The way to Amarilo

Ingezonden door Twan

De nu hoogbejaarde Engelse zanger Tom Jones maakte in de jaren zeventig furore met het nummer ‘Is this the way to Amarilo’. Waar ene 'Sweet Maria' op hem zou wachten. In mijn geval heette de dame Susi die samen met haar man Joël uit Amarilo Texas kwam. En die, typisch Amerikaans, Nederland en Frankrijk even in zes dagen kwamen ‘doen’. Amper op Schiphol geland en hun koffers in hun Airb&b uitgepakt, was het stel in een taxi gestapt om zich bij mijn stamcafé af te laten zetten.

Enigszins verloren, maar duidelijk geïnteresseerd, stond het stel schuin achter mij te kijken naar wat zich allemaal rondom de bar afspeelde. Om het ijs te breken, stelde ik mijzelf aan hen voor. De door mij aangeboden rondleiding werd in dank en met enthousiasme aanvaard. Het viel mij op dat, zoals wel vaker, Susi echt haar best had gedaan om er leuk, aantrekkelijk en sexy uit te zien. Terwijl Joel volgens mij nog steeds in dezelfde kleren liep als waarmee hij die middag uit het vliegtuig was gestapt. Zijn wij mannen nou zulke horken? Of zijn we gewoon lui?

Susi was een dame van begin vijftig, maar die er voor haar leeftijd bijzonder goed geconserveerd uitzag. Een dame die duidelijk een ‘boobjob’ uit had laten voeren, maar gelukkig niet van het formaat Dolly Parton. Een licht buikje misstond haar ook niet. Verder had ze een leuk gezichtje met donkerbruin haar tot halverwege haar rug. Qua lengte schatte ik haar op 1.65m. Al dat moois had Susi verpakt in een strak kokerjurkje in bruintinten dat aan de bovenkant net voldoende textiel had om haar D-cups te accentueren en aan de onderkant uit net te weinig textiel bestond om haar benen verder dan tot net onder haar gevarendriehoek te bedekken. 

Wat alleen maar goed uitkwam, want daarmee kwamen de riempjes, waarmee Susi haar visnetkousen aan een jarretelgordeltje had bevestigd, goed uit. Nee, Susi was absoluut nog de zonde waard. Na de rondleiding stelde ik gewoon maar de vraag of het gerucht over Texaanse dames, dat in mijn stamcafé hardnekkig de ronde doet, ook echt waar is. Namelijk het gerucht dat veel Texaanse vrouwen buiten hun ‘veilige Zuiden’ toe zouden durven te geven aan hun wens om seks te hebben met een (liefst groot geschapen) Afrikaanse man?

Susi verslikte zich in haar witte wijn en schaterde het uit van het lachen. Ze zei om te beginnen dat die categorie mannen absoluut niet tot haar doelgroep behoorde en dat zij zich sowieso niet door welke overtuiging of vooroordeel liet leiden. Susi en Joël deden gewoon waar zij zin in hadden en met wie zij daar zin in hadden. Ik zocht naar een ondertoon en een uitnodiging. Mijn vraag aan Susi leverde een wedervraag op. Namelijk of de meeste Nederlandse dames gladgeschoren door het leven gaan? Ik kon haar uit eigen ervaring vertellen dat dat waarschijnlijk inderdaad het geval is.

Aan de overkant van de bar zaten drie koppels, duidelijk ook afkomstig uit een Engelstalig land, luidruchtig kennis met elkaar te maken. Waarbij ik mijn vermoeden uitsprak dat ik hen het later op de avond nog wel gezellig met elkaar zag hebben. Hoe waar zou dat blijken. Susi en Joël zeiden het vanavond vanwege het tijdsverschil van zes uur niet extreem laat te willen maken. Toen een ander koppel naar het souterrain afdaalde, nodigde ik hen uit om mee te gaan. Het koppel had kennelijk hoge nood.

Amper onderaan de trap greep de man van het stel de vrouw schaamteloos en genadeloos hard tussen haar benen. Wat duidelijk door haar werd gewaardeerd. Ook nu weer bleek dat veel dames die in mijn stamcafé komen vaak weinig tot geen ondergoed onder hun kleding dragen. Of juist heel opwindende lingerie. Deze dame was ‘bare’. Met zijn arm om haar schouders vingerde de man de bare dame naar een hoogtepunt om vervolgens door hem gepijpt te worden. Het maakte duidelijk indruk op het Amerikaanse koppel. Joël streelde Susi, terwijl Susi Joël door zijn broer heen in zijn kruis greep.

Met haar vrije hand probeerde Susi mij aan te raken. Met zelfopoffering gunde ik haar dat plezier. Zelfs door haar kleren heen voelde Susi erg prettig aan. Mijn vermoeden klopte. De visnetkousen zaten met klemmetjes vast aan een gordeltje rond Susi’s heupen. Joël ging met zijn hand bij Susi’s billen haar stringetje in. Ik deed hetzelfde vanaf de voorkant. Onze vingers ontmoetten elkaar halverwege tussen warme schaamlipjes. Joël bevrijdde de D-cups van Susi die er werkelijk om schreeuwden om in mijn mond te worden genomen. Knoppen als vingerhoedjes nam ik tussen mijn tanden.

In een reactie trok Susi haar heupen achteruit. Wat Joël letterlijk de ruimte gaf om haar van achteren te vingeren. Ik nam Susi’s clit voor mijn rekening. Joël besloot waarschijnlijk dat het tijd werd om zijn vinger te vervangen door zijn pik. Een niet onaanzienlijk exemplaar kreeg de vrijheid om in Susi’s 'tunnel of love' te verdwijnen. Susi boog voorover en hield zich aan mijn schouders vast. Met elke stoot van Joël in Susi werd ik harder. Omdat Susi beide handen nodig had om niet onder de stoten van Joël om te vallen, opende ik zelf maar mijn broek.

Gevaarlijk dik en kloppend wees mijn paal naar het plafond. Susi liet mijn schouders los en pakte mijn heupen vast. Vanuit mijn onderrug bood ik mijn pik aan. Susi had een beetje moeite met mijn eikel. Maar wat zij met haar mond en lippen te weinig kon, doen maakte Susi met haar hand meer dan goed. Mijn piercing door het riempje van mijn voorhuid had haar oprechte interesse. Met het puntje van haar tong speelde zij zo intens met het hoefijzertje dat ik droop van het voorvocht. Joël stootte steeds sneller en heftiger in Susi. Het kon niet lang meer duren voordat hij in haar zou klaarkomen.

Susi had echter een andere bestemming voor zijn zaad in gedachten. Zij deed een stap vooruit en draaide zich naar Joël om. Waar zij net moeite met mijn pik had gehad, gleed Joëls staaf wel moeiteloos in haar mond. Wat mij wel met een dilemma opzadelde. Enerzijds had het koppel mij niet gevraagd om Susi te neuken, maar anderzijds stond een heerlijke, halfnaakte vrouw voorover gebogen voor mij met een ongelofelijk verleidelijk kutje en met een slipje op haar enkels nog geen tien centimeter afstand van mijn druipende eikel.

Ik vervloekte het condoom. Het aanbrengen werd de gebruikelijke worsteling die de eerste twee condooms niet overleefden. Gelukkig was Joël tegen Susi’s pijpen bestand. Gehuld in het derde condoom schoof ik langzaam in Susi. Met mijn handen om haar heupen neukte ik haar. Het leek alsof Susi als een kip aan het spit geregen was. Waarbij het spit aan haar voorkant de pik van Joël in haar mond was. Met mijn paal nam ik de achterhoede voor mijn rekening. Of het een subtiel signaal van Joël was weet ik niet zeker, maar hij keek wel steeds op zijn horloge.

Het koppel had eerder al aangegeven het niet laat te willen maken. Onwillekeurig doe je het dan toch: je probeert jouw orgasme op dat van Joël af te stemmen. Susi merkte dat en vroeg mij om niet in haar klaar te komen. Susi wilde mijn warme zaad op haar rug en billen voelen. Ik was haar maar al te graag van dienst. Met de vraag: ‘See you on Saturday?’ nam het paar afscheid. Wat kan het leven soms eenvoudig in en mooi zijn.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 0 sterren
0 stemmen