Seks met een dertig jaar oudere vrouw

Ingezonden door Turkse heer  

Dag lieve lezers. Als ik het mij goed herinner, was ik toen ik dit beleefde tweeëntwintig jaar oud. Ik chatte toen op een leuke chatsite. Daar kwam ik in gesprek met een dame die in het noorden van het land woonde. Hoewel ik dus toen tweeëntwintig was en zij tweeënvijftig hadden we leuke gesprekken. Ze was net als ik in voor leuke gesprekken om de tijd een beetje te doden. Daten was niet zo makkelijk. Ze was gehuwd en had een open relatie. Haar man wist zelfs van mijn bestaan. Ik heb zelfs een keer met hem en met hen beiden gechat, maar die gesprekken waren kort.

Op een avond toen we elkaar weer op chat troffen, stelde ik het voor om op MSN over te gaan, zodat we via de cam konden zien wie we in het echt waren. Daarnaast was MSN wat persoonlijker en had je direct een gesprek met elkaar zonder dat er andere gesprekken tussen kwamen. Die avond deden we dus voor het eerst voor elkaar de cam open en kwamen we erachter dat de foto's die we elkaar eerder op de chat verstuurde wel degelijk overeenkwamen met de personen we op de cam zagen.

Op MSN werden onze gesprekken wat persoonlijker en kwamen we zo meer over elkaars privéleven te weten. Ik studeerde toen nog en zij was werkzaam in de zorg. Haar man was vaak voor zijn werk in Duitsland. Ze hadden sinds kort een open relatie om vreemdgaan te voorkomen. Mijn chat vriendin die ik vanaf nu Inge zal noemen, had een paar leuke ervaringen gehad met jongere gasten. Ik vroeg haar waarom ze juist met hen wilde daten. Ze vond jongere mensen leuker aangezien ze al een man had van haar eigen leeftijd.

Ze was niet op zoek naar een nieuwe relatie. Vandaar dat ze een voorkeur voor jongere mannen had. Haar laatste keer met een ander was inmiddels wel een tijdje terug. Hoe leuk en gezellig onze gesprekken ook waren, we hadden in eerste instantie geen hoop op een date. Ze woonde in het noorden van het land, Friesland, en ik woonde in Brabant. Die afstand ga je niet even voor een date van een paar uur overbruggen. Ondanks dat plaagden we elkaar wel eens. Zo nodigde ze mij uit als haar man niet thuis was.

Ik plaagde haar door te zeggen dat wanneer ik zou komen ik gezien de afstand zou blijven logeren. Ik denk dat we op MSN ruim een maand hadden gekletst voordat we elkaar onze telefoonnummers gaven. Op die manier zouden we elkaar kunnen sms'en als we onszelf zouden vervelen. Na een kleine drie weken nadat we elkaar telefoonnummers hadden gegeven, besloten we elkaar te ontmoeten. Ik zou dan na mijn college niet naar huis gaan, maar de trein pakken om naar Friesland te gaan. Mijn ouders had ik verteld dat ik bij een vriend zou logeren.

Inge werkte parttime, dus we besloten om elkaar op een dag te treffen waarbij ze de dag erna vrij was. Ze zou mij dan van het station ophalen, want het dorp waar ze woonde, was niet met de trein te bereiken. Als ik het laatste stuk met de bus zou doen, zou ik bijna een uur met de bus moeten, terwijl de afstand van haar dorp naar Heerenveen maar vijftien minuten rijden was. De grote dag was aangebroken. Inge zou mij gelijk na haar werk om 16.00 uur van het station op kunnen halen. Dat weet ik nog heel goed. Ik was die dag zelfs niet naar school gegaan.

Het was voor mij bijna drie uur met de trein reizen. Toen ik de trein instapte, sms'te ik haar dat ik onderweg was en als ik geen aansluiting of overstap zou missen ik rond 16.15 uur in Heerenveen zou zijn. Omdat ze aan het werk was, kreeg ik pas veel later een bericht terug. In de tijd dat ik in de trein zat, hebben we elkaar een paar keer een bericht gestuurd. Toen ik Zwolle voorbij was, begon ik zenuwachtig te worden. Eenmaal in Meppel stuurde ik haar een bericht of ze me op de parkeerplaats op zou wachten en hoe ik haar auto kon herkennen. 

Hoewel we elkaar op de cam hadden gezien, vond ik het toch spannend. Ik was ik wel benieuwd of ik haar in haar auto gelijk zou herkennen. Ik vroeg haar het model van haar auto, zodat ik er direct op af kon lopen. Ik kreeg geen antwoord op mijn bericht. Toen ik bijna Heerenveen naderde, sms'te ik haar of ze er al was, omdat ik over vijf minuten op het station was. Op dat bericht kreeg ik wel antwoord. 'Ik zie je dan zo', stond er. Eenmaal op het station kreeg ik het benauwd en werd ik zenuwachtig, want er waren veel mensen met mij de trein uitgestapt.

Ik keek links en rechts op het perron, zodat ik kon zien waar de parkeerplaats was. Toen ik het perron afliep, zag ik haar plots voor mij. We herkenden elkaar. Ik wist niet wat me overkwam, want moest met een veel oudere dame meelopen om met haar naar haar huis te gaan. Ik werd een beetje verlegen en kon niets anders zeggen dan: 'Hoi, alles goed?' en 'is je auto ver lopen?' Ze begroette me terug en ik liep achter haar aan. Die wandeling duurde voor mijn gevoel een eeuwigheid. Ik observeerde haar. Ze was een mooie, volle dame met grote tieten. Dat was me wel opgevallen.

Ze had een legging aan wat haar echt erg sexy uit liet zien. Haar shirt viel net over haar billen, zodat haar grote kont niet opviel. Eenmaal in de auto was ik wel wat rustiger geworden. Mijn schaamte om met een veel oudere dame gezien te worden, werd overwonnen. Ik weet niet waarom ik dit gevoel kreeg, maar ik had het gewoon benauwd. In de auto hadden we het kort over onze reis, werk en de rit naar haar huis toe. Het was een mooie, zonnige dag en na een kwartier waren we bij haar thuis. Ze woonde in een rustige wijk.

Ze vertelde mij tijdens de rit dat we snel uit de auto moesten stappen en naar binnen moesten lopen. Dit keer had zij het benauwd. Hoewel ze me een relaxte dame leek, wilde ze niet al te veel opvallen voor haar buren en straatgenoten. Dat kon ik natuurlijk goed begrijpen. Eenmaal binnen heette ze me met een glimlach welkom in haar huis. Ik bedankte haar dat ik bij haar op bezoek mocht komen. We trokken onze schoenen uit en gingen de woonkamer in. Ze vroeg me of ik ook koffie wilde. Ik gaf aan dat ik liever een koud drankje wilde en nam plaats op de bank.

Ze kwam met haar koffie en mijn cola naast me zitten. We keken elkaar aan. Inge verbrak de stilte en zei: 'Hier zitten we dan.' We moesten beiden glimlachen. We voelden de spanning en waren ietwat zenuwachtig. Ik zei tegen haar: 'Ja, in het echt kennismaken is toch nog iets anders dan achter een scherm.' Ik zei dat haar woning mooi was en groot voor twee personen. Ik vroeg haar was ze met de boot deden die op de oprit stond. Inge had een mooie riante hoekwoning waar hun boot makkelijk bij paste.

Ze vertelde me dat ze financieel niet te klagen hadden en dat ze met haar man graag op zee ging dobberen. Ze vertelde over hun hobby's, vakantie en dergelijke. Ook hun banen kwamen aan bod. Ze stelde allerlei vragen over mijn hobby', bijbanen en studie. Hoewel ik met Inge aan het daten was, kwam haar man ook regelmatig in ons gesprek voor, net als hun kinderen die een paar jaar ouder waren dan ik. Zo kwam ik erachter dat ze maar een paar straten verder woonden. Ik vroeg haar of ze wel eens spontaan langskwamen.

Ze stelde me gerust en zei dat ze zelden zomaar langskwamen, omdat ze een drukke baan en hobby's hadden. Ik vertelde haar over mijn dates met andere mensen en vertelde Inge dat veel van mijn dates via de chat vaak vele malen ouder waren dan ik. Dit kwam mede doordat ik zelf nog erg jong was. Ondanks dat had ik vaak chat gesprekken met mensen die de veertig al waren gepasseerd. Ik vond leeftijd minder belangrijk dan de gezelligheid en de klik. Inge op haar buurt vertelde me over haar situatie en dat ze niet de behoefte had aan een relatie.

Ze wilde wel graag iemand leren kennen die ze vaker kon treffen. Ze had de voorkeur voor een jongere man, omdat je dan minder snel geneigd zou zijn om een serieuzere relatie aan te gaan. Ze had voor zichzelf een tweede kop koffie gehaald en kwam tegen me aan zitten. Het gesprek werd intiemer, maar we bleven beleefd en netjes. Ze zat zo dicht tegen me aan dat ik haar haren begon te strelen. Ik vond het leuk, maar tegelijkertijd ook best spannend en moest even naar de wc. Toen ik van de wc terugkwam, viel haar tuin mij nog beter op en zag een grote hut en een stenen omheining.

Ik vroeg aan Inge wat dat was. Ze zei: 'Kom maar kijken.' Ze had in de tuin een jacuzzi en een sauna. Achter de stenen omheining lag een vijver waar een aantal grote vissen in zaten. Ik zei: 'Je verveelt je vast nooit als je man weg is.' Ze moest lachen en zei dat het in je eentje ook niet altijd leuk is in een jacuzzi. Inge ging weer de keuken in om nog een kop koffie in te schenken. Ik vroeg haar of ze soms honger had. Eigenlijk had ik zelf ook honger. We hadden beiden wel trek, maar door de spanning werd onze honger een beetje gestild. We besloten een pizza te bestellen.

Inge deed de bestelling en daarna gingen we in de tuin zitten totdat onze pizza zou komen. We hadden het wederom over de koetjes en de kalfjes. Net voordat de pizzakoerier ons pizza bracht, kwamen Inge en ik in een 'hevige' discussie terecht. Ze was blijkbaar vaak naar Turkije op vakantie geweest en dacht de regio Cappadocië beter te kennen dan ik. Onze discussie werd verbroken door de koerier die aanbelde. Inge ging de pizza halen. Op het moment dat ze de pizza op de eettafel legde en haar portemonnee ging halen, was ik al naar de deur gelopen om de pizza te betalen.

De koerier keek een beetje raar naar mij, want ze zag eerst een oudere Nederlandse dame de pizza ophalen en naderhand kwam een jongere man met een niet-Westers uiterlijk de pizza betalen. Ik weet zeker dat de koerier van alles in haar hoofd heeft laten afspelen. Tijdens het eten van onze pizza hebben we onze discussie over Turkije hervat. Toen we klaar waren met eten, ging Inge een atlas halen, zodat we ons discussie met behulp van de atlas zouden oplossen. Ze opende de atlas op de eettafel. We zaten zij aan zij door de atlas te bladeren.

Ik voelde de spanning in haar lijf en vond het heel spannend om naast haar te staan. Onze lichamen raakten elkaar aan en ik merkte dat haar ademhaling door de spanning niet normaal snel was. Ik was eveneens in een geile bui, maar zowel Inge als ik durfde elkaar niet op te zoeken om ons ultieme verlangen naar elkaar te bevestigen. Intussen waren we in het atlas aan het bladeren om te kijken wie er gelijk had. Zoals verwacht had ik gelijk en had Inge het mis. Ze deed de atlas dicht en keek me zo lief en geil aan. Inge ging de eettafel en de keuken opruimen. Daarna gingen we weer in de woonkamer zitten.

We hebben samen een comedy gekeken. Toen die serie eenmaal afgelopen was, merkten we dat we beiden moe waren. Ik zei met een glimlach tegen Inge: 'Het is al laat. Ik kan nu niet meer terug naar huis, Dat weet je wel toch?' Inge was verbaasd en dacht dat serieus dat ik naar huis zou willen gaan. Ze vertelde me dat ik wel mocht logeren en dat was ook zo afgesproken. Ik zei dat ik haar maar een beetje plaagde. 'Als je wilt kunnen we wel naar bed gaan. Je bent ook moe en morgen kunnen we weer lekker verder.'

Ik vroeg waar ik moest slapen. Inge zei maar een bed te hebben en dat ik daar kon slapen. Dit keer was ik verrast. Ik had toch verwacht dat ze een logeerbed zou hebben. Alhoewel we een date hadden waarbij we waarschijnlijk seks zouden hebben, durfde zowel Inge als ik geen stap te zetten. Vandaar dat ik dacht dat ze misschien wel leuk en aardig zou vinden, maar dat ze de seks met mij niet zou zien zitten. We gingen samen naar boven naar haar kamer. Inge zei: 'Voel je thuis. Ga maar liggen. Ik ga even naar de badkamer.' Ik trok mijn trui uit en ging lekker in haar grote bed liggen.

Inge kwam naakt haar kamer binnen gelopen. Haar grote borsten hingen lekker naar beneden. Zo zag ik veel beter hoe vol haar lichaam was. Haar volle dijen en buik zagen er mooi uit, maar wat het meest mijn aandacht trok, waren haar mooie ogen en haar glimlach. Dit had ik niet zien aankomen. Ik werd er verlegen van. Ze zei: 'Sorry jongen, maar ik slaap altijd naakt, dus ik hoop dat je het niet erg vindt.' Ik wist natuurlijk niets te zeggen. Inge ging aan de andere kant op het bed liggen. Daar lag ze naast me. Ze zag dat ik mijn broek nog aan had.

Ze zei tegen me: 'Je gaat toch niet met een broek aan slapen? Trek dat ding uit.' In een mum van tijd had ik mijn broek onder de deken uitgedaan en op de grond gegooid. Daar lag ik dan een jonge knaap van begin twintig met een leuke, gezellige, volle dame van in de vijftig die net iets ouder dan mijn eigen moeder was.  We lagen beiden op onze zij en keken elkaar recht in de ogen aan. Ik voelde haar gehijg. Ik denk dat ze door de spanning luid adem moest halen, terwijl ik haar juist muisstil aankeek. Ze schoof nog dichter tegen mij aan. Onze neuzen konden elkaar bijna raken.

We voelden beiden de spanning in ons lichaam. Om ons lichaam van deze spanning te verlossen, zochten onze monden en tongen elkaar op. We zoenden als twee pubers die naar elkaar verlangden. Ons nachtelijke bedspel was begonnen. Tijdens het zoenen, zochten onze handen elkaars lichaam op en streelden we elkaar. Na een paar minuten zoenen, keken we elkaar aan en begonnen we een kort gesprek, terwijl mijn handen haar billen streelden. Inge zei tegen mij dat ik haar gek had gemaakt en ze al de hele dag naar me verlangde.

Ik vertelde haar op mijn beurt dat ik ook naar haar verlangde en dat ik haar spanning voelde, maar zelf geen actie durfde te nemen ondanks dat ik een leuke tijd met haar had. 'Schat, we zullen het nog leuker en gezelliger hebben', zei Inge en zoende me wederom op mijn mond. Op dat moment rolde ze op mij. Ze kwam op mijn buik zitten en masseerde mijn buik. Op dat moment greep ik mijn kans en speelde met haar grote tieten. Ik zei tegen haar: 'Je man boft met zo'n lekkere, leuke dame met grote tieten en kont. Ik bof ook dat ik nu met jou mag zijn.' Ik duwde Inge naar achteren.

Ze viel op haar rug. Ik ging op haar liggen en begon haar nek likkend naar beneden af te dwalen. Via haar tieten en buik kwam ik bij haar lekkere kutje die ik vingerde en likte. Ik vond het heerlijk om te zien en te horen dat ze geniet. Ik merkte dat ze ook aan mijn lichaam wilde zitten. Inge trok me omhoog, zodat we weer face to face lagen. We zoenden en ik speelde met haar billen. Ik ben namelijk gek op volle, dikke billen en probeerde haar kont te vingeren. Ik merkte dat ze redelijk wat kon hebben en vroeg haar of ze het wel eens anaal heeft gedaan.

Inge zei tegen me: 'Schat, ik doe alles waar ik zin in heb. Anders lag ik nu niet met jou in bed', zei ze giechelend. 'Dat geldt ook voor jou hè? Je date niet alleen met een oudere dame, maar ook met stellen enzo, dus we zijn beide openminded. Wees jezelf en doe wat je wilt. Als ik iets niet wil, geef ik het wel aan.' 'Je geeft me een goed gevoel', zei ik tegen haar. 'Als je op je buik ligt, wil ik je graag masseren en strelen.' Op die manier hebben we wel even gelegen. Masserend en strelend, hebben we gekletst. Zo nu en dan genoot ik van haar dikke kont waar ik maar al te graag mijn vingers in stak.

Op een gegeven moment vroeg ze om van plek te ruilen. Daar lag ik dan op mijn buik onder een lekkere, hete dame. Ze had blijkbaar olie uit haar la gepakt. Ik genoot van de massage. Net zoals ik haar dikke kont verwende, kon Inge niet van mijn kleine billen afblijven. Ik genoot en kreunde. Ik kon niet veel hebben, maar haar twee vingers maakte me gek. Ik was geil. Mijn pik was licht stijf. Ik draaide mij om en Inge begon mij voor het eerst te pijpen. Ze veranderde van positie. Ze kwam op me zitten en ineens lagen we in standje negenenzestig. Haar dikke billen waren voor mij.

Inge pijpte mij, terwijl ik met haar kont bezig was. Op een gegeven moment had ik met gemak drie vingers erin. Toen ik de vierde erbij probeerde te doen, schold ik van geilheid. 'Je bent wel een slet zeg. Mijn hele vuist gaat er haast in. Je hebt vast grote pikken of dildo's in je kut en kont gehad.' Ze moest lachen en zei dat ze alleen normale pikken had gehad. Of haar dildo groot was, moest ik zelf maar beoordelen. 'Oh, heb je een dildo dan? Ik ben er wel benieuwd naar.' 'Pak maar uit de la. Daar ligt hij.' Ik zag een kleine buttplug.

Ik had een veel grotere verwacht gezien haar ervaring, haar grote, dikke kont en lekkere kut. Ik was zo opgewonden dat ik hem helemaal in haar kont duwde en genoot van het uitzicht. Ik ging naderhand met de buttplug snel in en uit haar. Ze was lekker wild en geil. Toen ik hem eruit trok, kwam ze met haar gezicht bij me en gingen we lekker zoenen. We rolden over elkaar heen. Mijn halfstijve pik zat tussen haar schaamlippen en ze schoof op en neer en heen en weer. Op een gegeven moment gleed ze van mijn pik af en vroeg of ik haar wilde beffen.

Ze was goed in de stemming en kwam klaar toen ik haar aan het beffen was. We gingen rustig naast elkaar in bed liggen en genoten van onze rust. Na een paar minuten was ik weer geil geworden en mijn harde pik moest van mijn sperma verlost worden. Ik kwam op Inge liggen en begon rustig te stoten, terwijl we aan het zoenen waren. Op het moment dat ik voelde dat ik klaar zou komen, stond ik spontaan op en spoot mijn sperma op haar gezicht. Na mijn orgasme liet ik mij op het bed vallen. Inge keek mij met een geile blik aan.

Ze zoende mij volop op mijn mond en voelde mijn eigen warme zaad dat op haar gezicht zat en nu in mond kwam. Het was helemaal niet vies. Waarschijnlijk omdat we geil en intens aan het zoenen waren. Het was de eerste keer dat ik sperma proefde en dan ook nog eens die van mijzelf. Toen Inge de indruk kreeg dat haar gezicht sperma clean was, hield ze op met zoenen. We keken elkaar aan en begonnen lekker van het moment te genieten. Inge liet merken dat ze ervan genoot. Ze vertelde dat ik een 'gek jong' was en begon te kletsen. Ze wist van mijn avonturen die ik wel eens met stellen had.

Terwijl we elkaar streelden, kletsten we nog wat verder. Ik zei dat ze echt leuk en lief was en dat haar man vast ook hierbij had willen zijn. 'Je verdient gewoon een leuke nacht met je manlief om je wildste dromen mee te maken.' Hoewel ze een open relatie hadden, vertelde Inge mij dat ze eigenlijk nog nooit met een ander stel man of vrouw samen hebben gedate en geëxperimenteerd. In verband met het werk van haar man in het buitenland hadden ze gewoon besloten om elkaar meer ruimte te geven. Op dat moment was ik weer met mijn vingers haar kont aan het verwennen.

Ik vertelde haar dat ze er een in haar bil kon hebben, terwijl de andere in haar mond kon. Ze vond het een leuk idee, maar of het ooit zou gebeuren, wist ze niet. Omdat ik zo lekker met haar kont bezig was, vond Inge tijd dat ze mijn kleine billen maar eens goed onder handen moest nemen. Ineens voelde ik haar vinger in mijn kleine anus en niet zo zacht ook. Ik zei haar dat ze niet zo wild moest doen. Ze moest lachen en vroeg of ik op mijn buik wilde gaan liggen. Zo lief als ze het vroeg, was ik zo braaf en deed ik wat ze verlangde.

Pfff, ze masseerde me lekker, maar wat me geil maakte, was het feit dat ze me vingerde en het vingeren afwisselde met de buttplug. Inge vertelde me dat ik me moest ontspannen, want de plug zat er al bijna voor de helft in. Ik draaide mijn hoofd om en keek haar geil aan. Ik maakte met mijn lippen duidelijk dat ik wilde zoenen. Z kwam met haar hoofd naar me toe en we begonnen te zoenen. Ik vroeg aan haar of ze me wild en diep wilde vingeren. Ik wilde de jeuk in mijn kont weg hebben en vond het een heerlijk gevoel. Inge ging wild tekeer alsof ze een jonge tiener was die voor het eerst seks had.

Ons gezoen werd wilder en intenser en we kwamen in een dusdanige positie terecht dat we elkaar omhelzend in bed lagen. Het was een leuke, wilde en geile nacht geworden. We vielen samen in slaap. Inge was al wakker toen ik wakker werd. Ik kleedde me snel om en ging naar beneden. Inge zat daar in haar shirt koffie te drinken. We begroeten elkaar goedemorgen en ze kwam op me af om me een zoen te geven. We zoenden even staand in de kamer en gingen daarna lekker rustig zitten en kletsen.

Ik vroeg me af wat de bedoeling was. Inge zei: 'Laten we eerst even ontbijten. Ik heb niets in huis, dus we moeten even snel boodschappen doen.' Ik zei dat dat goed was. Toen ze haar koffie op had, gingen we samen met de auto naar de supermarkt. Ik vond het eigenlijk heel spannend. We leken een koppel dat samen boodschappen deed. We hadden ook moeder en zoon kunnen zijn of neef en tante. Je zag natuurlijk ook meteen dat een oudere, Hollandse dame met een jongere allochtone knaap samen aan het winkelen was.

Dit speelde natuurlijk allemaal in mijn hoofd, want ik denk niet dat mensen die ons samen zagen hieraan dachten. We hebben onze boodschappen gehaald en daarna samen ontbeten. Een kleine twee uur later heeft Inge mij weer naar het station in Heerenveen gebracht. Ze wenste me een goede reis en gaf me een kus. We hoopten elkaar weer eens te treffen.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4.5 sterren
4 stemmen