Meester Rob en sub joke

Voor de exclusieve feesten die ik organiseer, ben ik op zoek naar geschikte slaven en slavinnen. Zij zullen moeten voldoen aan de hoge standaarden die mijn gasten aan hen stellen en continu klaar moeten staan voor hen die ze willen gebruiken voor het uitoefenen van hun lusten en hun eigen genot. Van de mij bekende Meesteres Lisa heb ik een e-mailbericht ontvangen over slavin joke. Zij acht joke, na enkele aanpassingen, wellicht geschikt als slavin voor mijn genootschap. Vandaag neem ik de proef op de som en ga ik kijken bij een sessie van haar en haar Meester Rob.  

 

Lieve Meesteres

Ik had je beloofd een e-mail te sturen met betrekking tot slavin joke. Met haar Meester/Eigenaar kun je zonder problemen in zee gaan en hem toelaten tot jouw genootschap. Ik ken hem goed en hij past daar prima bij. Voor de slavin ligt dat nog een beetje anders. Ze is een gehoorzame slavin die goed luistert en de gegeven orders goed kan opvolgen. Zij is chronisch geil en haar kutje is doorgaans snel en lang nat. Daardoor is ze goed bruikbaar voor wie haar maar wil! Echter, ze heeft wel de nodige minpunten.

De laatste keer dat ik met haar speelde, had ik haar de opdracht gegeven mij lang en uitgebreid te verwennen zoals haar dit in het verleden was geleerd. Ik was daar niet tevreden over. Zij was vergeten mijn tepels te verwennen en zij ging veel en veel te snel met haar mond en tong naar beneden. Het likken van de binnenkant van mijn bovenbenen en mijn liezen deed ze veel te kort en te onzorgvuldig. Dit geldt ook voor mijn schaamlippen. Vermoedelijk was ze zelf te geil en concentreerde zich alleen maar op de clit.

Door dit voorspel onder de maat kon ik dus niet klaarkomen! Dit kan absoluut niet en ik vind dat ze daarvoor hard gestraft moet worden. De genoemde onzorgvuldigheid geldt eigenlijk ook voor het verwennen van mannen. Ook hier weer is ze té snel en té gretig. Pijpen kan ze redelijk goed hoor ik meestal en haar tonggebruik rondom de eikel geeft vooralsnog geen reden tot klagen. Bij deze taak denkt ze ook weer te veel met haar kutje in plaats van met haar hoofd. Schandalig!

Daarnaast morst ze regelmatig bij het doorslikken en ik ben van mening dat er geen druppel zaad verloren mag gaan. Ook hiervoor verdient zij een passende straf. Ik adviseer je mijn kritische punten met haar door te (laten) nemen, haar hard te laten straffen en haar daardoor aan te sporen om nog beter haar best te doen. Als dat allemaal in orde is, kun je overwegen om haar mee te laten nemen naar jouw bijeenkomsten en haar goed in alle gaten te laten gebruiken.

Kan ze dat niet naar jouw genoegen volbrengen, wil ik je adviseren op zoek te gaan naar een ander gebruiksvoorwerp. Voor haar eigenaar zou het niet leuk zijn als hij daardoor ook buiten de boot valt.

Lieve SM-groet van Meesteres Lisa

 

Aangekomen bij de afgesproken locatie bel ik Meester Rob dat ik er ben. joke, geblinddoekt in de badkamer achterlatend, komt hij naar de lobby. Meester Rob rookt buiten nog even snel een sigaret en dan gaan we samen naar boven. Bij de ka-mer aangekomen opent Meester Rob de deur en neem ik plaats in een fauteuil. Meester Rob haalt joke op uit de badka-mer en begeleidt haar naar de kamer. Als ze voor ons staat, zodat we haar beiden goed kunnen zien, neemt hij plaats in de fauteuil naast mij. 

joke staat met haar handen in haar nek, zodat we haar goed kunnen bekijken. joke is een vrouw van middelbare leeftijd, maar heeft nog een goed lichaam. Ik sta op van mijn stoel en loop naar haar toe. Ik ga achter haar staan en laat mijn handen over haar lichaam glijden. Dit herhaal ik als ik voor haar sta. Ze heeft mooie stevige billen en borsten. Dan laat Meester Rob haar plaatsnemen op het bed. Ze moet op haar rug gaan liggen en haar benen spreiden, zodat we haar kutje goed kunnen bekijken. Ze heeft een mooi strak kutje met een piercing door haar clithoedje. 

Dan moet ze opstaan van het bed en plaatsnemen op de kussens op de grond voor de fauteuil van Meester Rob. Hij gebiedt haar zijn tepels te masseren. Dat doet ze vol overgave. Voorafgaand aan de sessie heeft ze van Meester Rob twee huiswerkopdrachten gekregen: ze moest drie hoogtepunten bedenken uit haar slavinnenbestaan en drie straffen die ze nog 'tegoed' had. Gedurende de sessie zal ze deze hoogtepunten beschrijven en de straffen ontvangen. Zoals Meesteres Lisa in haar e-mail voorstelt, moet ze gestraft worden voor haar nalatigheid.

De straffen die ze heeft bedacht zijn; tien tellen heel hard in haar tepels laten knijpen door Meester Rob waarbij ze zelf hardop meetelt, tien zweepslagen op haar kutje en vijfentwintig harde zweepslagen op elke bil. Meester Rob start met het voltrekken van de eerste straf: tien tellen hard in haar tepels knijpen waarbij ze zelf hardop meetelt. Ze zit op haar knieën op de kussens voor de fauteuil van Meester Rob. Meester Rob strekt zijn armen uit en pakt de tepels van joke stevig beet. Dan begint joke te tellen: 'Eén, twee, drie...' Ze mag niet te snel tellen anders komen er nog een paar tellen bij.

Ze mag ook geen kik geven. Dat zou eveneens als gevolg hebben dat de straf wordt verlengd. joke doorstaat haar straf. Dat is geen gemakkelijke opgave aangezien haar tepels heel erg gevoelig zijn. Dan is het tijd voor joke om hoogtepunt nummer een te vertellen. Ze vertelt over de slaven/slavinnenveiling een aantal jaar geleden. Samen met haar Meester heeft ze een veiling bezocht. Direct na binnenkomst werden de slaven/slavinnen gescheiden van hun Meester(es) en werden onderge-bracht in het koude fietsenhok. Daar moesten ze wachten op nadere orders.

Enige tijd later kregen ze de opdracht om hun slaven/slavinnen kostuum aan te trekken en kreeg iedere slaaf/slavin een nummer dat gebruikt kon worden tijdens de veiling. Voor joke gold dat ze geheel naakt de veiling zou betreden aangezien ze tijdens haar sessies altijd naakt is. Het nummer werd op haar borst geschreven. Nadat ze de lunch voor hun Meester-(e)s(sen) hadden bereid, werden ze naar de zaal waar de veiling plaats zou vinden gedirigeerd. Een voor een werden ze tentoongesteld en moesten de te veilen objecten door de zaal lopen, zodat iedereen hen kon bevoelen en betasten.

Vervolgens konden de Meester(e)s(sen) op de slaven/slavinnen bieden. Nadat er op alle slaven/slavinnen was geboden, was het tijd voor speelronde nummer één. Voorafgaand aan de veiling hebben de slaven/slavinnen hun do's en don'ts aan kunnen geven. Hier konden hun tijdelijke Meester(e)s(sen) hun spel op baseren. Tijdens speelronde één liep er ook beveili-ging rond om ervoor te zorgen dat alles goed verliep en de veiligheid in acht werd genomen. Na de eerste speelronde werden alle slaven/slavinnen opnieuw op het toneel tentoongesteld. 

De biedingen voor speelronde twee konden beginnen. Het was volgens joke een hele leuke ervaring. Na de beschrijving van haar eerste hoogtepunt geeft Meester Rob haar de opdracht om voor het bed te komen staan en zichzelf te vingeren met haar gezicht naar ons toe. Ze vingert zichzelf stevig en ik zie hoe ze hiervan geniet. Ze wil graag klaarkomen, maar dat mag niet van Meester Rob. Dan mag ze weer plaatsnemen op haar knieën voor Meester Rob. Zoals Meesteres Lisa al schreef, is joke doorlopend geil en daardoor is haar focus niet zo goed.

Ik sta op en loop naar joke. Ik ga achter haar staan en voel of ze al vochtig is. Dat is inderdaad het geval. Om haar te laten focussen volgt zo meteen straf nummer twee. Eerst is het tijd om ons haar pijpkunsten te laten zien. Ik ga weer zitten en Meester Rob vraagt joke hoe ze Meester Rob ook alweer het lekkerst kan pijpen. Ze vertelt wat ze heeft geleerd en zome-teen gaat laten zien. We benadrukken dat het dus langzaam moet gebeuren en niet snel. Ook moet ze de pik van Meester Rob diep in haar keel nemen. Ze brengt haar gezicht naar de benen van Meester Rob en laat ons haar kwaliteiten zien.

We zijn beiden niet heel tevreden over wat joke ons laat zien en voelen. We vertellen haar nogmaals dat ze niet te snel moet gaan en niet te snel naar de pik moet toewerken. Tijdens de herkansing gaat het een stuk beter. Ik vraag Meester Rob nogmaals hoe hij vindt dat ze het doet en ditmaal antwoord hij bevredigender. Ze heeft zich goed herpakt. Uitgebreid kust ze zijn dijen en werkt langzaam naar zijn pik toe. Daar eenmaal aangekomen kust en likt ze het gebied rondom zijn pik uitgebreid en neemt dan zijn pik in haar mond. Dit keer brengt ze zijn pik voldoende diep in haar keel.

Aangezien ze Meester Rob goed heeft gepijpt, mag ze zichzelf naar een hoogtepunt vingeren. Het duurt niet heel lang voordat ze een orgasme bereikt. Ze mag even bijkomen en ons haar tweede hoogtepunt vertellen. Ze vertelt over de opdracht die ze in een café kreeg. Ze moest een man aan de bar aanspreken en aansporen haar met zich mee naar huis te nemen. Dat lukte. Later die avond staat ze voor zijn huis en belt aan. De deur gaat open en ze gaat naar binnen. Het is inderdaad de man die ze in het café heeft aangesproken. 

Zoals altijd stelt joke zich onderdanig op en laat de man zijn lusten op haar botvieren. Ze heeft een heerlijke avond. Achter-af blijkt dat de man in het complot zat en dat het de echtgenoot is van de vrouw die haar de opdracht had gegeven. Dan is het tijd voor straf nummer twee. joke moet voor het bed gaan staan met haar billen naar ons gericht. Meester Rob pakt de flogger van de tafel en joke slaat op haar billen, borsten en tenslotte op haar kutje. De vijf laatste klappen zijn vijf ferme klappen op haar kutje. Meester Rob geeft haar de eerste vijf en stopt dan.

Hij stelt voor dat als ze er nog vijf kan hebben, ze nogmaals klaar mag komen. Dat wil ze uiteraard maar al te graag. Ik pak de flogger van hem aan en geef haar vijf ferme klappen op haar kutje. Als ze ook die laatste vijf klappen heeft doorstaan mag ze, zoals beloofd, nogmaals klaarkomen. Ze gaat op het bed liggen met haar benen wijd en vingert zichzelf wederom naar een hoogtepunt. Nog altijd heeft ze de blinddoek op. Ze is inmiddels heel nieuwsgierig geworden naar welke Meesteres haar eigenlijk komt keuren.

We geven haar nog geen toestemming om de blinddoek af te doen. Wel mag ze even voelen hoe ik eruit zie. Ik sta op en ga voor haar staan. Ze strekt haar handen uit. Haar handen voelen elk stukje van mijn lichaam. Op basis van wat ze zojuist heeft gevoeld, vragen we haar om te omschrijven hoe ik eruit zie. In grote lijnen klopt het wat ze vertelt. Dan zeg ik haar haar blinddoek af te doen. Ook mag ze even naar de badkamer om zichzelf op te frissen. Als ze terugkomt en plaatsneemt op het bed loopt Meester Rob naar de tafel en pakt er iets vanaf. Hij loopt terug naar het bed en gaat voor joke staan.

Hij heeft klemmen van de tafel gepakt en houdt de klemmen stevig beet. De klemmen plaats hij vakkundig op de schaam-lippen van joke. In haar kutje brengt hij een vibrator in. Hij gaat in de fauteuil zitten en joke moet weer knielend op de kussens voor hem op grond plaatsnemen. Ze kneden elkaars tepels en Meester Rob streelt de clit van joke. Hij pakt de afstandsbediening erbij en zet deze op de laagste stand. Dit heeft direct effect op joke zo te zien. joke is inderdaad doorlo-pend geil. Meester Rob zet de vibrator dan weer een standje hoger en vervolgens weer wat lager.

Dan geeft hij mij de afstandsbediening. Ik pak hem gewillig van hem aan. Ik vind het heerlijk om de controle te hebben over iemands orgasme. Ik draai het knopje wat hoger. De vibrator trilt nu aanzienlijk harder. Terwijl ze de tepels van Meester Rob met haar handen verwent, masseert hij haar clit. Ze smeekt of ze alsjeblieft klaar mag komen, maar Meester Rob is onverbiddelijk. Hij vraagt me of ze van mij klaar mag komen. Ik ben benieuwd of ze het nog een keertje aankan en zeg dat ze van mij klaar mag komen op voorwaarde dat ze me aankijkt, terwijl ze klaarkomt.

Ik zet de vibrator nog een standje hoger. Dat in combinatie met de vingers van Meester Rob op haar clit zorgt ervoor dat ze al heel snel tegen haar hoogtepunt aan zit. Ze sluit haar ogen en komt bijna klaar. Zowel Meester Rob als ikzelf helpen haar eraan herinneren dat ze alleen klaar mag komen als ze mij aankijkt. Het kost haar veel moeite om te doen wat er van haar gevraagd wordt, maar uiteindelijk lukt het haar. Met de vibrator nog een standje hoger komt ze heerlijk klaar. joke mag heel even bijkomen en dan mag ze zichzelf nogmaals bewijzen. 

Meester Rob ligt op zijn rug op het bed en joke moet zijn lichaam van top tot teen kussen en likken zonder een plekje over te slaan. Voordat ze dat gaat doen, haalt Meester Rob de klemmen van haar schaamlippen en plaatst deze op haar tepels. joke kust zorgvuldig elk plekje van zijn lichaam. Dit keer gaat het haar een stuk beter af. Ze neemt er dit keer uitgebreid de tijd voor. Ook neemt ze zijn pik nu meteen voldoende diep in haar keel. Ze zuigt op zijn pik, terwijl ze met haar andere hand zijn tepels masseert. Ze blijven een tijdje zo liggen.

Dan heeft Meester Rob er genoeg van. Hij staat op en wil de klemmen van haar tepels halen. Hij doet joke een voorstel: als hij ze eraf mag trekken, dan mag ze nog een vierde keer klaarkomen. Aangezien haar tepels gevoelig zijn, is dat voor haar extra pijnlijk. Omdat haar libido niet te stillen is, kiest ze toch voor de tweede optie. Meester Rob bereidt haar voor en dan trekt hij met een ruk de klemmen van haar tepels af. Ik zie haar gezicht vertrekken van de pijn, maar ze geeft verder geen kik. Wel vraagt ze of ze haar borsten even vast mag houden. Dat mag.

Dan moet ze op handen en knieën plaatsnemen op het bed. Zoals eerder gezegd, willen de deelnemers aan het evenement de slaven en slavinnen gebruiken in al hun gaten. joke moet dus ook getest worden op hoeveel ze anaal kan hebben. Mees-ter Rob trekt een handschoen aan en brengt glijmiddel op de handschoen aan. Voorzichtig brengt hij een vinger in de anus van joke. Dat gaat gemakkelijk. Het is dus tijd voor vinger nummer twee. Ook dat is geen enkel probleem. Met drie vingers krijgt joke het even moeilijk.

Het is lang gelden dat ze anaal gebruikt is, dus hiervoor is wel wat extra training noodzakelijk. Meester Rob brengt zijn vrije hand naar haar clit en het duurt niet lang of ze kreunt van genot. Ze smeekt of ze klaar mag komen. Ik sta voor het bed en vraag haar wederom om me aan te kijken, terwijl ze klaarkomt. Terwijl Meester Rob haar zowel clitoraal als anaal stimuleert, komt ze heerlijk voor de laatste keer klaar, terwijl ze me aankijkt. Tot slot vertelt ze haar derde hoogtepunt. Dit betreft de toevallige ontmoeting in een SM-studio.

Aan het einde van de sessie die ze samen met Meester Rob heeft gehad in de SM-studio ontmoeten ze het stel dat na hen de ruimte heeft gereserveerd. Het stel bestaat uit een hele mooie vrouw en een knappe man in pak. Ze raken met elkaar in gesprek en ze spreken af dat ze mogen blijven. Ze kijken toe hoe de man in pak de knappe vrouw domineert. joke raakt betrokken in het spel en speelt met de knappe man in pak. Terwijl ze heerlijke seks heeft met de man in pak, ziet ze hoe de vrouw jaloers toekijkt. Het was een heerlijke middag. Later hebben ze nog een keer met zijn vieren afgesproken.

joke heeft zichzelf voldoende aan mij laten zien. Ik heb een goed beeld gevormd over haar en haar kunnen. Met Meester Rob spreek ik af dat ik hem volgende week per e-mail laat weten of ik haar al dan niet geschikt acht als slaaf op de feesten voor mijn genootschap te dienen. 

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 3.25 sterren
4 stemmen