Happy birthday!

 Ingezonden door Twan 

In deze fase van mijn leven mag ik meer van seks genieten dan dat ooit eerder het geval was. En ik ben echt niet een van de jongsten meer. Niet alleen verbaas ik mijzelf daarover. Zelfs Jewel (de lieve schat) vraagt zich wel eens af of ik het allemaal nog wel ‘trek’. Tot nu toe wel en ik geniet van mijn tenen tot mijn haarwortels. Vaak zoek ik de seks op, maar regelmatig komt het ook gewoon naar mij toe. Niet alleen lijk ik er geen moeite voor te hoeven doen, maar wordt de seks mij soms op een presenteerblaadje aangeboden.

Ondanks mijn al wat hogere leeftijd geniet ik van alles wat er op mijn pad komt. In alle vormen en varianten. Mijn leven is al mooi, maar de seks maakt het verrukkelijk. Afgelopen zaterdag haalde ik twee vriendinnen op van Schiphol. Ze kwamen terug van een wandelvakantie in Griekenland. Een van de vriendinnen is een medebewoonster van het appartementencomplex waar ik woon. Amper een jaar geleden kwam zij er in haar eentje wonen. We kwamen elkaar regelmatig tegen en we hadden dan wat vluchtige gesprekjes in de hal of bij de voordeur.

Niets bijzonders, maar wel voldoende om haar aan te bieden om haar en haar vriendin naar Schiphol te brengen en hen daar ook weer op te halen. Mijn aanbod werd in dank aangenomen. Met de koffers achterin de auto reden we naar huis. De dameswaren duidelijk vermoeid van een week wandelen en een vliegreis die door omstandigheden twee keer zo lang was geweest dan oorspronkelijk gepland. Er werd in de auto dan ook niet veel gesproken. De vriendin op de achterbank vertelde wel dat het de vorige avond in Athene toch nog laat was geworden.

Mijn medebewoonster Diana was namelijk vandaag jarig. Dat had het wandelclubje uitbundig gevierd. Nadat ik de dames met hun koffers keurig netjes voor de voordeur had afgezet, nodigde Diana mij uit om ’s avonds een verjaardagsborrel te komen drinken. Ach, waarom ook niet? Rond 21.00 uur belde ik aan. Diana deed open. Ze droeg gemakkelijk zittende kleding en droeg een soort van pantoffels met blote voeten. Wat je als man nooit moet, doen deed ik dus wel. Ik verpakte mijn vraag wel leuk door Diana te vragen hoe jong zij was gebleven. 'Vierenzeventig.'

Ik feliciteerde haar met drie zoenen op haar wangen. Ik meende iets van alcohol bij haar te ruiken. Het kon verbeelding zijn, maar na de drie zoenen bleef Diana toch net iets te lang tegen mij aanstaan dan strikt noodzakelijk was. Maar ja, zelfs een man met een dirty mind zoals ik moet niet overal meteen wat achter zoeken. Eerlijk gezegd zijn dames in die leeftijdsgroep ook niet direct mijn grootste uitdaging. Aan de andere kant heeft mijn ervaring mij geleerd dat de al wat oudere dames vaak veel intenser van seks kunnen genieten dan veel jonge(re) vrouwen.

Ik denk omdat wat oudere dames niet alleen hun lichaam veel beter kennen, maar ook omdat zij door de jaren heen heel goed hebben ontdekt wat zij niet, maar vooral ook wel erg fijn, lekker en geil vinden. Diana zou geen uitzondering blijken. In de woonkamer nam ik plaats op de hoekbank. Diana kwam uit de keuken terug met een glas Duvel voor mij en een glas witte wijn voor zichzelf. Er dobberden twee ijsblokjes in haar wijnglas. Niet omdat Diana de wijn anders te sterk zou vinden, maar omdat-zoals zij dat zelf zei- zij na een paar wijntjes wel eens los zou kunnen gaan.

Nog redelijk naïef vroeg ik wat ik mij daar bij haar moest voorstellen? Diana zei dat eigenlijk niet eens te weten. Meer uit belangstelling dan met een dubbelzinnige bedoeling vroeg ik haar wat dan het ergste was dat ik dan te zien zou krijgen. Of Diana dan soms naakt op de tafel zou gaan dansen? Van het eerste slokje wijn kon het nog niet komen, maar Diana kreeg wel een kleur. Met het stijgend aantal glazen wijn (dus deden die ijsblokjes steeds er helemaal niet meer toe) en de flesjes Duvel nam het gesprek gaandeweg een andere wending en kreeg het ook een andere lading.

Diana kwam naast mij zitten en bekende dat zij mij wel heel erg leuk vond. Die had ik even niet aan zien komen en dat zei ik ook. Waarop Diana aangaf dat zij daar zelf ook verbaasd over was. Waarom ik het precies deed, wist ik zelf ook niet, maar meer waarschijnlijk alleen vanuit genegenheid nam ik Diana in mijn armen. Diana sloeg haar armen ook om mij heen. Zoals dat dan gaat, werd er over en weer gestreeld. Eerst over ruggen en schouders. Dan over buiken en benen. Over de kleding en daarna onder een blouse en een T-shirt. Totdat handen blote huid gaan aanraken.

Waarbij ik duidelijk actiever was dan Diana. Onder het strelen en mogelijk ook wat minder geremd door de wijn (hoezo ijsblokjes?) deed Diana nog een bekentenis. Lichamelijk contact en aanraking was iets wat zij al jaren niet meer had meegemaakt. Wat ik ook merkte aan haar reacties op mijn aanrakingen. Als ik haar op sommige plaatsen streelde dan leek Diana even te sidderen. Haar ademhaling veranderde dan ook. Zeker toen ik voor het eerst haar borsten aanraakte. En nog wel over haar beha.

Toen mijn hand over Diana’s blote buik onder haar broeksband schoof, voelde ik een strakke onderbroek. Toen ik een vinger onder het elastiek stak volgde er weer een siddering, maar geen weerstand of een corrigerende hand. Waar ik een bos schaamhaar verwachtte, voelde ik heel lang alleen maar gladde huid. Pas vlakbij waar Dianas vagina moest beginnen, voelde ik een klein plukje schaamhaar. Een siddering en en zucht volgden toen ik (volgens Diana voor het eerst in jaren) haar clitje zachtjes aanraakte.

Diana’s gezicht verdween in mijn hals. Mijn middelvinger verdween tussen Diana’s schaamlippen. Ondanks dat zij nog niet echt vochtig was, gleed mijn vinger moeiteloos haar grotje in. Aan alles kon ik merken dat Diana al heel lang niet meer seksueel actief was geweest. Uit haar reacties op wat ik met en bij haar deed, maakte ik op dat Diana in haar bijna vijftigjarige huwelijk niet echt bekend was met het grote palet aan seksuele mogelijkheden en varianten. Aan de ene kant vond ik dat aandoenlijk. Aan de andere kant zag ik dat ook weer als een uitdaging.

Want waar lagen Diana’s grenzen? Zat er onder deze bedeesde- en duidelijk onervaren vrouw een zinnelijke vulkaan? Ik besloot om eerst maar eens te onderzoeken of ik Diana klaar kon laten komen. Met broek en onderbroek op haar enkels nam Diana mijn twee vingers in zich op. Binnen tien seconden hoorde ik soppende geluiden. Duidelijk voelde ik Diana’s sponsje onder mijn vingertoppen. Een in tempo toenemende streling van haar sponsje liet Diana, zoals zij zelf zei, voor het eerst in jaren klaarkomen. Helemaal onderuit gezakt lag Diana na te genieten.

Wat mij dan weer wel verbaasde, was het feit dat Diana vertelde dat zij, ondanks dat zij al jaren seksueel niet actief was geweest, zij toch al die jaren haar schaamhaar altijd tot dit kleine plukje was blijven reduceren. Grappig vind ik dat. Ik heb Diana nog twee keer naar een hoogtepunt gevingerd. Tot haar verbijstering leek Diana bij haar derde orgasme leeg te lopen. Een grote donkere vlek in de bank achterlatend. Dit had Diana nog niet eerder meegemaakt, vertelde zij. Maar wauw, wat was dit lekker geweest!

De lieverd heeft nog wel over mijn kruis en penis gestreeld, maar duidelijk zo onervaren dat ik er niet eens opgewonden, laat staan hard van werd. Dat hoefde ook helemaal niet. Vanavond ging het alleen maar om Diana. Mijn inschatting is dat ik uiteindelijk ook bij haar wel aan mijn trekken zal komen. Mijn grootste uitdaging is om te ontdekken hoever ik met Diana kan gaan en hoever ik haar kan krijgen. Zij zou niet de eerste vrouw zijn die ik op haar ontdekkingsreis van schuchter en terughoudend naar een niet te stoppen seksueel roofdier heb mogen begeleiden.

En alhoewel het eindresultaat onvoorspelbaar is, neem ik die handschoen graag op. Nogmaals van harte gefeliciteerd Diana! Dit verjaardagscadeautje heb ik in elk geval niet zien aankomen. En jij waarschijnlijk ook niet.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 0 sterren
0 stemmen