A fantasy came true

Na een lange tijd komt mijn fantasie eindelijk uit. Ik fantaseer er al jaren over, maar wist niet zeker of dit misschien een fantasie is die altijd een fantasie zou blijven. Als ik het zou doen was het slechts eenmalig. Die ene keer vond onlangs dus plaats. Een tijd geleden sprak ik een vriendin van mij. Ze moest me iets vertellen zei ze. Aangezien ik heel discreet ben, weet ze dat ze me alles kan vertellen. Zo ook nu. Ze wist niet ze goed waar ze moest beginnen. Ze vertelde me dat ze veel van mannen hield. Tot zover niks nieuws. Ze date veel en lust er wel pap van. Dat was ook bekend.

Toen kwam de aap uit de mouw. Ze had vaak seks met mannen en genoot daar intens van. Ze was alleen gestopt om mannen gratis gebruik te laten maken van haar lichaam. Waarom zou ze mannen niet laten betalen voor seks? Goede vraag inderdaad. Volgens mij zijn er meer dan genoeg mannen die graag zouden betalen om een paar uurtjes met een leuke, classy vrouw door te brengen, dus waarom ook niet? Zelf had ik ook vaker met die gedachte gespeeld. Een aantal keer was er een sterke seksuele klik met een man, maar veel vaker stelde de seks niet zoveel voor.

Zeker in het begin van mijn datingperiode en was het vooral de man die genoot van de seks. De mannen in kwestie waren vooral met zichzelf en hun eigen orgasme bezig. Diverse keren dacht ik achteraf dat ik er beter geld voor had kunnen vragen. Als ik er zelf ook van genoot, was dat minder belangrijk. Dan had ik immers een leuke middag of avond gehad. Ik vertelde haar dat het ook mijn fantasie is om een keer seks tegen betaling te hebben. Uiteraard wel met iemand die ik fysiek aantrekkelijk zou vinden. Ik zou zelf de man kiezen met wie ik tegen betaling seks zou hebben.

Ze liet me een foto van een man zien met wie ze regelmatig afspreekt en dan een aantal uur seks tegen betaling heeft. Het was een leuke man en het was makkelijk geld verdienen zei ze. Het zaadje was gepland. Een aantal weken later kwam het gesprek weer op het onderwerp. Ze had de man met wie ze regelmatig afsprak geappt of het hem niet leuk zou lijken om niet alleen met haar, maar met nog een vrouw erbij af te spreken. Dat leek hem zeker leuk. Ze had hem een foto van mij laten zien en blijkbaar was ik goedgekeurd. 

Nu nog een datum, plaats en tijd. Op korte termijn bleek het lastig om een datum te prikken. Een aantal weken later lukte dat wel. We vonden een datum waarop we alledrie konden. Mike had een kamer geboekt. Tien minuten voor de afgesproken tijd ben ik op bij het hotel. Ik neem plaats op de bank in de lobby. Een paar minuten later zie ik Janneke en Mike de lobby in komen lopen. Janneke draagt een leuk zomerjurkje. De bovenste knoopjes van haar jurkje staan open en ik kan de bovenzijde van haar beha zien. Erg sexy. 

Mike is iets kleiner dan ik dacht. Nu ben ik met hakken aan ook niet bepaald de kleinste. Met mijn hakken haal ik met gemak 1.90 meter. Dat is voor veel mannen een uitdaging. Thuis heb ik een leuk zomerjurkje met bijbehorend jasje uit de kast gepakt. Onder de jurk draag ik uiteraard sexy lingerie met een jarretel met kousen en zwarte pumps om het geheel af te maken. Volgens mij valt het in de smaak. Mike ziet er inderdaad leuk uit en hij blijkt ook heel leuk in de omgang te zijn. Ik begroet hem met drie zoenen op de wang.

We bestellen een drankje aan de bar en nemen de glazen mee naar onze kamer. Daar proosten we op een leuke avond. Om er zeker van te zijn dat we niet worden gestoord, leggen we de telefoon van de haak. We nemen plaats op het bed en kletsen wat om het ijs te breken. Ik voel me meteen op mijn gemak. Aangezien we hier zijn om Mike een leuke avond te bezorgen, is het tijd om het spel te beginnen. Janneke heeft dit vaker gedaan en neemt het voortouw. Ze zoent Mike. Ondertussen streel ik zijn lichaam. Dan is het mijn beurt om hem te zoenen. Hij zoent heerlijk.

Seks zonder zoenen is niet mijn ding. Daarnaast kan ik uren zoenen als iemand lekker kan zoenen. Met Mike is dat geen probleem. Onze tongen vinden elkaar en moeiteloos draaien ze rondjes om elkaar heen. Ik hou van stevig zoenen en hij dus ook. Een goed begin van de avond. Het is aardig warm in de kamer en dus is het tijd om iets uit te doen. Ik bouw het rustig op en doe mijn jasje uit. We zoenen om de beurt met Mike en met elkaar. Ik weet uit ervaring van eerdere trio's dat mannen het ontzettend opwindend vinden om twee vrouwen te zien zoenen. Mike is geen uitzondering.

Net als Janneke doe ik mijn jurkje uit. Mijn hakken hou ik aan. Dat hoort er in mijn fantasie ook een beetje bij. Ik gok bij die van Mike ook. We duwen Mike achterover op het bed zodra we zijn overhemd uit hebben gedaan. Ook zijn broek doen we uit. Om en om zoenen we elkaar, terwijl onze handen over elkaars lichaam glijden om dat van de anderen te ontdekken. Ik geef Mike mijn befaamde body2body massage. Met mijn grote borsten glijd ik over zijn hele lichaam. Dat bevalt hem wel zo te zien en te voelen. Janneke neemt plaats tussen de benen van Mike.

Al zoenend zoekt haar mond zich een weg naar beneden. Ze schuift zijn boxershort naar beneden en bevrijdt zijn pik. Ze buigt zich voorover en neemt zijn stijve pik in haar mond. Ze wenkt me dat ik op zijn gezicht moet gaan zitten. Dat laat ik mee geen twee keer zeggen. Ik doe mijn slip uit en ga op zijn gezicht zitten. Ik zit met mijn rug naar Janneke. Niet handig. Ik had beter andersom kunnen gaan zitten, zodat ik kon toekijken, terwijl zij hem pijpt. Misschien een idee voor een andere keer. De tong van Mike zit meteen op de juiste plek. Bijna meteen zit ik tegen een hoogtepunt aan.

Zijn vingers voel ik bij me maar binnen glijden. Hij masseert mijn g-spot. Eerst voel ik twee vingers naar binnen glijden. Daarna worden het er steeds meer. Hoe lekker ik het ook vind, het lukt me niet om klaar te komen. De vingers zijn me net iets teveel van het goede. Geen man overboord. Een orgasme voor mezelf zou natuurlijk mooi meegenomen zijn, maar Mike betaalt om een leuke avond te hebben. Zijn orgasme staat vanavond dus centraal. Mike heeft net zijn eerste orgasme bereikt doordat Janneke hem heerlijk oraal heeft bevredigd. 

We lassen even een korte pauze om een slokje te nemen voordat we verder gaan met de tweede ronde. Tot nu toe bevalt de date erg goed. Nu wisselen Janneke en ik van positie. Ik pijp Mike, terwijl hij Janneke beft en vingert. Binnen No time heeft Mike weer een stijve. Bij Janneke duurt het niet lang voordat ze haar orgasme krijgt. Als ze bij is gekomen van haar orgasme komt ze naast me zitten en samen pijpen we Mike. Terwijl ik zijn pik in mijn mond heb, likt ze zijn ballen. Om en om zoenen we Mike. Korte tijd later bereikt hij zijn tweede orgasme van die avond.

Met een glimlach op zijn mond van oor tot oor liggen we in elk een arm bij te komen van ons avontuur. Inmiddels is er een aantal uur verstreken en is het voor Mike tijd om naar huis te gaan. Zijn vrouw en kinderen wachten immers thuis op hem. Dat iemand een partner heeft, vind ik, hoe slecht misschien ook, extra geil. Het idee dat zij thuis op hem wacht, terwijl hij met mij, of in dit geval ons bezig is, is voor mij extra opwindend. We kleden onszelf aan en ik neem de ongebruikte condooms maar weer mee naar huis. Het is er niet van gekomen om die te gebruiken vandaag.

Buiten op de parkeerplaats nemen we afscheid. Mike geeft me een zoen op de mond en bedankt me voor de leuke avond. Hij geeft me het geld en ik stop dat in mijn beha. Geen idee hoeveel geld het eigenlijk is. Als ik er niks voor zou krijgen, had ik het ook helemaal goed gevonden. Normaal gesproken zou ik de 'klant' aan het begin van de date moeten laten betalen, maar dit voelde op de een of andere manier vertrouwd en goed. Als ik in de auto zit, kan ik mijn nieuwsgierigheid niet langer bedwingen.

Ik haal het geld uit mijn beha en zie dat het tweehonderd euro is. Dat is makkelijk en snel verdiend. Ik vond het erg leuk om te mogen doen en het smaakt zeker naar meer. Waarom zou ik nog gratis seks hebben als je er zo makkelijk en snel ook geld mee zou kunnen verdienen? Ik schat in dat dit niet mijn laatste keer betaalde seks gaat zijn.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4.5 sterren
12 stemmen