer Hem. 

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4 sterren
2 stemmen