De club

Ingezonden door Leo

Het was het jaar 2006. Uit verveling had me ik mezelf gewaagd aan een chatsite voor 30+.  Na verloop van tijd kwam ik in contact met Estelle. Ze woonde een kwartiertje van mijn werk vandaan waar ik een managementrol vervulde. Estelle was zeven jaar jonger en ze was directiesecretaresse van een groot internationaal concern. Ze vertelde me over de chat over de stoute ervaringen van haar mede directiesecretaresse collega die escorts voor haar baas regelde van enkele duizenden euro's per keer. Estelle raakte gefascineerd van die spannende gebeurtenissen.

Toen ik over de chat begon over spannende seksfeestjes en swingerclubs waar je naakt rondliep, waagde ze de stap op een dag met me te daten. De eerste keer eindigde de dag in een pijpsessie in de duinen. Ze liet haar fantasieën de vrije loop. Op een dag stuurde ze me een bericht dat ze op vrijdagavond mee wilde naar de club waar ik vaker naartoe ging. Het was de club waar naakte mannen en vrouwen rondliepen die spannende seks met elkaar beleefden. De club werd druk bezocht en op vrijdagavond mochten alleengaande mannen ook naar binnen.

Op die bewuste vrijdagavond dat we voor de eerste keer naar de club gingen, masturbeerde Estelle al in de auto om opgewonden te worden. Van zenuwen was geen sprake. In de club ontkleedden we ons in de kleedruimte en Estelle had een sexy buikkettinkje om en een zwarte band om haar hals. Haar kutje was geheel glad geschoren en haar borsten waren strak gespannen. Ik vermoed van opwinding. Na even aan de bar wat gedronken te hebben gingen we naar boven. Al op de trap lopend hoorden we gekreun, gehijg en mensen die rondliepen. Estelle kneep al beetje in mijn hand en ze was zichtbaar opgewonden.

Bij een ruimte aangekomen pakte ze mijn pik stevig vast en begon me af te trekken. Ze keek geil in het rond en ze liet haar blonde haren naar achteren vallen. Ik werd geiler en geiler. Estelle  ging op haar knietjes zitten en liet haar fantasie waarheid worden. Een pijpsessie met zes mannen om haar heen, waar ik er één van was. Ze greep gulzig met haar mond de harde palen en om beurten zoog ze of ze een lekkere lolly kreeg. Ze wist niet van ophouden. Eén voor één werden de harde palen compleet leeg gezogen en liet ze het geile vocht over haar heen spuiten. Ze ging staan en ik trok haar op een soort ligbank. Ze nam me diep in haar geile, natte spleet.

Aan weerszijden pakte ze de lullen van mannen om de beurt in haar mond en liet de mannen over haar heen spuiten. Ik kon niet geloven dat ik de vrouw met wie ik regelmatig chatte hier nu lag. Estelle die in de burgerlijke maatschappij als een normale, goed uitziende vrouw wordt gezien, liet zich helemaal gaan in de swingersclub. Sinds dat moment had ze de smaak te pakken. En ondanks dat ze een relatie had, regelde ze met gemak vrije avonden om in spannende feestjes het middelpunt te zijn. Ze zei: 'Jij bent degene die de me de vrijheid van seks heeft gegeven zonder taboes.' We hebben vele jaren spannende sessies beleefd en van elkaar genoten, totdat ze zwanger raakte en het moederschap haar balans weer terugwon.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 2.5 sterren
2 stemmen