Mijn eerste keer met een prof

Ingezonden door Simon & Jens

Weer heeft mijn vrouw hoofdpijn. Het is al de zoveelste keer. Dit is de druppel die de emmer doet overlopen en dus besluit ik naar de hoeren te gaan. Op internet vind ik een club waar amateur prostitutie is. Omdat het voor mij de eerste keer is, besluit ik daar heen te gaan. Gespannen ga ik naar de club en waar ik hartelijk ontvangen word door een knappe dame. Later blijkt dat zij de manager is van dit bedrijf. Ze ziet dat ik wat gespannen ben en als ik haar vertel dat het voor het eerst is dat ik naar de hoeren ga, stelt ze mij op mijn gemak en neemt me mee naar de bar. Daar moet ik eerst bij haar afrekenen.

Het bedrag valt me eerlijk gezegd mee. Ze vraagt op wat voor type vrouw ik val. Ik zie aan de andere kant van de bar een mooie, strakke sportieve vrouw zitten met ogen waar ik in verdrink en lippen om te zoenen. Bovendien komt ze me vaag bekend voor. De knappe manager geeft aan dat deze dame er vandaag ook voor het eerst is. De mooie dame en ik hebben oogcontact gemaakt en ik geef aan dat ik haar wil. Ze haalt de mooie dame voor mij op en begeleidt ons naar een kamer waar we onze gang kunnen gaan. 'Veel plezier', zegt de manager als ze ons binnen laat. 

Als de deur achter ons dicht valt, staan de mooie dame en ik tegenover elkaar en kijken elkaar aan. Er gaat een schok door me heen. Ineens weet ik wie ze is. Ze is de ex-vrouw van een vroegere collega. Hij werkt nu in het buitenland en is van haar gescheiden. Ik heb haar nooit live gezien, maar wel op foto's. Hij geilde er op mij foto's van zijn naakte vrouw te sturen. Hij was stapelgek op haar. Helaas was dat niet wederzijds en daarom zijn ze tot zijn verdriet gescheiden. Voor de scheiding, maar ook daarna stuurde hij me foto's van haar. Honderden keren heb ik me op die foto's afgetrokken. 

Ik was helemaal in de ban van haar. Haar foto's hypnotiseerden me, namen bezit van me. Hij stuurde verhalen over hun erotische ervaringen, waardoor mijn obsessie voor haar alleen maar toenam. Ik fantaseerde iedere avond over haar als ik ging slapen en trok me daarbij stiekem af. Mijn vrouw verwaarloosde ik zelfs en als ik haar neukte dacht ik alleen maar aan Iris, want zo heette de vrouw van mijn collega. Zo kwam ik klaar in mijn vrouw denkend aan Iris. Ik wist dat Iris geil was. Ik wist eigenlijk alles van haar seksuele uitspattingen. Mijn collega heeft het me allemaal uitgebreid verteld. 

Het meest merkwaardige vond ik te horen dat het haar eigenlijk koud liet, ook al was ze heet. Alsof ze erboven stond. Verheven boven al dat geile gedoe, terwijl ze toch erg geil was. Ze was een beetje mysterieus, maar dat maakte haar juist zo interessant. Niet alleen voor haar ex en voor mij, maar voor alle mannen. Alle mannen hebben haar zo ervaren, begreep ik van haar ex. Er is geen vrouw die me de laatste jaren meer heeft beziggehouden dan deze vrouw, deze Iris. Nu staat ze voor me. Nadat ik hersteld ben van de schok stel ik mij voor. ‘Mijn naam is Jens', zeg ik en zij stelt zich voor als Iris. 

Ik kan het niet voor mij houden en zeg haar dat ik haar ken, via foto’s en verhalen van haar ex-man. Ik zeg dat ik haar een prachtige vrouw vind en mezelf regelmatig heb afgetrokken, terwijl ik naar haar naakte lichaam keek. Ze kijkt mij verbaasd aan en glimlacht. ‘Dus mijn lichaam heeft geen geheimen meer voor jou. Ik zal me uitkleden dan kun je beoordelen of je mijn lichaam in het echt net zo mooi vindt als op de foto’s.’ Ik moet plaats nemen op de stoel en zij gaat vlak voor mijn neus een striptease uitvoeren. Langzaam laat ze haar strakke jurkje op de grond vallen. 

Met alleen nog een zwart kanten beha en een string aan staat ze voor mij. Wat een goddelijk lichaam. Er begint meteen iets te groeien in mijn broek. Ze draait zich om en vraagt mij om haar beha los te maken. Terwijl ik dat doe, voel ik haar zachte warme lichaam. Super geil word ik hiervan. Ze legt haar beha op een stoel en draait zich om. Ik kijk nu recht naar haar prachtige stevige borsten met inmiddels harde tepels. Zij is dus ook opgewonden geraakt. Ik bestudeer de rest van haar lichaam en zie een mooie platte buik en een paar gespierde benen. 

Inmiddels knapt de rits zowat uit mijn broek, zo hard is mijn pik. Iris draait zich opnieuw om en trekt haar string nu ook uit. Ik kijk tegen haar prachtige billen aan. ‘Pak ze maar beet als je wilt Jens', zegt ze. Mijn handen gaan gretig naar haar billen en ik masseer ze. Eerst voorzichtig, dan stevig. Ik hoor haar zachtjes kreunen van genot. Dan draait ze zich om en nu heb ik zicht op haar mooie kale kutje. Ze doet haar handen in haar zij en vraagt mij uitdagend: 'En, hoe vind je mijn lichaam real life?' ‘Nog mooier dan op de foto', zeg ik met schorre stem. 

‘Dan wil ik nu wel eens zien hoe mooi jouw lichaam is', zegt Iris. 'Jij ziet eruit als een lange, slanke man en ik wil wel eens zien hoe jij er naakt uit ziet. Kleed je maar eens uit en ga op je rug op dat bed liggen.’ Ik kleed me snel uit en ga liggen. Op de achtergrond hoor ik softe pianomuziek, het licht wordt gedimd. Dan voel ik hoe ze op het bed klimt en schrijlings op me gaat zitten. 'Ik ga je eerst met warme olie masseren. Body tot body.' Ze giet olie in haar hand en spreidt dat uit over mijn buik en romp, Daarna over mijn armen en mijn hals. 

Dan buigt ze naar mij toe, zodanig dat haar borsten bij mijn hoofd komen. Haar tepels raken mijn lippen. Ik open mijn mond en zuig erop. Ondertussen beweegt ze met haar bekken over mijn linkerbeen. Haar kutje schuift over mijn dij. Ze draait zich om en wendt zich naar mijn benen die ze ook insmeert. Ze gaat steeds hoger en raakt even mijn ballen aan. Ze gaat weer naar beneden, daarna weer helemaal omhoog en dan pakt ze mijn pik beet. Langzaam trekt ze me af, heel langzaam. Stijver is mijn pik nooit geweest. Ze buigt weer voorover en wrijft mijn eikel tegen haar borsten. 

Met haar mond wendt ze zich naar mijn hoofd en langzaam geeft ze me een zoen op mijn mond, haar tong cirkelt rond mijn tong. Alles doet ze langzaam, ook als ze mij pijpt en in mijn ballen knijpt. ‘Nu wil ik gaan liggen', zegt ze. Iris gaat op haar rug liggen. Haar lichaam glimt van de olie die daarop is gekomen door de body massage die ze gegeven heeft. Ik kijk verwonderd naar deze perfecte vrouw en besluit om haar te masseren op dezelfde manier als ze mij gemasseerd heeft. ‘Draai eerst maar even op je buik', zeg ik. 

Ik giet olie in mijn handen en begin haar rug te masseren. Daarna zak ik af naar haar goddelijke, strakke billen. Ondeugend gaan mijn handen zo nu en dan tussen haar benen en ik voel dat ze daar warm en nat is. Dan verder naar haar gespierde benen en kuiten. Wat een sportieve vrouw is ze. Als ik haar voeten heb gemasseerd, vraag ik haar om op haar rug te draaien. Nu masseer ik haar voorkant. Na haar hals verwen ik haar stevige, kleine borsten, de tepels, inmiddels hard, krijgen extra aandacht. Iris gromt van genot. 

Ik ga door naar haar platte buik, wrijf even langs haar kale kut en ga dan verder met haar benen. Als ik de binnenkant van haar bovenbenen masseer en langzaam omhoogga, doet Iris automatisch haar benen al uit elkaar. Ze smeekt me om haar kutje te verwennen. Ik besluit om haar eerst te gaan vingeren. Eerst een en al snel een volgende vinger, om haar uiteindelijk met drie vingers te vingeren. Iris sopt als ik snel heen en weer ga met mijn vingers. Ik buig tegelijkertijd voorover en begin haar te tongen. Ze beantwoordt mijn zoen gretig. 

De ademhaling van Iris wordt zwaarder en ze bereikt een hoogtepunt. Kreunend van genot komt ze klaar en een straal vocht spuit uit haar kut. Ze kijkt mij aan met een geile blik en fluistert: 'Nu wil ik die harde stijve pik in mijn kut voelen. Neuk me Jens, neuk me hard!’ Daar ben ik hard aan toe en ik bedenk me geen seconde. Ik kruip tussen haar dijen en schuif mijn pik langzaam in haar drijfnatte kutje. Tegelijkertijd kus ik haar op haar mond en dat houd ik steeds vol. Kussen en neuken vind ik heerlijk. 

Ik neuk haar eerst langzaam, het tempo voer ik steeds meer op en uiteindelijk ram ik erop los. Het kletst op haar benen en buik. Ondertussen knijp ik haar zo nu en dan in haar tepels. Zo hard ik kan. Ze kreunt het uit voor zover dat mogelijk was, want ik blijf haar zoenen. Ik kom niet gewoon klaar, ik explodeer en spuit haar vol zoals ik dat nog nooit gedaan heb. Een salvo als van een mitrailleur, stoot na stoot, tot ik de laatste druppel er heb uitgeperst. Hijgend rol ik van haar af en ook zij hijgt alsof ze een marathon heeft gelopen. 

Dan kijken we elkaar aan en geven elkaar weer een zoen. Ze komt overeind, pakt mijn pik en trekt het laatste restje sperma uit. ‘Ik ga douchen', roept ze daarna. Even later hoor ik het douchewater kletteren. Enkele minuten later sta ik aangekleed en wel weer buiten. Een beetje verdwaasd stap ik op mijn fiets en rijd naar huis. Ik besef dat dit een absoluut hoogtepunt in mijn leven is geweest.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 5 sterren
3 stemmen