Erotic Cinema III

Ingezonden door Shakespeare

Hoewel er niet duidelijk voor geadverteerd wordt, is het voor iedereen duidelijk dat het merendeel van de mannen, die EC in Hilversum bezoeken, bi- of homoseksueel georiënteerd zijn. Ik heb daar nog maar twee keer een dame gezien. Alle andere bezoeken stonden eigenlijk altijd in het licht van wat ooit ‘de verboden liefde’ heette. Ik was gewoon geil. In de trein al. Mijn WhatsApp gesprek met Jewel had dat alleen maar erger gemaakt. Grappig, Jewel en ik hebben nooit seks met elkaar gehad en zullen dat ook nooit hebben.

Waarschijnlijk juist daardoor bestaat er tussen haar en mij een onvoorstelbare openheid en een band die het mogelijk maakt dat wij de meest intieme, maar ook 'gory details' met elkaar kunnen delen. Echt heel speciaal. Hoewel de zaterdagen niet specifiek als naaktdagen te boek staan, is complete naaktheid nooit een probleem. Zonder enige vorm van gêne trek ik dan ook al mijn kleren uit. Om vervolgens alleen mijn wetlook slip met rits van voor naar achteren aan te trekken. Ik had ook besloten om vandaag iets nieuws te proberen: een cockring van siliconen.

Uit zeer pijnlijke ervaring wist ik dat een metalen cockring en mijn geslachtsdeel absoluut niet samengaan. Er waren nog maar twee andere mannen aanwezig, maar het was nog vroeg. De homo zaal was niet alleen nog leeg, het beeldscherm stond zelfs nog niet eens aan. In de hetero zaal werd een film van Marc Dorcel vertoond. Een vermoedelijk Zuid-Amerikaanse dame liet zich ruw in elk denkbare lichaamsopening nemen. Ik besloot van haar genot te genieten. Ongegeneerd haalde ik mijn jongeheer tevoorschijn en ik begon met mijzelf te spelen.

Met mijn ene hand langzaam mijn voorhuid over mijn eikel heen en weer trekkend, terwijl mijn andere hand met mijn zak en rond mijn kontgaatje in de weer was. Geruis van het gordijn verraadde dat er nog iemand het filmzaaltje binnen was gekomen. Ik herkende de man. Een Engelsman die ik vaker tegengekomen was. Wat hem vooral aan mij was opgevallen, was dat hij wel eens een andere man pijpte, maar dat hij zelf nooit zijn kleren uittrok. Laat staan dat hij zichzelf liet aanraken of pijpen. De man keek naar mij wat mij stimuleerde.

Zoals vaker kneep de man in zijn eigen kruis en betastte hij zijn eigen tepels door zijn kleding heen. Ik was intussen helemaal hard en pronkte openlijk met mijn heftige erectie. De man ging op de stoel naast mij zitten en legde zijn hand op mijn naakte bovenbeen. Ik reageerde niet. Mijn ballen werden aangeraakt. Prettig. Een vinger streek over mijn zaadbuis. Heerlijk. Een hand omklemde mijn lul. Het werd steeds beter. De andere hand zocht en vond een tepel. Ga door. ‘May I?’ Ik zei niets. De man boog zich naar mijn pik die druipend van het voorvocht in zijn mond verdween.

Dit was niet de eerste keer dat ik door een man werd gepijpt, maar het was wel een van de betere keren. Afwisselend werd ik gepijpt en werden mijn ballen gelikt. Man, wat was dat lekker! Er kwam een tweede, nieuwe man binnen. Wat voor de Engelsman het signaal was om zijn activiteiten meteen te staken. Hij stond op en liep meteen weg. Dat deed de nieuwkomer ook. Met een stevige erectie liep ik het filmzaaltje uit en ik ging ronduit provocerend in de ontvangstruimte op een van de twee oranje banken met mijn pik zitten spelen. De Engelsman zat recht tegenover mij.

Terwijl hij met de piemel van een jonge jongen naast hem zat te spelen, volgden zijn ogen iedere beweging van mijn hand over mijn pik. Ik besloot er een ongegeneerd showtje van te maken. Ik gooide mijn lul gewoon in de aanbieding. De jonge jongen stond halfhard op en liep het gay-zaaltje in. Even later besloot ik even bij hem te gaan kijken. Met zijn slip op zijn knieën werd hij van achteren betast door een andere man. Die trok aan zijn pik en ging met een vinger door de bilspleet van de jongen. Ik besloot om het paar te naderen. Ik bleef op een meter afstand staan en rukte aan mijn paal.

De jongen keek en stak zijn hand naar mij uit. Ik besloot zijn uitnodiging (nog) niet aan te nemen. Ik verliet het zaaltje en ging weer naar die dame kijken die inmiddels door drie verschillende mannen compleet werd uitgewoond. Jeetje dat moest wel pijn doen! Ik bleef alleen met mijn erectie. Buiten bleken de jongen en zijn belager het gay zaaltje te hebben verruild voor een bed in de open ruimte. De jongen lag op zijn rug en werd vreselijk gepijpt. Geil! Ik besloot tot binnen armlengte te naderen, spelend met mijzelf. Ik, of beter en eerlijk gezegd, mijn pik werd meteen opgemerkt.

Nu werd de uitgestoken hand wel gevuld. Ik werd gepijpt door de jongen die op zijn beurt werd gepijpt. Spannend. Ik besloot buiten even een frisse neus te halen. Na ongeveer anderhalf uur kwam ik terug. Nog steeds waren er geen dames, maar het aantal heren was aanmerkelijk toegenomen. Weer verruilde ik mijn kleren voor mijn wetlook slip en weer gebruikte ik een film van Marc Dorcel om in de juiste stemming te komen. Binnen no-time was ik weer bikkelhard. Voorvocht druppelde op mijn buik. Ik ging weer op het bankje in de ontvangstruimte met mijzelf spelen.

Meerdere mannen bleven staan kijken, maar niemand deed wat. Vastberaden om mijn grenzen op te zoeken, besloot ik om op het platform in de ruimte met het Andreas-kruis en de gynaecologenstoel te gaan liggen. Ik ritste mijn slip van voor tot achter helemaal open. Mijn pik stond overeind als een niet te missen rots in de branding. Zo nu en dan zag ik wel een schim achter het kralenscherm staan kijken, maar niemand kwam binnen. Laat staan dat er echte belangstelling bestond. Ik maakte er echt een showtje van waarbij ik mijn paal kunstmatig groter leek lijken dan dat hij is. Daar zijn trucjes voor.

Ik sloot mijn ogen en genoot van wat ik aan het doen was. Geritsel van het kralenscherm. Voetstappen die schoorvoetend dichterbij kwamen. Een hand op mijn bovenbeen en op mijn borst. Beide handen die masserend elkaar ter hoogte van mijn lul ontmoetten. Mijn lul waar het voorvocht uit gutste in slierten tussen mijn eikel en mijn navel. Lippen op mijn eikel. Een tong over mijn ballen. Een hand onder mijn scrotum. Een vinger tegen mijn… Weer een scheut voorvocht in mijn navel. Weg gelikt door een onbekende tong.

Een warme, vochtige mond over mijn kloppende eikel. Warmte om mijn hele schacht, tot diep in iemands keel. Speeksel over mijn zak. Een hand die mijn ballen masseert. Een vinger die tot het derde kootje verdwijnt… Meer geritsel. Een tweede bezoeker, maar ik voel geen extra hand of mond. Nieuwsgierig gluur ik tussen mijn wimpers door. Mijn ‘masseur’ wordt op zijn beurt betast. Een hand maakt zijn riem en broeksknopen los. Een spijkerbroek wordt naar beneden getrokken. Zou…..? De tweede man maakt zijn eigen broek open en haalt een flinke erectie tevoorschijn.

Zichzelf hard makend streelt een van zijn vingers door de naad van mijn masseur. Die kromt zijn rug en geniet hoorbaar. Ik ook. Ik vraag mijn masseur zich te concentreren op mij en geef hem aanwijzingen over wat ik lekker vind. Ik betwijfel of dat bij hem ‘binnenkomt’. Omdat er van achteren iets anders bij hem binnenkomt. Ik mag toch zeker hopen wel met een condoom! Lang duurt het allemaal niet. Man nummer drie trekt zich terug uit man nummer twee. Een gevuld condoom (he, gelukkig) wordt afgestroopt en verdwijnt in de prullenbak.

Mijn masseur is zijn gevoel voor de realiteit helemaal kwijt. Ik help mijzelf aan mijn orgasme. En dat allemaal op zaterdagmiddag...

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 5 sterren
1 stem