Haar eerste gangbang

Ingezonden door Twan

De vier weken waarin mijn familielid in Thailand zat, bleken echt een aanzienlijke verrijking van mijn seksleven. Het was nu niet zo dat B. en ik elke dag elkaars kleren van het lijf rukten, maar wij bereikten samen nog regelmatig  ongekende hoogtepunten. B. en ik bleken vrijwel onuitputtelijk in het bedenken van nieuwe situaties en momenten waarop wij van elkaars lichaam konden genieten. Ik heb B. staand achter ‘de kachel’ genomen, achterin de fourwheeldrive tussen de bestelde gerechten en in een steegje achter een container bij de groothandel.

Heel bewust verlegden wij onze grenzen steeds iets meer. Een bij B. telkens terugkerend thema was dat van de seks met meerdere mannen tegelijk. Vrijwel niets wond B. meer op dan wanneer ik tijdens een heftige neukpartij in haar oor fluisterde dat ik wilde dat zij tegelijkertijd twee denkbeeldige mannen zou pijpen. B. stootte dan terug alsof haar leven er vanaf hing. B. leek de gangbang tot een doel op zich te hebben verheven. Ik verbaasde mijzelf erover dat ik, die vroeger heel bezitterig was, er nu ook over fantaseerde dat B. met meerdere mannen tegelijk bezig was.

Ook het feit dat B. bereid was om voor haar onbekende wegen te bewandelen en daarbij zelfs over haar grenzen heen wilde gaan, kon mij tijdens het neuken enorm stimuleren. Op het tweepersoonsbed fantaseerden wij daar openlijk over. Hoe vaak ik B. wel niet geneukt heb terwijl zij haar vibrator pijpte of andersom zou ik echt niet meer weten, maar een ding was duidelijk: elke fantasie daarover bracht de daadwerkelijke uitvoering per dag dichterbij. De vraag was allang niet meer of B. zich aan meerdere mannen tegelijk over zou geven. De enige vragen waren nog: waar en wanneer dat zou gebeuren?

Een enkele keer sprak ik aantallen mannen uit. Aan Bs felle reacties merkte ik dat met het stijgen van de door mij genoemde aantallen, B. alleen maar verder in haar fantasieën weg leek te zakken. B. vroeg mij ook steeds vaker naar concrete plannen. In haar hoofd had B. zich al helemaal aan mijn zorgen toevertrouwdOmdat B. al eerder had aangegeven dat zij de luxe en de sfeer van Amourette erg fijn en veilig had gevonden, besloot ik om te onderzoeken of B’s wens daar in vervulling kon gaan.

Ik benaderde de eigenaren Peter en Sofie. Zij reageerden heel spontaan. Soortgelijke fantasieën waren daar al eerder tot uitvoering gekomen. Peter en Sofie keken daar dan ook echt niet vreemd van op. ‘Of zij nog iets speciaals moesten regelen?' Dat zou er in de praktijk op neerkomen dat de club voor een paar uur afgehuurd zou moeten worden. Met hapjes en drankjes daarbij zou B’s wens toch aardig in de papieren lopen. Daarmee viel die optie af. Een andere mogelijkheid was om het evenement op de website van Amourette aan te kondigen.

Liefhebbers zouden dan de normale entreeprijs betalen en gewoon van alle faciliteiten gebruik kunnen maken. B. zou dan het ‘extraatje’ zijn. Uit ervaring wisten Sofie en Peter dat daar hele hordes mannen op af zouden komen. Waarschijnlijk teveel voor B’s eerste keer. Uiteindelijk kwamen wij tot de conclusie dat het waarschijnlijk het beste was om het tijdens een normaal geopende avond dan maar gewoon te laten gebeuren. B. en ik moesten dan zelf maar met een plan de campagne komen. Amourette zou dan alleen ondersteunen. Als gebaar zouden B. en ik die avond gratis toegang krijgen. 

B. reageerde heel enthousiast toen ik haar bijpraatte. Ook zij wilde het dan liever aan het toeval over laten. We spraken af om volgende week vrijdag tot D-day te benoemen. B. bekende alleen al bij de gedachte aan volgende week geil te raken. Dat moet je niet tegen een man zeggen die een hele middag over het organiseren van een gangbang heeft zitten praten. In no-time kronkelden onze lichamen over en om elkaar heen. B. was zo opgewonden dat zij iets deed dat zij nog niet eerder had gedaan. Althans niet bij mij.

Met mijn paal in haar mond probeerde B. het puntje van haar tong in het gaatje van mijn eikel te steken. Het oprekken van dat gaatje voelde heel apart. Ik voelde niet direct iets van pijn. Het was meer eenprikkeling. Terwijl B. mij pijpte, stak zij onaangekondigd een vinger in mijn kont. Allemachtig, dat was heftig! Als snel lagen wij in de 69-houding. B. verhief het pijpen tot een ware kunst. Ik verloor mijzelf bijna in het anale vingeren dat B. bij mij deed. Op mijn beurt befte ik B. Ook haar bruine sterretje werd in onze vrijpartij betrokken.

Tijdens het vrijen deed ik allerlei voorstellen voor volgende week vrijdag. Over het aantal mannen dat ik toe zou laten, maar ook over wat ik hen toe zou laten om met B. te doen. B. heeft uiteindelijk zeker drie orgasmes gehad. Nog buiten onze daarop volgende neukpartij om. Vrijwel uitgeput ben ik die nacht bij B. blijven slapen. Het idee van de gangbang liet mij ook niet meer los. B. had mij min of meer de vrije hand gegeven wat de organisatie en inhoud betrof. Naast het vertrouwen dat B. in mij stelde, voelde ik toch vooral ook een stuk verantwoordelijkheid.

Dat laatste zou met name op de bewuste vrijdagavond gaan spelen. Het eerste legde ik voorlopig voor mijzelf wat ruimer uit. Uit mijn eigen ervaring wist ik al dat het voor de meeste deelnemers aan een gangbang niet echt veel uitmaakt hoe de dame in kwestie eruit ziet. Het feit, dat er überhaupt een dame beschikbaar is, is voor de meeste mannen al ruim voldoende.Ik vond dat geen recht doen aan B. B. was niet alleen geen dame uit de categorie waarvan er dertien in een dozijn gaan. B. was anders en bovendien voelde ik een persoonlijke betrokkenheid bij haar.

B. verdiende beter, zo niet het beste. Ik maakte mij dus absoluut geen zorgen over het aantal beschikbare mannen op die vrijdagavond. Het mogelijke probleem zou eerder een teveel aan belangstellenden zijn. Ik wist ook dat het B .niet puur en alleen om aantallen ging. Bij B. ging het om haar totale beleving. Ik had de stellige overtuiging dat het voor B. ongelofelijk belangrijk was dat zij zich begeerd en gewild voelde. Het idee dat mannen voor haar in de rij zouden staan gaf B. een gevoel van macht en controle over hen, maar er was ook nog een andere B. Een B, die zich ook helemaal wilde laten gaan.

Gedachteloos wilde wegzinken in een poel van ongeremde geilheid. Ik wist dat B. ook ontzettend opgewonden raakte bij de gedachte dat zij, tot op zekere hoogte, gebruikt zou worden. Dat zij zich daarin wilde kunnen laten onderwerpen. Niet als een willoze slaaf, maar heel erg ver lagen haar fantasieën daar toch niet van verwijderd. Ik besloot om dat een beetje als thema in de vrijdagavond terug te laten komen. Voor het maximale effect besloot ik ook om enkele details van mijn plannen voorlopig voor B. verborgen te houden.

B. vertrouwde mij en dat vertrouwen zou ik absoluut niet beschamen. ‘Morgenmiddag kom ik vroeger naar jou toe’, zei ik tegen B. nadat ik de laatste bestelling voor die avond had weggebracht. ‘Zorg dus dat je op tijd klaarstaat.’ Om het verrassingseffect zo groot mogelijk te laten zijn, vertelde ik B. nog niet waarom ik de volgende dag al om 12.30 uur bij haar aanbelde. Ik sloeg haar uitnodiging via de intercom om naar boven te komen af. Ik vroeg  om meteen naar beneden te komen. ‘We gaan boodschappen doen.’ Meer zei ik niet. 

Ik was al -ik weet niet hoelang meer- in een seksshop geweest. Achteraf was ik blij dat ik mij op internet eerst even georiënteerd had. Het fenomeen van een fysiek bestaande seksshop als daadwerkelijke winkel bleek een uitstervende bedrijfstak te zijn geworden. De business was nagenoeg volledig online gegaan. Gelukkig bestond de erotische winkel waar ik in het verleden vaker was geweest nog steeds. Oké, het was dan misschien wel een stukje rijden, maar ik wist wel precies wat ik daar kon verwachten. B. kon vanaf de bijrijdersplaats haar nieuwsgierigheid nauwelijks bedwingen.

Zij smeekte mij bijna om haar te vertellen wat wij gingen doen. Mijn antwoord dat ik lingerie voor die avond wilde uitzoeken, leverde mij kreetjes als ‘spannend en geweldig’ op. Grappig. Aan de ene kant wist B. precies wat zij op het gebied van seks wilde, terwijl zij aan de andere kant op dat gebied soms toch ook nog verrassend naïef kon zijn. Dat gaf B. voor mij ook iets kwetsbaars. Ik voelde mij daarom verantwoordelijk voor haar. Ik hield het portier van de auto weer voor B. open. Samen stapten wij de seksshop binnen.

B. keek haar ogen uit toen zij de omvang en het assortiment van de winkel zag. ‘Wauw’, was het enige dat zij kon uitbrengen. Ik zei exact hetzelfde toen B. een zwart lingeriesetje had aangetrokken. Het setje bestond uit een beha'tje met halve cups, een zwart, simpel stringetje en -heel belangrijk- een zwart bescheiden jarretelgordeltje. De verkoopster had een paar nylons met een brede, opengewerkte bies voorgesteld. Terecht. B. straalde een enorme brok erotiek, maar vooral zelfvertrouwen uit. Kleren maakten in dit geval ook heel duidelijk de vrouw. 

Als compliment bedoeld maakte ik de opmerking dat ik B. ter plaatse zou willen bespringen. ‘Doe maar’, antwoordde B. bijna uitdagend. Ik miste nog iets in haar outfit. Op YouTube had ik een filmpje gezien waarin Rod Steward samen met zangeres Amy Bell het nummer ‘I don’t wanna talk about it’ zong. Amy Bell was met haar optreden in dat filmpje volgens mij in staat geweest om zelfs in een mortuarium nog erecties te veroorzaken. Wat haar uiterlijk voor mij net dat beetje extra gaf, was de halsketting die zij droeg. Een strak om haar hals zittende verzameling van zeven parelsnoertjes.

Voor mijn gevoel weer precies op het randje van sexy en hoerig en dat was precies het effect dat ik voor die vrijdagavond met B. wilde bereiken. Geil met stijl. Zeven snoeren was teveel gevraagd. Het aanbod van de winkel hield bij vijf op. Daar stond B. dan. In haar lingerie en met de parelsnoeren. Ik stond mijzelf toe om hard te worden. Ook de verkoopster kwam lovende woorden tekort. Die klonken gemeend en niet alleen afkomstig vanuit verkooptechnieken. Met voelbare tegenzin trok B. alles weer uit en deed zij de halsketting weer af.

Op de terugreis boog B. zich regelmatig naar mij toe om mij een zoen te geven. Een enkele keer legde zij dan een hand op mijn kruis. Het was omdat vanaf 16.00 uur de bestellingen binnen konden komen, want anders zouden B. en ik onze aankopen absoluut die middag nog ingewijd hebben. ‘Ik ga vanavond een uur eerder dicht’. Het was geen voorstel van B. Het was puur een mededeling. Feit was dat ik de laatste bestelling nog vlotter afleverde dan gewoonlijk. Bij mijn terugkomst draaide de afwasmachine al en waren het aanrecht en de kachel al blinkend schoon.

Boven wisselde B. haar kokskleding in voor een simpele jeansbroek met een bloesje in batikmotief. Zoals meestal schoot B. ook nog een paar enkellaarsjes aan. Verbeeldde ik het mij nou of leek B. haast te hebben? Normaal gesproken wachtte B. altijd met instappen totdat ik het autoportier voor haar had geopend. Nu opende B. dat zelf, gooide het tasje van de seksshop op de achterbank en trok haar portier al dicht voordat ik het mijne had kunnen openen. Inwendig moest ik vreselijk lachen. Jeuk is erger dan pijn. 

Sofie deed de deur van de club voor ons open. Als een volleerd gastvrouw ontving zij ons. Ook zij wist natuurlijk wat er die avond zou gebeuren. In de garderobe hoorde ik de dames wat tegen elkaar zeggen. Ik meende het woord ‘nerveus’ op te vangen. De rest van het gesprek ontging mij en dat was misschien maar beter ook. B. en ik liepen samen de hele club door. De darkroom op zolder en de kamers met kijkgaten en gloryholes op de eerste verdieping lagen er nog verlaten bij. In het restaurant op de begane grond was een stel bezig een paar biefstukjes te grillen.

Wat mij opviel, was dat de dame van het stel B. van top tot teen opnam. Zag zij in B. een mogelijke concurrente, of een potentiële sekspartner? In een parenclub zijn beide opties goed mogelijk. Beneden aan de bar zaten nog een stel en twee alleengaande mannen. Iedereen droeg nog normale kleding. Peter stond achter de draaitafel en begroette mij met een opgestoken hand en een blik van herkenning. B. en ik gingen aan de bar zitten en bestelden een drankje bij een van de twee spannend geklede dames achter de barB. vroeg om een gin-tonic. Ik hield het bij mijn bekende bitter lemon.

Normaal gesproken gaat mijn primaire belangstelling in een parenclub uit naar de dames. Om begrijpelijke redenen probeerde ik nu de heren aan de bar, inclusief die van het stelin te schatten. Zat daar potentieel ‘B-materiaal’ bij? Een van de mannen viel meteen af. De tweede single was een honderd procent hit, terwijl de man van het stel een ‘maybe’ werd. Mede afhankelijk van de ruimte die zijn partner hem zou geven. De ene bel na de andere klonk. Zo successievelijk kwamen er steeds meer bezoekers de trap naar de bar af.

Ik zag tot mijn vreugde dat het aantal alleengaande mannen intussen flink opgelopen was. Dat verruimde zowel het aanbod als dat het mijn selectiecriteria strenger kon maken. Er was tenslotte genoeg keuze. Ook B. hield zich niet bepaald afzijdig. Zo nu en dan fluisterde zij in mijn oor dat die en die meneer vanavond zeker welkom zouden zijn. Ik schrok toch lichtelijk van de tellerstand en het was nog niet eens 22.00 uur! 22.00 uur. Het moment waarop de dresscode alleen nog lingerie toestaat. B. wilde niet zolang wachten.

Zeker twintig minuten te vroeg wilde zij al naar de lockers op de eerstverdieping gaan om zich te verkleden. B. kon amper wachten om aan het grote genieten te beginnen. Tot nu toe verliep alles nog volgens mijn plan, maar ik wist dat ik vanavond mijn handen vol zou krijgen om B. hier en daar tegen zichzelf in bescherming te nemen. B. kon in haar opperste geilheid zichzelf nog wel eens kwijtraken. Het was mijn taak om dan haar veiligheid te waarborgen. Ik nam die taak erg serieus. Ik vroeg B. nog even met het jarretelgordeltje, de nylons en het parelsnoer te wachten.

B. keek mij niet-begrijpend aan. Ik vroeg haar om alles maar aan mij over te laten. B. stemde toe zonder protest. B’s terugkeer naar de bar maakte indruk. Als een dirigente wist zij met iedere lichaamsbeweging de ogen van alle aanwezigen te sturen. Er werden veel goedkeurende blikken geoogst en weer wist ik dat ik vanavond mijn handen vol zou krijgen. Ongevraagd werd er aan de bar ruimte voor met name B. vrijgemaakt. Ik stond met mijn armen om haar heen achter B. Zo nu en dan vroeg B. met een half achterover gebogen hoofd wat ik van die meneer is dat lichtblauwe overhemd of die man in dat shirt van Superdry vond.

Ik merkte aan alles dat B. zich als een kind in een snoepwinkel voelde. Het inschatten gebeurde echter op basis van wederkerigheid. Niet alleen door de mannen. Ook sommige vrouwen mengden zich in de vleeskeuring. Ik meende zelfs een enkele keurende blik in mijn richting te ontdekken. Leuk natuurlijk, maar vanavond absoluut zonder prioriteit. Ik stelde B. voor om eerst even de saunacabine in te gaan. Daar zou iedereen letterlijk met de billen bloot gaan. Dan zag B. meteen wat voor vlees zij in haar kuipje zou kunnen krijgen. ‘Een briljant plan’ vond B.

Een schare van bewonderaars volgde ons naar de ‘natte hoek’. Wij hingen onze lingerie aan de kledinghaken, pakten een taupe-kleurige handdoek en stapten de nog lege saunacabine in. Binnen enkele tellen was de cabine nagenoeg gevuld. Duidelijk zichtbaar was dat meerdere mannen in hun toeloop naar de cabine al minimaal half erect waren. Een enkeling bracht zelfs al een volledige erectie mee naar binnen. Zonder uitzondering zag ik de mannen een inschatting proberen te maken van welke rol ik vanavond zou spelen. B. fluisterde alleen maar dit mega spannend te vinden.

Het onvermijdelijke gebeurde. Er ging een man aan B’s rechterkant zitten die al vrij snel een hand op B’s bovenbeen legde. Hierbij mogelijk mij nog meer observerend dan B. Voor alle mannen gold de vraag naar de grens van mijn tolerantie. Deze man durfde hem als eerste met zijn hand op B’s dij te stellen. B. leek nog even wat onzeker. Ik sloeg mijn arm om haar heen en zei dat B. zich moest proberen te ontspannen. Ik verzekerde haar nogmaals dat ik steeds bij haar zou blijven en dat ik bij haar minste teken van ongemak meteen in zou grijpen. B. ontspande zienderogen.

De man deed een eerste poging om zijn hand tussen B’s bovenbenen te krijgen. Het duurde even voordat B. zo ontspannen was dat zij dat toestond. Op het moment dat het eerste contact tussen de hand van de man en B’s venusheuvel tot stand kwam, ontspande B. pas echt zichtbaar. Ik wist dat B. aan het begin van een reis naar haar dromenland was begonnen. Een verdieping hoger in de cabine ging een tweede man achter B. zitten. Hij legde zijn handen op B’s borsten en begon daar in te knijpen. Ik maande hem om zachtjes en respectvol met B. om te gaan, omdat hij anders kon vertrekken.

De man paste zijn gedrag meteen aan. Het knijpen ging over in masseren. B’s knoppen staken brutaal de saunacabine in. Het duurde niet lang voordat vrijwel elke man in de cabine een stijve lul had. Meerdere zaten openlijk aan hun lul te trekken, hun ogen vastgepind op B. Zij liet zich inmiddels uitgebreid vingeren door de man naast haar. Aan haar hand in de mijne kon ik voelen dat B. volkomen relaxed was. De man deed ook echt zijn best om het voor B. prettig te laten zijn. Kandidaat eenluidde mijn oordeel.

Meerdere mannen probeerden zich tussen B. en mij in te wurmen, maar ik week geen moment van haar zijde. B’s hand bleef mijn graadmeter. B. werd van opzij, van voren en van achteren betast en genoot daar duidelijk van. Na enige tijd besloot ik dat het tijd was voor fase twee. Ik fluisterde in B’s oor dat zij mij naar het bubbelbad moest volgen. B. stelde geen vragen en volgde mij hand in hand. Met ons verliet de schare mannen de saunacabine. De jacuzzi in de hoek bood ruimte aan maximaal acht personen naast B. en mij probeerden zeker tien mannen zich in de badkuip te persen.

Wat je dan ziet gebeuren is dat de grootste haantjes dan altijd hun plaats weten op te eisen. B. zat pal tegen mij aan. Ik drukte op de knop van de jacuzzi. Het geluid als van een stofzuiger kondigde het begin van een stroom bubbels aan. Het nadeel daarvan was dat niet meer zichtbaar was wat er onderwater gebeurde. B. bracht fluisterend verslag uit en meldde dat een andere man naast haar intussen haar clitje had gevonden. ‘Lekker?’ vroeg ik. ‘Heerlijk’, was B’s enige reactie. Mannen aan de overkant van het bad bogen voorover in hun pogingen om B. op elke beschikbare plaats aan te raken.

Handen gingen over B’s armen, schouders en borsten. B’s tepels waren groot, hard en staken trots naar voren. Een man kreeg van mij meteen het predikaat van kandidaat nummer twee, omdat hij vooral B’s gezicht vol gevoel streelde. Ik besloot te doen waar ik de hele week al over gefantaseerd had. Ik zei B. om op de rand van het bubbelbad te gaan zitten. B. gehoorzaamde zonder verdere vragen. Ik ging voor B’s knieën zitten en opende haar benen langzaam. Alle omstanders, en zelfs de twee dames, die vanaf een afstandje toestonden te kijken, wisten wat er zou volgen.

Langzaam naderde mijn mond B’s kutje waarvan de lipjes al duidelijk opgezwollen waren. Het eerste contact van mijn tong met B’s clitje ontlokte een ‘oefff’ aan B’s keel. Vol overgave wijdde ik mij aan het beffen. B. opende en sloot haar benen beurtelings om mijn hoofd. Ik zag vanuit mijn ooghoeken dat meerdere mannen zich onderwater aan het aftrekken waren. Een van de twee dames, die van eerder in het restaurant werd op afstand van achteren door haar partner betast. Ook haar tepels wezen arrogant de ruimte in.

Ik kon vanaf die afstand niet met zekerheid zeggen of zij nu naar mij of B. keek. Ik besloot tot een gevoelsmatig compromis: de dame keek naar ons beiden. B. genoot met gesloten ogen. Ik vond het moment er rijp voor om een andere man zijn kwaliteiten te laten vertonen. Amper was ik tussen B’s benen verdwenen of de eerste vrijwilliger meldde zich. Vol overgave begon ook hij B. te beffen. B’s hand zocht en vond de mijne. Aan het aanspannen van haar vingers merkte ik dat de erotische spanning in B’s lichaam aan het opbouwen was. B. naderde haar eerste orgasme.

De man tussen haar benen had duidelijk ervaring. Net als bij mij deed B. verwoede pogingen om met haar bovenbenen zijn hoofd van zijn romp te scheiden. B. kwam klaar waarbij zij haar kutje tegen het gezicht van de man perste. Ik vermoedde dat de man onderwater ook was klaargekomen, want hij verloor zijn interesse in B. zienderogen. Jammer, hij was anders zeker kandidaat drie geweest, maar liefhebbers genoeg want de volgende bronstige kerel meldde zich al. Ik kreeg amper de gelegenheid om mij in zijn orale vaardigheden te verdiepen, want een volgende man was op het randje naast B. gaan staan.

Hij bood zijn pik aan B. aan. Zij had geen verdere uitleg of aanmoediging nodig. De pik verdween voor meer dan de helft in B’s mond. Haar holle wangen toonden dat B. zoog alsof haar leven daar vanaf hing. De man stond er als een zoutzak met zijn ogen omlaag bij. B. zag dat niet. Voor B. was de man ook helemaal niet interessant. Wat voor B. alleen maar telde was zijn pik en hoelang het zou duren voordat hij zijn zaad in zijn condoom in haar mond zou schieten. Dat gebeurde snel en heftig. Ook deze man droop na zijn orgasme af. Als dat zo doorging… Maar nog steeds liefhebbers en kandidaten genoeg.

B. kreeg waar zij om gevraagd had. Een hoofd tussen haar benen en een kerel om te pijpen aan beide kanten van haar hoofd. Helaas had B. maar een mond en twee handen. Waren dat er meer geweest dan had zij even zoveel meer mannen tegelijk onderhanden en in haar mond genomen. Rond 23.00 uur kwam Peter melden dat het maximale aantal van toe te laten mannen was bereikt. Het bleek dat meerdere mannen ook nog vrienden en kennissen hadden gebeld dat het vanavond ‘raak’ was bij Amourette. Voor Peter en Sofie betekende dat ‘kassa’!

Volgens mijn inschatting heeft B. op de rand van de jacuzzi nog minstens twee orgasmes gehad. Het aantal mannen dat B. met haar mond had bevredigd wist ik precies: negen. Ik besloot dat het tijd was voor een kleine pauze. Ik leidde B. aan de hand mee uit het bubbelbad, droogde haar af en reikte B. haar lingerie aan. Terwijl B. voor mij uitliep richting de bar zag ik de afdrukken van de badrand als twee rode vlekken over haar blanke kadetjes gloeien. Ik vermoedde dat die kadetjes vanavond nog wel roder zouden worden.

Aan de bar deed met name de dame uit het restaurant haar best om naast B. en mij te gaan zitten. Zij stelde zich als ‘Adrie’ voor. Haar man noemde zich die avond Michel. Adrie verklaarde het gebeuren rond B. uiterst ‘inspirerend’ te vinden. Ik vroeg door wat Adrie daar precies mee bedoelde. Adrie bekende zelf ook een fantasie van seks met meerdere mannen tegelijk te hebben. Michel wilde daar niet aan, maar toch was het Adrie een keer gelukt om via een contactadvertentie in een hotel seks met twee vreemde mannen te hebben zonder dat Michel dat wist.

Adrie sprak haar hartgrondige wens uit om zich vanavond ook te willen laten gaan. Zij was benieuwd naar hoe een en ander tussen B. en mij werkte. Elke mogelijke verbazing bij haar viel weg toen ik haar vertelde dat B. en ik alleen maar een gelegenheidskoppel waren en geen vast ‘setje’ en dat ik deze avond speciaal voor B. had georganiseerd. B. trof het maar met zon gelegenheidspartner oordeelde Adrie. Twee gin-tonics en evenzoveel bitter lemons later was het tijd om fase drie in te laten gaan.

B. en ik gingen naar de kledinglockers op de eerste etage. B. deed haar jarretelgordeltje om en klikte haar nylons vast. Zij trok dezelfde opengewerkte enkellaarsjes met hak aan. De vijf parelsnoeren completeerden haar outfit. B. zag er beeldschoon uit. Ik zoende haar op haar mond en fluisterde in haar oor dat zij de koningin van de parenclub was. B. keek mij warm aan en zoende mij sensueel vol op mijn mond terug. De hakken van de laarsjes lieten B’s kuiten en bovenbeenspieren erg mooi uitkomen. Ik wist zeker dat niemand op dat moment B’s werkelijke leeftijd kon inschatten.

Wij maakten een ronde over de eerste verdieping. Twee van de vier kamers waren bezet. Ik herkende een aantal mannen die net nog bij de jacuzzi hun best hadden gedaan om B. te bereiken. Nu stonden zij in diverse stadia van opwinding door openingen te kijken naar wat zich in een kamer afspeelde. Op zich was dat in elke bezette kamer voldoende, maar het was slechts een schim van wat ik nog voor B. in petto had. Ook op zolder gebeurde het een en ander. Het was verleidelijk om daarbij te gaan liggen.

Het nadeel van de zolder en de ruimte bij de sauna in de kelder was dat het beide darkrooms waren. Misschien wel leuk vanwege het mogelijke verrassingseffect, maar met als grote nadeel dat ik dan niet precies in de gaten kon houden wie er nu precies wat met B. aan het doen was. En, veel belangrijker, of alles nog steeds met instemming van B. gebeurde, maar ook of iedereen zich wel aan de geschreven – en ongeschreven regels hield. B. en ik keerden dus terug naar de eerste verdieping. Daar was dezelfde ruimte vrij als waar B. en ik ons eerste gezamenlijke avontuur hadden beleefd.

Ik leidde B. aan de hand de ruimte in. Met hakken lopen over een vloer van matrassen is geen sinecure. Toch wilde ik vanwege het erotiserende effect dat B. die sexy laarsjes aanhield. B. ging half zitten en half liggen. Ik kroop achter haar en begon haar schouders en nek te masseren. Het duurde niet lang voordat de eerste nieuwsgierige mannen hun hoofd door een van de openingen staken. Een aantal van hen was ons ook gewoon gevolgd. Het hete gebeuren bij de jacuzzi betekende voor de meeste van hen een goede kans op seks.

B. liet haar hoofd achterover zakken en wij begonnen aan een intieme tongzoen. Mijn linkerhand zocht en vond de borsten van B. Dat bleek voor een aantal mannen het startsein om de ruimte te betreden. Ik wilde meteen even orde op zaken stellen. Iedere man, die binnen wilde komen moest tenminste een condoom bij zich hebben. Dat moest hij ook aan mij laten zien. Regel twee: Ik bepaal wat er vanavond door wie dan ook gedaan wordt. Bij ook maar het minste teken van gebrek aan respect ben je exit. 

Regel drie: Ja is ja en boven alles: nee is ook echt nee! Dat niet respecteren is meteen weer exit. Regel vier: Je houdt je te allen tijde aan mijn aanwijzingen. Zo niet, dan is het ook weer exit. Volgens mij had een bepaalde man, mogelijk nu al overmand door geilheid, mijn verhaal maar half gehoord. Hem sprak ik nog even persoonlijk aan. Of hij mij goed had begrepen? Hij verzekerde mij dat dat het geval was. Ik wees hem nogmaals om de onvermijdelijke sanctie. De man knikte gehoorzaam.

Vanaf dat moment kwam het voor mij moeilijkste gedeelte. Niet alleen moest ik toekijken, terwijl B. zich aan meerdere mannen tegelijk zou geven. Ik moest eerst en voor alles goed in de gaten houden of alles volgens mijn – en onze regels verliep. Ik besloot dat ik het beste toezicht zou kunnen houden vanaf B’s hoofd. Ik ging op mijn hurken achter haar zitten en ik legde haar hoofd op mijn bovenbenen. Ik streelde B’s haar en voorhoofd. Het was nu verder aan B. Achteraf denk ik dat zelfs B mijn uitleg maar half heeft meegekregen.

De meerdere mannen met een overduidelijke erectie, sommige zelfs met hun lul al in hun hand, leken al haar aandacht op te eisen. Geen probleem, ik hield het wel in de gaten. Al maakte ik mij wel wat zorgen over B’s duidelijke gretigheid. B. zou in deze gemoedstoestand heel veel dingen al snel goedvinden en toelaten. Natuurlijk ging het om haar en haar lichaam, maar het ging wel degelijk ook om ‘mijn’ B. Een van de mannen kroop tussen B’s benen. B. trok haar knieën op en opende de weg naar haar lusthof. Gelukkig toonde de man respect door eerst alleen maar te strelen.

Vanaf B’s knieën gingen zijn handen steeds verder omhoog in de richting van B’s ‘gevarendriehoek’. Hoe dichterbij de man kwam, des te verder spreidde B. haar benen. B. scheen hem naar binnen te willen lokken. Eerst werd het stringetje netjes opzij geschoven. Daarna werd Bs genotsgleufje flink onderhanden genomen. Ik zag vingers in haar verdwijnen en weer naar buiten komen. Glimmend en wel. B. was dus alweer goed nat. Gelukkig maar. Schuin links van mij ging een andere man op zijn knieën zitten en begon zich naast en boven B’s gezicht af te trekken.

Vrij snel nam B niet alleen die taak van hem over, maar trok zij de penis van de man naar haar mond. Ik greep meteen en duidelijk hoorbaar in. Eerst condooms omdoen. Iedereen. Wie nu nog geen condoom draagt kan gaan.’ Dat werkte zelfs zo goed dat twee mannen de ruimte verlieten. Ik vermoedde dat zij beneden aan de bar condooms gingen halen. Even later kwamen zij inderdaad terug. Een van hen hield bijna trotst het verpakte condoom omhoog. ‘Omdoen’, gebood ik. De man tussen B’s benen had zijn slip uitgetrokken.

Ook nu weer heel respectvol tilde hij B’s billen op om haar stringetje netjes uit te trekken. Ik gebaarde hem het stukje textiel aan mij te geven. Ik was van plan om het niemendalletje als een soort van trofee te bewaren. De man schoof dicht tegen B’s lendenen aan en duwde zijn pik naar beneden. In plaats van dat hij in B. ging, trok hij B’s kutje over zijn pik door haar aan haar heupen naar zich toe te trekken. De man had duidelijk ervaring. Ik schoof ook weer wat naar voren, omdat B’s hoofd nu niet meer op mijn bovenbenen lag. 

B. zoog zich vol overgave vast op de pik van de man naast haar. Ik hoorde soms een smakkend geluid. B. trok en zoog. B. pijpte weer alsof haar leven er vanaf hing. Man drie meldde zich aan  de andere kant van B’s hoofd. Hij pakte Bs rechterhand en vouwde haar vingers om zijn lid. B. had geen verdere uitleg of aanmoediging nodig. B. trok beide erecties af. Om beurten verdwenen twee eikels in haar mond. B’s hoofd ging constant heen en weer. De laatst gekomen man kwam als eerste klaar. Het reservoir van zijn condoom was gevuld met roomwit zaad.

B. keek er verlangend naar, maar dat zou ik niet laten gebeuren! De plaats van de klaargekomen man werd meteen ingenomen door de volgende liefhebber. De man in B. zat duidelijk hoorbaar ook tegen zijn orgasme aan. Zijn stoten werden steeds korter en heftiger. Feller zelfs. Uiteindelijk, met een achterover gebogen rug en onder het uitstoten van luide klanken leegde hij zijn zak in B. Zijn plaats werd ook meteen weer overgenomen door een volgende kandidaat. Een snelle blik stelde mij gerust voor wat betreft het condoomgebruik.

Maar of de man nu wel aan B’s smaak voldeed? Ik fluisterde B. in of zij even de man wilde bekijken. Dat leek B. maar met een half oog te doen. Uiterlijk leek vanavond niet belangrijk. Het enige criterium van B. was of de man in kwestie een harde lul had. Of die nu in haar genotsgrotje of mond zat leek B. ook zelfs niet uit te maken. Van mij mocht B. Het was tenslotte haar lichaam. Een bonte stoet van liefhebbers kwam aan zijn trekken. Vaak zelfs letterlijk. Omdat ik de tel nauwkeurig bijgehouden had, wist ik bij het inlassen van een korte pauze dat B. tot dan toe elf mannen oraal had bevredigd.

Daarnaast waren zes mannen in haar klaargekomen. Ik vond het altijd al moeilijk om met zekerheid te zeggen wanneer B. een orgasme had gehad. De ene keer was dat zonneklaar, terwijl het een andere keer toch echt gissen bleef. Blij dat ik even niet alert hoefde te zijn liepen B. en ik naar de douche. B. kleedde zich helemaal uit en stapte onder het stortbad. Ik trok mijn boxer ook uit en met mijn pik vooruit ging ik naast haar staan. Ik zeepte B. in en masseerde haar nek en schouders licht.

Ik was blij dat B. geen aandacht aan mijn lul besteedde. Die was op dat moment een tikkende tijdbom.Iedere aanraking zou fataal zijn geweest. B. en ik droogden elkaar af. Daarna liepen wij de trappen af naar de kelder. B. had alleen haar beha’tje en het jarretelgordeltje weer omgedaan. In haar naakte kutje ging B. op een barkruk zitten en liet zich haar volgende gin-tonic inschenken. Ik schakelde over op cola. Wij waren ‘the talk of the town’. Verschillende mensen, meest mannen, kwamen een praatje maken.

Vanwege B’s voor die avond duidelijk aangepaste eisenpakket aan het uiterlijk van de beschikbare mannen, zou mijn verdere aandacht eigenlijk nog alleen op het respectvol behandelen en een consequent condoomgebruik gericht zijn. Adrie en Michel meldden zich ook nog. Michel was duidelijk alleen in B. geïnteresseerd. Adrie zei dat zij vond dat ik de zaak prima onder controle had. Haar was ook opgevallen dat niet B., maar ik de eigenlijke regie in handen had. Ik vertelde dat dat een bewuste keuze van mij was. Zodoende hoefde B. zich nergens zorgen om te maken.

Zij kon zich volledig richten op haar genot en bevrediging. Daar was het immers allemaal om begonnen. Sofie kwam ook nog even belangstellend bij B. informeren of alles naar wens was. ‘Meer dan dat’, verzekerde B. haar. Peter stak vanachter de draaitafel alleen maar een duim op. Om 00.30 uur was het tijd voor een tweede ronde. B. en gingen gingen als leiders van een hele stoet liefhebbers de trappen op naar ruimte een. Nadat wij onze posities weer ingenomen hadden gaf ik eerst weer een korte instructie.

Daarna hield ik weer een meedogenloze condoom controle. Wie er niet eentje kon laten zien, zou kunnen vertrekken. Iedereen mocht blijven. Het volgende leek een herhaling van het vorige. De ene na de andere man kwam aan zijn gerief. Waar sommigen netjes hun beurt tussen B’s benen afwachtten, leken anderen met een forse pijpbeurt al genoegen te nemen. Er was dus voor ieder wat wils. Man nummer drie herkende ik. Het was Michel. Kennelijk had Adrie hem toestemming gegeven om ook B. te mogen neuken.

Op vrijwel datzelfde moment ging Adrie op haar knieën naast mij zitten. Adrie leek overigens alleen maar aandacht voor de mannen naast B’s hoofd te hebben. Totaal niet voor mij. Weer een deuk in mijn ego. Adrie straalde gewoon uit dat zij B. wilde helpen met aftrekken en pijpen. Mogelijk dat zij Michel daarom als ‘wisselgeld’ had toegestaan om zich in B. uit te mogen leven. Met Michel vlotte het niet echt. Hij deed verwoede pogingen om tot een erectie te komen. Volgens Adrie leed Michel aan faalangst en bezweek hij onder druk.

Dat was ook een van de redenen waarom Adrie zo nu en dan een bezoek aan een parenclub voorstelde. Dingen vielen nu bij mij op hun plaats. Michel trok zich uiteindelijk onverrichterzake en beschaamd terug. Adrie’s blik had iets van minachting. Ik hoorde haar nog net niet ‘looser’ zeggen, maar ik kon Adrie’s gedachten lezen. ‘Houston, they have a problem’. Mogelijk om haar frustratie af te reageren, ging Adrie ook tot actie over. Zij trok een volgende kandidaat letterlijk aan zijn pik naar zich toe.

Zij rukte duidelijk geïrriteerd zo hard aan de pik van de arme man dat dat gewoon pijn moest doen. Gelukkig voor hem werd hij door Adrie snel uit zijn lijden verlost. Met haar vinger wenkte zij haar volgende slachtoffer naar zich toe. Op haar buik nam Adrie zijn lul tussen haar gestifte lippen. Met haar hand kneedde zij de zak van de man, die ook ergens leek te zweven.Ik wilde mijn aandacht op B. blijven richten. Dat lukte ook goed, maar ondanks mijn gewetensvol gehouden toezicht op B. legde ik toch een hand op Adrie’s bil. Michel keek vanuit de tegenoverliggende hoek toe.

Ik had medelijden met hem. Ook vanwege het tijdstip droogde het aantal deelnemers op. Toen de laatste alleengaande man toch schijnbaar enigszins beschaamd de ruimte had verlaten, bleven B., ik, Adrie en Michel achter. B. was allesbehalve uitgeput, maar wel helemaal bevredigd zo verzekerde zij ons. Als ik geen telfout had gemaakt dan was had B. vanavond zestien mannen in zich klaar laten komen. Drieëntwintig mannen waren oraal of handmatig door haar aan een orgasme geholpen.

Met de negen mannen, die B. op de rand van de jacuzzi had klaar gepijpt ,stond de teller in totaal dus op tweeënveertig zaadlozingen! Ik schrok toch wel een beetje van dat aantal. Van Adrie oogstte B. alleen maar lof en complimenten. Michel hield zich totaal afzijdig. Adrie wilde tot in detail weten hoe B. alles had beleefd en bovendien; 'Schrijnde het nu "van onderen" ook?' B. vatte alles kort en krachtig samen met een vraag: ‘Wanneer doen we dit weer?’Beneden hadden Peter en Sofie de club gesloten. Met z’n zessen namen wij aan de bar nog een afzakkertje.

Peter meldde dat het zakelijk gezien ook een topavond was geweest. De mond op mondreclame via de telefoon had een extra grote toestroom van mannen opgeleverd. Uiteindelijk waren meer mannen toegelaten dan normaal. A raison van vijfentachtig euro.Tel uit je winst. ‘Dus als jullie nog eens willen…’. Ik beloofde het in gedachten te zullen houden. De heren gaven elkaar een hand en een schouderklop. De dames gaven elkaar en de heren de bekende drie zoenen op de wang. Tijdens de terugreis vroeg B. hoe ik de avond ervaren had.

Ik kon naar eer en geweten zeggen dat ik genoten had van B’s genot. ‘Ben jij eigenlijk nog klaargekomen?’ vroeg B. empathisch. Ik antwoordde ontkennend. Tegelijkertijd verzekerde ik B. dat ik qua sfeer en genot echt niets tekort was gekomen. In een soort van opwelling gooide ik eruit dat ik mijzelf soms een beetje als B’s pooier had gevoeld. ‘En, hoe voelde dat?’ wilde B. weten. Ik kon met een eerlijk en hartgrondig ‘geweldig’ antwoorden. Thuisgekomen vroeg B. of ik echt niet nog klaar wilde komen.

B. had, ongelofelijk genoeg, nog wel zin in een vrijpartij. Lachend noemde ik haar een gore zaadslet. Nu was het B’s beurt om ‘geweldig’ te zeggen. Ook die nacht ben ik bij B. blijven slapen. Nog een week en dan zou mijn familielid weer uit Thailand terugkeren. Hij moest eens weten…

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4 sterren
3 stemmen