Hete zomerdag II

Het is een hete zomerdag. De zon staat hoog aan de hemel en brandt op mijn huid. Het is precies wat ik mezelf had voorgesteld van een week vakantie. De komende week wordt niks anders dan heerlijk relaxen bij het zwembad, eten en slapen. Dat heb ik wel verdiend na een periode van hard werken. Ik heb een plekje gevonden aan de rand van het zwembad. Een vriendelijke ober vraagt me wat ik wil drinken. Ik bestel een lekkere cocktail en installeer mezelf op het ligbed. In mijn koffer heb ik een paar boeken uit mijn boekenkast gedaan.

Eén van die boeken heb ik meegenomen naar het zwembad. Ik haal het boek uit mijn tas, sla het open en begin te lezen. In het zwembad voor me is het aardig druk. Ik bekijk de andere hotelgasten aandachtig. Er zijn veel stellen met kinderen die zichzelf vermaken in het zwembad. Ik leg mijn boek weg en sta op van mijn bedje om zelf een duik in het verkoelen-de water te nemen. Voorzichtig laat in me in het zwembad glijden. Mijn lichaam koelt direct af. Ik trek wat baantjes en kijk naar hoe de andere gasten op hun luchtbed het zwembad ronddobberen.

De lifeguard blaast op zijn fluitje en wijst naar een aantal jongens die het zwembad in duiken. Hij zegt in zijn beste Engels dat ze hier niet mogen duiken en wijst naar het bordje naast de ingang van het zwembad. Pas nu valt mijn oog op de lifeguard. Ik bekijk hem aandachtig van top tot teen. Zijn huid is zongebruind en hij is best gespierd. Ik trek nog wat baantjes en verlaat het water via het trappetje. Mijn haren knijp ik uit, totdat het water niet meer van mijn haren drupt. Ik zet mijn zonnebril op en ga op mijn handdoek liggen. Ik pak mijn boek en ga verder met lezen.

Na een paar minuten merk ik dat ik al ben opgedroogd door de zon en voel de zon weer branden op mijn huid. Ik haal de zonnebrand uit mijn tas en begin mezelf in te smeren. Ik begin met mijn armen, benen en mijn gezicht. Vervolgens smeer ik de zonnebrand op mijn buik en schouders. Het wordt een uitdaging om mijn rug in te smeren, maar ik zal die uitdaging aan moeten gaan als ik niet met een vuurrode rug wil eindigen. Ik smeer wat zonnebrand op mijn hand en probeer zo goed en zo kwaad als het kan mijn rug in te smeren.

Achter me hoor ik een stem die vriendelijk in het Engels vraagt of ik wat hulp kan gebruiken. Ik draai mezelf om en zie dezelfde lifeguard als die straks ferm op zijn fluit naar die jongens blies. Van dichtbij ziet hij er zo mogelijk nog beter uit. Ik besluit zijn hulp aan te nemen en geef hem de fles zonnebrand. Zijn handen glijden over mijn rug en schouders en dat voelt best goed. Hij heeft hele zachte handen en vakkundig smeert hij mijn rug in. Het gebied onder mijn bikinibandjes smeert hij eveneens zorgvuldig in.

Hij zegt dat mijn rug wat stijfjes aanvoelt en dat ik een bezoek zou moeten brengen aan de spa van het hotel om mijn rug te laten masseren. Ik laat hem weten dat ik later deze week de spa zeker een bezoek zal brengen en bedank hem voor het insmeren van mijn rug. Hij gaat terug naar zijn post bij het water en houdt de kinderen die in het water aan het spelen zijn nauwlettend in de gaten. Vanachter mijn zonnebril zie ik dat hij af en toe mijn kant op kijkt. Ik ga verder met het lezen van mijn boek.

Het boek gaat over een vrouw die tijdens haar werk heel wat spannende erotische avonturen beleefd. Het boek bezorgt me af en toe rode oortjes. In combinatie met de zon op mijn lichaam zorgt dat ervoor dat mijn bikinibroekje wat vochtig wordt. De zon wordt wat minder krachtig en als ik op mijn horloge kijk, zie ik dat het al bijna tijd is om naar mijn kamer te gaan. Ik trek mijn jurkje en slippers aan, pak mijn spullen in en breng de handdoek terug naar de towelbox. Na een korte wandeling kom ik aan bij mijn hotelkamer. Ik schenk een drankje voor mezelf in en zet alvast de douche aan.

Even snel een douche nemen en de zonnebrand en chloor van me afspoelen voordat ik een hapje ga eten in het restaurant. Er wordt op de deur geklopt en ik zet mijn drankje weg om de deur open te gaan doen. Het is de lifeguard. Hij heeft mijn boek in zijn handen en loopt mijn kamer in. Het boek had ik blijkbaar bij het zwembad laten liggen. Hij kijkt naar de kaft. Hij vraagt me waar het boek over gaat. De afbeelding op de kaft laat niet veel te raden over. Ietwat onge-makkelijk begin ik te vertellen waar het boek over gaat. Hij ziet dat ik bloos en hij glimlacht.

Hij overhandigt mij het boek en onze handen raken elkaar. Weer voel ik hoe zacht zijn handen zijn. Nu zie ik ook hoe mooi sprankelend zijn ogen zijn. Hij vraagt hoe het met mijn rug en schouders is. Ik antwoord naar eerlijkheid dat het ondanks de warmte nog steeds een beetje vast zit. Hij zegt dat hij een opleiding volgt tot masseur. Hij wil niet zijn hele leven naast het water als lifeguard doorbrengen en hoopt een baan te vinden als masseur. Ondeugend kijkt hij me aan en vraagt me of hij wat hij heeft geleerd op mij mag oefenen.

Ach ik kan best een massage gebruiken en besluit op zijn aanbod in te gaan. Ik zet de douche uit aangezien ik die voorlopig toch nog niet ga gebruiken. Hij vraagt me mijn jurk uit te doen en plaats te nemen op het bed. Ik doe wat hij zegt en ga op het bed liggen. Hij loopt de badkamer in om te kijken of er iets bruikbaars staat om mij te masseren. Hij vindt de huidolie die ik heb meegenomen om mezelf in te smeren na het douchen. Ik lig nog steeds op het bed als hij de kamer binnenkomt. Hij heeft alleen een zwembroek en een t-shirt aan.

Ondanks het t-shirt heb ik een goede indruk van wat er zich onder het t-shirt bevindt. Hij gaat naast me op het bed zitten. Hij draait de dop van het flesje met olie open en doet wat olie op zijn handen. Hij wrijft in zijn handen om de olie op te warmen. Even later voel ik hoe hij de olie over mijn schouders en rug verdeeld. Zijn aanrakingen voelen erg prettig aan op mijn huid. Hij begint met mijn schouders en als hij die heeft gemasseerd vervolgt hij de massage van mijn rug. Ik voel hoe mijn lichaam zich ontspant.

Hij maakt de sluiting van mijn bikini open, zodat hij mijn gehele rug kan masseren zonder dat er olie op mijn bikini komt. Zijn handen glijden soepel over mijn rug en slaan hierbij geen plekje over. Ik voel zijn handen ook langs de zijkant van mijn lichaam gaan. Stiekem hoop ik dat hij iets lager gaat met zijn handen en hij de zijkant van mijn borsten per ongeluk streelt. Hij vervolgt zijn massage en subtiel doet hij mijn bikinibroekje iets omlaag, zodat hij ook mijn onderrug kan masseren. Dit voelt ook heerlijk. Zijn handen gaan steeds iets lager en ik laat hem zijn gang gaan.

Weer gaat mijn bikinibroekje iets verder omlaag. Ik voel hoe zijn zachte handen over mijn heupen glijden. Steeds iets verder naar de zijkant. Zijn handen vervolgen hun weg naar mijn billen. Stevig neemt hij mijn billen onder handen. Ik voel hoe ik steeds meer opgewonden raak door zijn aanraking. Hij pakt opnieuw de fles met olie en doet wat olie op zijn handen. Hij wrijft de olie wederom warm met zijn handen. De verwarmde olie smeert hij uit over mijn benen. Hij start met mijn onderbenen. Eerst mijn linker- en vervolgens mijn rechterbeen.

Zodra mijn onderbenen gedaan zijn, herhaalt hij het ritueel met mijn bovenbenen. Zodra hij in de buurt komt van mijn bikinibroekje merk ik dat mijn lichaam daarop reageert. Vurig hoop ik dat hij mij daar per ongeluk aanraakt. Ik voel hoe zijn handen steeds iets dichterbij mijn bikinibroekje in de buurt komen. Hij masseert de binnenzijde van mijn dijen. Ik kan een voorzichtige kreun niet langer onderdrukken en ik hoor dat hij glimlacht. Dit moedigt hem aan om verder te gaan. Als hij klaar is met mijn benen masseert hij nog een laatste keer mijn rug.

Om er beter bij te kunnen en meer kracht te kunnen zetten verplaatst hij zich en gaat voorzichtig op mijn billen zitten. Hij masseert eerst mijn nek dan mijn schouders en vervolgens mijn rug. Wederom voel ik zijn handen richting de zijkant van mijn lichaam gaan. Heel voorzichtig strelen zijn handen de zijkant van mijn borsten. Ik voel hoe mijn lichaam onder het zijne kronkelt van genot. Hij herhaalt de handeling een paar keer en raakt daarbij steeds mijn terloops tepels aan. Die worden telkens stijf wanneer hij ze aanraakt.

Hij komt met zijn hoofd dichtbij het mijne en ik hoor hoe hij in mijn oor fluistert dat het tijd is om mezelf om te draaien. Gedwee doe ik wat ervan me gevraagd wordt. Mijn bikinitopje blijft op het bed liggen, terwijl ik mezelf omdraai. Nu heb ik alleen mijn bikinibroekje nog aan. Hij kijkt me aan met die prachtige ogen en zijn ogen glijden over mijn lichaam. Wederom doet hij wat olie op zijn handen en warmt de olie op voordat hij die op lichaam verdeelt. Hij start met het masseren van mijn armen. Als hij daarmee klaar is glijden zijn handen via mijn nek naar het gebied boven mijn borsten.

Hij zorgt ervoor dat hij mijn borsten net niet aanraakt. Mijn buik neemt hij eveneens onder handen. Ik voel zijn handen tegen het randje van mijn bikinibroekje glijden. Mijn hele lichaam is totaal ontspannen. Ik hunker naar zijn aanrakingen en hoop stiekem dat hij mijn borsten aanraakt. Alsof hij mijn gedachten kan lezen, glijden zijn handen van mijn buik richting mijn borsten. Hij kijkt me aan en ik knik dat het goed is. Stevig pakt hij mijn borsten vast en masseert ze alsof zijn leven ervan af hangt. De aanraking van mijn tepels zorgt ervoor dat ze stijf worden onder zijn handen.

Zachtjes knijpt hij erin. Mijn handen glijden onder zijn t-shirt. Ik voel hoe gespierd hij is en doe zijn t-shirt uit. Wederom zie ik dat heerlijke zongebruinde lichaam. Hij buigt zich naar me toe en kust me teder. Met zijn lichaam glijdt hij behendig over dat van mij. Hij stopt met zoenen en gaat met zijn handen via mijn buik richting mijn benen. Zijn handen glijden over mijn bikinibroekje. Hij streelt de binnenzijde van mijn benen en ik voel zijn vinger even over mijn clit glijden. Hij maakt me gek van verlangen. Hij zoent me en vervolgens verplaatst zijn mond zich via mijn nek naar mijn buik.

Hij zoent mijn liezen en tilt mijn bikinibroekje voorzichtig iets op. Hij likt mijn dijen en duwt het bikinibroekje weer op zijn plaats. Met beide handen pakt hij mijn bikinibroekje vast en trekt het over mijn heupen. Hij zoent mijn onderbuik en venusheuvel. Tenslotte voel ik hoe hij mijn billen voorzichtig optilt en mijn bikinibroekje uitdoet. Hij masseert mijn vagina. Eerst uitwendig en later inwendig. Niet veel later voel ik hoe zijn tong over mijn vagina glijdt. Hij likt mijn clit eerst voorzichtig en later iets steviger. Ook maakt hij afwisselend zuigende en likkende bewegingen.

Ik voel mezelf licht worden in mijn hoofd. Ik ga steeds zwaarder en dieper ademen. Ik kan mijn gekreun niet langer onderdrukken en laat mezelf steeds meer gaan. Hij laat me geen andere keus. Na een paar ferme likken hou ik het niet langer en kom luid kreunend klaar. Het vocht gutst uit mijn vagina. Hij komt met zijn hoofd richting het mijne en zoent me hartstochtelijk op mijn mond. Ik draai mezelf om en zorg dat hij op zijn rug komt te liggen. Ik ga bovenop hem zitten, pak de fles met olie en laat wat olie op mijn handen lopen. Ik verdeel de olie over zijn bovenlichaam en het mijne.

Ik buig me naar voren en voel hoe mijn borsten zijn bovenlichaam raken. Ik beweeg mezelf vloeiend over zijn lichaam. Ik begin bij zijn bovenlichaam en ga verder naar beneden richting zijn benen. Hierbij glijd ik ook over zijn zwembroek. Ik voel hoe hij langzaam steeds harder wordt. Ik zoen zijn bovenlichaam en zuig daarbij op zijn tepels. Die worden direct stijf door de aanraking van mijn mond. Met mijn mond ga ik langzaam verder omlaag richting de rand van zijn zwem-broek. Ik zoen zijn dijen en til zijn zwembroek op, zodat mijn vingers zijn ballen even aan kunnen raken.

Met mijn mond doe ik zijn zwembroek tergend langzaam uit. Ik neem zijn keiharde pik in mijn mond en begin hem te zuigen. Ik zorg dat mijn mond lekker vochtig is en lik hierbij over zijn eikel. Ook neem ik zijn ballen in mijn mond en lik de zijkant van zijn pik. Ik neem zijn pik weer in mijn mond en begin hem steeds iets harder te zuigen. Met mijn hand beweeg ik al draaiend langs zijn schacht omhoog en omlaag, terwijl mijn mond zijn pik omsluit. Met mijn vrije hand masseer ik zijn ballen. Hij waarschuwt me dat hij het niet veel langer meer houdt en op knappen staat.

Ik haal zijn pik uit mijn mond en stop met het masseren van zijn ballen. Ik ga met mijn billen op zijn buik zitten en schuif zijn pik bij me naar binnen. Terwijl ik mijn heupen steeds van voor naar achter schuif, voel ik hoe hij diep bij me naar binnen gaat. Hij raakt hierbij mijn G-spot en ook mijn clit wordt hierdoor gestimuleerd. Hij kreunt van genot. We zoenen terwijl ik mijn heupen blijf bewegen. Hij vraagt me of ik op mijn handen en knieën wil gaan zitten, zodat hij mij van achteren kan nemen. Ik voel hoe hij achter me komt zitten en diep in me stoot.

Met zijn handen pakt hij afwisselend mijn heupen en borsten vast. Na een aantal ferme stoten houdt hij het niet langer en komt in me klaar. Hij draait me om en kust me. Hij zegt dat hij heeft genoten van mij en van onze avond samen. Hij vraagt me of ik morgen weer bij hem aan het zwembad kom liggen. Ik lach en antwoord bevestigend. Dit zou zomaar eens het begin van een mooie en relaxte vakantie kunnen zijn. In elkaar verstrengeld vallen we in slaap. 

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4.4444444444444 sterren
9 stemmen