Adam en Eva II: Eva met Adam

Ingezonden door Twan

Na een onrustige nacht, volgend op de gebeurtenissen van die dag ervoor, zat ik ’s morgens op mijn balkon van een kop cappuccino te genieten. Met de balkondeuren wagenwijd open luisterde ik naar Phil Collins die zijn ‘One more night’ zong. Heel toepasselijk vond ik. Ik stond op het punt om even naar AH om de hoek te lopen en daar wat boodschappen te doen toen mijn telefoon piepte. ‘Onbekend nummer’ verscheen in de display. Het bleek Karl te zijn. Even schrok ik, omdat ik meteen vermoedde dat Eva hem over gisteren had verteld.

Als dat zo was geweest dan liet Karl dat in elk geval absoluut niet merken. Integendeel. Karl bedankte mij hartelijk. Eva had hem verteld dat zij een heerlijke dag had gehad. Hij nodigde mij uit om diezelfde avond samen met Eva en hem bij hen thuis te komen dineren. Daar had ik totaal niet op gerekend. Ik was er zelfs bijna automatisch vanuit gegaan dat Karl en Eva geen nieuw hoofdstuk in mijn levensboek zouden schrijven. Het vooruitzicht om nog een avond in de nabijheid van die heerlijke vrouw door te kunnen brengen, maakte mij vrolijk en helemaal blij.

We spraken af dat ik rond zes uur bij hen voor de deur zou staan. Om klokslag zes uur belde ik aan. Karl deed de deur open en begroette mij hartelijk. ‘Eva is boven nog even bezig, maar zij komt zo naar beneden’, zei hij in het Noord-Duits. Even later zat ik in de huiskamer in dezelfde stoel waarin ik gisteravond zat toen Eva in haar dunne zomerjurkje de wenteltrap af kwam. Karl liep druk heen en weer. Hij vertelde dat Eva en hij van plan waren om gewoon thuis te blijven. Karl hield van koken en was in de keuken al druk met zijn mis en place bezig. Ik hoorde het getik van hakjes op de trap.

Langzaam als in een scène van een film, waarin de diva met haar binnenkomst meteen alle aandacht op zich weet te vestigen, zag ik een opengewerkt zwart enkellaarsje even later gevolgd door de andere voet de trap afdalen. Steeds meer van Eva’s prachtige benen werd zichtbaar. Die benen leken veel donkerder dan gisteren in de polder. Eva had vast kousen aangetrokken. Met een licht arrogante blik kwam Eva de wenteltrap af waarbij zij met haar rechterhand de centrale pilaar van de trap gerafineerd vast hield.

Eva had haar lange haar in een staartje samengebonden, wat haar een nog jongere uitstraling gaf. Eva wist een entree te maken. Ik wilde opstaan om haar te begroeten, maar Eva duwde mij terug in mijn stoel. Zij boog zich voorover een kuste mij vol op mijn mond. Daarbij gunde Eva mij een korte blik in haar zwarte jurkje. Ik zag een glimp van een zwarte bh’tje. Eva had voor vanavond kennelijk als dresscode de kleur zwart gekozen. Eva had mij gisteren met haar verleidingskun-sten binnen de kortste keren in een hormonale alarmfase drie weten te brengen.

Nu ging zij zo zitten dat ik niet meer kon zien dan ik al gezien had. Eva keek mij strak aan. Het leek erop dat zij iets wilde zeggen, maar het bleef stil. Karl was in de keuken druk bezig met allerlei potten en pannen. Zo nu en dan zei hij iets tegen Eva waarop zij telkens iets voor mij onverstaanbaars antwoordde. Er hing iets in de lucht. Ik kon er mijn vinger nog niet op leggen, maar er stond iets te gebeuren, dat wist ik zeker. Dat dat ‘iets’ voor mij ook weer een heel nieuwe ervaring in zou houden, kon ik op dat moment nog niet vermoeden.

Karl kwam de keuken uit en had een schort voorgebonden. Weer viel mij het grote leeftijdsverschil tussen die twee op. Karl dekte de tafel, terwijl Eva daar alleen maar mooi zat te zijn. Elke beweging die Eva maakte leek doordacht. Ik vermoedde dat haar achtergrond als model daar veel mee te maken had. Karl kwam steeds met schalen met de meest heerlijke gerechten uit de keuken en zette die op tafel. Als laatste kwam zijn piece de resistance, een grote zilveren schaal die hij theatraal midden op de tafel zette. Hij deed zijn schort af en vroeg Eva en mij aan te schuiven.

Ik trok Eva’s stoel naar achteren en schoof deze weer aan toen zij ging zitten. Ik kreeg daarvoor een compliment van Karl. Toen Karl vol trots het deksel van de zilveren schaal optilde, lagen daar twee enorme kreeften op een bedje van verse sla. Om de kreeften heen had Karl een uitgebalanceerd tableau van schijfjes citrusfruit uitgelegd. Het zag er werkelijk perfect uit. Karl liet aan mij de eer om de kreeften te ontleden en in porties uit te serveren. Ik stelde voor om de beestjes in de lengterichting door te snijden, zodat wij alledrie een halve kreeft zouden krijgen.

‘Briljant idee’, zei Karl, net iets te enthousiast. Weer kreeg ik het geval dat er iets stond te gebeuren. Nog geen vijf minuten later bleek hoezeer ik daarin gelijk zou krijgen. Terwijl ik met een notenkraker de schaar van mijn halve kreeft brak en het vlees er met het vorkje handig uit schaar wist te pulken, begon Karl over gisteren. Hij vertelde dat Eva hem alle ins en outs had verteld. Dat zij een geweldige dag had gehad en dat zij bovendien seksueel helemaal aan haar trekken was gekomen. Ik verslikte mij in de kreeft en wist mezelf even geen houding te geven.

Dit kon twee kanten opgaan. Of Karl ging mij vervloeken en de deur uit jagen of er zou vanavond een vervolg komen. In dat laatste geval had ik geen idee welke kant het dan op zou gaan. Eerst maar eens afwachten waar Karl of Eva mee zou komen. Karl vertelde dat hij om allerlei redenen de seks met Eva niet meer zo bevredigend vond als in de eerste jaren van hun relatie. Eva wond hem nog wel op, maar zijn totaal bandeloze geilheid uit het begin was er niet meer. Eva had het daar eerst moeilijk mee gehad, maar samen hadden zij een oplossing gevonden.

Eva had Karl gisteren tot in detail verteld wat ik met haar gedaan had en hoe ik dat gedaan had. Daar was Karl heel erg opgewonden van geraakt. Terwijl Eva alle details van onze neukpartij had verteld, had zij Karl afgetrokken. Zijn orgasme was veel heftiger geweest dan in lange tijd. Weer wist ik me geen raad te geven met mijn houding. Ik kreeg wel een idee waar dit gesprek naartoe zou kunnen gaan en daarin zou ik gelijk krijgen. Zonder blikken of blozen nam Eva het woord over. Het was hun bedoeling dat Eva en ik straks in de slaapkamer boven seks met elkaar zouden hebben.

Karl zou niet meedoen. Hij zou alleen maar toekijken. Ik had zo’n situatie al eens eerder in een parenclub meegemaakt, dus ik wist al dat de ogen van de echtgenoot, die tijdens het neuken ook op mij gericht zouden zijn, mijn gedrag niet nadelig zouden beïnvloeden. Eigenlijk integendeel. Ik vond dat spel wel opwindend. Het hoge woord was eruit, dus kwam nu Eva’s vraag of ik daarvoor in was. Ik zei dat mij dat heel geil leek en dat de gedachte om weer een heerlijke avond met Eva door te gaan brengen al genoeg was om bijvoorbaat al opgewonden te raken.

Eva zei dat dat voor haar en Karl ook gold. Met z’n drieën ruimden wij de tafel af en zetten alles in de vaatwasser. Ik voelde mijn penis al actief worden. Ik voelde een prettig begin van een erectie. Karl liep als eerste de wenteltrap naar boven op. Daarna volgde Eva. Ik sloot de rij. De slaapkamer lag aan de achterzijde van de villa. Er stond een mega groot bed met satijnen dekbedovertrekken. Ook boven straalde alles een ongelofelijke luxe uit. De hele achterwand van de slaapkamer bestond uit glas. Twee openslaande deuren gaven toegang tot een deels overdekt terras.

Het viel mij op dat de deuren al openstonden. Op het terras stond een stoel waarvan de zitting naar de slaapkamer was gedraaid. In de slaapkamer stonden aan weerszijden van het bed twee makkelijke fauteuils. Eva liep het balkon op en ging met haar gezicht naar ons gericht op de stoel buiten zitten. Karl ging ging naar, wat bleek, de badkamer. Ik bleef bij de balkondeuren staan. Karl kwam terug met een driepoot statief waarop een kleine camera was vastgezet. Mijn fantasie begon te werken. Dit kon weleens iets heel speciaals worden.

Eva begon met wat niets meer of minder dan een optreden was. Gerafineerd gleden haar handen over haar borstjes in het zwarte jurkje. Eva tikte zachtjes op haar tietjes. Haar tepeltjes werden wakker en lieten zich duidelijk door het textiel heen zien. Sinds gisteren wist ik hoe hard haar knopjes konden worden. Eva liet haar handen over haar buik naar beneden glijden. Alles in een tergend laag tempo. Traag of niet, bij mij gingen de hormonen over naar de tweede versnelling. In Eva’s schoot aangekomen, duwden haar handen quasi nonchalant haar benen iets uit elkaar.

Eva streek over haar jurkje heen tussen haar benen over haar poes. Haar hoofd sloeg zij gerafineerd achterover waardoor haar lange paardenstaart bijna haar billen bereikte. Zenuwslopend langzaam liet Eva haar beide handen het jurkje net zover omhoog schuiven dat ik eerst alleen maar de al vermoede zwarte kousen zag. Deze werden niet door een anti-slipstrook op hun plaats gehouden. Ik zag duidelijk de zwarte bandjes van jarretels. Alsof dat nog niet geil genoeg was, schoof Eva haar jurkje nog verder omhoog. Ik zag een ragfijn stringetje.

Dat was zo dun dat ik Eva’s kutje er dwars doorheen kon zien. Eva had het stringetje over de jarretelbandjes en het gordeltje heen aangetrokken. Eva’s hand ging over het ragdunne stringetje. Terwijl zij haar wijsvinger over haar spleetje liet gaan, keek Eva mij strak aan. Mijn erectie was al compleet en de ruimte in mijn jeans was weer veel te krap. Eva spreidde haar benen nog verder en nu gingen alle vier de vingers van haar rechterhand ongegeneerd over haar kutje heen en weer.

Zo nu en dan stopte Eva even met wrijven om dan met haar wijsvinger haar clitje even wat extra aandacht te geven. Omdat ik niet wist wat mijn rol zou zijn, liep ik naar Eva toe. Nog voordat ik de balkondeuren door was, stuurde Eva mij terug naar binnen. Karl was intussen opgestaan en was druk bezig om de twee fauteuils naar de glaswand te schuiven. Karl nam de linkerfauteuil en ik ging rechts zitten. Eva draaide haar stoel iets bij waardoor haar poes mij weer recht aankeek. Dit gedeelte van haar show was duidelijk voor mij bedoeld.

Eva bleef mij strak aankijken, elke emotie op mijn gezicht lezend. Met haar rechterhand bleef Eva haar poes strelen. Steeds iets sneller en steeds met iets meer druk totdat Eva op het ordinaire af schaamteloos haar poes zat te verwennen. Toch was ook dit nog maar een voorproefje van wat er komen ging. Eva zakte iets verder onderuit op haar stoel. Met twee vingers van haar linkerhand trok zij haar stringetje opzij. Ik keek vol aandacht naar haar kutje. Terwijl met links het stringetje opzij werd gehouden, gingen de vingers van haar rechterhand door met waar zij waren gebleven.

Het heftig over Eva’s kutje wrijven. Eva bleef mij strak aankijken en gunde Karl geen blik waardig. Deze show was helemaal voor mij alleen. Nadat ook Eva’s clitje ook was gestreeld, wipte Eva haar billen omhoog. Met een soepele beweging verdween het stringetje over Eva’s knieën en enkels. In plaats van het op de grond te laten liggen, gooide Eva haar stringetje naar mij. Ik ving het onhandig op. Ik kon het niet laten om er even aan te ruiken. Wat ik rook kwam perfect overeen met wat ik gisteren in de polder al geproefd had, Eva’s zilte smaak.

Terwijl ik dwars door het stringetje heen keek, moest ik nog eens goed kijken. Mijn eerste waarneming was helemaal goed geweest: Eva’s kutje was helemaal glad geschoren! Eva merkte mijn focus op haar gladde poes op. ‘Het was gisteren toch zo’n smeerboel zei jij’? lachte zij zelfverzekerd. Daarna leek Eva zich weer in zichzelf te keren en besteedde zij al haar aandacht aan haar kutje. Daarnaar kijkend, stopte Eva twee vingers in haar poes. Met de wijsvinger van haar andere hand ging zij heel snel heen en weer over haar clitje. Ik kreeg het warm en te kwaad.

Ik keek wat Karl aan het doen was. Hij zat ook iets onderuit gezakt en had zijn penis uit zijn gulp gehaald. Die stelde op dat moment nog niet veel meer voor dan een vormloos hoopje vlees. Mijn lul was knoerthard en schreeuwde om verlossing. Ik schaamde mij nergens meer voor en deed mijn broek open. Ik trok de broek en boxer uit en ging met een harde paal weer zitten. Terwijl Eva met haar kutje bezig bleef, begon ik mijzelf ongegeneerd langzaam af te trekken. Ik zag Karl beurtelings naar Eva en mij kijken. Zowel hij als Eva keken onbeschaamd naar mijn erectie.

Die was al klaar voor actie, maar Eva bracht haar showtje eerst naar een hoger niveau. Zij stond op en liep tussen Karl en mij door de slaapkamer in. In het voorbijgaan tikte Eva even speels tegen mijn erectie. Het boefje. Ik volgde Eva nauwlettend en ik zag dat zij uit de lade van haar nachtkastje een paarse vibrator haalde. Eentje met een lange, dunne steel met een trileitje als punt. Ik had ooit precies dezelfde voor een kennisje van mij gekocht. Dat kennisje kon ontzet-tend heftig op dat eitje klaarkomen. Eva liep terug naar haar stoel en trok haar jurkje weer omhoog tot aan haar middel.

Zij zette de vibrator aan. Ik verwachte dat die meteen richting haar grotje zou gaan, maar Eva koos ervoor om met het eitje eerst haar tepels hard te maken. Binnen een paar seconden prikten die zichtbaar tegen de binnenkant van Eva’s jurkje. Eva’s vrije hand was bij haar kutje gebleven. Met die hand spreidde zij nu haar roze lipjes. Het eitje op de punt van de vibrator leek door Eva’s kutje gulzig te worden opgezogen. Ik hoorde het nog wel zoemen. Bovendien vertrok Eva’s gezicht van genot. Ook nu weer ontspande Eva snel weer volledig. Beurtelings ging het eitje in en uit haar kale gleuf.

Wanneer hij uit haar was dan drukte Eva het eventjes tegen haar clitje. Ik zag Eva met de seconde vochtiger worden. Ik was intussen zo opgewonden dat de eerste druppels voorvocht alweer uit mijn eikel kwamen. Eva zag dat en reageerde erop. Karl was nog steeds niet veel verder gekomen dan iets dat op een penis begon te lijken. Heel arrogant was ik eigenlijk best een beetje trots op mijzelf en mijn lul. Ik zag Eva’s blik veranderen. Het vibratoreitje verdween niet meer in Eva, maar werd nu permanent op haar clitje gedrukt.

Aan Eva’s ademhaling en kreetjes kon ik haar orgasme aan horen komen. Net als gisteren leek Eva dubbel te klappen. Werd gisteren mijn hand nog in Eva’s kruis en haar kutje gegijzeld, nu waren haar eigen vingers en de paarse vibrator aan de beurt. Tijdens haar orgasme was Eva’s mond wel open, maar er kwam geen geluid uit. Dat hoorde ik pas toen ik dacht dat Eva al over haar hoogtepunt heen was. Het geluid uit Eva’s keel leek zich op te bouwen. Naarmate haar verkramping minder werd, nam haar volume juist toe.

Ik was inmiddels als een wilde aan mijn pik gaan trekken, maar ik wilde nog niet spuiten. Hoe en wanneer dan ook ik moest en zou Eva vanavond weer neuken. Dat stond als mijn paal boven water. Toen ik dacht de grande finale van Eva’s show te hebben meegemaakt, schakelde Eva door naar de overtreffende trap. Zij wenkte mij met haar gekromde wijsvinger dichterbij. Ik trok mijn schoenen uit en haalde snel mijn jeans en boxer over mijn enkels. Behoorlijk enthousiast liep ik naar Eva, waarbij mijn lul de richting leek aan te geven.

Even moest ik aan een uitspraak van menig dame denken: kerels lopen alleen maar hun pik achterna! Dat was nooit meer waar dan nu en bij mij. Terwijl ik mijn shirt van Vanguard over mijn hoofd trok, stak ik vermoedelijk mijn heupen in de richting van Eva. Voor haar was dat aanleiding, of een uitnodiging, om mijn lul te omklemmen. Ik voelde Eva’s nagels in mijn urinebuis aan de onderkant van mijn lul krabben. Weer was daar die perfecte mix van pijn en genot. Op dat moment moeten Eva en ik hetzelfde hebben gedacht.

Waar Eva haar mond naar mijn pik bracht, trok ik haar hoofd naar mijn lul toe. Met het puntje van haar tong treiterde Eva mijn eikel. Het ene moment kietelde Eva met haar tongpuntje de rand van mijn eikel om vlak daarna te proberen dat tongpuntje zo diep mogelijk in het gaatje van mijn eikel te drukken. Ik had inmiddels besloten om Eva ook verder uit te kleden. Op haar kousen, jarretels en enkellaarsjes na dan. Terwijl ik haar jurkje over haar hoofd tilde, keek ik uit over de Loosdrechtse Plassen. Die zouden na twee dagen met Eva voor mij altijd een bepaalde meerwaarde hebben.

Eva zat inmiddels met de mij gekmakende overgebleven kleding weer in haar stoel. Eva trok mijn paal omlaag en stak die in haar mond. Zonder medelijden werd mijn eikel tussen haar tanden en haar rechterwang gemanoeuvreerd. Je kon de bolling van mijn eikel in haar wang zien. Toen ik Eva steeds naar Karl zag kijken, wist ik waar het hen om te doen was. Karl wilde zien dat ik met Eva heftige seks ging hebben. Ik besloot dan meteen ook maar goed aan de show mee te werken. Mijn linkerhand ging naar Eva’s tietjes.

Net als met een sigaret nam ik een tepel tussen mijn wijs- en middelvinger. Eva deed echt haar best om mijn pik in haar mond te houden, maar net als gisteren had zij daar moeite mee. In mijn geilheid wilde ik dat Eva mij zo diep mogelijk in haar mond zou nemen, maar dat zou op overgeven zijn uitgedraaid. Ik ging daarom achter Eva’s stoel staan. Mijn balzak hing net over de stoelleuning. Karl aankijkend, speelde ik met de kleine tietjes en harde tepeltjes. Ik liet mijn handen over Eva’s buik afdalen naar haar kruis.

Ongevraagd opende Eva haar benen. Toen ik haar roze lipjes openmaakte, zakte ze weer iets onderuit. Zo kon Karl het nog beter zien. Ik pakte de paarse vibrator van de grond en zette het eitje trillend en brommend op Eva’s kutknopje. Eva reageerde als door een wesp gestoken. Een gilletje dat ik van haar nog niet eerder had gehoord, werd ondersteund door een hand die de mijne samen met de vibrator weer insloot. Dat was dus Eva’s manier van klaarkomen. Dat was bij elke vrouw toch weer anders.

Karl had ondertussen van zijn hoopje vlees iets dat op een penis begon te lijken weten te maken. Heftig trok hij zijn veel te grote voorhuid over zijn nog veel te kleine eikeltje. Die van mij maakte bij elke hartslag van mij een klein luchtspronge-tje. Klaar voor de strijd! Ik draaide Eva’s stoel naar links, zodat Karl het volle zicht op ons had. Ik duwde Eva’s rechterbeen zover mogelijk naar buiten. Haar linkerbovenbeen legde ik in mijn nek. Met mijn vingers opende ik Eva’s natte kut. Ik likte eerst de binnenkant van die fluweelzachte, roze lipjes. Mijn hemel, wat smaakte Eva heerlijk!

Ik kon geen genoeg van haar krijgen. Net als gisteren schoof ik mijn wijs- en middelvinger in Eva. Ik begon haar met mijn vingers te neuken. Eva moedigde mij aan door haar kutje steeds in de tegengestelde richting te duwen. Eva was weer ongelofelijk nat. Dat hoorde je iedere keer als de rest van mijn hand Eva’s grote schaamlippen raakt. Dan klonk er een kletsend geluid. Het neuken met de vingers zelf gaf zo nu en dan een beetje soppend geluid. Ik wist niet wie van ons tweeën nou natter was. Mijn lul wist de ene druppel voorvocht na de andere eruit te persen.

Mijn vocht liep zelfs over mijn schacht naar mijn zak. Eva’s sapjes zochten zich een weg over het gebied tussen haar kutje en poepgaatje. Zelfs de omgeving van Eva’s anus glom van haar vocht. Op dat moment keek Eva naar Karl. Hij gaf een kennelijk van tevoren afgesproken teken, want Eva stond op uit haar stoel. Als het de bedoeling was geweest dat Eva en ik nu richting het kingsize bed zouden verhuizen dan hadden zij echt buiten mij gerekend. Ik tilde Eva onder haar oksels op. Weer viel mij op dat Eva vrijwel niets leek te wegen. Ik zette Eva’s billen op de rand van de balkonrand.

Automatisch sloeg Eva haar benen om mijn middel. Ik wist mijn lul tussen ons in te wurmen. Met een zucht van Eva drong ik bij haar binnen. Karl was naast ons komen staan. Hij hield de camera met statief in zijn hand en hij probeerde Eva en mij te filmen. Dat moet je bij mij nou precies niet doen, want dan komt bij mij de beer uit zijn hol. Ik word daar zo geil en mega hard van. Karl had het moment van binnendringen gemist. Hij vroeg mij om dat nog eens over te doen. Weer voelde ik de sensatie van Eva’s krappe gaatje dat zich om mijn pik leek vast te zuigen.

Haar warmte ging over op mij. Eva en ik neukten stevig door. Karl liep met zijn camera steeds maar om ons heen om ons neuken vanuit alle hoeken te filmen. Karl kroop op een gegeven moment zelfs op zijn knieën tussen mijn benen om het bewegen van mijn pik in Eva ook vanuit die hoek te filmen. Ik vond alles best. Eva gaf aan dat de balkonrail pijn begon te doen. Zonder uit haar te gaan, tilde ik Eva weer op en liep ik met haar de slaapkamer in. Ik legde haar onderuitgezakt in mijn fauteuil.

Bij elke penetratie voelde ik telkens weer de sensatie van dat eigenlijk iets te nauwe kutje om mijn iets te grote pik. Karl bleef als een kikker om ons heen springen. Hij wilde geen seconde van deze neukpartij missen. Karl leek zowaar al iets als half hard te worden. De soppende geluiden uit Eva’s kutje en het geklets van het vlees op vlees van onze naakte lichamen klonk door de hele kamer. Dat zou dan ook wel bij Karl’s opnames te horen zijn. Eva maakte het nog spannender door haar benen helemaal te strekken en op mijn schouders te leggen.

Daardoor kneep zij mijn pik ook behoorlijk af. Karl kroop onder mij en maakte een close-up van mijn lul die tot mijn zak in Eva verdween. Om daarna glimmend van het geil weer bijna helemaal naar buiten te komen. Een paar keer voelde ik een orgasme naderen. Dan vertraagde ik even in tempo en diepte. Om vervolgens weer door te gaan met diepe halen diep in Eva te stoten. Karl vroeg ons om naar het bed te gaan. Ik tilde Eva uit mijn stoel en maakte met haar de vier stappen naar het bed. Ik liet Eva eerst op de rand zitten. Het leek mij ontzettend geil als Eva mij nu eerst ging pijpen.

Van de gedachte dat zij daarbij zichzelf zou proeven, maakte mij wild. Dat was precies wat Eva deed. Eva zei dat dat haar ook opwond. Ons neuken op de balkonrailing en in de stoel had een aantal ladders in Eva’s kousen veroorzaakt. Dat gaf voor mij een extra dimensie aan deze hele gebeurtenis. Voor mij stonden die kapotte kousen gelijk aan iets, noem het maar, dierlijks. Ik moest nu iets doen. Eva door laten gaan met pijpen, zou mij binnen een paar seconden klaar hebben laten komen. Dat wilde ik nog niet. Daarbij vermoedde ik dat Karl ook nog niet zover was.

Ik stapte dus terug en schoof Eva wat verder het bed op. Ik zorgde er wel voor dat de camerahoek voor Karl hetzelfde zou blijven. Ik tilde Eva’s knieën weer omhoog en ging tussen haar dijen liggen. Voor een beter zicht voor Karl spreidde ik mijn benen ook iets. Als mijn balzak nu niet in de weg hing dan zag hij op dat moment mijn lul weer in Eva verdwijnen. Als een volleerd pornoactrice sloeg Eva meteen haar benen weer om mijn rug. Het voelde alsof Karl de lens van zijn camera naast mijn pik in Eva’s kutje probeerde te schuiven. Karl zat er letterlijk bovenop.

Ik deed echt mijn best om vroegtijdig klaarkomen tegen te gaan. Ik dacht weer aan koude douches, slecht nieuwsge-sprekken en aan mensen aan wie ik een bloedhekel had. Dat vertraagde mijn orgasme wel enigszins, maar ik moest wel doorgaan om het Eva naar de zin te maken. Als ik mijn orgasme nog vaker uit zou stellen dan zou ik straks mogelijk niet meer klaar kunnen komen. Ik zei dat tegen Eva. Ik vroeg haar of zij voor Karl nog iets speciaals wilde doen. Eva wist dat Karl heel erg opgewonden zou raken als Eva met haar rug naar mij toe zichzelf over mijn pik zou laten zakken.

Zeker als ze mij dan heftig zou gaan neuken. Ik waarschuwde haar voor mijn vroegtijdig klaarkomen, maar Eva wurmde zich onder mij uit. Ik lag nog niet op mijn rug of Eva ging met haar rug naar mij toe met haar kutje boven mijn lul hangen. Met één hand pakte zij mijn lat, duwde die tussen haar roze lipjes en liet zich toen zakken. Ik zag van achteren mijn pik langzaam in Eva verdwijnen. Eva bereed mij als een ongetemd paard. Ik zag haar rechterhand richting haar kutje verdwijnen. Ik wist gewoon dat Eva zich voor de camera aan het vingeren was.

Ik wist ook dat zij daarbij in de lens van de camera zou kijken, daarmee de kijker uitdagend. Ik hield het niet meer uit. Ik denk dat ik bijna schreeuwde dat mijn zaad eraan stond te komen. Eva bleef gewoon zitten. Zij bleef mij doorneuken. Toen ik met geluiden en heftige pompbewegingen mijn sperma in Eva voelde exploderen, bleef Eva op en neer wippen. Ik kon het natuurlijk niet zien, maar ik voelde wel dat Eva daarna mijn lul uit haar kutje trok. Karl maakte weer een close-up. Ik vermoedde dat mijn zaad inmiddels een beetje uit Eva druppelde.

Het zou mij totaal niet verbaasd hebben als ook dat in close-up vastgelegd werd. Daar kon ik mij ook wel wat bij voor-stellen. Net als gisteren in de polder ging Eva naast mijn heupen liggen. Haar hoofd boog zich naar wat er over was van mijn eens zo trotse erectie. Net als gisteren likte Eva ook nu weer de laatste restjes van mijn sperma van mijn eikel. Eva spuugde niets uit. Eva had alles gewoon doorgeslikt. Ook nu weer dacht ik dat ik droomde. Eva was hard op weg om elke fantasie van mij werkelijkheid te laten worden.

Toen mijn penis helemaal uitgeput zijn uitgebluste hoofdje neerlegde, stond Eva op. Alsof ik er niet bij was, pakte zij Karl’s lul beet. Karl was nog niet eens helemaal stijf. Hoe Eva ook trok of pijpte er kwam niets. Ik vond dat zo sneu voor Karl. Ik hoopte echt dat hij bij het terugkijken van de beelden samen met Eva alsnog klaar zou komen. Dat gunde ik hun echt. Eva stapte samen met Karl onder de douche. Toen zij de cabine hadden verlaten, dook ik daarin. Bij het wassen van mijn eikel voelde ik pas hoe gevoelig die inmiddels was geworden.

'Twee dagen Eva' maakte mijn eikel schrijnend, maar zelfs dat voelde heerlijk. Eva kon bij mij niets verkeerd doen. Beneden dronken wij samen nog wat. Eva en Karl namen wijn. Ik hield het op frisdrank. Rond een uur of één nam ik afscheid. Ik was er stellig van overtuigd dat vanavond wel de climax van mijn 'twee dagen met Eva en Karl' was geweest. Ook deze ervaring sloeg ik in mijn geheugen op.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4.6666666666667 sterren
3 stemmen