Massage met happy end

Ingezonden door Bas

Na een lange werkdag, die veel stress teweeg had gebracht, was ik tevreden onderweg naar huis. Alles was geregeld. Het was een uurtje of tien in de avond en ik vond wel dat ik een biertje had verdiend. Onderweg naar een barretje liep ik langs een massagesalon die ‘Happy Hugs’ heette. Het leek me duidelijk wat voor een salon dat was. Hier in Hong Kong deed men sowieso niet moeilijk over massages met een 'happy ending', maar ik had het nooit gedurfd. Betalen voor seks? Niet dat ik daar nou hele principiële bezwaren tegen had, maar ik wilde het gewoon niet.

Een gewone massage daarentegen waarbij gewoon wat meer dan je schouders werden gemasseerd, dat was toch geen seks? Dat was gewoon een 'handeling'. Ik trok de stoute schoenen aan en besloot naar binnen te gaan. Het was eigenlijk een gewone massagesalon. Geen bordeelachtige verlichting, maar een vriendelijke dame achter de balie. 'Hello sir. How can I help?'. Nu begon ik toch te stotteren. Ik stamelde dat ik voor een massage kwam. 'Off course sir. With happy end?' Ze draaide ze er niet omheen. Ik knikte.

De dame achter de balie drukte op een belletje en een vrouw van begin veertig met een vriendelijk gezicht kwam binnen. 'This is Jean. If you want she can give you a massage right now.' Dat leek me een goed idee. Jean was geen foto-model, meer een vriendelijke mevrouw. Maar goed, ik ging dan ook niet naar een bordeel om met een jonge meid naar bed te gaan, ik kwam gewoon voor een massage. Ik betaalde vooraf en liep achter Jean aan naar een kamertje op de eerste verdieping.

Ze vroeg mij me helemaal uit te kleden. Nog ietwat beschaamd probeerde ik mijn halve erectie buiten haar zicht te houden. Niet dat ze er echt oplette, ze was gewoon bezig de kamer klaar te maken. Ik moest op mijn buik op een massagetafel liggen en ze begon mijn rug, schouders en nek te masseren. Het was zalig! De stress verliet mijn lichaam en eigenlijk was ik na een paar minuten alweer vergeten dat ik voor een echte massage kwam. Dit was gewoon heel erg ontspannend. Na ongeveer twintig minuten moest ik mezelf omdraaien.

Daar lag ik toch maar gewoon open en bloot met mijn geslacht. Ze masseerde mijn voorhoofd en daarna mijn bovenbenen. Ze bewoog steeds meer richting mijn pik. De eerste stimulering was dat ze de koude massageolie uit de tube op mijn pik liet landen. Die reageerde gelijk door weer in de halfstijve stand te gaan staan. Geen moment was er sprake van dat Jean kleding uitdeed, uitdagende poses aannam of erotische dingen zei. Nee, ze masseerde gewoon goed. Toevallig nam ze een extra stukje lichaam mee. Jean speelde lang met mijn ballen en teasde me echt maximaal.

Toen ik het bijna niet meer hield, pakte ze mijn pik vast en begon mijn eikel te masseren. Alleen dat. Haar vingers krioelden vaardig om mijn eikel. Daarna begon ze aan de schacht en vervolgens masseerde ze mijn hele pik. Door de vele olie zou ik het geen aftrekken noemen, want daarvoor was gewoon te weinig weerstand. Daardoor hield ik het lang vol voordat ik een orgasme op voelde komen. Toen het moment van hoogtepunt dichterbij kwam, zei Jean eindelijk weer iets. 'Prostate massage sir?' Ach ja, waarom niet. Ik knikte weer.

Jean smeerde extra olie rondom mijn anus en streelde over mijn kontgaatje. Toen ik naar haar mening ontspannen genoeg was, gleed ze met één vinger naar binnen en duwde tegen mijn prostaat. Ik had het gevoel alsof ik bijna direct klaar kwam. Ik keek op en zag dikke stralen voorvocht uit mijn eikel druipen. Jean duwde en masseerde mijn prostaat meer en harder via mijn kontgaatje. Dit was echt hemels. Als ze op mijn prostaat duwde, voelde ik het tintelen in mijn eikel. Ze pakte mijn keiharde pik stevig vast en toen was het al teveel.

Ik voelde dat ik klaar ging komen en kreunde als waarschuwing. Jean gaf geen krimp en duwde alleen maar nog iets harder tegen mijn prostaat. Ik kwam klaar. Dikke klodders sperma vlogen door de lucht en landde op mijn buik. Jean maakte het schoon en masseerde me nog wat verder totdat ik weer tot rust kwam. Ze wees me de douche, waar ik de olie, het zaad en mijn zonde weer van me af spoelde. Toen ik uit de douche kwam was Jean alweer verdwenen. Ik kleedde mezelf aan en liep langs de mevrouw achter de balie.

'Thank you very much!', zei ik en ik liep de deur uit. 'Come again!', zei de dame achter de balie. Dat was ik zeker van plan...

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4.125 sterren
8 stemmen