Joggen

Ingezonden door Hans de Binder

Dinsdagavond is mijn vaste hardloopavond. Donderdag ook. Ik stap in de auto en ga op weg naar het duinengedeelte bij ons in buurt. Bos en duin, heerlijk! Het is voorjaar. Een heerlijk zonnetje schijnt op mijn voorruit. Ik word rozig van de warmte. Na een kwartiertje rijden, draai ik de weg af en rijd een zandweggetje in naar de parkeerplek. Het oogt stil en rustig. Ik zie op de parkeerplek net een dame haar fiatje 500 uitstappen. Ik zie haar wel vaker. Zij jogt ook op dinsdag. Leuke en vlotte meid. Ik denk nog, toch eens een praatje mee aanknopen. Ik parkeer mijn bus naast haar fiatje en stap uit.

Ik sla mijn deur dicht en snuif de boslucht op. Heerlijk! Ik loop om mijn bus heen om mijn jack achterin te gooien. Een shirtje voldoet vandaag. Ik trek de achterdeur open en kijk schalks naar de dame, die haar achterklep open heeft staan en net haar schoen vetert. Ze staat voorovergebogen in haar kofferbak met een been op de bumper. Jemig, wat heeft zij een héérlijk strak kontje! Ze draait haar hoofd om en haar mooie koppie kijkt olijk mijn kant op. Vrolijk zegt ze: 'Hey, jij ook weer hier?' 'Tja', zeg ik, 'net boven veertig. Mijn buikje weg trainen hè.'

Ik gooi mijn jack in de bus, sla de deur dicht en kijk naar haar. Ze strikt nu andere schoen en weer staat haar kontje strak naar achteren. Ze merkt denk ik dat ik kijk, maar laat niks merken. Ik zie aan haar strakke broekje dat ze een string draagt. Op de een of andere manier triggert mij dat altijd. Ik voel een lichte tinteling in mijn balzak. Ho even denk ik, nou geen erectie krijgen. In dit broekje valt dat iets te hard op. Gênant! Ze draait zich om, slaat haar achterklep dicht, komt naar me toe en vraagt: 'Zo, bijna klaar?' Ze is iets kleiner dan ik, maar wat een figuurtje!

Ik schat haar op 1.65m, maar wat een mooi kort koppie! Haar strakke, roze shirtje met V-hals zit haar als gegoten. Ze bukt vlak voor me om nog eens aan haar veter te priegelen. Ik kan het niet laten: mijn ogen volgen haar decolleté. Haar mooie borstpartij zakt wat naar voren en ze gunt mij een geweldig aanblik in haar decolleté. Wauw! Ik schat een B-, misschien een C-cupje. Wat een mooi handje vol om beet te houden. Ze komt iets te langzaam overeind. Gunt ze me die aanblik nou of verbeeld ik me dat?

Ik zie dat ze geen BH'tje draagt en ja, echt nodig heeft ze dat ook niet. Ze staan parmantig vooruit. Haar tepeltjes priemen fier vooruit. Kennelijk heeft ze het koud of zou ze ook...? Ik druk die gedachte meteen weg. Mijn tintelingen nemen nochtans ernstige vormen aan. Ze kijkt me ondeugend aan, steekt haar hand uit en zegt: 'Marcha.' 'Aangenaam', zeg ik, 'Hans.' Ze geeft een ferme handdruk. Ik zie in een oogwenk mooie verzorgde handen met nep nagels, maar niet té. Ook een klein beetje make-up, maar niet teveel. Man wat een vrouw!

'Drie kilometerrondje samen?' vraagt ze. 'Ehhh', hakkel ik. Worstelend met gevoelens 'beneden' en met mijn verstand. 'Ehh, ja tuurlijk.' 'Kom op', zegt ze en ze trekt aan mijn shirtje. Ze knipoogt: 'Veertig plus, maar je hebt nog geen buikje hoor.' Haar hand glijdt over mijn buik. Mijn penis staat inmiddels fier overeind. Haar hand raakt net het kopje dat fier bovenin mijn broekje zit. Toeval? Kan niet anders prent ik me in. 'Nou, waar blijf je?' Ze rent inmiddels al metertje of twintig voor me uit. Ik moet meteen aanzetten om haar bij te houden.

Wat een pit in dat lijfje, denk ik nog. Tevens pogend mijn enorme erectie te laten verslappen. 'Zo', hijg ik, als ik haar na metertje of honderd over het zandpad heb bijgebeend. 'Jij hebt er zin in!' 'Nou, jij toch ook hoop ik?' lacht ze terug met een knipoog. We hebben er een stevige pas in hangen. Eigenlijk te veel voor een goed gesprek. De bospaadjes worden smaller. Zij holt net voor me uit. Op de brede paden daarnet kon ik haar heerlijke borsten in dat strakke truitje charmant op en neer zien hupsen bij elke stap, hetgeen de stijfheid van mijn lid alleen ten goede kwam.

Zo van achteren heb ik een prachtig uitzicht op dat heerlijke strakke kontje, waarin het stringetje nét een beetje zichtbaar is. Ik snak naar een pauze. Hollen met een stijve in je broek is echt een kwelling bedenk ik me. Na een kleine twintig minuten in stevige pas, slaan we een zijpaadje in dat langs een klein meertje loopt. Bij een stapel vers gezaagd hout, van bomen die in de laatste winterstorm zijn omgewaaid en nu pas gezaagd, houdt ze in. Hijgend draait ze zich om, kijkt me olijk aan en zegt: 'Moeite me te volgen, Hansje?'

Ik lach terug: 'Nee hoor, prima gangetje.' Ik vlij me neer op een stammetje wat rechtop staat. 'Even zitten hoor', zeg ik. 'Nou', zegt Marcha, 'vorige week ook gedaan op dit hout en mijn broek opengescheurd aan het ruwe hout. Ik kom even op jouw schoot zitten, oké? Dan scheurt er niks.' Voor ik 'ja' of 'nee' kan zeggen, duwt ze haar prachtige kontje op mijn schoot  alwaar mijn erectie nog allesbehalve uitgewerkt is. 'Zo, heb jij een labellostift in je broek in groot formaat?' Ze staat een klein beetje op, zakt weer en wrijft haar kontje tergend langzaam tegen mijn lid. 'Eh, nou, die ligt in de auto', stamel ik.

Ze draait een kwartslag op mijn schoot, vrij abrupt. Daar had ik  niet op gerekend. Ik vang haar op. Mijn hand glijdt vlak langs haar dijbeen. Ik voel de hitte uit haar schaamstreek komen. Haar broekje is nat. Zweet, denk ik nog. Ik trek haar weer op schoot. 'Wat doe je?' vraag ik. 'Nee, wat doe jíj?' vraagt ze. 'Zit jij altijd bij een dame tussen haar benen?' 'Nou, alleen als ik de kans krijg', zeg ik met een knipoog. Ze kijkt me diep in mijn ogen. De vogels kwetteren in de voorjaarszon. Onze hoofden komen dichter bij elkaar. Ik zoen haar vol op haar mond.

'Jezus!' Wat kan ze zoenen! Ik trek haar warme, bezwete, heerlijke lijf dichter naar me toe. Haar handen glijden onder mijn shirt. Mijn hand glijdt over haar dijbeen naar boven, over haar been, onder haar strakke shirtje. Al zoenend, af en toe plagend, draait ze weer een kwartslag en komt vol op mijn schoot zitten. Haar warme kruis bovenop mijn inmiddels enorme erectie. Ik sta op springen! Mijn handen zoeken haar borsten. Ik schuif haar truitje wat omhoog met mijn armen, terwijl ik haar borsten beet heb. Daar verschijnen ze: tepeltjes, zo hard en stijf.

Ze heeft het niet koud. Ze is zo geil als een pakje boter! Ik zoen haar in haar nek en speel heerlijk met haar borsten. Mijn handen gaan over haar rug naar haar kontje. Laag op haar rug, haar broekje in. Ik heb me niet vergist. Ik voel het stringetje zitten. Iets wat me nóg geiler maakt. Aangezien ze wat kleiner is, kan ik met mijn lange armen haar bilnaad volgen tot beneden. Ik til haar iets op. Ze werkt gewillig mee. Bijna raak ik haar kutje aan. Ik hoef niet eens tot daar te komen om te voelen dat ze net zo nat is als het meertje waar we op uit kijken.

'Staan!' zegt ze opeens. Onze monden verlaten elkaar. Ik til haar op en zet haar recht overeind. Ze trekt mijn shirt ineens uit en drukt me dicht tegen haar aan. Haar trotse tepeltjes priemen in mijn buik. Ik help haar uit haar strakke truitje. 'Wat een goddelijk lijf heb je', fluister ik in haar oor. 'Niks zeggen', fluistert ze. Ze pakt mijn broek aan de elastiek beet en rukt hem in een ruk samen met mijn onderbroek naar beneden. Mijn jongeheer, blij dat hij éindelijk genoeg ruimte en vrijheid heeft, toont dankbaar zijn blijdschap. Recht overeind, als in zijn beste jaren.

'Neuk me! Hans, neuk me!' Ze draait zich om en trekt haar broekje naar beneden. 'Zal ik je eerst lekker...' vraag ik nog. 'NEE!!' zegt ze, 'ik wil eerst je pik voelen. Straks mag je me beffen.' Ze bukt voorover tegen de houten stam. Ik weet niet goed hoe of wat. Ik streel haar geweldige kontje en laat mijn handen in haar broekje glijden. Ik pak haar billen vast en laat mijn hand naar haar navelstreek komen. We blijven intens zoenen. Ik laat mijn hand zakken. Ik voel het kant van het stringetje zitten. Mijn hand zakt verder.

Oh, ze heeft een heel klein streepje schaamhaar, voel ik. Ik kroel even in haar schaamhaar. Dan zakt mijn hand dieper. Soms moet je even zoeken. Bij Marcha geenszins. Zonder problemen glijden twee vingers rechtstreeks in haar klets, maar dan ook kletsnatte gleufje. 'Marcha, condooms. Hier heb ik niet op gerekend.' Lichte paniek maakt zich meester van me. Ze draait haar hoofd naar achteren: 'Neuk je met Jan-en-alleman?' 'Nee, alleen met mijn vriendin en dan safe.' 'Nou, ik ook niet. Zwemmen doe je ook niet met sokken aan! Kom op! Néém me! Nú!'

Ik stap naar haar toe. Haar prachtige billenpartij steekt fier naar achteren. Het geil tussen haar benen glinstert in het avondzonnetje. Ze is wat kleiner dan ik. Ik zak iets door mijn knieën, pak haar billen vast en trek ze iets uit elkaar zodat mijn keiharde eikel makkelijk binnen kan dringen. Ik houd hem tegen haar natte schaamlippen aan. Een siddering gaat door mijn lijf. Ik ga machtige seks hebben met dit prachtige schepsel. God bestaat echt! Ze drukt haar kontje naar achteren. Zonder haperen, schuift mijn keiharde penis tot de laatste millimeter ineens naar binnen. Marcha kreunt van genot.

Ik pak haar stevig beet op haar dijen en begin zachte stotende bewegingen te maken. Wat een heerlijke strakke gleuf! Mijn piemel zwelt nog verder aan nu. Ik kan het nat van haar langs mijn ballen voel druipen. Zo geil ben ik lang niet geweest.  Diepe, ferme halen; nee-niet-klaarkomen-nu afwisselen met korte plaagstootjes door alleen mijn eikel in haar gaatje te duwen. Ik laat haar met een hand los en terwijl we verder neuken, maak ik mijn vinger nat in mijn mond. Langzaam masseer ik haar kontgaatje. Marcha kronkelt van genot. Dit had ik niet verwacht van dit keurige meisje.

Het triggert me alleen maar meer. Ik raak in alle staten. 'Stop!' Marcha draait zich onverwachts om en zegt: 'Niet klaarkomen. Dat mag je straks over mijn kutje of tietjes of erin. Wat jij wil. Nu mag je me beffen.' Enigszins verrast door deze wending zak ik op mijn knieën. Mijn lul druipt van haar vocht. Dit is zó geil! Ze gaat achterover op de boomstam zitten. Mijn shirtje opgerold onder haar kontje, tegen de splinters. Ze doet haar benen wijd uit elkaar. Haar prachtige gleufje ontvouwt zich in de zon. Haar streepje schaamhaar keurig getrimd.

Ik pak haar voeten vast en lik haar vanaf haar enkels langzaam omhoog. Dan het andere been, tot mijn tongetje eindigt tussen haar schaamlippen. Heerlijk die zilte zoute smaak van haar geil, haar bezwete lijf en haar lichaamssappen. Ik lik ze en proef ze. Hemels! Ik spreid met een hand haar lippen uit elkaar. Dan plant ik mijn tong in haar kutje. Héérlijk! I love it! Langzaam  iets hoger naar haar klitje. Die zit waar ik hem zoek. Ik zuig hem helemaal tussen mijn lippen. Ik kijk omhoog. Marcha hangt achterover. Wat een mooie tietjes en wat een lekker koppie. Ik lik haar. Ze geniet hoorbaar en voelbaar.

Sidderingen gaan door haar lijf. Ze kreunt bij elke lik. Ze pakt mijn hand over en spreidt zelf haar schaamlippen. Ik neem dat als teken dat ze het prima naar zin heeft! Mooi. Ik heb een handje vrij om ook nog een vingertje te gebruiken om haar erbij te vingeren. Dat blijkt een schot in roos. Als ik mijn vingertje in haar kutje duw terwijl ik haar lik, zit ze tegen klaarkomen aan. Ze trekt iets terug, maar ik blijf haar likken. Ze kreunt harder en harder: 'Ja, Han. Oh, jaaaa!!!' 

Dan twee vingers die moeiteloos haar gleufje binnendringen. Nog harder kreunt ze. Zachtjes heen en weer in haar schede. Man wat een genot! Mijn vingers soppen van haar geil. Zelden met een meid gevreeën die zó nat was. Stiekem veeg ik haar geil aan mijn lul af. Mijn voorvocht mengt zich met haar geil. Wat héérlijk! Ik sta op en trek haar overeind. Ik duw haar voorover en duik op mijn knieën achter haar. Het wordt tijd dat alles aan haar achterzijde gelikt wordt, hoor ik mezelf denken. Marcha bukt gewillig voorover. 'Mijn kontje', zucht ze. 'Lik mijn kontje!'

Nou, reken maar van yes, denk ik bij mezelf. Ze spreidt haar benen wat verder. Haar Puma schoentjes zakken wat weg in het zand. Ik maak van de gelegenheid gebruik en duik vanachter naar haar clitoris. Een klein gilletje van genot en ze laat zich gewillig likken. Van haar klitje door naar haar vagina en dan naar haar kontje. Mm, ze doet aan de zonnebank zie ik. De contouren van een stringetje zijn zichtbaar op haar lijf. Haar bruine sterretje blijkt een oase van gevoeligheid bij haar te zijn. Ik lik haar. Ze trekt haar billen uit elkaar. Ik stop mijn tongetje zo diep mogelijk in haar.

Aan het kreunen te horen wordt het gewaardeerd. Ik stop twee van mijn nat geworden vingers weer langzaan in haar kutje. Dat was de druppel. Schokkend komt ze voor de eerste keer klaar. 'Aaah Hans, wat ben je een geile beer!' Ik ben niet zo van dirty talk, maar zie het wel als compliment. 'Kom hier', zegt ze, terwijl ze mij naar zich toetrekt. 'Ik ga je pijpen.' Zonder protest laat ik haar mijn stijve pik beetpakken. 'Zo, ben ik zó nat?' vraagt ze terwijl ze inderdaad mijn kletsnatte pik in haar handen heeft. 'Tja, jij maakt wel het beest in me los, Hansje. Wat kun jij beffen zeg!' 'Dank je', zeg ik.

'Dat is ook mijn grootste hobby. Ik doe het alleen te weinig.' 'Nou, volgende week weer hoor', zegt ze, terwijl ze zonder twijfel mijn natte pik in haar mond stopt. Ik kan me nauwelijks meer inhouden. Mijn zaad staat op springen. Marcha heeft het door. 'Nog niet, Hansje.' Ze staat op. Groot is ze niet en ik ben niet supersterk, maar ik kan haar hebben, flitst het door mijn hoofd. Ik til haar op, pak haar bij haar bovenbenen en duw haar borsten tegen de mijne. Een gilletje van Marcha: 'Kun je me houden?' Ik leg haar het zwijgen op met mijn tong in haar mond.

Met een hand pak ik mijn piemel beet en stuur hem van het einde van haar natte bilspleet naar voren. Bulls eye!  Met haar handen inmiddels om mijn nek, zakken haar natte schaamlippen op mijn eikel en zakt ze zo op mijn nog immer stokstijve piemel. Weer tot aan de laatste millimeter zakt haar lijf over mijn lul. Ze is inderdaad goed te hebben qua gewicht en deint ook fantastisch mee op het ritme. Ik voel hoe er druppels geil uit haar vagina op mijn bovenbenen uiteen spatten. Man dat maakt me zó geil! 'Oh Marcha! Ik kom, ik kom!' 'Oh Hans, nog even, nog even. 'Jaaaaaaaaaah!' schreeuwt ze door het bos.

Normaliter zou ik meteen mijn broek weer aanschieten, bang om betrapt te worden. Ik had niet eens tijd om daar aan te denken. Marcha rukt zich los en gooit zich op haar rug. 'Hans, hier! Spuit op mijn kutje. Toe spuit!' Ik duik op mijn knieën en ja, alle opgekropte zaadjes. Een schokkende golf van warm zaad ontsnapt uit mijn natte, harde lul. De druk is zo hoog dat zelfs haar tietjes een paar spetters mee krijgen. Ik blijf trekken aan mijn penis en een voor mijn doen ontzettende hoeveelheid sperma blijft komen. Marcha is kennelijk ook onder indruk. 'Hoe lang heb jij niet geneukt?'

Terwijl de laatste golfjes zaad op haar streepje schaamhaar en lippen vallen, likt ze een kloddertje van haar borsten om te proeven. 'Mmmm, als we vaste verkering krijgen, slik ik misschien wel', knipoogt ze. Ze wrijft mijn zaad uit over haar kutje, stopt mijn lul weer in haar mond en zegt met volle mond: 'Tweede rondje?' 'Oké, zeg ik.' 'Mooi, moet je eerst mijn kutje schoonlikken. Je hebt het ook vies gemaakt', zegt ze met een quasi verongelijkte blik. Zonder antwoord van mij af te wachten, duwt ze mijn hoofd richting haar kruis. Fuck it, denk ik bij mezelf. Het is van mezelf, daar ben ik niet vies van.

Ik druk mijn tong tegen haar kutje en begin te likken. Ach, het zoute zweet doet de smaak van mijn zaad verdoezelen. 'Wauw!' zegt Marcha, dit heeft nog nooit een vent voor me gedaan. Dit is zó geil!' Alsof haar lijf ook antwoord geeft, gulpt er weer een klotsje geil uit haar kutje. 'Ja Hans, heerlijk, ga door!' Ik lik braaf verder. Af en toe een vingertje gebruikend in haar gaatje. Ik kom langzaam omhoog en lik ook wat aan haar buik en borsten om haar vervolgens heerlijk te tongen. 'Zo, kom je zaad brengen, lekkere jongen?' fluistert ze.

'Ja schoonheid', zeg ik, de tweede vracht.' 'Hahaha', schatert ze, na deze lading is het echt wel op hoor. Moet je kijken! Das een vracht van een jaar joh.' 'Kweenie', zeg ik, 'het is inderdaad niet normaal wat jij in me losmaakt. Kijk maar, normaal moet ik een uur wachten voor hij weer stijf is. Moet je kijken.' Ik kijk naar mijn lid, dat alweer in verre staat van opwinding is. 'Mooi, eindelijk een échte vent.' Ze schuift onder mijn lijf met haar rug in het zand en begint me weer te pijpen. Ik weet niet meer hoe ik het heb.

Gelukkig kan ik een tweede keer klaarkomen en houdt het dan langer vol dan eerste keer. Volgens mij is dit tijgerinnetje vooralsnog niet te temmen! Ik pak mijn pik uit haar gulzige mondje en draai me om. Standje 69 is voor beiden leuk. Ik voel het bloed weer in mijn pik stromen. Terwijl mijn erectie weer in vol ornaat is, lik ik haar kutje helemaal schoon. Wat een heerlijk wijffie, denk ik bij mezelf. Marcha zuigt bijna het wit uit mijn ogen en ik vinger haar kutje ook nog lekker mee. 'Stop eens in mijn kontje.' Ik stop met likken. Haar dijen klemmen om mijn hoofd. Ik trek mijn hoofd omhoog en vraag: 'Wat?'

Ze neemt mijn lul uit haar mond en zegt: 'Stiekem een vinger langzaam een klein stukje in mijn kontje en blijven likken en vingeren. Dan kom ik nóg een keer.' Gezegd, gedaan. Wat een meid. Ik klim van haar af en ga weer tussen haar benen liggen. 'Ja, neuk me eerst nog even!' Ze draait op haar zij en spreidt haar benen. Ik ga achter haar liggen en ja; soepeltjes glijdt mijn keiharde lul weer bij haar binnen. Ik neem haar lekker, onderwijl met een hand haar clitoris stimulerend. Ze kreunt van genot, begint te schokken en weer komt er een klotsje geil over mijn ballen gedropen. Wat een genot!

Ze rukt zich vrij, pakt mijn hand, trekt me overeind en duwt me in het zand op mijn rug. 'Zo, en nu is het míjn beurt.' Ze klimt als een amazone op een paard op mij, duwt mijn lul tussen haar schede en begint me te berijden zoals ik nog nooit genomen ben. De sterrenhemel zie ik, terwijl het nog lang geen nacht is. De geur van het bos, het water, haar zweet, mijn zweet, mijn zaad en geil. Ik ben nog nooit zó geil geweest! 'Je kontje', kreun ik na ettelijke minuten door haar bereden te zijn. 'Je kontje!' Mijn jongeheer is nog nooit zo lang stijf geweest. Het houdt niet op. Ongelofelijk.

'Nog even, Hansje.' Ze bijt in mijn oorlel, nadat ze me nog lekker getongd heeft. Heerlijk. Alleen al van zo’n tongzoen kan ik klaarkomen. 'Je mag zo nog een keer komen.' Met die belofte in mijn achterhoofd probeer ik het klaarkomen nog uit te stellen. Dat kost moeite. Dit is de dag van mijn leven. 'Zo, nu op z'n hondjes, Hansje.' Ze zit bovenop mijn pik en trekt hem er genoeglijk langzaam uit. 'Ik denk wel dat hij past in mijn kontje, Hans. Je hebt een prima maat: niet te groot en niet te klein.' Me onderwijl afvragend of dat nu een compliment is of niet, komt ze met haar kutje bovenop mijn gezicht zitten.

'Nog even likken schatje.' Tja, laat dat nu mijn hobby zijn. Ik zuig haar immer natte kutje leeg en ga nog even heerlijk met mijn tong op en neer tot haar klitje. Ze komt iets verder naar voren zitten ten teken dat ze haar kontje gelikt wil hebben. Tja, als je iets lief gevraagd wordt, zeg je geen nee toch? Ze bukt voorover. Ik voel haar lijf trillen. Ze tongt me, klimt van me af en gaat op haar knieën zitten. Nog immer haar Puma schoentjes aan, wat zaad op haar borsten, haar make-up wat uitgelopen en nog steeds het lekkerste wijffie van de wereld!

Ze spreidt haar beentjes, laat haar tietjes en hoofd vrijwel op de grond zakken en zegt: 'Op z'n hondjes, Hansje. Kom op.' Ik ga dicht achter haar zitten, pak mijn piemel en zie dat hij wat rood uitgeslagen is. Zo’n beurt heeft hij nog nooit gehad. Ik trek mijn voorhuid geheel naar achteren en jawel, hij glijdt weer feilloos diep in Marcha's kutje. Ik neuk haar met rustige halen. Ze komt iets overeind. Ik neem haar borsten vast, haar tepels nog steeds rechtopstaand. Haar borsten deinen geil mee op het ritme van mijn stoten. Wat een meid!

'Oh Hansje, wat heerlijk! Neuk me! Harder! Marcha komt weer dicht bij een hoogtepunt en anders ik wel! Ik voel mijn ballen weer tintelen: een teken dat de ejaculatie weer op komst is. Ineens trekt ze haar lijf naar voren. 'Zo en nu in mn kontje. Toe dan.' Ik ben verbouwereerd. Moet ik zeggen dat ik nog nooit anaal geneukt heb? Ze kijkt om en ziet me denken.. 'Kom maar op jongen. Zoals jij neukt, heb ik er nog geen een geneukt. Dit kun je ook.' Ze maakt nog een geile beweging met haar tong over haar lippen en ik besluit dat ik word ontmaagd in anale seks vandaag.

Ze duwt haar hoofd naar beneden, trekt haar kontje met twee handjes uit elkaar en laat het me zien: dáár moet hij in. Ik besluit het nog even een likje te geven met mijn tong, wat hoorbaar gewaardeerd wordt met een kreuntje. En dan....tja dán. Ik ben zelden zenuwachtig, maar ik heb nu toch écht zenuwen. Ik pak mijn piemel en duw hem zachtjes tegen haar gaatje aan. En verder en verder. Tot mijn immense verbazing verdwijnt hij veel verder dan verwacht in haar strakke kontje. Ze slaakt een enorme zucht; Hans, wat dòe je met me. Ga door!'

 Om haar niet te bezeren, beweeg ik langzaam heen en weer. Kleine stootjes die kleine kreetjes bij haar ontlokken. Dan begint ze zelf wat harder te stoten. Haar kontje en lijf tegen me aan stotend. Ik pak haar stevig beet bij haar kont en begin haar te neuken alsof het haar kutje is. Wat blijkt? Ze kan het hebben! Ze siddert, kreunt, rilt en komt spuitend klaar! Ik trek mijn piemel uit haar kontje. Ze draait zich om, pakt hem beet en vraagt; Hansje, wil je over mijn tietjes spuiten?' Zonder mijn antwoord af te wachten gaat ze op haar knieën zitten.

Met haar borstjes parmantig vooruit begint ze me vreselijk af te trekken. Zachtjes, harder, likkend aan mijn ballen. En ja, ik voel een tweede golf sperma aankomen. 'Kom maar Hansje, laat me zien wat je nog hebt. Kom op.' Ze stopt hem nog een keer in haar mond. Ik spuit precies op tijd, keurig mijn kwakje op haar borsten. Een paar spetters op haar lijf en haar, maar wat een hoogtepunt. Ze trekt nog even lekker door en zuigt het laatste restje uit mijn lul. Dan staat ze op voor een dikke knuffel en een tongzoen. 'Wauw! Je bent fantastisch Marcha', zeg ik uit de grond van mijn hart.

'Nou, jij bent ook een toppertje hoor', zegt ze terwijl onze lichamen tegen elkaar plakken. Zweet, sappen, fantastisch. We genieten nog even na en besluiten maar geen derde ronde te doen. We proberen onze kleding weer te vinden en kloppen elkaar af. 'Om te zwemmen in meertje daar wachten we nog maar weekje of acht mee, Hansje', zegt ze. Ik ben het roerend met haar eens. 'Al lijkt me partij onderwaterseks ook wel weer uitdaging', zeg ik haar. 'Dat doen we zeker', is haar antwoord.. We kleden ons aan. Onze bezwete shirts en broekjes, vol zand. Ach, het was het meer dan waard.

We joggen terug naar de auto's. Onderweg komen we wat nieuwe joggers tegemoet. 'Zouden die ook?' knipoog ik naar Marcha? 'Haha, vier kerels? Nee, dat gaat me te ver. Ik ben hetero en een man meer dan genoeg.' Bij de auto's aangekomen klikt ze haar auto open en trekt haar Puma schoentjes uit. Ze staat weer charmant met haar kontje naar achteren. Ze ziet me kijken en zegt: 'Dat doe ik alleen om jou te krijgen. Ik ga echt niet voor elke vent zo staan.' 'Had je dat gepland?' Giechelende Marcha: 'Ik vind je al weken leuk, maar in een lange trainingsbroek viel ik je niet op.'

Wát? Heb ik mijn ogen zo in mijn zak zitten? Ik trek haar naar me toe en friemel mijn hand snel voor in haar broekje. Ze tongt terug. Ik voel haar weer nat worden. 'Volgende week', zegt ze. 'Volgende week', zeg ik. 'Mag ik je nummer? Dan appen we.' 'Top. Ik app je wel wat spannende foto's om je bij de les te houden, Hansje.' 'Ik wacht het met spanning af, Marcha! Tot gauw!' Ze stapt in haar fiatje, toetert, knipoogt en verdwijnt in de avondschemering. Wat een dag en wat een vrouw!

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4.3 sterren
10 stemmen