Zwembadseks

Ingezonden door Anoniem

In 2012 ben ik naar de Dominicaanse Republiek op vakantie geweest met mijn toenmalige vriendin. Daar hebben we seks in het zwembad gehad in een natuurlijke waterbron. Brrr dat was koud...

Na een lange reis van negen uur, zijn we eindelijk ingecheckt bij ons hotel. We hebben wel zin in wat verkoeling en hebben onze badkleding aangedaan. In onze badkleding zijn we naar het zwembad gegaan. Na even zoeken een leuk plekje gevonden te hebben, gingen we eerst wat drinken om het vakantiegevoel te krijgen. Stiekem had mijn vriendin toch andere plannen dan af te koelen in het zwembad. Iets later zijn we in het zwembad lekker speels met elkaar gaan klieren en rond gaan zwemmen. Het was best druk aangezien iedereen hetzelfde idee had.

Na lekker wat rondgezwommen te hebben, vonden we in het zwembad een leuk plekje met bubbels. Daar aangekomen was het zo druk dat er weinig plek was waardoor we dicht tegen elkaar aan moesten kruipen. Ik merkte dat mijn vriendin ondanks de drukte toch wat losser was geworden. Misschien kwam het door de drankjes die we op hadden in het begin. Ze drukte iedere keer haar billen in mijn kruis en bewoog dan langzaam omhoog en omlaag. 'Het wordt wat rustiger', zei ze. Ik zei: 'Ja inderdaad.' Ze draaide zich om en begon me heerlijk langzaam te zoenen. 

Ze sloeg haar armen om mijn nek heen en haar benen om mijn middel. Ze zakte wat verder naar benden en verdween onder water. Ze begon langzaam een schurende beweging te maken en drukte haar borsten zowat in mijn gezicht. In die houding zijn we langzaam naar de muur gegaan en ben ik met mijn rug tegen de muur gaan hangen. Het was wat rustiger geworden in het zwembad. Ze ging langzaam met één hand naar beneden en zakte langzaam mijn broek in om me heerlijk te stelen over mijn eikel. Hij was in middels al hard geworden. 

Zo ging ze even door. Af en toe haalde ze snel haar hand uit mijn zwembroek, omdat er mensen heel dichtbij langsliepen. Ze pakte langzaam mijn hand vasten drukte mijn hand tegen haar poesje aan. Ze zei: 'Die wil je wel he?'  Waarop ik antwoordde: 'Altijd!' Ze deed mijn zwembroek aan de voorkant naar beneden en haalde mijn harde lul eruit. Ze begon wat snellere bewegingen te maken, terwijl ik heerlijk aan haar poesje zat en ze kreunde heel zachtjes in mijn oor. Na even gefriemeld te hebben, zijn we in dezelfde houding een rustiger plekje gaan zoeken.

Ondertussen merkte ik dat ze steeds natter werd. Ze kroop langzaam iets verder omhoog en deed met één hand haar broekje naar de zijkant, zodat haar poesje zichtbaar werd. Ze had zo veel zin dat ze niet meer kon wachten. Nadat ze haar broekje opzij geduwd had, pakte ze mijn harde lul vast en stak hem er langzaam in. Ze begon langzaam haar heupen te bewegen waardoor hij erin en eruit ging. We konden geen harde bewegingen maken anders viel het op, maar ze bleef me berijden en begon steeds meer in mijn oor te kreunen.

Ik merkte dat haar heerlijke poesje samen begon te knijpen en te pulseren.Haar tepels werden hard en ik voelde dat ze moest klaarkomen. Dit moesten we even uitstellen, omdat er wat mensen langs kwamen zwemmen. Dit hield minimaal een half uur aan. Toen werd het weer even wat rustiger. Ze begon weer te knijpen en pulseren met haar poesje. Dit voelde heerlijk. Ik zei tegen haar dat we dit vaker moesten doen. Ze kwam zo heerlijk klaar dat haar bekkenbodem-spieren goed aangespannen waren en het voelde net alsof ze weer maagd was. 

Ze wilde dat ik ook heerlijk kwam, dus kon ze het niet laten om nog lekker door te gaan. Ze zei tegen mij dat we samen moesten klaarkomen. Ze ging nog even door. Dit kon ze normaal gesproken niet, omdat het te gevoelig was. Doordat ze  nu zo geil was, ging ze door. Misschien was het de spanning dat we betrapt konden worden? Ik wist het niet. Na even kort zo door te zijn gegaan, moest ik ook klaarkomen en zij voelde dat. Ze zei tegen mij dat ze de hele tijd op mij aan het wachten was. Ze was haar orgasme aan het uitstellen en dat kon ze niet meer. 

Na een tijdje kwam ik klaar en zij trok me er dieper in. Ik mocht er niet uit, want ze wilde voelen hoe ik kwam terwijl zij ook klaarkwam. Zachtjes kreunden we bij elkaar in de oren. Ze liet mijn pik eruit glijden en deed snel haar broekje weer goed. Ze wreef nog even snel met haar handen een paar keer over mijn halfharde lul heen, zodat ze zeker wist dat echt alles eruit was. Knuffelend en voldaan zijn we naar onze plek gezwommen. Ik moest toch nog even wachten met eruit gaan, want hij was nog niet helemaal slap. 

Ik weet zeker dat mensen een vermoeden hadden, maar we wilden hun vermoeden niet bevestigen. Ze zei tegen mij dat dit toch wel één van de lekkerste keren was. 

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 3.7142857142857 sterren
7 stemmen