De examinator

Ingezonden door Twan

Een jaar of wat geleden gaf ik nog lezingen en colleges op mijn vakgebied. Ik vind het best wel leuk om zo nu en dan in het middelpunt van de belangstelling te staan. Over mijn vakgebied kan ik best wel wat zinnigs vertellen. Sommige van die colleges werden na vier dagen afgesloten met een schriftelijk examen. Dat was voor de studenten zeker geen vrijblijvend gebeuren. Het behalen van dat diploma was voor hen de toegangspas naar een promotie. Er hing voor hen dus veel aanzien en geld vanaf.

Nou hoor ik je denken van daar komt weer zo’n verhaal van een cursiste die de professor voor een hoger cijfer gaat verleiden. Nou, dit keer liep dat toch net weer even anders. Lees en huiver. Zoals gezegd was cursusdag vijf de examendag. ‘s Morgens deden de studenten hun schriftelijk examen dat ik na de lunch meteen beoordeelde. Aangezien de uitslag voor de studenten grote gevolgen kon hebben, wilde iedereen graag nog diezelfde dag horen of ze geslaagd waren of niet.

Het examen wordt steevast op vrijdag gepland. Dat zou betekenen dat ze tot maandagmorgen moeten wachten voordat zij wisten hoe de vlag erbij hing. Ik gaf al jaren na afloop van het examen altijd mijn mobiele nummer aan de studenten. De studenten konden mij dan bellen om hun score te horen. Daarna mailde ik de cijfers door naar het instituut. Zo ook deze vrijdag. Het leuke van dergelijke colleges was dat het altijd om een heel diverse groep ging. Vanuit het hele land kwamen studentes naar mijn colleges.

In deze groep zat een dame die ik op dat moment ergens midden tot eind twintig schatte. Een pittige tante die niet op haar mondje was gevallen. Qua uiterlijk mocht zij zeker gezien worden. Een heel mooi koppie op een lichaam dat, ondanks haar kleding, tot de verbeelding sprak. Daarmee hield het voor mij op dat moment ook wel op. Ik zou haar vader kunnen zijn. D. was dus ook één van de studenten die mij die vrijdagmiddag belde. Ik kon haar vertellen dat zij de eindstreep met vlag en wimpel had bereikt.

Na nog wat gepraat te hebben over koetjes en kalfjes wenste ik haar een fijn weekend toe en stapte ik op de trein naar huis. In de trein ontving ik een sms’je van D. Ik was helemaal verbaasd. Ik was er vanuit gegaan nooit meer iets van haar te zullen vernemen. D. kwam niet meteen to the point, maar was wel erg dubbelzinnig in haar bewoording. Of dat voor mij goed voelde, wist ik op dat moment nog niet. Na wat heen en weer ge-sms kwam het hoge woord eruit. D. had over seks met mij liggen fantaseren en was inmiddels heel erg benieuwd hoe dat eruit zou zien.

Oeps, die zag ik even niet aankomen. Volgens mij was D. hartstikke getrouwd en woonde zij ergens in het oosten van het land. Het duizelde mij wel even vanwege haar directheid. D zei graag eens naar mij toe te willen komen om de daad bij het woord te voegen. Tja ik was niet degene die getrouwd was, dus wat mij betreft was het geen probleem. Graag zelfs.  D. liet wel meteen merken dat het geen 'gewoon' verhaal zou worden. De reden waarom zij mij had benaderd was dat zij mij spannend vond en mij als redelijk dominant inschatte. Dat was wat zij zocht.

Haar man was volgens haar veel te lief en netjes. 'Een schat hoor', maar D. wilde wel eens hard en ordinair genomen worden. Toen zij mij sms'te dat zij bij aankomst bij mij thuis het liefst meteen tegen de muur gegooid wilde worden om daar hard genomen te worden, dacht ik nog even dat zij misschien het verkeerde nummer had gekozen. Maar nee, dat was niet het geval. Dat was wat zij zocht en van mij verwachtte. Toen ben ik gaan nadenken. Als dat was wat zij wilde dan zou zij het zo krijgen ook. Nadat de datum was afgesproken, leefde ik naar de dag toe.

‘s Morgens, toen ik wist dat zij nog thuis was, sms'te ik haar dat ik wilde dat zij een kort rokje aan zou trekken. Met daarop een strak truitje. Dat had al iets dominants, omdat het al oktober was en dus niet echt  zo warm meer. D. antwoordde dat zij dat zou doen. Ik had via de reisplanner een trein voor haar uitgezocht en liet haar weten te willen dat zij ook exact die trein zou nemen. Dat deed ze. Halverwege haar reis wilde ik weten wat zij onder haar rokje droeg. Een kanten broekje was haar antwoord. Ik gaf haar de opdracht om dat broekje uit te trekken.

Niet in de wc van de trein, maar gewoon op de stoel waar zij zat. Het bleef een tijdje stil van haar kant. Tot een sms’je kwam dat zij in haar blote kutje zat en dat zij dat erg geil vond. Nou, dat vond ik dus ook. Dat merkte ik lichamelijk ook meteen. Er begon iets te groeien. Op het station aangekomen zag ik haar uit de trein stappen en we zoenden. Het zonder slipje reizen had haar enorm opgewonden, vertelde zij meteen. Ze vond het geil. Bij mij thuis aangekomen ging haar wens om meteen genomen te worden direct in vervulling.

Ik gaf haar niet eens de tijd om haar jas uit te trekken. Ik duwde de jas over haar schouders naar achteren. Haar tepels prikte fier door haar truitje. Ik trok haar truitje omhoog en trok de cupjes van haar beha naar beneden. Twee donkerbruine tepels kwamen mij tegemoet. Ik nam ze allebei tussen mijn duim en wijsvinger en masseerde ze. Best wel hardhandig. Door D’s reactie en geluiden merkte ik dat ik de juiste toon en plekjes had gevonden. Dat wond mij op en maakte mij hard.

Mijn rechterhand schoot onder haar rokje en ik kon voelen dat zij die morgen haar kutje nog had geschoren. Helemaal glad, warm en vochtig. Vochtig? Zeg maar gewoon kletsnat. Ik heb haar niet gevingerd. Ik draaide haar met haar gezicht naar de muur en trok haar jas en rokje van achteren omhoog. Twee mooie perzikhelften keken mij aan. Als ik niet al hard was geweest dan was ik dat nu wel geworden. Met mijn linkerhand hield ik D. tegen de muur gedrukt en met mijn rechterhand maakte ik mijn broek los.

Omdat ik wist wat zij en ik beiden wilden, had ik al geen boxer meer aangetrokken. Toen ik de knopen van mijn jeans losrukte, sprong mijn erectie enthousiast naar buiten. Klaar om tot actie over te gaan. Of het nou domheid of gewoon geilheid was weet ik niet, maar ik had geen condoom omgedaan. Ook om de druk en opwinding bij D. nog verder op te voeren en dat lukte. Haar hand zocht mijn pik, maar die duwde ik weg. Ik zou bepalen wat zij mocht aanraken en wanneer zij dat mocht doen. 

Ik duwde haar schouders nogmaals tegen de muur en trok haar kont aan haar bekken naar me toe. Toen heb ik, zonder verder aarzelen, mijn pik bij haar naar binnen geschoten. Met heftige heupbewegingen ging mijn harde, naakte pik bij haar in en uit. Ik zag mijn pik glimmen van haar vocht. D. kreunde niet. Hoe ik haar geluiden wel moet noemen weet ik niet, maar het had iets dierlijks. Iets woests uit de tijd van de Neanderthalers. Zo voelde ik dat ook. Hoezo voorspel? D. wilde toch harde, ongeremde seks? Ik wilde maar wat graag aan haar wensen voldoen.

Ik wilde in de hal nog niet klaarkomen. D. had verdorie meer dan een uur in de trein gezeten. Op de terugweg moest ze dat nog eens doen. Ik wilde dus wel dat het voor haar goed voelde. Dat zij zich totaal bevredigd voelde zonder schaamte. We dronken samen wat, maar ik zag en voelde mijn erectie nog steeds. D. was zo gaan zitten dat ik zo haar gladde gleufje kon zien. Man, wat wond mij dat op. Haar jas heb ik uitgegooid op de bank.Ik heb haar opgetild en naar de slaapkamer gebracht waar ik haar op bed kwakte.

Ik sprong meteen achter haar aan en wist niet hoe snel ik mijn tong tussen haar lipjes moest krijgen. Zoals gezegd ben ik geen seksueel supermens, maar hier legde ik mijn hart, ziel, lippen, vingers en tong helemaal in. D. was nat, kletsnat. Met mijn vingers spreidde ik haar lipjes. Die waren, ik denk vanwege haar Syrische achtergrond, donkerrood tot lichtbruin. Ik mag wel zeggen uitnodigend. Uitdagend zelfs. Die uitdaging nam ik graag aan. We hebben gezoend, gestreeld, geduwd, geknepen en gingen beiden helemaal op in het moment.

Niets was te gek en alles kon en mocht op dat moment. Geilheid in optima forma. Hoelang D. en ik samen alle grenzen over zijn gegaan, durf ik niet te zeggen, maar wat was dit heftig! Alles wat we konden verzinnen, hebben we gedaan. Ik ben met D. naar mijn favoriete restaurant in het dorp gegaan. Voor alle zekerheid had ik haar broekje in beslag genomen. De gedachte dat zij tegenover mij zat met haar naakte kutje vond ik heel spannend. Ik wist op dat moment heel zeker dat als ik haar de opdracht had gegeven, zij zo was gaan zitten dat de serveerster haar grotje zou kunnen zien.

Ook dat wond mij op en ik voelde alweer enige activiteit tussen mijn bovenbenen. Ik kom eigenlijk nooit twee keer binnen een uur klaar, maar ik weet zeker dat ik weer haar had kunnen neuken. In de parkeergarage bij het station wilde D. uitstappen. Dat verbood ik haar. Ik gaf haar de opdracht om mij in de auto te pijpen met het risico dat voorbijgangers ons zouden zien. Die gedachte, de warmte en vochtigheid van D.’s gestifte lippen maakten mij weer knoerhard. Ik wilde D's hoofd met mijn handen op en neer laten bewegen, maar die aanmoediging had D. helemaal niet nodig.

D. zoog en trok mij klaar en ik voelde mijn spermadruppels, stralen kon ik na alles niet meer, uit mijn pik haar mond in vloeien. D. slikte alles braaf door. Ik dacht dat ik droomde. D. liet mij later die dag via een sms weten weer veilig thuis aan te zijn gekomen. Ze zei dat het alles was geweest waarover zij gefantaseerd had. Dat vond ik erg fijn om te horen. Haar genot was ook een groot deel van mijn genot geweest. Ik ging er vanuit dat dat het laatste was geweest dat ik van D. zou horen en dat vond ik prima.

Wat ik toen nog niet wist was dat dit verhaal nog een heel bijzonder vervolg zou krijgen, maar daarover later misschien nog eens een keer meer. Ik heb D’s broekje zelfs nog. Als ik dat in één van mijn lades tegenkom, verschijnt er nog altijd een glimlach op mijn gezicht.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4.6666666666667 sterren
3 stemmen