Anna

Ingezonden door Thomas

De zoveelste warme, zomerse dag loopt al in de namiddag. Het vakantiewerk voor deze week zit erop en na een verfrissende douche, waar ik uitgebreid het scheermes op de belangrijke plaatsen hanteer, zoek ik in mijn boxer de spullen bij elkaar die ik mee moet nemen. Vanavond even lekker ontspannen en mezelf lekker uitleven tijdens een avond stappen met Anna. Ondanks het warme weer neem ik toch een lange broek mee voor het stappen met daarop een shirt met vrolijke kleuren.

Ook neem ik een slaapzak mee, zodat ik volgens afspraak met mijn vriendin op de grond kan slapen. Veel is het niet en ik vertrek dan ook al snel haar kant op. Onderweg app ik of ik nog iets voor het avondeten moet meenemen. Terwijl ik op antwoord wacht, denk ik terug aan een paar maanden geleden. Na een avond met vrienden te hebben doorgebracht, bleven we met zijn tweeën over in een nachtclub. Ik werd door haar voor het blok gezet en ze wist dat donders goed. 'Ben je gelukkig in je relatie?', vroeg ze me, wetende dat er wat hordes waren.

'Zeg me dat je gelukkig bent en anders zoen ik je nu.' Ik gaf geen antwoord. Voor ik het wist had ik mijn handen op haar zachte, volle billen en zoenden we er gretig op los midden op de dansvloer. Later op weg naar huis hebben we het zoenen nog eens rustig over gedaan. Heerlijk om een paar andere lippen te voelen en mijn handen over haar lichaam te kunnen laten glijden. Dan 'pingt' m’n telefoon en die brengt me weer terug op aarde met mijn gedachte. Ze heeft alles in huis voor het eten en heeft niets nodig.

Aangekomen bij haar appartement loop ik de twee steile trappen omhoog naar Anna haar verdieping waar ze al staat te wachten. Na een knuffel en drie zoenen verontschuldigt ze zich voor haar kleding. De joggingbroek en het oude t-shirt ruilt ze na een douche om voor wat leukers om in uit te gaan. Ik gooi mijn spullen in de slaapkamer neer en loop naar de keuken om te helpen met het eten. Een koud biertje wordt in mijn handen geduwd en we proosten op een leuke avond. Er wordt over van alles gepraat terwijl de spaghetti bolognese langzaam vorm krijgt.

De avondzon schijnt nog op het kleine balkonnetje en ze zet dekt daar een klein tafeltje waar we zo kunnen zitten. Het eten ruikt heerlijk. Misschien een teentje knoflook te veel, maar als er niet gezoend wordt heeft niemand daar last van grap ik tegen haar. Met een ondeugende glimlach zie ik dat ze precies weet waar ik op doel. Er wordt verder niet over gesproken en we eten smakelijk de spaghetti op. Voor een toetje hebben we beiden geen ruimte meer. Ik bied aan op te ruimen, zodat ze zich kan gaan douchen en klaar kan maken voor de avond. 

De douche is gelegen naast de keuken in haar studentenflat. Terwijl ik afruim kunnen we verder praten en bespreken we de plannen voor die avond. Geen van beiden hebben we een echte voorkeur. Eerst gewoon wat kroegen afstruinen op zoek naar gezelligheid en lekker ergens dansen. Langzaam komt de geur van haar douchegel de keuken in. Ik geniet van de zoete geur en het matcht voor mijn smaak prima met haar en haar prachtige lichaam. Ik zit op het balkon als ze klaar is met douchen en onverwachts in haar ondergoed de badkamer uitstapt.

Ze blijft heel even staan. 'Nog even wat aantrekken en dan kunnen we', zegt ze. Ze draait zich om schiet haar slaapkamer binnen. Deze verrassing laat me niet onberoerd en ik geniet na van haar lichaam gehuld in een licht blauw setje. Haar beha glad met een klein strikje tussen haar borsten (mooie D-cup) die samen een uitdagend decolleté vormen. Bij het omdraaien dansen haar mooie, volle maar ook stevige billen in de string die ze draagt. In de badkamer doe ik nog even m’n haar en ververs mijn luchtje. Een paar minuten later komt Anna uit haar slaapkamer.

Ze draagt een zomers blousje waarvan de knoopjes net hoog genoeg komen om de bovenkant van haar decolleté te tonen. Aan het blousje te zien is het net niet voor een D-cup bedoeld en laten ze mooi de contouren zien. Verder draagt ze een strakke jeans die wederom haar heupen en billen showen en aan haar voeten een paar sneakers. Ze glipt de badkamer binnen en met een walm van parfum komt ze er weer uit. 'Klaar! We gaan', zegt ze. We nemen de tram en op het eerste het beste plein stappen we uit en vinden een terras in de zon.

Zelfs in de avond voel ik hoe de zon op mijn gevoelige huid brandt. Dat is het nadeel van een "rooie". Anna zit aan de witte wijn en ik neem nog een biertje. We praten wat over de studie, maar vooral over het feit er even vanaf te zijn deze vakantie. Ze vertelt dat het toch wel even wennen is in haar flat. Daar is ze gaan wonen met haar toenmalige vriend, maar al snel ging dat uit en zat ze daar alleen. 'Geen nieuwe vlam?', vraag ik. Ze schudt nee. 'Af en toe een scharrel, maar meer niet.' 'Vanavond kun je niet scharrelen. Je hebt visite', grap ik. 

We lopen nog naar een ander plein en nemen een laatste terrasje waarna we een kroeg tegenkomen waar we Hazes uit horen komen. We gaan naar binnen en in no-time staan we met een arm om elkaar heen te zingen. De stemming zit er goed in en er wordt heel wat afgelachen. Na de zoveelste meezinger omhelzen we elkaar en met schorre stem vraagt ze of ik hier wil blijven of verder wil kijken. Ze knikt als ik voorstel om verder te gaan kijken om ergens lekker te dansen. Ze gaat me voor naar de deur.

Met één hand op haar onderrug laat ik haar voor gaan en de andere hand die naar haar billen glijdt als ze voor me uit gaat. Stiekem ben ik ontzettend opgewonden door het plezier dat we hebben en het vele lichamelijke contact dat we maken. We gaan een club binnen. Daar zie ik direct al dat de verhoudingen ontzettend scheef zijn en dat een blonde meid erg veel aandacht trekt. Niet iets waar ik me prettig bij voel, maar goed we kijken hoe het gaat. De muziek is goed en na een drankje begeven we ons op de dansvloer. 

Gelukkig worden we, of eerder gezegd Anna, niet lastig gevallen en danst ze lekker om mij heen. Ik word steeds iets brutaler en raak haar vaker aan. Mijn handen in haar zij en op haar heupen totdat ze bij een wat zwoeler nummer voor me komt dansen met haar billen naar mij toe. Binnen no-time schiet mijn erectie omhoog. Dat moet ze gevoeld hebben, terwijl ze met haar billen op en neer gaat langs mijn kruis. Met mijn handen op haar heupen bewegen we over de dansvloer en ik baal dan ook ontzettend als het nummer afgelopen is en er een up-tempo nummer gedraaid wordt. 

Ik reik naar haar oor en zeg dat ik dorst heb gekregen. Haar heerlijke geur kruipt mijn neus in. Aan de bar drinken we weer wat. Door de drukte staan we dichtbij elkaar en kijken elkaar veel aan, lachen wat, maar zeggen niets meer. We weten beiden even niet wat verder te doen. Mijn twijfel, wil ze wel meer? Haar twijfel, hij is het vriendje van mijn vriendin. Achter haar wordt het wat onrustig en per ongeluk botst iemand tegen haar op. In een reactie vang ik haar op, maar kan niet voorkomen dat ik haar aan de zijkant van haar borst ondersteun. 

Ik trek mijn hand niet weg en wacht eigenlijk op een reactie van haar die niet komt. Mijn duim glijdt langzaam over haar blouseje daar waar haar tepel moet zitten. Mijn hart bonkt in mijn keel. Ze kijkt niet op en duwt me niet weg. Haar borst gaat zichtbaar op en neer door haar intense ademhaling. Langzaam beweegt mijn duim heen en weer en ze laat het nog steeds toe. Onder de stof voel ik een reactie en ook bij mezelf. Een golf van opwinding en verlangen wellen op. Dan kijkt ze opeens op en kijken we elkaar aan. Nog steeds geeft geen van beiden toe om de eerste stap naar een kus te zetten.

Fuck it, denk ik en beweeg mijn mond naar die van haar. Zodra ze mijn beweging ziet, komt ze mijn kant op en vinden onze lippen elkaar. Onze tongen die achter elkaar aanjagen. Ze drukt haar lichaam tegen me aan. Mijn handen weer op haar billen, net zoals toen, knijp en kneed ze zachtjes. We zoenen gretig. Beiden verlost en de drempel voorbij. Even los van elkaar diep ademend. Onze lippen vinden elkaar weer en nu op een rustigere manier stoeien onze tongen. Mijn handen over haar lichaam, verkennend, voelend. Ik trek haar tegen me aan en voel haar borsten tegen me aan drukken. 

We kijken elkaar aan. 'Oh jee', zegt ze. Ik glimlach alleen maar. 'En nu? Zullen we naar huis gaan?', vraag ik wat twijfelend. Ze knikt en we lopen naar de uitgang. Heerlijk even de stilte na de harde muziek van de club. De temperatuur buiten is heerlijk. Het is een zwoele zomeravond, hoewel het ondertussen nacht is. We lopen een stukje naar de taxi standplaats. We zijn helaas niet de enigen en moeten even wachten. We staan zwijgend om ons heen te kijken. Beiden nog onzeker wat we met de situatie aan moeten en wat er verder gaat gebeuren.

Hoewel we het beiden ook eigenlijk wel weten. Ik bekijk haar nog eens goed. Haar volle billen strak in haar broek en haar borsten waarvan het formaat duidelijk zichtbaar is in haar blouse. Ik doe een stap naar haar toe en druk mijn lippen wederom op de hare. We staan rustig te zoenen als er opeens naar ons geroepen wordt. We kijken beiden verschrikt om. 'Taxi'. roept iemand. We rennen naar de klaarstaande auto en schuiven op de achterbank. Rustig zitten we naast elkaar op de achterbank en kijken om ons heen uit het raam.

We rijden haar straat in en voor we uitstappen kijken we elkaar even aan. Dan opent ze de deur en stapt uit. Ik betaal de chauffeur en volg haar naar de deur. Ze gaat me voor de steile trap op. Ik loop achter haar de trap op met een bonzend hart. Wat zal ik doen? Omhoog kijkend naar haar billen, dansend bij elke trede. Shit, denk ik. Op haar verdieping aangekomen heb ik mijn besluit genomen. Ik sluit de deur achter me en als ze door het kleine gangetje naar de kamer wil lopen pak ik haar hand beet.

Ze draait zich om. Ik pak ook haar andere hand vast en druk haar met haar armen boven haar hoofd tegen de muur. Tegelijkertijd  druk ik mijn lippen op die van haar. Haar tong komt me tegemoet en beiden zuchten we diep. Mijn hele lichaam druk ik tegen haar aan. Mijn erectie tegen haar kruis. Gretig zoenen we. Tongen die wederom achter elkaar aan jagen. Ik werk me los uit de zoen en zak af naar haar nek. Met een zucht en een kreun laat ze me gaan. Ik zoen en lik haar nek en snuif haar geur diep op. Mijn handen laat ik omlaag glijden langs haar armen, over haar zij naar haar billen.

Zacht neem ik haar billen in mijn handen en knijp en kneed ze zachtjes. Met haar handen achter op mijn hoofd drukt ze me in haar nek. 'Dit is zo fout', kreunt ze. 'Maar oh zo lekker,' fluister ik in haar oor. 'Sinds die zoen fantaseer ik over je.' Ik laat haar billen los en begin knoopje voor knoopje haar blouse los te knopen. Bij het laatste knoopje valt haar blouse open en laat ik mijn vingers over haar zachte roomwitte huid glijden van haar navel tot net onder haar beha. Ik zak op mijn knieën en begin zachte kusjes te geven in haar zij, richting haar navel, naar haar andere zij.

Haar buik en borst bewegen op en neer van de onregelmatige ademhaling. Meer zachte kusjes volgen. Met het puntje van mijn tong die over haar huid glijdt en rond haar navel speelt. Ze schuift haar blouse van haar schouders. Haar handen gaan over mijn hoofd en door mijn haar. Ik geniet van het gevoel van haar huid en haar geur. Het knoopje van haar jeans maak ik los. Langzaam open ik de rits. Mijn pik in mijn broek is nog nooit zo hard geweest, maar ik ga door met het verkennen van Anna’s lichaam. Ik pak haar jeans bij de rand beet en laat die over haar heupen glijden.

Haar slipje toont een donker plekje. Ze trapt haar schoenen uit en stapt uit haar broek. Mijn vingers glijden over haar kuiten omhoog naar haar heupen. Met mijn nagels ga ik over haar lichaam omlaag en tegelijkertijd zoen ik haar zacht op haar heupen. Ze pakt mijn shirt beet en trekt die over mijn hoofd uit. Ze duwt me van zich af en neemt me mee naar de slaapkamer. Daar aangekomen duwt ze me op het bed en kruipt bovenop me. Gretig en geil tongen we, maar al snel zakt ze af via mijn nek naar mijn borst. Elke tepel krijgt aandacht van haar lippen en tong.

Heerlijk vind ik dat. Over mijn buik zakt ze verder omlaag en maakt ondertussen mijn riem los. Haar hand gaat over mijn broek en probeert de contouren van mijn pik te ontdekken. Ze wrijft er langs, terwijl ze omhoog kijkt met een woeste, geile blik in haar ogen. Mijn knoopje gaat los en mijn broek omlaag. Mijn boxer staat bol van mijn stijve pik. Haar hand glijdt zacht over de stof heen. Ik laat me achterover vallen met een diepe zucht en voel hoe ze het elastiek beet pakt en langzaam omlaag schuift. Mijn keiharde pik schiet er uiteindelijk uit. Het voelt als een bevrijding.

Mijn eikel is nat en glibberig en als hij op mijn buik ligt, speelt ze er plagerig met één vinger mee. Ze wrijft het druppeltje voorvocht over mijn gezwollen eikel. Ik kom wat omhoog en zie hoe ze verlekkerd naar mijn pik kijkt. Ietwat krom naar links, maar bovengemiddeld in lengte en dikte. Haar nagels glijden er overheen. Eerst langs mijn pik en dan over mijn ballen. Ze likt hem zachtjes vanaf van mijn ballen omhoog tot aan mijn eikel. Afwisselend omhoog en omlaag zonder haar handen te gebruiken. Ik zucht en steun en grijp de lakens van genot.

Ze kust en likt mijn pik afwisselend. 'Ah Jezus', vloek ik als ze hem van mijn buik “schept” met haar mond en zachtjes op en neer gaat. Ik kom wat overeind en maak haar paardenstaart los. Met beide handen woel ik door haar haren en tegelijk komt ze steeds iets dieper. Anna pijpt rustig verder als ik naar haar rug reik en haar beha los haak. Om en om haalt ze haar armen uit de bandjes. Ik pak haar haar en hou het even aan de kant. Onder haar lichaam hangen haar mooie, volle, roomwitte borsten met twee keiharde roze tepels.

Telkens als ze mijn pik diep in haar mond neemt, raken die mijn benen. Steeds gretiger, steeds dieper neemt ze mijn pik ik haar warme, vochtige mond. Ik zak weer achterover, starend naar het plafond. Het voelt alsof ik me in de zevende hemel bevind. Afwisselend laat ze mijn pik rusten en speelt met mijn ballen, zacht knedend met haar handen of in haar mond. 'Hmm, die is wel hard genoeg zo', zegt ze, terwijl ze over me heen kruipt en haar tong tussen mijn lippen laat glijden. Met haar string tussen haar kutje en mijn pik beweegt ze heen en weer, zacht kreunend.

Ik leg mijn handen op haar borsten en omsluit ze. Haar harde tepels voel ik priemen in mijn handpalmen. Ik kneed en streel ze. Als de tepel tussen mijn vingers zichtbaar is, lik ik ze om en om. Mijn handen verplaatsen zich naar haar billen en drukken haar wat harder tegen mijn pik aan. Ondertussen omsluit ik een tepel met mijn lippen en sabbel en zuig er aan. We rollen om en als ze op haar rug ligt, kruip ik van haar af en ga met mijn mond verder naar beneden. Ik schuif haar met haar billen naar de rand van het bed en ga op mijn knieën tussen haar benen zitten.

Haar string schuif ik van haar billen af. Hmmm, een mooi geschoren kutje. Met het puntje van mijn tong ga ik over haar lipjes. Eerst links, dan rechts. Haar kutje glinstert van het geil. Eerst likjes en dan kusjes. De meest gevoelige plek ontwijkend. Ze trekt haar benen op en spreidt ze voor me. Ik kus haar dijen en mijn handen glijden over haar heupen, haar billen en haar buik. Zachtjes zet ik mijn tong tussen haar lipjes onderaan haar kutje en glij langzaam richting haar clit. Vlak daarvoor stop ik en begin ik opnieuw.

Ik proef even van haar geile, licht ziltige vocht. Ik kus haar weer op haar lipjes. Haar clit is gezwollen en haar lipjes staan open. Ik blaas eventjes op haar clit. Dan raak ik met mijn tong haar clit aan. Ze zucht en legt haar handen op mijn hoofd. Ze kromt haar rug. Ik neem haar clit tussen mijn lippen en sabbel en zuig zachtjes. Haar smaak die mijn mond vult, die heerlijk, geile smaak. Ik laat hem tussen mijn lippen uitglijden en speel met mijn tong rondom haar clit. Afwisselen lik, sabbel en zuig ik met mijn tong die heen en weer schiet, steeds wat meer druk uitoefenend.

Ik laat een vinger tussen haar lipjes door glijden en wrijf het vocht uit rond haar kutje. Al sabbelend aan haar clit laat ik een vinger in haar glijden. Ze voelt heerlijk nat en warm. Al snel volgt een tweede vinger en samen glijden ze in en uit. Haar borsten heeft ze in haar handen met haar tepels tussen haar vingers. Ze geniet met volle teugen. Ik laat de twee vingers uit haar glijden en masseer zacht haar clit. Ik lik mijn vingers af en kijk naar haar hoe ze voor me ligt. Haar billen net op de rand van het bed en haar benen open. Mijn pik staat fier overeind, de eikel ontbloot en nat.

Ik kruip weer tussen haar benen en neem mijn pik in mijn hand. Ik wrijf mijn eikel langs haar kutje over haar clit. Terwijl ik haar aankijk blijf ik haar kutje strelen met mijn eikel. Ze zegt niets, maar haar ogen verraden wat ze denkt. Neuk me. Ik wil dat je me neukt, staat er in te lezen. Ik zet mijn pik tegen haar kutje en druk stevig naar voren. Ze geeft een kreun en kromt haar rug als ze gevuld wordt door mijn pik. Ik duw door tot het haar teveel wordt en trek dan een stukje terug. Ik laat haar even een seconde wennen en stoot dan weer iets dieper.

Trek me vervolgens nog een keer tot aan mijn eikel terug en stoot vervolgens de volle lengte in haar. 'Jezus wat ben je lekker groot en dik geschapen', kreunt ze. Met langzame, maar diepe stoten begin ik haar te neuken en bij elke stoot wippen haar borsten op en neer. Ik zet mijn handen naast haar hoofd neer en voer het tempo op. Elke stoot is diep en de stoten volgen elkaar steeds sneller op. Anna kreunt en hijgt met elke stoot. Haar handen graaien boven haar hoofd naar de lakens. Mijn heupen die tegen haar billen kletsen. Mijn pik die soepel diep in haar drijfnatte kutje glijdt.

De geilheid en lust krijgen de overhand en hard neuk ik haar op de rand van het bed. Het enige wat ze uit haar mond krijgt zijn zuchten, gekreun en gehijg. Ik stoot mijn pik nog een keer diep in haar en laat mijn lichaam op het hare zakken. Onze verhitte lijven raken elkaar. Gretig zoenen en tongen we elkaar. Ondertussen draai ik wat met mijn heupen en beweeg mijn pik in haar. Dan laat ik haar los en mijn pik glijdt uit haar. In het vage licht glinstert die van het geil. Met mijn handen op haar heupen draai ik haar om.

Ze weet gelijk wat ik wil en gaat op handen en knieën op de rand van het bed zitten. Haar billen steken omhoog. Ik buk voorover en kus beide helften. Ik wrijf mijn eikel langs haar clit om hem vervolgens in één keer diep in haar te stoten. Mijn handen stevig op haar heupen. Haar lichaam naar me toe bewegend, telkens wanneer ik naar voren stoot. Haar lichaam die tegen de mijne botst en elke stoot intens voelt. Haar borsten die meedeinen op het tempo. Elke stoot is hard en diep. Maandenlang opgekropt verlangen komt naar buiten.

De zomerwarmte doet onze lichamen glinsteren van de inspanning. Anna die de lakens vastgrijpt en door haar armen zakt. 'Ik kom', hijgt ze, 'ik kom'. In hetzelfde tempo blijf ik door neuken en voel zelf ook dat ik dit niet lang ga volhouden. Met mijn nagels glijd ik over haar rug en haar billen om haar vervolgens weer bij haar heupen vast te pakken. Ik voel haar lichaam aanspannen. 'Toe maar', hijg ik tussen de stoten door. Met een kreet gesmoord in het laken komt ze klaar op mijn stevige stoten. Het geeft mij net het extra zetje om me naar mijn orgasme te leiden.

Ik voel het opkomen terwijl haar billen tegen mijn heupen slaan. Ik zucht en kreun. 'Ik ga komen, ik ga spuiten.' Na een laatste, krachtige stoot kom ik diep in haar klaar. Mijn pik voel ik pulseren als ik haar opvul. Beiden hijgend en bezweet van de intense neukpartij. Met mijn pik in haar reik ik naar haar schouders en help haar overeind. Ze komt rechtop zitten. Ik leg mijn handen op haar borsten. Haar hoofd rust achterover op mijn schouder en rustig zoenen we, terwijl onze ademhaling weer normaal wordt. Langzaam verslapt mijn pik en laat ik hem uit haar glijden.

Ik zak op het bed naast haar neer. Wow, dat was intens en voor herhaling vatbaar.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4.8 sterren
5 stemmen